Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Δεν μίλησα με τον γιατρό καν ως προς αυτό.. μια μαία το είπε για να μην κάνω κύστες και μάλιστα σκοτώθηκα να βρω γιατί ήταν σε έλλειψη.. το αστείο είναι ότι όταν τη ρώτησα μου είπε δεν είναι κάτι.. για να μην κάνεις κύστες και χθες που την πίεσα εμμέσως τα συνέδεσε. Αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας είναι ότι όντως αν δεν έχεις υψηλό δείκτη μάζας σώματος και έχεις χαμηλή ΑΜΗ είναι πιο πολλές οι πιθανότητες να εμφανίσεις κύστη αλλά αυτά υποτίθεται ότι είναι στον φάκελο μου και τα ξέρουν.. δυστυχώς λένε τα ίδια σε όλες χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τυχόν θέματα που έχει η καθεμία ώστε να κερδίζουν χρόνο. 

Εγώ πάλι είχα κάνει avercap στο προηγούμενο κέντρο που ήμουν πριν τρία χρόνια και από τότε που την έκανα και για ενάμιση χρόνο ήμουν κάθε μήνα με μια κύστη είχαν σπάσει τα νεύρα μου γιατί ποτέ δεν είχα θέμα με κύστες...

Επιτέλους Μ ήρθε η περίοδος είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι μπαίνω σε κλίμα κτήριο που ίσως να παίζει και κάτι τέτοιο γιατί καθυστέρηση δεν είχα ποτέ μέχρι τώρα ... Άντε να ρθεις η Δευτέρα να μιλήσω με το κέντρο να δω πως και τι 

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Καλημερα κουκλιτσα μου, καλα ειμαι εγω εσυ πως εισαι?

χθες δεν ημουν και στα καλυτερα μου και δεν μπηκα.

Καλημερα αγαπουλα ! Τι επαθες καλο μου ? Ανασφαλειες εεε ?? Λογικο βρε συ .. οσο πλησιαζουν οι μερες , αρχιζουν οι κακες οι σκεψεις !!

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΛΕΜΕ !!!!! θα φωναζε τωρα το Λινακι !!! (που εισαι καλεεεε και εσυ να τα πεις ?? )

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλιτσα μου, καλα ειμαι εγω εσυ πως εισαι?

χθες δεν ημουν και στα καλυτερα μου και δεν μπηκα.

Τι έπαθες κοριτσάρα μου, γιατί δεν ήσουν καλά. Εγώ να σου πω την αλήθεια μαζεύτηκα στις 11:30 στο σπίτι. Είχα πάει στη φίλη μου στον ιστιοπλοϊκό στο Μικρολίμανο να την πάρω από την δουλειά να πάμε να γράψουμε τα προσκλητήρια, μετά έπαιζα με την μπέμπα και γύρισα σπίτι κουρέλι.

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

Καλημερα !

Ναι και σημερα κουτουλαω απο τη νυστα ..

Αφου εκλεισα το Laptop εχθες και ο αλλος ηδη κοιμοτανε οπως ειπα, φοβηθηκα μη με παρει ο υπνος και δεν ακουσω το ξυπνητηρι για την ενεση ! Οποτε πεταγομουνα συνεχεια καθε τρεις και λιγο .. χαχαχα

οταν χτυπησαν τα ξυπνητηρια μας (ειχα βαλει κ στα 2 κινητα & αναμμενο φως παρακαλω) πεταχτηκα σαν ελαττηριο , ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ , ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑ !!

Αυριο θα παω κατα τις 11:30 το πολυ να κανω τις σχετικες εξετασεις και κατα τις 12:30 - 13:00 υπολογιζω να ξεκινησουμε

Ευχομαι να πανε ολα καλα και ο,τι παρουμε να ειναι γερο .... και τυχερο !

Όλα θα πάνε καλά καρδιά μου, σου στέλνω όλη την θετική ενέργεια. Μακάρι να είχα να σου στείλω και μπεμπεδόσκονη, αλλά δεν έχω.

Είμαι σίγουρη όμως ότι θα μου στήλεις εσύ όταν θα την χρειαστώ;););)

802198udrzls0wau.gif

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Αν υποψιαστώ ότι τα μωράκια που έπιναν απο το μπιμπερό τα τάιζε ο άντρας σου θα πάθω κατάθλιψη.....ο δικός μου το πολύ πολύ να τους πέταγε ένα κομμάτι ψωμί....είναι πολύ συγκινητικό (τώρα κοιτάω το εξοχικό, είχα μείνει πίσω)!!!!

ναι ο αντρας μου τα ταιζει στο βιντεο:D

βεβαια τον γιο μας δεν ξερω αν θα τον ταισει....

εχει και μια τραυματικη εμπειρια απο ταισμα σε νεογεννητο γατακι και ισως φοβαται

ετσι κι αλλιως εγω να θηλασω θελω οποτε αχρειαστο να ειναι το μπιμπερο

τωρα το θυμηθηκα!!! ειδα σημερα στον υπνο μου οτι πιεζα το στηθος μου για να δω αν βγαζει γαλα και εβγαζε, τι να σημαινει???

UzVGp2.png

Εγώ σας ειπα ότι θέλω να σας πω ενα όνειρο αλλά δεν μου μίλησε καμια :(:(:(:(

Δεν πειράζει εγώ θα το πω:

Ειδε η πεθερά μου ότι της πήγαμε 2 πανέμορφα, μικρά, καθαρά και ζωηρά παπάκια!!!!Και ήταν όλοι πολλοί χαρούμενοι!!!

Μετά πήρε τον άντρα μου και τον ρώτησε αν είμαι έγκυος και μην κάνουμε δίδυμα!!!:D:D:D:D:D

Eύχομαι το όνειρο της πεθεράς σου να βγει αληθινό κοριτσάρα μου.

2532031eueqsya45j.gif

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Διαφημίσεις

Όλα θα πάνε καλά καρδιά μου, σου στέλνω όλη την θετική ενέργεια. Μακάρι να είχα να σου στείλω και μπεμπεδόσκονη, αλλά δεν έχω.

Είμαι σίγουρη όμως ότι θα μου στήλεις εσύ όταν θα την χρειαστώ;););)

802198udrzls0wau.gif

Θα το κανω προσωπικως το delivery !!!!

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Καλημερα didako,

οσο πλησιαζουν οι μερες το σκεφτομαι ολο και λιγοτερο, φοβαμαι οτι θα παρω μηδεν παλι. Δεν νιωθω τιποτα

Τώρα θα θυμώσω. Τι σου είπε ο γιατρός θυμάσαι? Μην ψάχνεις σημάδια πριν την χοριακή, έτσι δεν σου είπε? Γιατί η ιρινικός ένιωθε τίποτα, η Ζένια?

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ

1756254uttacty1pb.jpg

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλημερα didako,

οσο πλησιαζουν οι μερες το σκεφτομαι ολο και λιγοτερο, φοβαμαι οτι θα παρω μηδεν παλι. Δεν νιωθω τιποτα

οχι οχι οχι!!!! αποκλειεται!! θα εχεις την τυχη της ζενιας μας

το πιστευω πολυ !!!

αλλα θελω μια χαρη....

για να κατσει το ωαριακι σου αναπαυτικα μεσα στα τοιχωματα της μητρας σου πρεπει να κανεις ηρεμες κινησεις, οχι σκυψιματα, οχι βαρη και να μην κουραζεσαι

μπορεις σε παρακαλω να το κανεις για εμενα???

και το σημαντικοτερο!!! ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!!!!!!!!!

UzVGp2.png

ναι ο αντρας μου τα ταιζει στο βιντεο:D

βεβαια τον γιο μας δεν ξερω αν θα τον ταισει....

εχει και μια τραυματικη εμπειρια απο ταισμα σε νεογεννητο γατακι και ισως φοβαται

ετσι κι αλλιως εγω να θηλασω θελω οποτε αχρειαστο να ειναι το μπιμπερο

τωρα το θυμηθηκα!!! ειδα σημερα στον υπνο μου οτι πιεζα το στηθος μου για να δω αν βγαζει γαλα και εβγαζε, τι να σημαινει???

Οτι βιαζεσαι να γινεις μανουλα !!!!!!!

Ταιζατε τα χαραματα τα κουταβακια και το υποσυνειδητο σου θελει να ταισει το μωρακι σου !!!

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Καλημερα αγαπουλα ! Τι επαθες καλο μου ? Ανασφαλειες εεε ?? Λογικο βρε συ .. οσο πλησιαζουν οι μερες , αρχιζουν οι κακες οι σκεψεις !!

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!!!!!!!!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΛΕΜΕ !!!!! θα φωναζε τωρα το Λινακι !!! (που εισαι καλεεεε και εσυ να τα πεις ?? )

Καλημερα Hoping μου,

Αντε η σειρα σου αυριο. Ευχομαι να ειναι ολα τα ωαρικια καλα και να γονιμοποιηθουν ολα!!!!

Οσο πλησιαζεις το αποτελεσμα ολο και χειροτερευει η κατασταση ξερεις πως ειναι αυτα μια ετσι μια αλλιως...

Διαφημίσεις

Θα το κανω προσωπικως το delivery !!!!

Έτσι ακριβώς;););););)

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Τώρα θα θυμώσω. Τι σου είπε ο γιατρός θυμάσαι? Μην ψάχνεις σημάδια πριν την χοριακή, έτσι δεν σου είπε? Γιατί η ιρινικός ένιωθε τίποτα, η Ζένια?

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ

1756254uttacty1pb.jpg

ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΒΡΕ ΕΛΕΝΑ ΜΟΥ

ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ !!!

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

ΑΝΤΕ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΜΕΝΑ (ΠΟΥ ΣΕ ΜΑΛΩΝΩ ΤΩΡΑ ;))

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΑΓΑΠΟΥΛΑ

1756254uttacty1pb.jpg

δες την ωρα (10:45)που εστειλα το μυνημα και δες την ωρα που εστειλες το μηνυμα !!! και δες τι γραψαμε και οι 2!!

αρχιζουμε να ταυτιζομαστε εδω η μια με την αλλη!!!!

UzVGp2.png

Τι έπαθες κοριτσάρα μου, γιατί δεν ήσουν καλά. Εγώ να σου πω την αλήθεια μαζεύτηκα στις 11:30 στο σπίτι. Είχα πάει στη φίλη μου στον ιστιοπλοϊκό στο Μικρολίμανο να την πάρω από την δουλειά να πάμε να γράψουμε τα προσκλητήρια, μετά έπαιζα με την μπέμπα και γύρισα σπίτι κουρέλι.

Το ξερω, ειχα μπει σας διαβαζα αλλα δεν ειχα ορεξη να μιλησω:oops::oops:

Της αρεσαν τα προσκλητηρια?

newpicture8z.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα!

Αρχικά να σας πω ότι δεν βρίσκω πουθενά τα αποτελεσματα της Pani....γράφετε πολλά.....δεν σας προλαβαίνω!!!Επίσης δεν έχω και την ΠΗΤ της!!!

Ζενάκι μου με το καλό να δεις την ανιψιά μας να κόβει βόλτες....να της δώσεις πολλά γλυκά φιλάκια από την Λίνα!!!!

Elenaki μου πώς είσαι???Ηθικόν???

Hoping αύριο έχετε οικογενειακή συνάντηση έτσι?

Υρις μου πολύ τέλειο το όνειρό σου....μακάρι να έχουμε και πάλι κοινή πορεία και να έχουμε και τα δύο μας δίδυμα!!!Πότε περιμένεις εσύ τον επόμενο κύκλο για να ξέρεις αν θα πάρεις πράσινο φως???

1η IVF : Παλινδρόμηση στην 9η εβδομάδα

2η IVF : (-)

602390knnjlj1do8.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...