Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Κοριτσια μου ειστε τελειες παω για να κοιταξω το φαγητο να εχετε ενα καλο μεσημερακι (φακες σημερα μιαμ) και στις εφτα εχω κεντημα θα μιλησουμε φιλια σε ολεςςςς :o

γεια σου!!

καλη ορεξη!!!!

καλο κεντημα

και φυσικα καλως ηρθες!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχ κι εγω το νομιζω!

κριμα που μενουμε ροδο

θα ηταν και πολυ καλη παρεα και για την ραφαελα!

το ξερεις οτι τα μωρα που μεγαλωνουν με ζωα εχουν λιγοτερες πιθανοτητες για αλλεργιες και αναπνευστικα προβληματα?

Τα μωρά που μεγαλώνουν με ζώα γίνονται καλύτεροι άνθρωποι... αυτό μου φτάνει! Απλά σκέφτομαι πως μπορεί ένα παιδάκι να αποχωριστεί ένα ζώο με το οποίο μεγάλωσε μαζι, όταν έρθει η κακή ώρα... Εγώ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ... Βέβαια τα παιδιά ξεχνούν πιο εύκολα... Ελπίζω η Ραφαέλα να μην είναι ευαίσθητη σαν την μαμά της... Υπάρχουν βράδια που ακόμη σκέφτομαι ένα μωρό σπουργίτι που πέθανε στην ταράτσα μας όταν ήμουν 13...και δεν με παίρνει ο ύπνος... Ο Ζένιος λέει πως αυτό είναι αρρώστια... Μπορεί να έχει δίκιο:oops::oops::oops:

vadKp2.png

Δεν αρχίζω ακόμα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Περίμενα να αδιαθετήσω για να πάω να κάνω τις εξετάσεις που μου έδωσε ο γιατρός.

Αν προλάβουμε αρχίζω Νοέμβριο

ααααα ειχα την εντυπωση οτι θα ησουν στο γκρουπ οκτωβριου....

θα πας στον Π.....ο?

UzVGp2.png

Τα μωρά που μεγαλώνουν με ζώα γίνονται καλύτεροι άνθρωποι... αυτό μου φτάνει! Απλά σκέφτομαι πως μπορεί ένα παιδάκι να αποχωριστεί ένα ζώο με το οποίο μεγάλωσε μαζι, όταν έρθει η κακή ώρα... Εγώ και δεν μπορώ να το διαχειριστώ... Βέβαια τα παιδιά ξεχνούν πιο εύκολα... Ελπίζω η Ραφαέλα να μην είναι ευαίσθητη σαν την μαμά της... Υπάρχουν βράδια που ακόμη σκέφτομαι ένα μωρό σπουργίτι που πέθανε στην ταράτσα μας όταν ήμουν 13...και δεν με παίρνει ο ύπνος... Ο Ζένιος λέει πως αυτό είναι αρρώστια... Μπορεί να έχει δίκιο:oops::oops::oops:

ωχ δικια μου εισαι εσυ....

ετσι κι εγω και ο δρακουμελ....

προφανως θα κουβαλαει την ιδια τρελα και ο Αλκης μου...

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

που εισαι βρε τρελοκομειο??? ξεπορτιζες???

τι θα φας σημερα????κανενα μοσχαρακι?

καμια φακη?

κανενα σπανακι???

καλε απο την χαρα μου ξυπνησα στις 8:30 και περιμενα να ξυπνησει και ο ουρακοταγκος :D

πηγαμε ασφαλισαμε το αμαξι (ειναι στο ονομα μου οποτε αναγκαστικα με πηρε μαζι του ο ουρακοταγκος χεχεχεχεχεε)

πηρα κλωστες

πηρα βελονακι

παραγγειλα και κιτρινο μοβ κλωστες γιατι δεν εφταναν αυτες που ειχε:rolleyes::rolleyes:

εβαλα στο ματι και κατι αλλες πολυχρωμες ΟΝΕΙΡΟ

μου πηρε και τυροπιτα

με πηγε και στον αλλο κομπαρο που μενει πιο πανω απο μας

μου πηρε και παπουτσια

μιλαμε ολοκληρωσα σαν γυναικα σημερα χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

γιατι εκανα 18 κομπους ετσι για να παιξω να δω σχεδια, για ν αποφασισω τι σχεδιο θα κανω για μενα σ ενα νημα που πηρα!αλλα μ αρεσε και λεω ας το παω μεχρι τελους!!

μαρη τους μετρας οταν αλλαζεις σειρα αν παραμενουν 18?

VdRPp3.png0Smqp2.png

αγαπη ειναι αυτο που νιωθεις και σεβασμος για τα ζωακια

εμενα το πρωτο μου σκυλακι μπηκε στο σπιτι οταν ημουν 6 χρονων

μεγαλωσαμε μαζι και εφυγε 16 ετων πληρη ημερων οταν εγω ημουν 22.....δεν εχει σημασια αν εισαι μικρος ή οχι ακομα με ποναει και νοσταλγω.....εγω παντως σιγουρα ο μιχαηλ θα μεγαλωσει με την συντροφια απο ενα ζωακι

πιστευω -γνωμη μου παντα- οτι οταν μεγαλωνεις με ζωακια γινεσαι καλυτερος ανθρωπος

VdRPp3.png0Smqp2.png

μαρη τους μετρας οταν αλλαζεις σειρα αν παραμενουν 18?

μα αυτο μου κανε εντυπωση!!!!!!παραμενουν 18!!!!

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

μα αυτο μου κανε εντυπωση!!!!!!παραμενουν 18!!!!

καθολου να μην σου κανει

αυτο σημαινει οτι το πας σωστα :D:D:D:D

VdRPp3.png0Smqp2.png

Διαφημίσεις

καλε απο την χαρα μου ξυπνησα στις 8:30 και περιμενα να ξυπνησει και ο ουρακοταγκος :D

πηγαμε ασφαλισαμε το αμαξι (ειναι στο ονομα μου οποτε αναγκαστικα με πηρε μαζι του ο ουρακοταγκος χεχεχεχεχεε)

πηρα κλωστες

πηρα βελονακι

παραγγειλα και κιτρινο μοβ κλωστες γιατι δεν εφταναν αυτες που ειχε:rolleyes::rolleyes:

μου πηρε και τυροπιτα

μου πηρε και παπουτσια

ααα εσυ και ξεπορτισες και εφαγες και ψωνισες!!!

UzVGp2.png

ααα εσυ και ξεπορτισες και εφαγες και ψωνισες!!!

αμεεεεεεεεεε και επειδη δουλευει νυχτα δεν με σουλατσαρισε αλλο

αυριο ομως εχει 2ο γυρο

θα παει να μου παρει εσωρουχα και παντελονι εγκυμοσυνης :tongue::tongue:

ρε ειμαι πολυ πολυ χαπι

VdRPp3.png0Smqp2.png

πηρα κλωστες

πηρα βελονακι

μου πηρε και τυροπιτα

μου πηρε και παπουτσια

Μιλάμε εσύ το ριξες έξω σήμερα!!!!!!!Μην ξανοίγεσαι πολύ όμως!!!!!!!!!:wink:;-):wink:;-)

Μιλάμε εσύ το ριξες έξω σήμερα!!!!!!!Μην ξανοίγεσαι πολύ όμως!!!!!!!!!:wink:;-):wink:;-)

ξερεις ποιο ειναι το καλο?????

οτι οοοοοολα αυτα που εκανα σημερα ειναι σε μια ευθεια μαζεμενα κοντα στο σπιτι :tongue::tongue::tongue:

για να μην ξεχασω οτι αρχιζουν και μου φευγουν τα μυρμηγκιάσματα απο τα ακρα μου που με πεθαιναν

VdRPp3.png0Smqp2.png

αγαπη.......... εξοχικο....οδηγιες για αριστερους :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ κοριτσάκι!!!

Πάω σε λίγο, σας διαβάζω τώρα.

Οκτώμβριος 2011: 1η σπερματέγχυση=0

Νοέμβριος 2011: 2η σπερματέγχηση=0

Δεκέμβριος 2011: 1η ivf=βιοχημική κύηση

Μάρτιος 2012: 2η ivf=παλίνδρομη κύηση

Μάϊος 2012: 3η ivf=0

Ιούνιος 2012: 4η ivf= +

:D

rU5dp3.png

yNw0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...