Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Και τι θα κερδισει βρε Λιακι; Μονο συγχιση! Μην ξεχνας οτι ειναι οι γονεις του αντρα της...
Ναι ρε συ! Αδεσποτο βρισκεις και το ταιζεις και την νυφη σου, την γυναικα που κυοφορει το παιδι του παιδιου σου, οτι και να εχεις μαζι της ακομη κι αν φταιει εκεινη, ετσι δεν την αφηνεις! Αυτοι ευχονταν να αποτυχει και η εξωσωματικη! Απο τον Θεο να το βρουν!!!Ν

Εγώ αυτά τα πολιτισμένα δεν τα μπορώ....να σπρώξεις έγκυο γυναίκα? Μέχρι και τα ανήψια μου το ήξεραν ότι δεν πρέπει....προχθες στα γενέθλια έπεσε κατά λάθος η μπάλα στο σημείο που καθόμασταν όλοι και ζήτησαν συγνώμη γιατί ήταν μια ξαδέρφη μου εκεί έγκυος....ας έβγαζαν και ένα μαχαίρι να της την σβούριζαν στην κοιλιά.....δεν υπήρχε περίπτωση να έβγαιναν ζωντανοί από τα χέρια μου και όχι αναγκαστηκά τώρα γιατί εννοείται ότι προτεραιότητα έχει το παιδί και η υγεία της αλλά θα τους το φύλαγα εγώ και τζουπππππππππππππ θα τους την έφερνα....μήνυση....να μην ξέρουν από πού να φύγουν! Μόνο για το σκάνδαλο να φανεί η σκατοψυχιά τους

Συγνώμη για τα μπιν@λικι@ μου αλλά έχω ταραχθεί

pregnancy-ticker___.png

Διαφημίσεις

Ρε γ@μωτο εγω πως είχα την αίσθηση πως είχε καλυτερεύσει κάπως η κατάσταση;αλλα να μου πεις οχι με την κουνιαδα...ππφφ
Να σου πω την αληθεια κι εγω ετσι νομιζα... Δεν ειχα καταλαβει οτι η κουνιαδα δεν την ηθελε...

Ρε κορίτσια δεν θυμάστε που τις έριξε κάτι ανάποδες ο ουρακοτάγκος μπροστά στο γαμπρό γιατί η Ιρινικός τους βρήκε έτσι όπως τους βρήκε στον καναπέ στο σαλόνι και της είπε εδώ μένει η γυναίκα μου κα να την σέβεσαι? Μετά έγινε το σκηνικό και με το κουνέλι και απ' ότι μου είπε η Ιρινικός οι γονείς του γαμπρού ρωτάνε συνέχεια για εκείνη.

Όπως καταλαβαίνεται τα πήρε η τσοκαρία στο κρανίο που δίνουν σημασία στην Ιρινικός.

Επίσης θα ντροπιάστηκε η καραπ@υτ@ν@ρ@ που τις έφαγε μπροστά στο γαμπρό. Γι' αυτό και αυτή η επίθεση

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

Να σου πω την αληθεια κι εγω ετσι νομιζα... Δεν ειχα καταλαβει οτι η κουνιαδα δεν την ηθελε...

Δεν μπορώ να εκφραστώ γιατί είναι και δημόσιο εδώ...αλλά εγώ ημουν που είπα στην Ιρινικός ότι δεν κάνει να κουτσομπολεύουμε και πρέπει να ευχηθούμε για το νέο ζευγάρι....αλλά αν η άλλη έχει φάει τα λυσσιακά της με την Ειρήνη που παντρεύτηκε, αγαπάει τον άντρα της, την αγαπάει και αυτος και κάνουν και οικογένεια δεν χρειάζεται να σκεφτείς κάτι άλλο.....πολλές γυναίκες είναι μη χειρότερα από θέμα ζηλιας!

Σιχτιρι@ λέμε....σιχτιρι@

pregnancy-ticker___.png

Της εστειλα μυνημα και μου ειπε οτι ειναι καλυτερα, ο μιχαηλ κοβει βολτες. Σημερα θα μεινουν στον κουμπαρο και αυριο βλεπουν. αυτα ....

εχω στεναχωρηθει παρα πολυ..

Και τι θα κερδισει βρε Λιακι; Μονο συγχιση! Μην ξεχνας οτι ειναι οι γονεις του αντρα της...

Αυτοι οτι ειναι η γυναίκα του γιου τους πως το ξεχνάνε!!ειναι λεπτές ισορροπίες το ξερω,αλλα εδω μιλάμε για ένα βρέφος στην κοιλιά μιας γυναίκας που μονο αυτή ξέρει τι πέρασε για να το συλλάβει!αν δεν ηταν έγκυος δεν θα τολμούσε η άλλη να την ακουμπήσει!η και να το έκανε η ρινιω θα μπορούσε να αμυνθεί!!περιοριστικα μέτρα θα τους εβγαζα!!και ας ηταν και η μάνα μου η ίδια!οπως ξανά είπαμε και η ιρινικος να φταίει,δεν την ακουμπας!!!!και επιτέλους που ειμαστε;;;σε κανά σαλουν στην αγρια δυση το 1800;;;;

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια δεν θυμάστε που τις έριξε κάτι ανάποδες ο ουρακοτάγκος μπροστά στο γαμπρό γιατί η Ιρινικός τους βρήκε έτσι όπως τους βρήκε στον καναπέ στο σαλόνι και της είπε εδώ μένει η γυναίκα μου κα να την σέβεσαι? Μετά έγινε το σκηνικό και με το κουνέλι και απ' ότι μου είπε η Ιρινικός οι γονείς του γαμπρού ρωτάνε συνέχεια για εκείνη.

Όπως καταλαβαίνεται τα πήρε η τσοκαρία στο κρανίο που δίνουν σημασία στην Ιρινικός.

Επίσης θα ντροπιάστηκε η καραπ@υτ@ν@ρ@ που τις έφαγε μπροστά στο γαμπρό. Γι' αυτό και αυτή η επίθεση

Αυτό το σκηνικό εγώ δεν το είχα διαβάσει....σε κάθε περίπτωση μακριααααααααα μακριαααααα ούτε φωτογραφία, ούτε γράμμα δεν θα έστελνα!!!!

pregnancy-ticker___.png

Επίθεση να κανει στον αδερφό της και οχι στην έγκυο!!!ουτε με την αντίδραση του ουρακοταγκος συμφώνησα αλλα ειναι μεταξύ τους!ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΟΕΟ;;;;

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

Της εστειλα μυνημα και μου ειπε οτι ειναι καλυτερα, ο μιχαηλ κοβει βολτες. Σημερα θα μεινουν στον κουμπαρο και αυριο βλεπουν. αυτα ....

εχω στεναχωρηθει παρα πολυ..

Αυτοι οτι ειναι η γυναίκα του γιου τους πως το ξεχνάνε!!ειναι λεπτές ισορροπίες το ξερω,αλλα εδω μιλάμε για ένα βρέφος στην κοιλιά μιας γυναίκας που μονο αυτή ξέρει τι πέρασε για να το συλλάβει!αν δεν ηταν έγκυος δεν θα τολμούσε η άλλη να την ακουμπήσει!η και να το έκανε η ρινιω θα μπορούσε να αμυνθεί!!περιοριστικα μέτρα θα τους εβγαζα!!και ας ηταν και η μάνα μου η ίδια!οπως ξανά είπαμε και η ιρινικος να φταίει,δεν την ακουμπας!!!!και επιτέλους που ειμαστε;;;σε κανά σαλουν στην αγρια δυση το 1800;;;;

Μα δεν σκέφτηκε το πιο απλό...αν ήταν η ίδια ή αδερφή της θα σήκωνε χέρι? Έχουν κακία μέσα τους!

Οι έγκυες να μην ταράζεστε....θα μπει και η Didi θα της ανέβει η πίεση στο 300....και εσύ Ζένια ήρεμα!

Εγώ πάντως ο,τι θέλει...αλήθεια ό,τι θέλει στην διαθεση της...είμαι και μόνη μου, έχω και αμάξι....ό,τι χρειαστεί...ελπίζω να το δει αν μπει!!!Και στον γιατρό την πάω αν λείπει ο άντρας της και ό,τι θέλει! Jesus δηλαδη....jesus!!!

edit: Και μολότωφ ρίχνω αμα θέλει...i know people, who know people who do things like that!

pregnancy-ticker___.png

Kορίτσια τώρα τα διάβασα και έχω μείνει άναυδη.Οι άνθρωποι δεν είναι στα καλά τους.Να χτυπήσει έγκυο γυναίκα?Που γίνονται αυτα??????

Αστα τοξοτακι μας εχει σηκωθει η τριχα καγκελο..

Διαφημίσεις

Ναι καπως ετσι πρεπει να εγινε..τωρα πιστευω να ξυπνησει και ο γαμπρος και να το παρατησει το τσοκαρο.:evil:

Εχω στεναχωρηθεί πολύ. Δεν μπορώ να το συνηδητοποιήσω αυτό που έγινε.

Ασε και μενα με εχει πιασει το κεφαλι μου, χαλια ειμαι. Ευχομαι να βρεθει μια λυση αμεσα και να μην τους ξαναδει ποτε τους μ@λ@κ@ς

Ευτυχώς διάβασα γιατί αν ήταν να ακούσω δεν εγγυώμαι ότι θα τα κατάφερνα...δεν ακούω λέμε....δεν ακούω....εν τω μεταξύ και που φτερνίζομαι πάλι δεν ξεκουμπώνει...θα μου μείνει κανένα κουσούρι...θα με χωρίσει ο Ρίχτερ!

Ζενάκι εσύ πώς πας? Θα πας για δουλειά αύριο ή θα φυλαχτεις?

κουμπι ειναι το αυτι σου ????? χαχαχαχαχα

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Ναι καπως ετσι πρεπει να εγινε..τωρα πιστευω να ξυπνησει και ο γαμπρος και να το παρατησει το τσοκαρο.:evil:

Κοίτα άμα την έχει σπάσει στο ξύλο όπως μου έγραψε η Ειρήνη τότε σίγουρα θα τη δει και άντε να δούμε πως θα τα μπαλώσει.

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...