Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

δεν μπορεις να φανταστεις τι αγχος εχω....!!!!!!!!

εκει που ειδα μια καρδουλα εχτες κ χαρηκα.....εκει παγωσε το χαμογελο μου οταν μου λεει ο γιατρος.....΄΄καλα θα μας τρελανεις εσυ???΄΄

εχεις διδυμα!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα ξαναπαω για υπερηχο στις 2 αυγουστου!!

πιστευω μεχρι τοτε να το εχω χωνεψει!!!!!!!!

Εσύ τώρα γιατί πάγωσες? Χαρά ήρθε στο σπίτι σου....ελα δεν θέλω κουτά! Ολα καλά θα πάνε!!!

Εγώ το έχω χιλιοπει...λατρεύω τα δίδυμα!!!Ειναι ευλογία!

1η IVF : Παλινδρόμηση στην 9η εβδομάδα

2η IVF : (-)

602390knnjlj1do8.gif

εδω ειμαι εδω!!!!!!!!!

κ σας εχω νεα!!!!!!!

εχτες εκανα τον πρωτο υπερηχο και............????????

διδυμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω παθει σοκ....δεν μπορω να το πιστεψω!!!!!!!!

εχω χαρει παρα πολυ κ εχω αγχωθει κιολας παρα παρα πολυ!!!!!!!!

Mπράβο Ρινιώ πολύ ωραία τα νέα σου!!!!!!!!

Διπλή χαρά στο σπιτικό σου, έτσι μ΄ένα σμπάρο 2 τριγώνια :P:p:p:p

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε

Καλώς την ταλαιπωρημένη μάνα. Τι έγινε κοριτσάκι όλα καλά?

Πόσα σουβλάκια τσάκισες χθες?

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε

Καλημέρα irinikos και απο εμένα!

Εμαθα βγήκαν τα μαχαίρια χθες!!!Κρίμα που έλειπα....το βρίσιμο των αντρων μας είναι αγαπημένο άθλημα!!!:D:D:D:D

Πώς είσαι σήμερα?

602390knnjlj1do8.gif

κοριτσια καθολυ καλα τα πραγματα

απο χτες μενουμε σε φιλους...εγινε ενας 3κουβερτος καυγας του αντρα μου με τον πεθερο και μας πεταξε εξω ....................

δεν ξερω πλεον αν εξακολουθώ να εχω μπεμπε με την ταραχη που πηρα και πολυ το φοβαμε πως αυριο η χωριακη θα εχει καθοδικη πορεία.........

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

Καλημέρα irinikos και απο εμένα!

Εμαθα βγήκαν τα μαχαίρια χθες!!!Κρίμα που έλειπα....το βρίσιμο των αντρων μας είναι αγαπημένο άθλημα!!!:D:D:D:D

Πώς είσαι σήμερα?

Λινακι όντως χθες μας έλειψες πολύ. Δεν μπορούσα να καλύψω το κενό σου με τίποτα.

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

απο χτες μενουμε σε φιλους...εγινε ενας 3κουβερτος καυγας του αντρα μου με τον πεθερο και μας πεταξε εξω ....................

δεν ξερω πλεον αν εξακολουθώ να εχω μπεμπε με την ταραχη που πηρα και πολυ το φοβαμε πως αυριο η χωριακη θα εχει καθοδικη πορεία.........

Πλάκα κάνεις τώρα, είναι δυνατόν να σας έδιωξε από το σπίτι? Την κατάστασή σου δεν την σεβάστηκε ο μλκς? Για όνομα του θεού είναι γονείς αυτοί :evil::evil::evil:

Κοριτσάκι μου μην λες τέτοια πράγματα το μπεμπε θα είναι μια χαρά.

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό έγινε στην πραγματικότητα...είναι δυνατόν? Πώς μπόρεσε? Η πεθερά σου ως γυναίκα που έχει βιώσει την μητρότητα δεν μίλησε να τον μαζέψει???

Τί να πω....ελπίζω αύριο να έχεις μια τέλεια χοριακή και μετά όλα θα πάνε καλά...να ξέρεις ότι τα μωρά φέρνουν τύχη και ευτυχία!!!

602390knnjlj1do8.gif

Διαφημίσεις

ναι! ναι!! ναι !!!wow wow wow!!!!!(μονο που αγχωνομαι τωρα γιατι θα θελει ο αντρας μου χουχου και ντρεπομαι να ρωτησω το γιατρο κατα ποσο συχνα κανει, κτλ κτλ:oops::oops::oops:)

αυχενικη σε 2 μερες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα δω το μωρο μου!!!!!!!!!!!!!!

και αν ειναι αγορι θα δω και το π..................ι του χαχαχαχαχαχαχαχαα

αν δεν δουμε π......ι τοτε σιγουρα θα ειναι κοριτσαρος!:D

Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια!!!

καλε δεν ξέρω απο που να πρωταρχισω..!!διαβαζα εχθες τα ποστ και γελαγα πολυ!!

ειχα και εγώ μια μουρμουρα τυπου μηπως ειμαι πολυ ωρα στον υπολογιστη και μ......ς

τι να πω οι αντρες οτι χρωμα και να ειναι και απο οποιο μηκος και πλατος της γης ειναι οι ιδιοι...ααα ο δικος μου που παρεστη και στη γεννα, με ειδε να οριωμαι και να σφαδαζω στο πονο μεχρι να βγει το καμαρι του, ελεγα δε μπορει θα με κανει λιγο θεο του...αμ δε..

ειναι οπως το γραφει το λινακι, δεν εξελισσονται κορίτσια παει και τελειωσε.

Ρινιω!!!πολυ ωραια τα νεα σου!!! διδυμάκια!!ολα θα πανε καλα μην ανησυχεις, ειναι βεβαια πιο πολυ δουλιεα αλλα καταφέρνεται.

Ελενακι και Ευαγγελια μας, θελω να σας "βλεπω" και εγω καλα..και να ειστε καλα..ειναι πολυ δυσκολο, αλλα η θετική σκέψη ειδικα τώρα ειναι που παιζει το μεγαλυτερο ρολο.

Ευαγγελια βουρ στο ψητο και ποτισέ τον και λιγο..οχι πολύ λιγο φτάνει. το αλκοολ χαλαρωνει.

Λινακι και διδάκο..πως τα περνάτε??

το χουχου αν ο γιατρός πει οτι η εγκυμοσύνη ειναι ομαλή δεν δημιουργεί προβλήματα :-P εμεις χουχουζαμε σε ολη την διάρκεια στο μικρο, τώρα θέλει και παλι ήδη αλλά περιμένω τον πρώτο υπέρηχο, οποτε τον έχω λιγο στον πάγο.

ειδικά το τρίτο τρίμηνο, τον τελευταίο μήνα το χουχουδιασμα ήταν must γιατί δεν ήθελα να καθυστερήσω την ΠΗΤ. και το μικρό όντως γεννήθηκε στην μέρα του.

Ζενια μου έτσι είναι ακριβώς...μετα τις 10, 11 εβδομάδες με το που μπαινεις ή και κλέινεις τον 12 σταματά οι αναγούλες, οι εμετοί και όλα...

επισης λένε αν οι εμετοί είναι το πρωί, είναι κορίτσι, αν το βράδυ είναι αγόρι. στον γιο μου τις είχα για 2/3 βδομάδες μονο βράδυ.

εγω ουτε ζαλάδες έχω ουτε τίποτα ακόμη αλλά είμαι και στην 6η. ειναι νωρίς..το κρύωμα επισης υποχωρεί και επανέρχεται σιγά σιγά η αίσθηση της γέυσης..αντε μια βδομάδα ακόμη να πάω και εγώ για υπέρηχο να δώ ότι όλα ειναι κάλα! ουφ αυτη η αναμονή.

zBmhp2.png

BVsxp2.png

Πλάκα κάνεις τώρα, είναι δυνατόν να σας έδιωξε από το σπίτι? Την κατάστασή σου δεν την σεβάστηκε ο μλκς? Για όνομα του θεού είναι γονείς αυτοί :evil::evil::evil:

Κοριτσάκι μου μην λες τέτοια πράγματα το μπεμπε θα είναι μια χαρά.

εχω να κοιμηθω απο χτες ειμαι απιστευτα ταραγμενη και ολο κλαιο

ο αθλιος μου ευχήθηκε να αποβαλω :cry::cry::cry:

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

ιρινίκο μου τι να πω!!! είναι δυνατόν στην καταστασή σου, να σας πέταξε έξω?????????σορυ κίολας αλλά πως είναι δυνατόν???? μην ανησυχείς για το μπεμπε και μην κάνεις τέτοιες σκέψεις..απλά λυπάμαι πολύ για ό,τι περνάς κοριτσάκι.:confused::confused::confused::(

zBmhp2.png

BVsxp2.png

εχω να κοιμηθω απο χτες ειμαι απιστευτα ταραγμενη και ολο κλαιο

ο αθλιος μου ευχήθηκε να αποβαλω :cry::cry::cry:

Δεν πιστεύω στα μάτια μου με αυτά που διαβάζω. Ο τύπος θέλει κρέμασμα. Για όνομα του Θεού και της Παναγίας τι σου ευχήθηκε ο άχρηστος. :evil::evil::evil: Από το Θεο θα το βρει το ζώο το όρθιο. Γιατί τόση κακία ρε κοριτσάκι εγγόνι του είναι στην τελική. Η πεθερά σου δεν τον έστειλε στο καλό χωριό?

Σταμάτα να κλαις κοριτσάκι μου σκέψου το μωράκι σου και όλα θα πάνε καλά.

Στους γονείς σου δεν μπορειται να πάτε?

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...