Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Ουαου, γι αυτο νυσταζεις! Να κοιμασαι νωρις κοριτσακι, χ...στο το παρα πεντε!

Μωρέ δεν είναι το παρά 5 έχω αγώνα σήμερα, βλέπεις είμαι στην 8η μέρα και είπαμε να ξεκινήσουμε τα φιλικά παιχνίδια.

Το πολύ πολύ εγώ να κοιμηθώ και εκείνος να κάνει αυτό που πρέπει. Θα αφήσω την πόρτα ανοιχτή. :tongue::tongue::tongue:

1η IVF (Δεκέμβριος 2011): Αρνητική

2η IVF (Ιούνιος 2012): Βιοχημική κύηση

3η IVF (Μαίος 2013): Βιοχημική κύηση

Ιούλιος 2013: Φυσιολογική σύλληψη

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλώς ήρθες πρίγκηπά μου!!!

Διαφημίσεις

Μωρέ δεν είναι το παρά 5 έχω αγώνα σήμερα, βλέπεις είμαι στην 8η μέρα και είπαμε να ξεκινήσουμε τα φιλικά παιχνίδια.

Το πολύ πολύ εγώ να κοιμηθώ και εκείνος να κάνει αυτό που πρέπει. Θα αφήσω την πόρτα ανοιχτή. :tongue::tongue::tongue:

axaxaxaxax καλη βολη axaxaxaxaxaxaxa

UzVGp2.png

Κι εγω sila βλεπω... Και μετα εννοειται παρα πεντε!

ο αντρας μου λεει ακομη να τη σκοτωσει?

και εγω οποτε βλεπω τον μουσα τον ξαδερφο του του λεω "θελω να τον δειρω αυτον!!!"

και μου λεει ναι κοριτσι μου πηγαινε εγκυος γυναικα να τον δειρεις!

UzVGp2.png

axaxaxaxax καλη βολη axaxaxaxaxaxaxa

Τανίτσα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ρε συ νυστάζω, εγώ μπορώ να κοιμηθώ και να κάνει αυτός τη δουλειά του. Ούτως η άλλος στην εξωσωματική αυτός δεν έκανε και πολλά πράγματα. Γύμνασε λίγο το χέρι του και αυτό ήταν. Εγώ τα τράβηξα όλα. Νομίζω ότι είναι η σειρά του τώρα.

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.ακόμα στο λητώ είμαι.πόνοι αφόρητοι.έχουν πρηστεί οι ωοθηκες και έχουν από μια κύστη η καθεμία.είναι γύρω στα 8 εκατοστά.ευτυχώς τα μωρα μου είναι καλά και μεγαλώνουν.έχουν γίνει 5,5 εκατοστά!ελπίζω να βγω γρήγορα γιατί δεν αντέχω άλλο.σας φιλω γλυκα

yS7sp3.png 8hfMp2.png

Διαφημίσεις

ο αντρας μου λεει ακομη να τη σκοτωσει?

και εγω οποτε βλεπω τον μουσα τον ξαδερφο του του λεω "θελω να τον δειρω αυτον!!!"

και μου λεει ναι κοριτσι μου πηγαινε εγκυος γυναικα να τον δειρεις!

Πωπω αυτος ο σκατοτουρκος μου τη δινει κι εμενα στα νευρα!

Ευαγγελια εχεις περιθωριο, νωρις ειναι 8η μερα, πες του να κανει τη δουλεια στα γρηγορα να κοιμηθεις λιγο νωριτερα!

Εγω σας καληνυχτω! Σημερα θα παω στο κρεβατι και δεν θα με ποναει τιποτα! Θαυμα!

vadKp2.png

Τανίτσα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ρε συ νυστάζω, εγώ μπορώ να κοιμηθώ και να κάνει αυτός τη δουλειά του. Ούτως η άλλος στην εξωσωματική αυτός δεν έκανε και πολλά πράγματα. Γύμνασε λίγο το χέρι του και αυτό ήταν. Εγώ τα τράβηξα όλα. Νομίζω ότι είναι η σειρά του τώρα.

γιατι δεν βαζετε το φαι τωρα στο φουρνο? πρεπει να παει 12 γιανα μπει?

UzVGp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.ακόμα στο λητώ είμαι.πόνοι αφόρητοι.έχουν πρηστεί οι ωοθηκες και έχουν από μια κύστη η καθεμία.είναι γύρω στα 8 εκατοστά.ευτυχώς τα μωρα μου είναι καλά και μεγαλώνουν.έχουν γίνει 5,5 εκατοστά!ελπίζω να βγω γρήγορα γιατί δεν αντέχω άλλο.σας φιλω γλυκα

Περαστικά κοριτσάκι και γρήγορα σπιτάκι σας.

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

πω πω βρε κοριτσακι ... πως το επαθες αυτο στα καλα καθουμενα???

περαστικα και γρηγορα!!!

να προσεχεις τα μωρακια σου!!!

UzVGp2.png

Περαστικα κοριτσακι μου, καλυτερα που εισαι μεσα, να νιωθεις μια ασφαλεια...

vadKp2.png

Διαφημίσεις

γιατι δεν βαζετε το φαι τωρα στο φουρνο? πρεπει να παει 12 γιανα μπει?

Ρε συ αν έχεις το θεό σου, τι μου λέει

-Θα ξαπλώσω λιγάκι και μετά ξύπναμε.

Τι λέει ρε ο άνρθωπος? Και τι είμαι εγώ η μαντάμ του σπιτιού?

Ο κύριος που κοιμάται παρακαλούμε πολύ να ξυπνήσει γιατί πρέπει να μπιπ την γυναίκα του. Ακούσατε, ακούσατε

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Πωπω αυτος ο σκατοτουρκος μου τη δινει κι εμενα στα νευρα!

Ευαγγελια εχεις περιθωριο, νωρις ειναι 8η μερα, πες του να κανει τη δουλεια στα γρηγορα να κοιμηθεις λιγο νωριτερα!

Εγω σας καληνυχτω! Σημερα θα παω στο κρεβατι και δεν θα με ποναει τιποτα! Θαυμα!

φτου φτου φτου!!

βρε ζενια εχεις σκεφτει να φορεσεις κανενα ματακι πανω σου? υπαρχουν καποια πολυ μοντερνα κολιεδακια ή βραχιολακια για την ηλικια μας!εμενα μου εχει παρει ενα τετοιο ο αντρας μου στα γενεθλια μου εχει μια μικρη καρδουλα και 5 εκατ. πιο ψηλα στην αλυσιδα ενα ματακι

UzVGp2.png

Ρε συ αν έχεις το θεό σου, τι μου λέει

-Θα ξαπλώσω λιγάκι και μετά ξύπναμε.

Τι λέει ρε ο άνρθωπος? Και τι είμαι εγώ η μαντάμ του σπιτιού?

Ο κύριος που κοιμάται παρακαλούμε πολύ να ξυπνήσει γιατί πρέπει να μπιπ την γυναίκα του. Ακούσατε, ακούσατε

χαχαχαχαχα για να εχει πιο ξεκουραστες σφαιρες και να σφηνοσουν καλα και γερα στο αυγο σου!!!

UzVGp2.png

χαχαχαχαχα για να εχει πιο ξεκουραστες σφαιρες και να σφηνοσουν καλα και γερα στο αυγο σου!!!

Θα δώσω στα σπερματοζωάριά του ένα pgs για να μην χάσουν το δρόμο. Και να φτάσουν γρήγορα και με ασφάλεια.

7ybJp3.png

Fxxvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...