Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Daina είπε:

Kαλημέρα! και εγώ ξεκινάω το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη βδομάδα και έχω τις ίδιες απορίες. θα μιλήσω με τον γιατρό μου και εάν μάθω κάτι παραπάνω θα σου γράψω! καλή επιτυχία!

Καλή επιτυχία και σε σένα!

Θα δω και γω το γιατρό την αλλά εβδομάδα και θα ρωτήσω εννοείται! Θα σ στείλω! Απλά τις πήρα χτες και απόρησα!

Τις προηγούμενες διεγέρσεις τις έκανα με Bemfola και δεν είχα θέμα!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα κορες!!

Ολο το Σ-Κ ειμασταν περα δωθε και μπηκα τωρα να δω τι κανετε..

Ποσα γραψατε καλε?

Τα διαβασα τα περισσοτερα αλλα δεν θυμαμαι να τα σχολιασω ολα.. Συγχωρεστε την εγκυο μανα!:tongue:

Χρυσα μου λυπαμαι πολυ δεν βλεπω τις φωτο σου..Γενικα φωτο απο ιματζσακ δεν μπορω να τις δω!!

Καλαμαρακι τι κεικ ειναι αυτο καλεεεεε !!!!!Παω να δω συνταγη και θα το φτιαξω!!

Ειρηνη σουπερ η τουρτα!

Να καλοσωρισω τα νεα κοριτσια!

Α!και YOTOU να σε ενημερωσω πως ο βραστηρας καιει παρα πολυ ρευμα, το ακουσα απο πολλους ειδικους στην τηλεοραση και το τσεκαραμε και εμεις στο ρολοϊ και ετσι ειναι οντως, οχι πως εγω δεν τον χρησιμοποιω..:cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαγειρευω φρεσκο φασολακι,κολοκυθακι,πατατα,καροτο, βραστα. βιολογικα απο το χωριο!!

Εχω και ενα παιδι εδω που μου βαφει τα καγκελα,,ελπιζω να μην μου κανει τα πλακακια σκ#τ*....!!!

Καλημερα κορες!!

Ολο το Σ-Κ ειμασταν περα δωθε και μπηκα τωρα να δω τι κανετε..

Ποσα γραψατε καλε?

Τα διαβασα τα περισσοτερα αλλα δεν θυμαμαι να τα σχολιασω ολα.. Συγχωρεστε την εγκυο μανα!:tongue:

Χρυσα μου λυπαμαι πολυ δεν βλεπω τις φωτο σου..Γενικα φωτο απο ιματζσακ δεν μπορω να τις δω!!

Καλαμαρακι τι κεικ ειναι αυτο καλεεεεε !!!!!Παω να δω συνταγη και θα το φτιαξω!!

Ειρηνη σουπερ η τουρτα!

Να καλοσωρισω τα νεα κοριτσια!

Α!και YOTOU να σε ενημερωσω πως ο βραστηρας καιει παρα πολυ ρευμα, το ακουσα απο πολλους ειδικους στην τηλεοραση και το τσεκαραμε και εμεις στο ρολοϊ και ετσι ειναι οντως, οχι πως εγω δεν τον χρησιμοποιω..:cool:

Μήπως εχεις πρόγραμμα που δεν το υποστηρίζει?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μήπως εχεις πρόγραμμα που δεν το υποστηρίζει?

Δεν ξερω βρε Χρυσα μου..

Μου βγαζει ενα βατραχο και μου λεει πως δεν μου επιτρεπεται να δω αυτη την εικονα!! Τι να πω βρε παιδι μου...!!!:|:rolleyes:

Ωραιο το κολπο με το βραστηρα,αλλα εγω δυστυχως δεν εχω βραστηρα!χαχαχαχα!

Μολις γυρισα απο το σχολειο,η μικρη ειναι στον παιδικο και εφυγε μολις το ετερον ημισυ να την παρει....

Τι βροχη ηταν αυτη?Εμεις εδω στην Ευβοια λουστηκαμε κυριολεκτικα.Μου εκανε τα μπαλκονια χαλια,κριμα το καθαρισμα το Σαββατο.....

Παω να βολεψω τα παρατρεχαμενα,να ριξω και μια ηλεκτρικη και ελπιζω να σας ξαναδιαβασω αργοτερα.

Διαφημίσεις

Ax κορίτσια τελείωσα!!!!!!! Απλωσα την κουβέρτα, τα ρούχα , το φαγάκι μου είναι έτοιμο όπως επίσης και το ντουλάπι με τα μπολ... άφησα τα απολύτως απαραίτητα και τα υπόλοιπα θα τα δώσω στην μαμά μου. λόγω ότι ο αδελφός μου σπουδάζει στην Αθήνα και λόγω κρίσης τα ταπεράκια απο την μαμά μου κάθε εβδομάδα έχουν την τιμητική τους!!!! Περιμένω την κορούλα μου απο το παιδικό, το μπισκοτάκι μου κοιμάται, οπότε ηρεμία!!!

Κορούλες μου καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες μας!

Πριν λίγο μαζεύτηκα! Δούλευα από νωρίς σήμερα! :P

Πόσα γράψατε από χθες το βράδυ μικρές μου μπουρπουλίθρες??!! :shock::tongue:

Εγώ σήμερα δεν έκανα τίποτα "ιδιαίτερο" μέχρι στιγμής. Επέστρεψα από δουλίτσα, πήγα σούπερ μάρκετ και βιβλιοπωλείο, έπλυνα κάποια πιατικά, έβαλα ένα πλυντήριο για την νύχτα και θα μαγειρέψω σπαγγετίν,ι που και την τρώμε όλοι αλλά και είναι εύκολη αφού άργησα τόσο να γυρίσω.

Εχω όμως "τρεχάτη" μέρα γιατί τώρα θα ετοιμάσω φαγάκι, μετά έχουμε διάβασμα με το φιογκάκι και αργότερα αγγλικά...

Για το νυχτερινό που ρωτάτε, ισχύει συνεχές 23:00 - 07:00 από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο και τμηματικό, 15:30 - 17:30 και 02:00 - 08:00, που ισχύει από το Νοέμβριο ως τον Απρίλιο. Εγώ το λειτουργώ πάντα έτσι, για οικονομία.

Πλυντήριο εκτός "μειωμένου ωραρίου" θα βάλω μόνο κάποια "μικρά και σύντομα" που δεν θέλω να μείνουν μέσα και να τσαλακωθούν.

Βραστήρας! Και γω χωρίς αυτόν δεν μπορώ! Τον χρησιμοποιώ και για το φαγητό και για τον καφέ και για να ρίξω κάπου για "απολύμανση" κ.α.

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Καταρχας Ειρηνακι να σου πω ποσο πολυ λυπαμαι που εχασες τη μανουλα σου σε τοσο τρυφερη ηλικια.Να εισαι καλα να τη θυμασαι.

Κατα δευτερον,εγω μενω Χαλκιδα,οποτε η Β.Ευβοια που πηγαμε σημερα ειναι απο εμας λιγοτερο απο μια ωριτσα.Πας ρε παιδακι μου τοσο κοντα και χορταινεις δεντρα,νερα,κελαηδιστα πουλακια και αγνο χωριατικο φαγητο.

Αν ποτε θελησεις να ερθεις προς τα εδω,μη διστασεις....Ειμαι εδω για πληροφοριες,οδηγιες,οτιδηποτε χρειαστεις τελοσπαντων.

Σ ευχαριστώ για τα λόγια παρηγοριάς, Ναντιάννα μου. Πράγματι είναι τραγικό να χάνεις την μαμά σου, το πρόσωπο που λατρεύεις άνευ όρων, τόσο μικρός. Και ενώ το βίωσα στο πετσί μου και το ένιωσα, θα το πιστέψεις πως από τότε που έκανα τον μικρό μου είναι λες και το βιώνω και από την άλλη πλευρά..? :cry: Σαν μάνα δηλαδή... σκέφτομαι δηλαδή και τη δική της πλευρά που άφησε πίσω το παιδάκι της και ταράζομαι πολυ. Γι αυτό και για κάποιον λόγο πιστευω πως φέτος θα είναι η χειρότερη "επέτειος" από ποτέ. Γιατί ο μικρός μου βρίσκεται ακριβώς στην ηλικία που την έχασα εγώ και με έχασε και εκείνη... :cry::cry:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα το έχω υπόψη μου.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

αχ ρε κοριτσια, το πρωι επεσε η μικρη με την μουρη στα πλακακια, εσκισε το χειλακι της, ετρεχε αιματα, κλαματα κακο, καταλαβαινετε, κ μετα πρηστηκε λιγο κ ψιλομελανιασε!:( δεν δειχνει να την ποναει, αλλα κριμα το κοριτσακι μου.......

παω να σας σχολιασω.....

Περαστικά στο παιδί!

Τα χείλη, δυστυχώς, βγάζουν πολύ αίμα! Το χουμε πάθει και μεις 2-3 φορές και πάντα φρικάρω! Ασε δε το πρήξιμο και την άσχημη εμφάνιση μετά που σε ταράζει... :?

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ της!

777885dugw57gt25.gif

λοιπον, στην παρνηθα υπαρχουν 2 καταφυγια το μπαφι κ το φλαμπουρι. το μπαφι ειναι το πιο κοντινο, μετα το καζινο κανα ΄5λεπτο. εχει 2 αιθουσες για φαγητο κ καφε κ οι δυο με τζακια (λεω απαγορευμενη λεξη αλλα θα σου αρεσει!) ειναι σελφ σερβις κ περιπου οι μεριδες φαγητου εχουν 5 ?, οι καφεδες 2-3? ειναι πολυ ωραια κ γραφικα.

το δευτερο καταφυγιο το φλαμπουρι, περνας το μπαφι κ φτανεις εκει σε κανα 10λεπτο. εκει εχω παει μονο μια φορα κ δεν θυμαμαι κ πολλα, παντως εχει ωραια θεα.

υπαρχει μια φανταστικη διαδρομη, μονοπατι μεσα απο το βουνο που πας απο το μπαφι στο φλαμπουρι, υπεροχα.

πριν 2 χρονια λοιπον, γυρω στα μεσα του ιανουαριου πηγαμε με τον καλο μου να κανουμε την διαδρομη. αφησαμε το αυτοκινητο στο μπαφι, πηγαμε στο φλαμπουρι, υπιαμε το καφεδακι μας, ξαναγυρισαμε με τα ποδια, φτασαμε μπαφι, φαγαμε κ γυρισαμε. ηταν τελεια! αυτο εγινε κυριακη, την τεταρτη εμαθα οτι ημουν εγκυος!!!

απίστευτο? αν το ηξερα δεν θα την εκανα την διαδρομη!

για δες κ εδω:

http://www.eosathinon.gr/mpafi.html

http://www.flabouri.gr/news.php

πρεπει να πατε οπωσδηποτε!!!

Χίλια ευχαριστώ για τις πληροφορίες, ήδη το είπα και στον άντρα μου.

Θα τις μελετήσω και θα επανέλθω! Ευχαριστώ! Πολύ μου αρέσει να μαθαίνω νέα μέρη για να πηγαίνουμε!

Υ.Γ. Επεσα κατω από τα γέλια με την... απαγορευμένη λέξη!!! xaxaxaxaxa

777885dugw57gt25.gif

Koρίτσοπουλα τι κάνετε?Μόλις εβαλα τις πυτζαμούλες μου,εφτιαξα και μια κούπα τσαι ,χαλαρωτικό, και κάθησα να σας διαβάσω.

Σήμερα είχαμε μια γεμάτη ημερα,πήγαμε το πρωί εκκλησία και μετα για καταθεση στεφάνου στην πλατεία και καμάρωσα το παιδάκι μου.Κρατούσε τη σημαία και εκανε κατάθεση στεφάνου το παλικάρι μου!Μετα με δυο φίλες και τα παιδάκια τους ηρθαμε σπίτι για καφέ οπότε καταλαβασίνετε τι εγινε.Ο χαμός!!!Ευτυχώς πήγαμε στη μαμά μου για φαγητό και γυρίσαμε το βραδάκι.Πολύ το ευχαριστήθηκα!:)

Αχ κουκουβάγια μου και συ!!! :P:p:p

Να τον καμαρώνεις παντα!

777885dugw57gt25.gif

καλε εγω με το ζορι συγκρατω τα δακρυα για τα ξενα παιδια, που να δω καποτε κ τον δικο μου δηλαδη!!!

σημερα ο μπαμπας μας ελλειπε κ ημασταν τα δυο μας τον καταευχαριστηθηκα χουχουλιασαμε ολο γλυκες κ ζουζουνιες ηταν που δεν τα συνηθιζει αυτα....

Αχ τι όμορφες στιγμές.... ;)

κοριτσια πειραζει πολυ που σκεπτομενη τη γενικη που με περιμενει για να στρωσω σε μερικες μερες βαριεμαι απιστευτα...........

νιωθω τρελλη κουραση. δεν εχω κουραγιο πως θα την παλεψω:????

Γι αυτό ματάκια μου εγώ τα κάνω σιγά-σιγά. Πόσα να κάνει ένα κορμί? Πόσα ν' αντέξεις? Αντε, καλά κουράγια!:|

777885dugw57gt25.gif

Πράγματι είναι τραγικό να χάνεις την μαμά σου, το πρόσωπο που λατρεύεις άνευ όρων, τόσο μικρός. Και ενώ το βίωσα στο πετσί μου και το ένιωσα, θα το πιστέψεις πως από τότε που έκανα τον μικρό μου είναι λες και το βιώνω και από την άλλη πλευρά..? :cry: Σαν μάνα δηλαδή... σκέφτομαι δηλαδή και τη δική της πλευρά που άφησε πίσω το παιδάκι της και ταράζομαι πολυ. Γι αυτό και για κάποιον λόγο πιστευω πως φέτος θα είναι η χειρότερη "επέτειος" από ποτέ. Γιατί ο μικρός μου βρίσκεται ακριβώς στην ηλικία που την έχασα εγώ και με έχασε και εκείνη... :cry::cry:

Δεν ξερω τι να πω.

Συγκινηθηκα παρα πολυ.

Να σε εχει ο Θεος παντα καλα για να δινεις ολη σου την αγαπη στο γιο σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...