Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εμένα ειχε ουρεοπλασμα πριν 5 χρόνια, ίσως και λιγο περισσότερο, μαζί πάντα με σταφυλόκοκκο ή κάποιο άλλο κόκκο.. ο,τι αντιβιωση και να επαίρνε δεν εφευγε, κάποια στιγμη τα παρατήσαμε γιατι θα εμπαινε φαντάρος, οπότε ετσι κι αλλιώς τότε δεν μπορούσαμε να κανουμε κατι. Αργότερα γυρισε και ειχε κάνει καλλιεργεια σε ενα συνοικιακο διαγνωστικο, ειχε βγει στειρα, παρα το γεγονός ότι ειχε ενοχλήσεις. Περασαν κάποιοι μηνες, πήγαμε σε εξειδικευμενο εργαστηριο και βρηκαμε χλαμυδια και πάλι κόκκο (δε θυμαμαι αν ηταν σταφυλόκοκκος ή εντερόκκος). Αντιβιωσεις κι εκει τέλος Αυγουστου επιτελους στειρα καλλιέργεια! Στο καπάκι βρισκουμε την υδροσαλπιγγα, κανω χειρουργειο και αρχές του '25 καλλιεργεια ξανα ο άντρας μου, εγώ είχα ήδη ξεκινησει την πρώτη διεγερση. Ε εκει βρηκαμε staphylococcus aureus, πάααλι αντιβιωση και στον επανελεχγο e. coli. Είναι το πιο light συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα, στην αρχη το αφησαμε χωρις, μετά πήρε αντιβιωση για εκανα εγώ δεύτερη διεγερση και γονιμοποιήσαμε το ένα μου καλο ωάριι, αλλά 4η μέρα σταμάτησε η αναπτυξη.. Μας ειπαν πως έφταιγε το σπέρμα γιατι οι συνεχείς λοιμώξεις ανα τα χρονια μας έφτασαν ακομα και στο 0% τυπικές μορφές μετά τα χλαμυδια, 2 % το Γενάρη και 1% τον Απρίλιο. Όπως καταλαβες τον πόνο μου λέω.. τέλος του μήνα εχουμε ραντεβού και σε γνωστό ουρολογο, γιατι αυτός που πήγαμε περσυ πεταγε χαρταετο! Τουλάχιστον αν δεν ειχαμε μικροβια θα προσπαθουσαμε και μόνοι μας, χανουμε τοσους μηνες..

Εύχομαι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά! Εγώ κάνω μακρυ πρωτοκολλο, για να δουμε μπας και.. 

Καλημέρα! Αυτά τα μικρόβια είναι δύσκολα να αντιμετωπιστούν σταφυλόκοκκος πχ κάνουν εύκολα ανθεκτικές μορφές και επιμένουν. Τα εντεροβακτηρίδια μπροστά σε αυτά είναι εντελώς ασήμαντα. Ο δικός μου με εντεροκοκκο και τώρα με ecoli μια χαρά ανέβηκαν οι τιμές στο σπερμα. Αντε πες ίσως λίγο στην ταχεία κινητικότητα να επηρεάζουν αλλά στην μικρογονιμοποίηση δεν μας νοιάζει αν κινούνται. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τον ανδρολογο που πάει είναι ότι αν υπάρχει ποσότητα και ένα μικρό ποσοστό από το σπερμα να είναι οκ στην εξωσωματική μας φτάνει. Το θέμα είναι το dfi να μην επηρεαστεί γιατί εκεί μιλάμε για βλάβες στο dna που παίζουν ρόλο στις διαιρέσεις και στην ανάπτυξη των εμβρύων. Εννοείται πως πριν την γονιμοποίηση το θέλουμε στην καλύτερη του κατάσταση και κατά προτίμηση χωρίς μικρόβια γι αυτό και οι αντιβιώσεις πριν την διέγερση. DFI έχετε κάνει; 
      Σου εύχομαι να σου ταιριάξει καλύτερα το μακρύ και να πάρεις κάτι καλύτερο από ωάρια. Πόσο είναι η ΑΜΗ σου; Αν θυμάμαι καλά είχες πει είναι χαμηλή. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εγώ αδιαθέτησα την περασμένη βδομάδα :evil:, μετά από 2 υπέροχα χρόνια ανευ σερβιέτας :rolleyes::tongue:... καλως σας βρήκα πάλι στο κλαμπ, με μεσουλιντ και πονσταν ήμουν εναλλάξ...

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γελας ε?????? τωρα που το ξαναδιαβασα γελασα κ εγω!!! αμα εχω νευρα εχω οιστρο ρε παιδακι μου!!!!

επειγοντος να ερθει καποια να παρει την κορη μου κ να μου την φερει το βραδυ ταισμενη, αλλαγμενη, μπανιαρισμενη κ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΗ!!!Α

Ααααα, εγώ που έχω δύο τέτοιες κόρες πού να τις δανείσω προσωρινά;;;;:mrgreen::lol:

ImnOp3.png p7gjp3.png

«Αν υπάρχει κάτι που επιθυμείς, θα υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνεις, θα υπάρχει κάτι που θυμάσαι.

Αν υπάρχει κάτι που θυμάσαι, δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις. Αν δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να μετανιώνεις, δεν υπήρξε τίποτα που να επιθυμείς».

Πολλες ακεφιες διαβαζω..και εγω δεν εχω ορεξη αλλα ειμαι τοσο κουρασμενη ουτε νερο δεν μπορω να σηκωθω να πιω..η μικρη μου βγαζει το πρωτο δοντακι και εχει ανησυχια..εκει που κοιμαται κλαιει σπαρακτικα..Αχ Γιωτα και εγω ποσο θα θελα να κοιμοταν τωρα και να ξυπναγε το πρωι..αλλα αυτα ειναι ονειρα..

Χαρα τι εχεις εσυ και εισαι πεσμενη?

Ιrene περαστικα στην μικρη σου..να της βαζεις μπολικο φυσιολογικο ορο..ο βηχας της ειναι πνιχτος?ποσες μερες εχει βηχα?για να μην αγχωνεσαι καλυτερα να την δει παιδιατρος..

Βικ επεθα πλακα..15.000?τι λεει ο τυπος...που ζει..και τι διαστροφη ειναι αυτη με την πισινα..αν ειναι δυνατον..

Ολο μου το μεσημερι σιδερωνα και τελειωμο δεν εχουν,γυρισε η κορη μου απο την παιδικη χαρα ευτυχως ο αντρας μου την εκανε μπανακι και την ελουσε εγω τακτοπιησα τα σιδερωμενα,εδωσα στην μικρη την κρεμα και εφτιαξα σπανακοπιτα..μαζεψα ολο τον χαμο που γινοταν στην κουζινα μου,εκανα μπανακι την μικρη εκανα και εγω το μπανιο μου και τωρα θελω να πεσω κατω..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

το μεσημερι που γυρισε αφου εφαγε μου λεει ολο νοημα ειμαι πτωμα παω για μπανιο και το απογευμα μονο κολυμβητηριο το μικρο , απο αυριο μου λες...:lol::lol::lol:

Άντρες, από αντοχές...:rolleyes:

καλα και το μουσακα δεν το λες και τιποτα, μη τρελαθουμε ειναι φαι μπελαλιδικο;)

θα σας εχουμε υποψη , εσυ την ετοιμαζεις κατευθειαν και για το easy living με την κουζινα που θα της παρεις.

να μας τη βαλεις ντυμενη καλε και εμενα οταν ντυθει τη τσικνοπεμτη θα τον βγαλω φωτο.

να ειμαστε καλα ανα μεσα σε καθαρα δευτερα και 25μαρτιου θα με βαλει ο γιατρος.

θα σας ενημερωσω κυριες μου:tongue:

Α, η μικρή η δικιά μου παίρνει το σκουπάκι χειρός κι αρχίζει τις βόλτες... σας κάνουμε;;;; :tongue: είναι ήδη έτοιμη, κι έχει και την κουζίνα με την αδερφή της και μαθαίνει... ;)

Θα ψάξω φωτό με τη μικρή καιτο σκουπακι..:tongue:

Εντιτ: Με το καλό, με ένα πόνο!

ImnOp3.png p7gjp3.png

σας παρακολουθω αλλα ειμαι λιγο πεσμενη

σας φιλω

Εσύ κόρη-επίπεδη-κοιλιά-χωρίς -κυτταρίτιδα-και-ντουρασελ, τί λόγο έχεις και είσαι πεσμένη;

ImnOp3.png p7gjp3.png

Διαφημίσεις

Πολλες ακεφιες διαβαζω..και εγω δεν εχω ορεξη αλλα ειμαι τοσο κουρασμενη ουτε νερο δεν μπορω να σηκωθω να πιω..η μικρη μου βγαζει το πρωτο δοντακι και εχει ανησυχια..εκει που κοιμαται κλαιει σπαρακτικα..Αχ Γιωτα και εγω ποσο θα θελα να κοιμοταν τωρα και να ξυπναγε το πρωι..αλλα αυτα ειναι ονειρα..

Χαρα τι εχεις εσυ και εισαι πεσμενη?

Ιrene περαστικα στην μικρη σου..να της βαζεις μπολικο φυσιολογικο ορο..ο βηχας της ειναι πνιχτος?ποσες μερες εχει βηχα?για να μην αγχωνεσαι καλυτερα να την δει παιδιατρος..

Βικ επεθα πλακα..15.000?τι λεει ο τυπος...που ζει..και τι διαστροφη ειναι αυτη με την πισινα..αν ειναι δυνατον..

Ολο μου το μεσημερι σιδερωνα και τελειωμο δεν εχουν,γυρισε η κορη μου απο την παιδικη χαρα ευτυχως ο αντρας μου την εκανε μπανακι και την ελουσε εγω τακτοπιησα τα σιδερωμενα,εδωσα στην μικρη την κρεμα και εφτιαξα σπανακοπιτα..μαζεψα ολο τον χαμο που γινοταν στην κουζινα μου,εκανα μπανακι την μικρη εκανα και εγω το μπανιο μου και τωρα θελω να πεσω κατω..

Υπομονή Αρετή, τα δόντια είναι ζόρι... εμένα αρχίζει κυνόδοντες μάλλον... και μας λείπει το ένα κάτω ακόμα...

ImnOp3.png p7gjp3.png

Εσύ κόρη-επίπεδη-κοιλιά-χωρίς -κυτταρίτιδα-και-ντουρασελ, τί λόγο έχεις και είσαι πεσμένη;

xaxaxax σ ευχαριστω για το τιτλο μου ανεβασες λιγο τη διαθεση... εγω ημουν καλα το παογευμα με επιασε ετσι ξαφνικα δε ξερω γιατι μπορει που ειμαι 3 μερες αυπνη και τωρα που το ειπε η γιωτακαι μετρησα τις μερες μου εχτες περιμενα περιοδο ισως,ισως χωρις να ειμαι σιγουρη να ειναι κι αυτο

γιωτα μου να ερθω να τη παρω εγω που εχω καημο να αποκτησω κορη??? μαλλακια εχετε να κανω και καμια κομμωση??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

xaxaxax σ ευχαριστω για το τιτλο μου ανεβασες λιγο τη διαθεση... εγω ημουν καλα το παογευμα με επιασε ετσι ξαφνικα δε ξερω γιατι μπορει που ειμαι 3 μερες αυπνη και τωρα που το ειπε η γιωτακαι μετρησα τις μερες μου εχτες περιμενα περιοδο ισως,ισως χωρις να ειμαι σιγουρη να ειναι κι αυτο

γιωτα μου να ερθω να τη παρω εγω που εχω καημο να αποκτησω κορη??? μαλλακια εχετε να κανω και καμια κομμωση??

Εχουμε εχουμε, κ μπουκλες μαλιστα! Τελικα βγηκα μια βολτα με τα ποδια, πηγα στα μαγαζια κ χαζεψα λιγο, πηρα κ ενα μανο αυτο το μιλκυ που λεγατε, εβαψα κ νυχια κ λιγο εφτιαξε η διαθεση. Εχω ξαπλωσει τωρα κ γραφω απο το κινητο. Φωτεινη με το καλο να μας ενημερωσεις!

Τι έχουμε πάθει όλες με τα down και τις ακεφιές; Ε, ρε Ειρήνη που μας χρειάζεται :tongue:! Παρεμπιπτόντως, κι εγώ περιμένω ν' αδιαθετήσω. Μόνο που εγώ είμαι σίγουρη, Γιώτα και Χαρά :tongue:!

Πάω να κοιμηθώ ελπίζοντας σε μια ήρεμη νύχτα, αν και με το βήχα που έχει η μικρή δεν το βλέπω :(.

Ευχές για μια καλύτερη μέρα για όλες μας αύριο!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε; εγώ είμαι πολύ καλύτερα ψυχολογικά. Από δουλίτσες κάνω τα βασικα. Αύριο πρέπει να βάλω σίδερο επειγόντως. Θα με πνίξουν τα ασιδερωτα.

Το πρωί που μπήκα κι εγώ αναρωτιόμουν που πήγαν τόσες σελίδες, αλλά το μυστήριο λύθηκε. Μέχρι εχθές είχε 30 μηνύματα σέ καθε σελίδα, ενώ σήμερα έχει 40. Άρα δεν έκοψαν σελίδες. Το υπολόγισα. Απλώς, αφού έχει περισσότερα μηνύματα η κάθε σελίδα, λογικό είναι να είναι λιγότερες οι σελίδες.

Αυτα απο εμένα. Δεν μπορώ να γράψω περισσότερα. Γράφω από το κινητό και δε με βολεύει καθόλου.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εχουμε εχουμε, κ μπουκλες μαλιστα! Τελικα βγηκα μια βολτα με τα ποδια, πηγα στα μαγαζια κ χαζεψα λιγο, πηρα κ ενα μανο αυτο το μιλκυ που λεγατε, εβαψα κ νυχια κ λιγο εφτιαξε η διαθεση. Εχω ξαπλωσει τωρα κ γραφω απο το κινητο. Φωτεινη με το καλο να μας ενημερωσεις!

Και εγώ το πρωί για την ΔΕΗ που πήγα, έκανα μια βόλτα στα μαγαζιά αλλά δεν πήρα τίποτα....τι κακό και αυτό να μην μπορείς να αγοράσεις τίποτα αφού έχεις άδειες τσέπες.....εγώ περιμένω να μπει η άνοιξη για τα καλά για να βάψω νύχια!!

καλό βράδυ!

καλημερα κοριτσακια!!! τι κανετε? εγω παρολο που ξυπνησα απο τις 5:shock:, γκρινιαζε η κορη μου, κ ψευτοκοιμηθηκα στον καναπε μεχρι τις 7 παρα εχω κεφακια, τωρα πως θα βγαλω την μερα ειναι αλλο θεμα! θα πλακωθω στους καφεδες παλι!!! ηρθα στο μαγαζι σχετικα νωρις. το πρωι εβαλα ψωμακι να γινεται κ εφυγα. απο φαγητο εχουμε μουσακα απο εχτες κ θα δω τι αλλες δουλειες θα κανω μιας κ εχτες δεν εκανα τιποτα.

σας φιλω, εδω γυρω θα ειμαι!

Και εγώ το πρωί για την ΔΕΗ που πήγα, έκανα μια βόλτα στα μαγαζιά αλλά δεν πήρα τίποτα....τι κακό και αυτό να μην μπορείς να αγοράσεις τίποτα αφού έχεις άδειες τσέπες.....εγώ περιμένω να μπει η άνοιξη για τα καλά για να βάψω νύχια!!

καλό βράδυ!

ελα ντε κ ειδα κατι μποτες με 15-20 ευρω, πολυ ωραιες, αλλα οπως τις ειδα ετσι κ εστριψα απο την αλλη:tongue::tongue:

ηλιαχτιδα μου μπραβο που εισαι καλυτερα!

Τι έχουμε πάθει όλες με τα down και τις ακεφιές; Ε, ρε Ειρήνη που μας χρειάζεται :tongue:! Παρεμπιπτόντως, κι εγώ περιμένω ν' αδιαθετήσω. Μόνο που εγώ είμαι σίγουρη, Γιώτα και Χαρά :tongue:!

Πάω να κοιμηθώ ελπίζοντας σε μια ήρεμη νύχτα, αν και με το βήχα που έχει η μικρή δεν το βλέπω :(.

Ευχές για μια καλύτερη μέρα για όλες μας αύριο!

πως κοιμηθηκατε τελικα???

Υπομονή Αρετή, τα δόντια είναι ζόρι... εμένα αρχίζει κυνόδοντες μάλλον... και μας λείπει το ένα κάτω ακόμα...

αχ βικ μου αυτοι οι κυνοδοντες μας ειχαν αυπνους 1 εβδ.... υπομονη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...