Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Εμένα ειχε ουρεοπλασμα πριν 5 χρόνια, ίσως και λιγο περισσότερο, μαζί πάντα με σταφυλόκοκκο ή κάποιο άλλο κόκκο.. ο,τι αντιβιωση και να επαίρνε δεν εφευγε, κάποια στιγμη τα παρατήσαμε γιατι θα εμπαινε φαντάρος, οπότε ετσι κι αλλιώς τότε δεν μπορούσαμε να κανουμε κατι. Αργότερα γυρισε και ειχε κάνει καλλιεργεια σε ενα συνοικιακο διαγνωστικο, ειχε βγει στειρα, παρα το γεγονός ότι ειχε ενοχλήσεις. Περασαν κάποιοι μηνες, πήγαμε σε εξειδικευμενο εργαστηριο και βρηκαμε χλαμυδια και πάλι κόκκο (δε θυμαμαι αν ηταν σταφυλόκοκκος ή εντερόκκος). Αντιβιωσεις κι εκει τέλος Αυγουστου επιτελους στειρα καλλιέργεια! Στο καπάκι βρισκουμε την υδροσαλπιγγα, κανω χειρουργειο και αρχές του '25 καλλιεργεια ξανα ο άντρας μου, εγώ είχα ήδη ξεκινησει την πρώτη διεγερση. Ε εκει βρηκαμε staphylococcus aureus, πάααλι αντιβιωση και στον επανελεχγο e. coli. Είναι το πιο light συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα, στην αρχη το αφησαμε χωρις, μετά πήρε αντιβιωση για εκανα εγώ δεύτερη διεγερση και γονιμοποιήσαμε το ένα μου καλο ωάριι, αλλά 4η μέρα σταμάτησε η αναπτυξη.. Μας ειπαν πως έφταιγε το σπέρμα γιατι οι συνεχείς λοιμώξεις ανα τα χρονια μας έφτασαν ακομα και στο 0% τυπικές μορφές μετά τα χλαμυδια, 2 % το Γενάρη και 1% τον Απρίλιο. Όπως καταλαβες τον πόνο μου λέω.. τέλος του μήνα εχουμε ραντεβού και σε γνωστό ουρολογο, γιατι αυτός που πήγαμε περσυ πεταγε χαρταετο! Τουλάχιστον αν δεν ειχαμε μικροβια θα προσπαθουσαμε και μόνοι μας, χανουμε τοσους μηνες..

Εύχομαι να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη φορά! Εγώ κάνω μακρυ πρωτοκολλο, για να δουμε μπας και.. 

Καλημέρα! Αυτά τα μικρόβια είναι δύσκολα να αντιμετωπιστούν σταφυλόκοκκος πχ κάνουν εύκολα ανθεκτικές μορφές και επιμένουν. Τα εντεροβακτηρίδια μπροστά σε αυτά είναι εντελώς ασήμαντα. Ο δικός μου με εντεροκοκκο και τώρα με ecoli μια χαρά ανέβηκαν οι τιμές στο σπερμα. Αντε πες ίσως λίγο στην ταχεία κινητικότητα να επηρεάζουν αλλά στην μικρογονιμοποίηση δεν μας νοιάζει αν κινούνται. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει από τον ανδρολογο που πάει είναι ότι αν υπάρχει ποσότητα και ένα μικρό ποσοστό από το σπερμα να είναι οκ στην εξωσωματική μας φτάνει. Το θέμα είναι το dfi να μην επηρεαστεί γιατί εκεί μιλάμε για βλάβες στο dna που παίζουν ρόλο στις διαιρέσεις και στην ανάπτυξη των εμβρύων. Εννοείται πως πριν την γονιμοποίηση το θέλουμε στην καλύτερη του κατάσταση και κατά προτίμηση χωρίς μικρόβια γι αυτό και οι αντιβιώσεις πριν την διέγερση. DFI έχετε κάνει; 
      Σου εύχομαι να σου ταιριάξει καλύτερα το μακρύ και να πάρεις κάτι καλύτερο από ωάρια. Πόσο είναι η ΑΜΗ σου; Αν θυμάμαι καλά είχες πει είναι χαμηλή. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κ από μένα!

Χθες επιστρέψαμε στο "καινούργιο" πλέον σπιτάκι μας, η μεταφορά κουζίνας με όλα τα συναφή έγινε και μας άρεσε πάρα μα πάρα πολύ:P, τη θεωρώ ηδη πολύ πετυχημένη κίνηση, πιστευω ότι θα δικαιωθώ από σήμερα κ μετά που θα ζω σε δύο επίπεα πλέον, τα ποδαράκια μου θα με ευγνωμονούν:tongue::tongue::tongue:

τα βασικά έχουν γίνει όπως κ μια καλή και σε βάθος καθαριότητα αφού είχαν "σηκωθεί" τα πάντα...μένουν μερικά τα οποία θα γίνουν σιγά σιγά για να ολοκληρωθεί κ η νέα διακόσμηση κ οργάνωση

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Επίσης..η Δεη σε μας ήρθε 480!!! οπότε ξέρετε ότι υπάρχουν κ χειρότερα!!

My Billy μεγειά το προσωπάκι!Ρώτα μόνο την αισθητικό σου αν ενοχλεί ο ήλιος σε τέτοιες θεραπείες...εγω εκανα προχθες φυτοπίλνγκ κ μου σύστησε να μην κάνω άλλο για φέτος γιατί ο ήλιος μπορεί να αφήσει σημαδάκια πλέον...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημερα όμορφες!Τι κανετε?

Πήγα το πιτσιρίκι μου σχολειο και εχω ξεκινησει σιδερο και βεβαια πίνω και το καφεδάκι μου!Ευτυχως από το βραδυ ειχα κανει αρκετά και ετσι σημερα δεν εχω πολλά.

Μιρτούλα ,καλόγουρες οι αλλαγές στο σπίτι!Αφούεγινε και η καθαριότητα εισαι μια χαρά!

Με τα κεφια μας δεν ξερω ,κατι ειχε το χθεσινο απόγευμα ,και εγω δεν ημουν στα καλά μου,αλλα σημερα ειναι καινούρια μερα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης..η Δεη σε μας ήρθε 480!!! οπότε ξέρετε ότι υπάρχουν κ χειρότερα!!

My Billy μεγειά το προσωπάκι!Ρώτα μόνο την αισθητικό σου αν ενοχλεί ο ήλιος σε τέτοιες θεραπείες...εγω εκανα προχθες φυτοπίλνγκ κ μου σύστησε να μην κάνω άλλο για φέτος γιατί ο ήλιος μπορεί να αφήσει σημαδάκια πλέον...

η δικια μας 454 αχχαχαχ κοντα ειμαστε

καλοριζικη και η καινουργια αλλαγη τελεια αφου σ αρεσει τοσο πολυ θα το ευχαριστηθεις

1. αερισα ολο το σπιτι
  2. εβαλα στο φουρνο ενα βραστο κεικ καροτου
  3. εστρωσα τα κρεβατια
  4. ξεσκονισα τη κρεβατοκαμαρα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημέρα κοριτσια!!!

Σήμερα αν και λιγο με ενοχλει ο λαιμος ειπα να ΓΙΝΩ Η ΣΟΦΙΑ.. μάλλον θα προσπαθησω...να γινω αυτη που πραγματικα ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ...

:) Σας φιλω...δεν υπαρχει λόγος αλλα δεν μπορουν καθε μερα να με νταουνιαζουν!!!

μιρτουλα με γεια η καινουρια κουζινα!!! ανανεωση ε????

χαρα πως εισαι σημερα?

χρυσα κ βασια καλημερα!

σοφια χαμογελα! ασχετο ειδες το λινγκ που σου εβαλα για το " ενα παιδι μετραει τα αστρα"??

Διαφημίσεις

1. αερισα ολο το σπιτι
  3. εστρωσα τα κρεβατια
  5. εκανα το μπανιο
  6. σκουπισα-σφουγγαρισα μπανιο,κρεββατοκαμα και χωλ
  7. επλυνα το καλαθακι μας και το πιγκαλ
  8. εκανα μια τζαμια και καθρεφτες στο μπανιο και κρεββατ.
  9. και περασα μια τις πορτες και τις κασες σε μπανιο κρεββ και χωλ

γιωτακι μου καλα ειμαι βεβαια εχω δυο μερες καθυστερηση και δε ξερω αν πρεπει να ανησυχο ή απλα ειναι απο κουραση ελπιζω το δευτερο γιατι ειμαι πολυ σταθερη

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

1. αερισα ολο το σπιτι
  3. εστρωσα τα κρεβατια
  5. εκανα το μπανιο

γιωτακι μου καλα ειμαι βεβαια εχω δυο μερες καθυστερηση και δε ξερω αν πρεπει να ανησυχο ή απλα ειναι απο κουραση ελπιζω το δευτερο γιατι ειμαι πολυ σταθερη

λες να κανεις την κορη????????????:-P

λες να κανεις την κορη????????????:-P

δε νομιζω βρε γιωτακι μου γιατι προσεχουμε δεν ειμαι και ετοιμη για κατι τετοιο θα παθω σοκ ετσι και μου συμβει πιστευω κατι αλλο ειναι παντως σημερα ειμαι ντουρασελ απο κεφια:D:D:razz::-P

εσυ πως εισαι??

σημερα που κοιμηθηκε ο δικος μου δε κοιμηθηκε η κορη σου αχχαχ εναλλαξ το παμε??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Καλημέρα κοριτσια!!!

Σήμερα αν και λιγο με ενοχλει ο λαιμος ειπα να ΓΙΝΩ Η ΣΟΦΙΑ.. μάλλον θα προσπαθησω...να γινω αυτη που πραγματικα ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΩ...

:) Σας φιλω...δεν υπαρχει λόγος αλλα δεν μπορουν καθε μερα να με νταουνιαζουν!!!

Τι ωραίο πρωινό μήνυμα! Μπράβο Σοφία, έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε κάθε μέρα!

καλημέρα κ από μένα!

Χθες επιστρέψαμε στο "καινούργιο" πλέον σπιτάκι μας, η μεταφορά κουζίνας με όλα τα συναφή έγινε και μας άρεσε πάρα μα πάρα πολύ:P, τη θεωρώ ηδη πολύ πετυχημένη κίνηση, πιστευω ότι θα δικαιωθώ από σήμερα κ μετά που θα ζω σε δύο επίπεα πλέον, τα ποδαράκια μου θα με ευγνωμονούν:tongue::tongue::tongue:

τα βασικά έχουν γίνει όπως κ μια καλή και σε βάθος καθαριότητα αφού είχαν "σηκωθεί" τα πάντα...μένουν μερικά τα οποία θα γίνουν σιγά σιγά για να ολοκληρωθεί κ η νέα διακόσμηση κ οργάνωση

Mirtoula, μπράβο για την μετακόμιση της κουζίνας. Αέρας ανανέωσης στο σπίτι, το καλύτερό μου;)

1. αερισα ολο το σπιτι
  3. εστρωσα τα κρεβατια
  5. εκανα το μπανιο

τι ώρα σηκώθηκες καλε? :D

εγώ εκανα τα εξης:

1. Καθάρισα το τζάκι

2. Αδειασα καλαθάκια με σκουπίδια - κουζίνα - μπάνια

3. Αέρισα - έστρωσα κρεβάτια

4. Εβαλα τις κρεμες μου, ντύθηκα και βάφτηκα

5. Εβαλα και κρέμα χεριών

6. Μίλησα με το σύζυγο στο τηλ. και με μια φίλη

7. Ξύπνησε το μικρό μας το έπλυνα και το έντυσα

8. Έστειλα ενα πμ εδώ

9. Σας διάβασα

10. Σας γράφω....

11. Πίνω καφέ

εχω ακόμα και παω να αρχίσω:

Μαγείρεμα

Σκουπισμα

Σίδερο - λίγα

Μπάνια

(και μην τολμήσει να μου πει καμια σας οτι τα μισα δεν είναι δουλειες!!!)

δε νομιζω βρε γιωτακι μου γιατι προσεχουμε δεν ειμαι και ετοιμη για κατι τετοιο θα παθω σοκ ετσι και μου συμβει πιστευω κατι αλλο ειναι παντως σημερα ειμαι ντουρασελ απο κεφια:D:D:razz::-P

εσυ πως εισαι??

σημερα που κοιμηθηκε ο δικος μου δε κοιμηθηκε η κορη σου αχχαχ εναλλαξ το παμε??

μακαρι να σου ερθει οταν εισαι ετοιμη κ να ειναι κ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

ελα ντε, εναλαξ! κοιμηθηκε δεν μπορω να πω, απλα ξυπνησε απο το αγριο χαραμα!!! το ξενυχτακι μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...