Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το έχεις συζητήσει αυτό με τον Σφακ; Τι σου λέει γι αυτό; Πως είναι δυνατόν σχεδόν σε κάθε ωοληψία να έπαιρνες ωάρια και μάλιστα βλαστοκύστες μέχρι το Γενάρη και από τον Φεβρουάριο και προς τα εδώ να μην μπορείς να πάρεις ούτε μια κακή έστω να πεις ότι κάτι έγινε. Εκτός αν το εμβρυολογικό τους είναι τόσο πια αυστηρό που τις κακές τις απορρίπτουν ενώ στο άλλο τις θεωρούσαν μέτριες. Τι να πω! 
      Ένα ραντεβού με τον μαστρ ίσως όντως σε βοηθήσει στην απόφαση σου. Να δεις κ αυτός τι θα σου πει από πλευράς του.

Μα δε νομίζω πως τίθεται θέμα αυστηρότητας γιατί το αν ένα έμβρυο έχει φτάσει σε στάδιο βλαστοκύστης είναι αντικειμενικό! Δλδ δε θα το λέω εγώ βλαστοκύστη κ εσύ μοριδιο! Ετσι δεν είναι; Με το δικό σου background σίγουρα καταλαβαίνεις καλύτερα από εμένα!
      Ο Σφακ πιστεύει πως είναι θέμα τύχης κ όταν του είχα πει πως έκανα πριν βλαστοκυστες μου είπε πως αν θέλω μπορώ να γυρίσω εκεί που ήμουν. Χθες στον υπέρηχο που είδαμε το Β φάσης μου είπε πως το μόνο που έχω να σου πω είναι πως θέλει υπομονή κ είναι θετικό το ότι το έμβρυο προσπάθησε κ έφτασε αυτή τη φορά ένα βήμα παρακάτω. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορούλες μου.

Τι κάνετε, μπουρμπουλήθρες μου?

Εμείς πήγαμε στο πάρτυ-μασκέ του σχολείου και το φιογκάκι το κατα-ευχαριστήθηκε!

Ντύθηκε power ranger, με το φωτοσπαθό του, τη ειδική μάσκα του, όλα κομπλε... λύσσαξε με τους φίλους του, του είχα πάρει και χαρτοπόλεμο και μερικές σερπατίνες... ;)

Η μανούλα φόρεσε αυτή τη μάσκα για να μπει στο κλίμα :tongue:

DSC01605_zps94f1525d.jpg

Έβαψα και ένα ωραίο χρώμα στα νυχάκια μου και πολύ ανέβηκαν τα κέφια μου αν και αύριο δουλεύω το πρωί οπότε μέχρι τότε θα είναι βαμμένα... :rolleyes:

Επιστρέψαμε σπίτι μας, κάναμε τα μπάνια μας, έκανα λίγο ράσπα τα πελματάκια μου και τώρα χαλαρώνουμε.

Σε λίγο θα διαβάσουμε παραμυθάκια και ύπνο..

Σας φιλώ όλες!

777885dugw57gt25.gif

Ακουγεται τελειο!!!Ακομα και οι 10 μερες δεν μου ακουγονται ασχημα,να φανταστεις οταν θα βαψω τα νυχια μου την επομενη ειναι χαλια και θελουν ξεβαμα γιατι εχουν καταστραφει απο τα νερα και τις χλωρινες:?

Ακούγεται και είναι. Εχει σώσει τις πελάτισσες μου αλλά και όσες κοπέλες τ χρησιμοποιούν. Σκέψου, είναι στη μισή σχεδόν τιμή από το gel, δεν χρειάζεται να στο αφαιρέσει "ειδικός", οπότε γλυτώνεις ένα μεγάλο κόστος αλλά και κατά την αφαίρεση το νύχι σου δεν παθαίνει τίποτα.

Το μόνο, να κάνεις κάποια στιγμή ένα, ώστε να τσεκάρεις πόσο σου κρατάει εσένα. Τα καλύτερα, κατά την άποψη μου, είναι τα βερνίκια της Shellac.

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τι κάνετε; λέτε για τα κιλά σας βλέπω...

Ειρήνη, μια χαρά είσαι κοπέλα μου (και από αυτα που γράφεις και από αυτα που βλέπω). Λοιπόν... Είμαι κι εγώ 1,60 αλλά σου ρίχνω 20 κιλάκια...

Εσύ δεν πιάνεσαι! Εισαι προκατειλημμένη επειδή με συμπαθείς! :tongue:

;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

άσχετο υγ. άρχισαν τα δύσκολα στο σχολείο και η μεγάλη έχει ήδη κουραστεί.....μα τι τους μαθαίνουν ρε κορίτσια πρώτη Δημοτικού, κλείνουν ρήματα, καταλήξεις σε εύω, ώντας, ίζω, αυτί, αυτοί, αυτή (άντε να τα ξεχωρίσουν) .... για την Νάσα τα ετοιμάζουν????

Άσε το άλλο μαθαίνουμε την ορθογραφία σπίτι την γράφει τέλεια και πολλές φορές και πάει σχολείο και την γράφει λάθος, αυτό γίνεται τις τελευταίες 15 μέρες!

Αμ τσάμπα τα λέω Βάσια μου πως τα πιέζουν τα πιτσιρίκια?! Βιάζονται και βιάζονται και αναρωτιέμαι... γιατί βιάζονται? :mad:

Μπορεί να περνάει φάση αλλά να ξέρεις πως βοηθάει πολύ η πρωϊνή "ελαφριά, επανάλειψη!

777885dugw57gt25.gif

Ας αναφέρω κ γω...:Pγεννηθείσα του '79, 49 κιλά (στα κανονικά μου, τώρα με το ξεπάτωμα της κουζίνας εφτασα τα 47 αλλά λέω να κάνω τα σουφλεδάκια σοκολάτας Χαρά το απόγευμα να του δώσω να καταλάβει:tongue::tongue:) ύψος 1,69

Γεια σου βρε Μυρτούλα, κορμάραααααααααααααααααααααα!!!

777885dugw57gt25.gif

Όχι, ρε Γιωτούλι, δε σας κάνω πλάκα γιατί, δυστυχώς, δεν ανήκω στην κατηγορία Ειρήνης (τρώω τον περίδρομο και παραμένω μισή μερίδα άνθρωπος :tongue:).

Αμα με δεις με μαγιώ θα αλλάξεις γνώμη!!

Ειμαι μία μπουτού/κοιλαρού με love handles {έτσι λέει ο άντρας μου τα "πιασίματα" μου, κάτω από το ύψος της μέσης... :?:?:?

Αχ κορμάκι μου, τι σου κανα????!!!! :oops::oops::evil:

777885dugw57gt25.gif

Εγώ είμαι με τις μέρες μάλλον, ειδικά τον τελυταίο ακιρό κουράζομαι πολύ εύκολα, χτες ξεράθηκα από τις 22,00 ούτε που κατάλαβα πως...:?

Βέβαια είναι και ο υποθυρεοειδισμός :cry:, που προκαλεί κόπωση, υπνηλία, κρυάδες (όλη μέρα κρυώνω, με 2 ζευγάρια κάλτσες κυκλοφορώ :?) και πονοκεφάλους... όλα τα καλά μαζί...:cry:

Εμένα Βικ μου, αυτό ειναι σχεδον καθημερινό. Χρειάζομαι οπωσδήποτε 8 ώρες ύπνο για να μπορέσω να είμαι σπιντάτη όλη μέρα..

Κουράγιο και "άκου" το κορμάκι σου...

777885dugw57gt25.gif

ρε κορίτσια είναι μια κοπέλα στο φατσοβιβλίο που πουλάει με 10 ευρώ ένα λαδάκι για τις ραγάδες.....αρχικά δεν την πίστευαν πολλές κοπέλες μέχρι που μια πήρε το λαδάκι και το δοκίμασε.....ε λοιπόν οι ραγάδες της εξαφανίστηκαν...μας έβαλε φώτο και δεν το πιστεύαμε.....ε τότε όρμησαν όλες και ζητούσαν το λαδάκι....κάνει και για τις ρυτίδες προσώπου...

Εγώ ραγάδες δεν έκανα πάντως στην εγκυμοσύνη!

Αλλη κοπέλα έβαλε ή μόνο εκείνη?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Αλλη κοπέλα έβαλε ή μόνο εκείνη?

έβαλε μια κοπέλα άσχετη που είχε πρόβλημα με τις ραγάδες και τις εξαφανίστηκαν και μετά ανέβασε τις φώτο που έβαλα πιο πάνω για να μας το δείξει.....

έβαλε μια κοπέλα άσχετη που είχε πρόβλημα με τις ραγάδες και τις εξαφανίστηκαν και μετά ανέβασε τις φώτο που έβαλα πιο πάνω για να μας το δείξει.....

Ειναι εντυπωσιακο,δεν ξερω τι περιεχει αλλα η διαφορα ειναι μεγαλη!

Ουτε εγω εκανα ραγαδες ,μονο λίγες στο στηθος,αλλα ειναι το λιγότερο που με απασχολει...:P

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα εφτιαξα ενα τραπεζι ..για τα αγορια έβαλα και κολωνάτο ποτηρι στον γιο μου χυμο...και περασαμε ομορφα τώρα έχει δοντια και υπνο ...

Θα σιδερώσω λιγο θα δω το sex & city 2 και μετα μπανάκι και νάνι...:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...