Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia14 είπε:

Καλά έκανες και εκλεισες στον προηγούμενο γιατρό σου. Βέβαια, έχει ξαναειπωθεί, δεν κανουν όλοι οι γιατροί για όλους τους ασθενείς, και δυστυχώς κάποιοι από ένα εμβρυολογικό μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάποια φεύγουν τρέχοντας. Να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Τώρα για αυτό που λέει η @Neverstop για το διάλειμμα, σαφώς και θα σε βοηθούσε ψυχολογικά, και οικονομικά υποθέτω, αλλά εμένα σε 2 μήνες η amh έπεσε στο μισο και η fsh ανέβηκε 2 μονάδες.. θέλω να καταλήξω ότι εμείς που πιεζόμαστε τοοοσο χρονικά πρεπει να τα ζυγίζουμε μέσα μας και να βλέπουμε τι ειναι σημαντικότερο για εμάς. Καλή επιτυχία σου ευχομαι ❤️

Σε αυτό με την ΠΩΑ πώς σου έχουν θέσει διαγνωση; Σε ρωτάω γιατι ενδοκρινολόγος μου είπε πως όσο εχω σταθερους κυκλους με επιβεβαιωμενη ωορρηξία και όχι απαγορευτητκα υψηλές τιμές fsh κρατιέμαι! Ρώτησα ευθέως και το γυναικολόγο όταν ειχα φρικάρει με το εύθραυστο Χ αν θεωρείται ότι εχω ΠΩΑ και μου απάντησε πως ακομα όχι.

Το καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ ένιωθα πως δεν πρέπει να αφήνω τον καιρό.. βέβαια ήμουν 39-40.. ξέρω πως και εγώ πιθανότατα δεν θα μπορούσα να κάνω διάλειμμα αλλά δικαιούσαι έστω ένα μικρό. Έστω ένα μήνα! Εμένα ο καλός κύκλος ήρθε ενάμισι χρόνο αφότου ξεκίνησα. Αν υπήρχε και ενδιάμεσα δεν το ξέρω καθώς άφηνα κενά λόγω του ότι έπαιρνα φάρμακα φουλ.

Επίσης Η δεύτερη φάση του κύκλου εδώ Θεσσαλονίκη δεν παίζει, μόνο Αθήνα την ακούω συνήθως. 

Αν έχει περάσει τρίμηνο κάντε και μια επανάληψη το dfi..  εσύ είσαι φουλ από εξετάσεις.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Τώρα κατάφερα να σας διαβάσω.

Σήμερα μιας και ήταν καλός ο καιρός, μόλις έδωσα το φρούτο του μικρού, έστειλα τους άντρες μου βολτίτσα (για μισή ωρίτσα) και την εκμεταλλεύτηκα για να κάνω ντου στο παιδικό. Άνοιξα τα παράθυρα σε όλο το σπίτι, να πάρει αέρα και ξεκίνησα. Ξεχώρισα ρούχα του παιδιού για φύλαγμα, τακτοποίησα λίγο τα συρτάρια του, γύρισα το στρώμα της κούνιας, πάνω - κάτω (με την ευκαιρία, άλλαξα και σεντόνια), έκανα ένα πολύ καλό ξεσκόνισμα και με βρεγμένο και με στεγνό πανί, και έβαλα ηλεκτρική. Μόλις τελείωσα, έβαλα ηλεκτρική στην κρεβατοκάμαρα και την ώρα που πήγαινα για το σαλόνι ήρθαν, αλλά δεν πτοήθηκα... σκούπισα και το σαλόνι και την κουζίνα!!!

Τάισα το παιδί (είχε ξελιγωθεί από τη βόλτα), φάγαμε κι εμείς και μετά άπλωσα ένα πλυντήριο με τις φλις κουβερτούλες που σκεπαζόμαστε το βράδυ στον καναπέ και έβαλα ένα πλυντήριο με τα χρωματιστά του παιδιού. Τώρα θα πάω να το βγάλω, να το απλώσω, να μαζέψω τις κουβέρτες και να βάλω ένα ακόμη πλυντήριο με τα λευκά του παιδιού.

Εννοείται ότι το πρωί είχα κάνει τα καθημερινά: στρώσιμο κρεβατιών, καθάρισμα το μπάνιο και μαγείρεμα για εμάς (χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι) και για το παιδί (ψαρόσουπα).

Τώρα που τα βλέπω γραμμένα, νομίζω ότι έκανα πολλά, αλλά ήταν τόσο εύκολα και μου ανέβασαν λίγο τη διάθεση. Είναι υπέροχο να κάνεις δουλειές χωρίς τη σβούρα μέσα στα πόδια σου...

Σας είπα? Το νέο παρατσούκλι του πιτσιρίκου μου είναι "σβουράκι":tongue::tongue:

Τώρα που ανοίγει ο καιρός, θα τους στέλνω πιο συχνά βόλτες. Ακόμη και τα απογεύματα. Μεγαλώνει η μέρα, οπότε δε θα είναι τόσο δύσκολο να φεύγουν για μισή ωρίτσα...

Νομίζω ότι μόνο έτσι θα καταφέρω να κάνω γενική και να την έχω τελειώσει πριν το Πάσχα.

Σας ζάλισα, αλλά είχα πολύ καιρό να ευχαριστηθώ δουλειές στο σπίτι και ήθελα να το μοιραστώ

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες....εγω λέω αυτό το σπρευ http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1110231&itmid=3140613 αλλά δεν εχεις άδικο είναι λίγο, φτάνει για κανα δυο στρώματα μόνο...το θέμα είναι αντε να πεις να ρθει άνθρωπος στο σπίτι να στα κάνει, τον αφήνεις κ πατάει τα χαλιά σου κ σου βγάζει νέες δουλειές?τα σηκώνεις?Αχ όλα δύσκολα....

σκέφτομαι προς το παρόν να κάνω μια τον καναπέ και με τον ατμοκαθαριστή κ αν βρω κ γω καμιά προσφορά την αρπάζω!

οχι το σπρευ δεν εναι το ιδιο με αυτο που ελεγα αλλα κατι παρομοιο.

παντως με τον ατμοκαθαριστη που ειχα κανει μια φορα τον καναπε που το υφασμα ειναι ΣΑΝ αλκανταρα (εχει πελος) μου ειχε αφησει σημαδια,γραμμες για πολυ καιρο:?

οσο για τα χαλια , κανε το μετα την γενικη που θα τα ξεστρωσεις. οι περισοτεροι ετσι τα κανουν γιατι σκεψου πρεπει να εχει κ λιγο καλο καιρο να προλαβουν να στεγνωσουν την ιδια μερα να κοιμηθειτε η να κατσετε.

εχουν ξεκινησει να βγαζουν προσφορες λογω εποχης εχε τον νου σου;) εγω εχω γραφτει στο oladeals κ τις βλεπω καθε μερα απο ολα τα σχετικα σαιτ.

Καλησπερα κοριτσαρες!!

Ευα καλα να περασετε στον γαμο..

Χρυσα το κατευχαριστηθηκαν τα παιδια το κυνηγι του κρυμμενου θησαυρου ε?να περασετε καλα με τη φιλη σου..

Βασια και σε σας καλη βολτουλα..

Γιωτακι εισαι καλυτερα?ειναι σημαντικο που εχεις τον αντρα σου και σε στηριζει..εχει δικιο εσεις να ειστε καλα πανω απ'ολα..

Μιρτουλα ωραιο το ξενοδοχειο και καλη τιμη..χρονιζει και ο μικρουλης ε?να περασετε ομορφα στο παρτακι..

Μπιλλυ πολυ καλη τιμη για τον καθαρισμο του σαλονιου..πραγματικα το χρειαζονται και τα στρωματα και το σαλονι..μια φιλη μου που ειχε καθαρισει το σαλονι της μου ειπε οτι εβγαλε τετοια μαυριλα αφου μετα ηταν σαν καινουργιο..

Ηλιαχτιδα ευχαριστηθηκες δουλειες σημερα..ε δεν εκανες και λιγα..

Εμεις σημερα σηκωθηκαμε χαλαρα ηπιαμε τον καφε μας ,ο αντρας μου εστρωσε κρεβατια και εγω ξεκινησα και επλυνα το μεγαλο μπαλκονι..αχ το ευχαριστηθηκα..εκανα τα καγκελα,τις τεντες ποτισα τα λουλουδακια μου,αστραψε..

καθαρισα και το μικρο μετα και μπηκα στο σπιτι.συμμαζεψα την κουζινα, εκανα ενα περασμα στο μπανιο τιναξα τα ριχταρια και τα ξαναεστρωσα εβαλα σκουπα εκανα ενα ελαφρυ ξεσκονισμα και μαγειρεψα μακαρονια με κιμα για μας και το φαγητο της μικρης..

Φαγαμε μαζεψα κουζινα κια φυγαμε για βολτιτσα..πηγαμε στην θαλασσα καναμε την βολτιτσα μας μετα παιδικη χαρα για να παιξει και η κορη μου και επιστρεψαμε..εκανα μπανιο την μεγαλη ταισα και την μπεμπα και αραξα για λιγο..αχ ωραια ηταν διπλα στην θαλασσα,την χαζευα και ηρεμησα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

καλησπερα κοριτσια ομορφα!!!

ελπιζω ολες να ειστε καλα, δε διαβασα ειναι διαφορα αυτα που γραψατε θα καθησω αυριο να διαβασω.

σημερα ειχε ωραια μερα εκανα κατι δουλειες το πρωι και στις 13:00 φυγαμε για πειραια βολτα και μετα φαγητο εξω.ωραια ηταν γυρισαμε καναμε τα μπανια μας και οι τρεις τα εχωσα ολα στο πλυντηριο μαζι με κατι αλλα και θα το βαλω στο νυχτερινο;)

τωρα ολοι χαζευουμε και λεω να κανω ενα σουφλε σοκολατας απο τις συνταγες της παρεας.

φιλακια σε ολες:tongue::tongue::tongue:

υγ.μονο ενα πικασσο ειδα και επαθα απο την ομορφια του:P

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Επιστρέψαμε απο την βόλτα μας.....ήταν πολύ ωραία,η μεγάλη κόρη κατάφερε και έκανε πατινάζ στο παγοδρόμιο αλλά κρατιόταν απο τον πιγκουίνο :) προς το τέλος ξεθάρεψε και άφησε τα χέρια και πήγαινε μόνη :) πόσο περήφανη ήμουν!

Δεν είχε πολύ κόσμο και μας άφηνε να κάνουμε περισσότερη ώρα όλες τις δραστηριότητες....κανα μισάωρο ήμασταν στο τραμπολίνο!

Ξεθάρεψαν, ο σύζυγος μόνο μας τα χάλασε με την βαρεμάρα του.....απορώ τι τον παίρνουμε μαζί ώρες ώρες!!! sorry για το πως μιλάω αλλά έχω νεύρα

Διαφημίσεις

Επιστρέψαμε πριν απο λίγο απο το σινεμά! Ο μικρός ήδη κοιμάται :) και σε λίγο θα δούμε ταινία.

Βάσια πες μας για το παγοδρόμιο που είναι κλπ. Θέλω να παμε με την πρώτη ευκαιρία. Μπορούν να κάνουν και οι μεγάλοι με τα παιδιά τους? Πολυ ωραία ιδέα για κατι διαφορετικό.

Απογοητευτηκα λίγο με το θέμα γυμναστηριο. Πήγαμε σε αυτό που πηγαίναμε πριν μείνω έγκυος αλλά ε΄χει αλλαξει η διευθυνση και δεν έχουν πια τον παιδοτοπο...κρίμα διότι είναι πολυ μεγάλο, άνετο και καθαρό. Τώρα έχω αλλα 2 υπόψη μου...

Αυτό που γάφετε για καθαρισμό στρωμάτων καναπέδων πρέπει να το κάνω και εγώ κάποια στιγμή. Θα το βάλω στο πρόγραμμα !

μπααα μην το κανεις ειναι τοσο καθαρο που δεν με παιρνει ο υπνος θελω τα ακαρεα μου πιιισωω!!!!!!!!!!!

δεν κλεινει ματι κοριτσια:(

εχω μετρησει διςεκατομυρια προβατα....

counting-ship.gif

μα που εισαστε ολες καλε κοιμαστε?

dreaming.gif

τσ τσ τσ υπναρουδεςpillow.gif

ξυπνηστε καλε θελω παρεαααα!!!!!

alarm-clock.gif

κερναω ποτακι σας λεω

cheers.gif

κ μια γυρα σφηνακια

downing-shots.gif

μπαροτσαρκα λεμε!!!!

ladies-night.gif

κ οχι μονο......

sleazy.gif

bachelorette-party.gif

καλά τέλεια τα ανθρωπάκια σου My Billy!

Να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο βρε κοπέλα μου αν κ σε έπρηξα...τον βιολογικό καθαρισμό στον καναπέ σου πώς στον έκαναν?Εννοώ ψέκασαν κάτι επάνω, καθάρισαν με σκούπα ή με ατμό ή κάτι άλλο?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

:lol::lol: Κι εγώ χάλια "κοιμήθηκα". Κι έλεγα να πάρω κι εγώ την προσφορά για τον καθαρισμό των στρωμάτων, αλλά όχι λες, ε; Μωρέ θα την πάρω κι ό,τι γίνει! Ενθουσιάστηκα λέμε!

Ελπίζω τουλάχιστον να κοιμάσαι τώρα και για πολλή ώρα ακόμη ;).

Τα κορίτσια του σπιτιού ξύπνησαν. Θα περιμένουμε και τον μπαμπά μας να σηκωθεί να πάμε βόλτα. Για βουνό ακεφτόμουν αλλά διάβασα και τη θάλασσα που είπε η Αρετή και μου φάνηκε καλή ιδέα. Επίσης, βαριέμαι να μαγειρέψω :oops:. Θα δω τι θα κάνω.

Καλημέρα, όμορφες!

Καλή Κυριακή να έχουμε!

ΥΓ. Μυρτώ, να περάσετε τέλεια! Και πάλι πολύχρονο το αγόρι σας :P

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

να κ μια πρωινη σαν κ εμενα!!!

τι κανετε?

μυρτουλα μου πολυχρονο το παιδακι σου, να το χαιρεστε κ να περασετε ομορφα!!!

εμεις κοριτσια περασαμε πολυ ωραια, πηγαμε στο στερ στο ιλιον κ ηπιαμε καφεδακι στα φλοκαφε, ηρθε κ ο νονος της μαζι, μετα πηγαμε μια βολτα απο τζαμπο

κ πηρα μια στολη λαγουδακι(τα αυτια κ την ουρα δηλαδη) χχαχαχαα!!! πολυ ωραια ητα!!!

εχτες ειδαμε το "αν", μα τι ταινια.....

ναι αρετουλα μου λιγο καλυτερα, ευχαριστω!!!

βασια μου μην πτοησαι!!!! συμβαινουν κ αυτα

σημερα χαλαρα, παλι βολτα θα παμε κ τα βασικα θα κανω

ρε κοριτσακια ΠΑΛΙ δεν θα σχολιασω, δεν θυμαμαι κ επισης η μικρη μου θελει να πιει το γαλα της!

ειρηνη μου ολα καλα????

σας φιλω καλη κυριακη!!!

καλά τέλεια τα ανθρωπάκια σου My Billy!

Να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο βρε κοπέλα μου αν κ σε έπρηξα...τον βιολογικό καθαρισμό στον καναπέ σου πώς στον έκαναν?Εννοώ ψέκασαν κάτι επάνω, καθάρισαν με σκούπα ή με ατμό ή κάτι άλλο?

καλημερα!!!!!!!

εχω ξυπνησει απο τις 8,30 αλλα με ενα κεφαλι καζανι(απ'την μπαροτσαρκα βεβαιως βεβαιως:lol::lol:)κ λαιμος κλεισμενος μιλαω σαν νταλικιερης:rolleyes:

εστειλα τους αντρες μου εκκλησια κ μαζεψα κρεβατια κ μπανιο. δεν εχω ιδεα τι να μαγειρεψω υποτιθεται θα μας εφερνε ο ψαρας μας χθες ψαρια αλλα δεν μπορεσε.κ βαριεμαι κ δεν ειμαι καλα κ θελω να ντυσω τον μικρο να παμε καμμια βολτα δεν εχει βαλει καθολου την στολη εκος σπιτιου.

μυρτω να χαιρεσαι το αγορακι σου:P γερος κ τυχερος να ειναι στην ζωη του.

τον καναπε δεν τον εκανα ακομα ειναι στα προσεχως... τα στρωματα τα εκανε με σκουπα που τα εβρεχε λιγο με το βιολογικο υγρο κ μετα με σκουπα που εβγαζε ατμο κ μετα τραβηξε τα υγρα κ το νερο στον καδο της σκουπας ηταν μαυρο. αφου μου ζητησε να το αδειασει κ του λεω στην λεκανη κ μου ειπε ΟΧΙ ειναι γεματο ακαρεα ειδικα για εσας τις γυναικες δεν κανει! τα πεταξαμε στο χωραφι διπλα μας τελικα:rolleyes:

τωρα επεσα πανω στην προσφορα για την δερμοαποξεση που κανω γραφει λεπτμερειες για οποια θελει βαζω το λινκ

http://www.donedeals.gr/deals.php?id=553&adn=lw&lkws_10599=513c46e2-0c42-3098-c8d1-da0f2e15ded8

τωρα επεσα πανω στην προσφορα για την δερμοαποξεση που κανω γραφει λεπτμερειες για οποια θελει βαζω το λινκ

http://www.donedeals.gr/deals.php?id=553&adn=lw&lkws_10599=513c46e2-0c42-3098-c8d1-da0f2e15ded8

ωραιο! ξερω που ειναι το ινστιτουτο, θα πρεπει να ρωτησω πρωτα την δερματολογο για να μου πει αν μπορω.... μακαρι!

τι εκανες μες την μαυρη νυχτα ξενυχτακι????

καλημερα!!!!!!!

εχω ξυπνησει απο τις 8,30 αλλα με ενα κεφαλι καζανι(απ'την μπαροτσαρκα βεβαιως βεβαιως:lol::lol:)κ λαιμος κλεισμενος μιλαω σαν νταλικιερης:rolleyes:

εστειλα τους αντρες μου εκκλησια κ μαζεψα κρεβατια κ μπανιο. δεν εχω ιδεα τι να μαγειρεψω υποτιθεται θα μας εφερνε ο ψαρας μας χθες ψαρια αλλα δεν μπορεσε.κ βαριεμαι κ δεν ειμαι καλα κ θελω να ντυσω τον μικρο να παμε καμμια βολτα δεν εχει βαλει καθολου την στολη εκος σπιτιου.

παρε κανα ντεπονακι να ισιωσεις... εγω θα βαλω μπριζολες στον φουρνο, ευκολες κ ωραιες, θα τηγανισω κ πατατες, μια χαρα....

κ εγω δεν την εχω ντυσει καθολου, λεω να την ντυσω σημερα!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...