Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Anastasia14 είπε:

Dfi δεν έχουμε κάνει, ο ουρολόγος δε ζήτησε ποτέ και ο γυναικολόγος μου λέει πως και να κάνουμε δε θα δούμε καλό αποτέλεσμα εφόσον έχουμε μικρόβιο και 1-2% τυπικές μορφές. Όσο για βελτίωση πέρα απο αντιβιοτικά όποτε κρινει ο γιατρος, παίρνει ούτως ή άλλως συστηματικά προβιοτικα vi....xx και συμπληρώματα, οπότε δε νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και κατι παραπανω.    Πιστεύω όμως ότι ο καινούριος ουρολόγος ίσως μας ζητήσει. Η amh μου ήταν το Νοέμβριο 0.38 😅 γελάω για να μην κλαίω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Κι εμείς όμως τώρα με μικρόβιο το dfi 10% βγήκε με πολύ μεγάλη βελτίωση και κάτι που θυμήθηκα χθες και δεν το αναφέραμε σε κανέναν, πέρασε ίωση πριν 1,5 μήνα με 39 πυρετό. Τελοσπαντων οι άνδρες έχουν μεταβλητότητα, ποτέ μην λες ποτέ, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται εφόσον έφυγαν τα σοβαρά μικρόβια. Απλα θέλει χρόνο και εκσπερματώσεις τακτικές. Αυτο που μας είπε και ο ανδρολόγος και ο γυναικολόγος είναι να μην αφήνει μεγάλα διαστήματα χωρίς, να ανανεώνεται το σπερμα τακτικά. 
      Κάτι άσχετο που θυμήθηκα με την χαμηλή σου ΑΜΗ, παρακολουθώ στο YouTube ένα ζευγάρι από Αμερική, η κοπέλα έχει επίσης πολύ χαμηλή ΑΜΗ και στην πρώτη διέγερση της δεν πήρε σχεδόν τίποτα. Τωρα που κάνει επαναλαμβανόμενες διεγέρσεις για να μαζέψει ωάρια έχει δει τεράστια διαφορά στην ανταπόκριση κι ας έχει χαμηλή ΑΜΗ, αυτό που κάνει διαφορετικό είναι πως κάνει βελονισμό. Και μου έκανε εντύπωση γιατί από 1-2 ωάρια έφτασε να πάρει 7 ή 9 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν πολλά. Οκ αν εξαιρέσεις τον βελονισμό δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανταποκριθείς σωστά στα φάρμακα και να δώσεις έναν καλό κύκλο. Σου εύχομαι να είναι αυτός! 🤞

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Βασικές αρχές για μια υπέροχη και ευκολόχρηστη ντουλάπα:

{τα δικά μου tips}

1) Χωρίζουμε νοητά τη ντουλάπα μας, σε καθημερινά και βραδινά.

Στο ένα κομμάτι βάζουμε τα καθημερινά μας και στο άλλο τα βραδινά. Εγώ τα έχω, αριστερά τα καθημερινά και δεξιά τα βραδινά μου.

2) Στο κομμάτι που θα επιλέξετε να βάλετε τα βραδινά σας, στο κάτω μέρος της ντουλάπας δεν θα βάλετε τίποτα. Το θέλουμε κενό γιατί τα βραδινά φορέματα θέλουν "ύψος", χώρο δηλαδή για να μην τσαλακώνονται και στριμώχνονται, χάνοντας την φόρμα τους.

3) Στα βραδινά μου, προτιμώ να μην βάζω τίποτα από "πάνω" δηλαδή τα φορέματά μου, το κάθε ένα μόνο του.

4) Στις βραδινές μου φούστες {αυτές που έχουν θηλάκια} δεν βάζω ποτέ μπλούζες από πάνω. Κρύβονται και τις ξεχνώ. Βάζω μόνο κοντά πανωφόρια όπως βραδινές ζακέτες κλπ.

Ειδικά τις φούστες που δεν έχουν θηλάκια για να τις κρεμάσω, τις κρεμάω αποκλειστικά σε τέτοιες κρεμάστρες και ποτέ δεν βάζω τίποτα από πάνω.

Είναι οι ιδανικές κρεμάστρες για φούστες / σορτσάκια κλπ.

5) Στα φορέματα ή τα καλά / ακριβά κομμάτια βάζω και διάφανο προστατευτικό για να μην σκονίζονται.

Στα βραδινά παντελόνια, βάζω από πάνω βραδινές μπλούζες ή σακάκια ειδικά αυτά που συνδυάζονται άριστα μαζί. Έτσι δημιουργούν ένα σύνολο στο μυαλό μου και δεν ενοχλούν το μάτι μου! Τα "νιώθω" οργανωμένα.

6) Τα τζιν μου, τα κρεμώ με καθημερινά πανωφόρια, μπλούζες {αν δεν διπλώνονται}, ζακέτες κτλ. Ειδικά αυτά που φορώ πολύ-πολύ συχνά τα κρεμώ με «ανοιχτά» πανωφόρια όπως ζακέτες. Δεν βάζω πάνω τους μπλούζες γιατί θέλω να τα βάζω-βγάζω εύκολα.

7) Τα μπλουζο-φορέματα ή τις μακριές μπλούζες τα κρεμάμε πάντα μόνα τους. Οτιδήποτε μπει από κάτω, πάει, το ξεχάσατε και θα βγει άχρηστο ρούχο!

Βρείτε το πώς σας βολεύει να κρεμάσετε τα ρούχα σας. Θέλετε όλα τα είδη μαζί? Δηλαδή φούστες, μετά παντελόνια, μετά φορέματα κλπ? Θέλετε καθημερινά και μετά βραδινά? Θέλετε ανά χρώμα? Βρείτε το δικό σας στυλ και ακολουθήστε το.

Όταν δούμε πως τα ρούχα μας είναι στριμωγμένα με αποτέλεσμα να χάνουν την φόρμα τους και φυσικά να μας δημιουργείται εκνευρισμός, είναι φανερό πως πρέπει να κάνουμε ξεκαθάρισμα! Τόσο ώστε να έχουμε ρούχα που να κρέμονται με μία απόσταση. Αυτό θα μας βοηθήσει πολύ και στην καλή οπτική επαφή που θα έχουμε με την ντουλάπα μας και δεν θα μας «πνίγει» κάθε φορά που την ανοίγουμε!

Ο «χρυσός» κανόνας μου είναι πως οτιδήποτε δεν φορώ συχνά το κρεμώ με κάτι που επίσης δεν φορώ συχνά. Αντιθέτως αυτά που φορώ συχνά τα κρεμώ με ρούχα που φορώ συχνά και πάντα που να έχουν «άνοιγμα» όπως ζακέτες. Όχι καλυμμένα με μπλούζες για να είναι εύχρηστα!

Ελπίζω να τα βρείτε χρήσιμα.

Σας φιλώ!

Ειρήνη πολύ χρησιμες οι συμβουλές σου.Οπως πάντα ευστοχες και αναλυτικές!

Εκεί στο στρίμωγμα κολάω...

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σαςς

Καλε ποσα γραψατε απο το πρωι!!!

Καταρχην καλοσηρθατε οι καινουργις στην παρεα. Εγω μονο εδω γραφω και στο παρεντς το κανονικο για καμια απορια για τη μικρη που και που. Ειναι ψυχολογικο το θεμα εδω. Σου φτιαχνει τη διαθεση και σου ανοιγει την ορεξη για τακτοποιηση του σπιτιου. Φυσικα αυτο οφειλεται στην αρχηγο μας αλλα και σε ολες τις κοπελες εδω που ειναι παντα προθυμες και καλοπροαιρετες.

Χρυσα εγω δεν μπορω να δω τις φωτογραφιες :( Μαλλον πρεπει να γραφτω στο σαιτ οποτε θα το κανω το βραδυ που θα κοιμαται η μπουμπου.

Renata μου αχ εχεις και σοφιτα!!! Τελειαααα!!!! Να το χαιρεσαι παντα το σπιτι σου. Επισης σημερα πηγα και πηρα τους καταλογους του ικεα που μου εστειλες. Σε ευχαριστω και παλι!

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Σας βαζω αρκετες φωτογραφίες από τον κήπο μου,ελπίζω να τα καταφερα

http://img840.imageshack.us/img840/3633/dsc04253i.jpg

Ο βασιλικός μου που εχει γίνει τεράστιος

http://img43.imageshack.us/img43/6378/dsc04254xv.jpg

Ο ιβίσκος μου,είναι μικρός ακόμη αφού τον αγόρασα το καλοκαίρι,αλλα λατρευω το χρωμα του

http://img809.imageshack.us/img809/7039/dsc04225wk.jpg

Ο δευτερος βασιλικός που εχω στη βεραντα

http://img571.imageshack.us/img571/8268/dsc04255h.jpg

Ο δευτερος ιβίσκος.Τον εχουμε φυτεψει πριν 4-5 χρόνια και εχει γίνει δεντρο

http://img837.imageshack.us/img837/2079/dsc04271j.jpg

Τα καρότα που ξεχορτάριασα το πρωι

http://img109.imageshack.us/img109/1895/dsc04266z.jpg

Τα μπροκολα και τα λαχανα,κόκκινα και ασπρα.Αλλα είναι μικρότερα και αλλα μεγαλύτερα γιατί τα βαζψ διαδοχικά ,ετσι ωστε να εχουμε παραγωγή όλο το χειμώνα

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!!! Που είπαμε ότι μένεις να έρθω για καφέ?????

Και συνεχίζω αφού πήρα φόρα,είναι λιγες φωτό από τον καλοκαιρινό κηπο,κάποια από αυτα τωρα τα εβγαλα γιατί χαλασαν

http://img692.imageshack.us/img692/8006/dsc03993gu.jpg

κιτρινος κατιφες

http://img5.imageshack.us/img5/6816/dsc03991k.jpg

Ζινια

http://img849.imageshack.us/img849/5382/dsc03992w.jpg

Παραδοσιακός σκούρος κατιφες και δαφνούλες

http://img826.imageshack.us/img826/3223/dsc03989f.jpg

http://img833.imageshack.us/img833/7779/dsc03990be.jpg

http://img834.imageshack.us/img834/9551/dsc03988qn.jpg

Στο ίδιο παρτέρι δαφνούλες κατιφέδες και μικρες ομορφούλες στα γλαστρακια:)

Με αποτελείωσες.....μου αρέσει ο συνδυασμός των λουλουδιών με τις πέτρες θαλάσσης....τα βαζάκια σου πολύ ωραία!!!

Διαφημίσεις

Κορες, επέστρεψα! ;)

Χρύσα μου, χάζεψα! Τι όμορφα και φροντισμένα τα έχεις όλα! Φαίνεται παντού η δική σου η νοικοκυροσύνη και φροντίδα! :P Τα βαζάκια δε απλώς ΥΠΕΡΟΧΑ! Πόσο όμορφα!!!!! Μπράβο σου!

Αράξαμε στους καναπέδες μας όλοι μαζί και χαλαρώνουμε. Τώρα θα ανάψω τα κεράκια μας, θα κάνουμε τα μπάνια μας και θα περάσουμε ένα ήρεμο σαββατόβραδο!

Σας φιλώ όλες! :P

777885dugw57gt25.gif

Λάθος! 3 είναι!

Οχι δεν είναι το σπίτι της δυναστείας, είναι ένα μαζεμένο σπίτι που επεκτείνεται σε 3 επίπεδα.

Η μία σκάλα οδηγεί στα υπνοδωμάτια, η άλλη από τα υπνοδωμάτια στη σοφίτα και υπάρχει και μία τρίτη μικρούλα που οδηγεί σε ένα ανοιχτό παταράκι πάνω από την κουζίνα!

Ελα πάρτες όλες!!!

Αχ Ρηνιώ... θα τις έκανα λαμπόγυαλο τα χριστούγεννα!!! :tongue:

Στο χριστουγεννιάτικο θέμα, θα σου πω και πως θα τις στόλιζα αναλυτικά! {οχι που θα γλύτωνες!!! :tongue:}

777885dugw57gt25.gif

Eιρήνη, το προστατευτικό που λες τι είναι;

Είναι πλαστικό όπως αυτά που χρησιμοποιούν στα καθαριστήρια ή είναι θήκες;

Aν είναι πλαστικό όπως τα καθαριστήρια είναι λάθος καθώς δεν αφήνουν τα ρούχα να αναπνέουν...

Ακριβώς σαν αυτά, εννοώ. Αυτά που βάζουν στα καθαριστήρια.

Αν στο έχουν πει και δεν το εχεις δοκιμάσει, είναι η μεγαλύτερη ανακρίβεια ever. ;)

Έχω φόρεμα 9 χρόνια σε ροδί χρώμα, το οποίο με την πλαστική θήκη (φτάνει μέχρι τη μέση του φορέματος) αναπνέει μια χαρά και αν δεις το χρώμα είναι λες και το αγόρασα χθες. Το ίδιο και σε μαύρο φόρεμα, σατέν, με κεντημένα μαύρα στρας στο ένα μέρος του και γυαλίζει λες και το αγόρασα χθες.

Και αν το σκεφτείς, αν είναι ανοιχτή η θήκη αυτή, δηλαδή είναι σαν διάφανη σακούλα που είναι ανοιχτή στο κάτω μέρος είναι δυνατόν να μην αναπνέει? Αφού ειναι εντελώς ανοιχτό! ;)

Πέρα από τα Jumbo, την προηγούμενη εβδομάδα είδα στην περιοχή το πρώτο εποχιακό κατάστημα τίγκα στα χριστουγεννιάτικα δέντρα, τα στολίδια και τα φωτάκια... :)
Αχ και γω! Ειδα πριν 1 εβδομάδα, μαγαζί όλο στολισμένο με χριστουγεννιάτικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Χρυσα μου επαθα πλακα με τον κηπο..ο κιτρινος ιβισκος τι τελειο χρωμα που εχει..τα λουλουδια μου αρεσουν παρα πολυ και εχω αρκετα αλλα μενω σε διαμερισμα οποτε....για το οτι δεν υπαρχουν καβγαδες και παρεξηγησεις σάυτο το παρεακι, ξεκινησα να γραφω.Φυσικα συμφωνω οτι αυτο οφειλεται στην αρχηγο Ειρηνη αλλα και ολες μας να εχουμε καλη διαθεση.αλλωστε δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε και ο σκοπος ειναι η μια να βοηθαει την αλλη...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

οσο για το φαγου που λες δε με πειραζει εμενα μ αρεσει πολυ να μαγειρευω και να φτιαχνω γλυκα και πολλα διαφορα τετοια και στο παντα μενουν γιατι κανω πολλα και ο αντρουλης δε μπορει να φαει ολα οποτε δεινω σε πεθερικα κλπ οποτε μην αγχωνεσε απο φαγητο δοξα να εχει ο θεος

αντε σε περιμενω με ανυπομονεσια

Αχ, τι καλά που θα ταν...! :D:D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρήνη πολύ χρησιμες οι συμβουλές σου.Οπως πάντα ευστοχες και αναλυτικές!

Εκεί στο στρίμωγμα κολάω...

... λόγω έλλειψης χωρου φαντάζομαι ε?

777885dugw57gt25.gif

Εγω μονο εδω γραφω και στο παρεντς το κανονικο για καμια απορια για τη μικρη που και που. Ειναι ψυχολογικο το θεμα εδω. Σου φτιαχνει τη διαθεση και σου ανοιγει την ορεξη για τακτοποιηση του σπιτιου. Φυσικα αυτο οφειλεται στην αρχηγο μας αλλα και σε ολες τις κοπελες εδω που ειναι παντα προθυμες και καλοπροαιρετες.

Έχεις απόλυτο δίκιο Ευούλα μου. Οι κόρες εδώ είστε σούπερ.... ;)

Επισης σημερα πηγα και πηρα τους καταλογους του ικεα που μου εστειλες. Σε ευχαριστω και παλι!

Πόσο μου αρέσει που η μία βοηθάει την άλλη.. σας το έχω πει? Ναι, σας το έχω ξαναπεί αλλά δεν χορταίνω να σας το λέω! :P:p

777885dugw57gt25.gif

Χρυσα μου επαθα πλακα με τον κηπο..ο κιτρινος ιβισκος τι τελειο χρωμα που εχει..τα λουλουδια μου αρεσουν παρα πολυ και εχω αρκετα αλλα μενω σε διαμερισμα οποτε....για το οτι δεν υπαρχουν καβγαδες και παρεξηγησεις σάυτο το παρεακι, ξεκινησα να γραφω.Φυσικα συμφωνω οτι αυτο οφειλεται στην αρχηγο Ειρηνη αλλα και ολες μας να εχουμε καλη διαθεση.αλλωστε δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε και ο σκοπος ειναι η μια να βοηθαει την αλλη...

Πες τα Αρετή μου. Είδατε πόσο σημαντικό είναι τελικά για όλους μας η ηρεμία? Το easy living που λέω εγώ? Αυτό λατρεύω και γω... Ηρεμία και θετική ενέργεια για όλες μας! Μακάρι να είμαστε όλοι καλά και να ζούμε καλά...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Χάζεψα και γω με τον ιβίσκο της Χρύσας!!!:shock:

777885dugw57gt25.gif

Ζηλευω ,και εγω θα ηθελα να τον πάω τον δικό μου!Μπραβο σας που πήγατε! Είναι νομίζω η ηλικία τετοια,εχουν εντονη περιεργεια.:)

Χρύσα πρώτη φορά πήγαμε γιατί θεώρησα πλέον ότι θα κάτσει και θα του αρέσει.

Τη μικρή την άφησα πίσω… γιατί θεώρησα ότι δεν θα κάτσει και να μην το καταστρέψει για όλους… Πλέον θα αρχίσουμε επιλεκτικά να πηγαίνουμε σε παραστάσεις...

Ναι! Μία ώρα παραπάνω ύπνος!

Αν μας αφήσουν τα πιτσιρίκια μας φυσικά!!!

Tα οποία δεν νομίζω ότι καταλαβαίνουν πολλά από αυτή την αλλαγή :)

Ακριβώς σαν αυτά, εννοώ. Αυτά που βάζουν στα καθαριστήρια.

Αν στο έχουν πει και δεν το εχεις δοκιμάσει, είναι η μεγαλύτερη ανακρίβεια ever. ;)

Μου το είπαν στο καθαριστήριο που πηγαίνω τα ρούχα… και το έχουν τυπωμένο σε όλες τις σακούλες που παραλαμβάνεις τα ρούχα…

καλό βράδυ σε όλες… και μία υπέροχη Κυριακή!

beSZp2.pngdsR5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...