Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , MK2012 είπε:

Και εγώ ακριβώς έτσι το βλέπω. Δεν έχω κουράγιο να μπλέξω με νέο γιατρό να του εξηγώ τα πάντα από την αρχή. Είναι ψυχοφθόρο. Αν όντως έπρεπε θα το έκανα. 
      Θα δω τι θα μου πει ο Μαστρ τη Δευτέρα στο ραντεβού κ θα αποφασίσω. Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι αν πρόκειται για τύχη ή κάτι παίζει με το εμβρυολογικο.

Καλά έκανες και εκλεισες στον προηγούμενο γιατρό σου. Βέβαια, έχει ξαναειπωθεί, δεν κανουν όλοι οι γιατροί για όλους τους ασθενείς, και δυστυχώς κάποιοι από ένα εμβρυολογικό μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάποια φεύγουν τρέχοντας. Να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Τώρα για αυτό που λέει η @Neverstop για το διάλειμμα, σαφώς και θα σε βοηθούσε ψυχολογικά, και οικονομικά υποθέτω, αλλά εμένα σε 2 μήνες η amh έπεσε στο μισο και η fsh ανέβηκε 2 μονάδες.. θέλω να καταλήξω ότι εμείς που πιεζόμαστε τοοοσο χρονικά πρεπει να τα ζυγίζουμε μέσα μας και να βλέπουμε τι ειναι σημαντικότερο για εμάς. Καλή επιτυχία σου ευχομαι ❤️

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

areti32 εγώ ξετρελάθηκα με τη σάλτσα ντομάτα-μελιτζάνα

προχτες είχα μακαρόνια και την έριξα απο πάνω,ουτε καν τη ζέστανα.Φανταστική!

Την άλλη με τα μυρωδικά τη βάζω σε όλα τα λαδερά.

Αντιγονη,φοβερη η συμμαθητρια σου!Τι υπεροχοι και ΑΞΙΟΙ ειναι μερικοι ανθρωποι....Μπραβο της....

.

μου έκανε μεγάλη εντύπωση και μένα

σκέψου οτι χτες στο πρώτο μάθημα μας είχε φέρει κέικ να μας κεράσει για καλή αρχή και μας

έλεγε οτι φτιάχνει κάθε μερα γλυκό και μαγειρεύει για 10 άτομα!!!

Και στο πανεπιστήμιο είχα ενα συμφοιτητή ετών 75!!!!! Πρωην ράφτη,τον είχε δείξει και ο αυτιάς

Διαφημίσεις

μου έκανε μεγάλη εντύπωση και μένα

σκέψου οτι χτες στο πρώτο μάθημα μας είχε φέρει κέικ να μας κεράσει για καλή αρχή και μας

έλεγε οτι φτιάχνει κάθε μερα γλυκό και μαγειρεύει για 10 άτομα!!!

Και στο πανεπιστήμιο είχα ενα συμφοιτητή ετών 75!!!!! Πρωην ράφτη,τον είχε δείξει και ο αυτιάς

Ε,τωρα εγω τι να πω...ποσα μπραβο τους αξιζουν τελοσπαντων?

Κοριτσια καλησπερα!

Ειστε λαλιστατες, δεν σας προλαβαινω με τιποτα, γραφω και απο τη δουλεια, οποτε καταλαβαινετε :rolleyes:

Πολυ χρησιμη η ιδεα με τις θηκες για τα παπουτσια, εχω κι εγω μεγαλο προβλημα, τωρα πια που φοραμε 4 ατομα παπουτσια..

Οσο για την οργανωση εχω πολλες και καλες ιδεες αλλα καθολου χρονο να τις εφαρμοσω! :(.. Ευελπιστω αυτο το ΣΚ να φτιαξω τις ντουλαπες μου που ειναι αμεση αναγκη, και τα υπολοιπα σιγα σιγα... Προβλεπεται και μπολικο ξεσκαρταρισμα απο παιδικα ρουχα και παιχνιδια οπωσδηποτε γιατι γινεται ενας χαμος στο παιδικο αλλα εχω και την κορη μου μην τυχον και της εξαφανισεις τιποτα :evil:

Ειπα τον πονο μου και επιστρεφω στην εργασια, τα λεμε σε λιγακι :P

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Αναπληρώτρια καθηγήτρια εικαστικών σε δημοτικά σχολεία με αναμορφωμένο πρόγραμμα ;)

Καταλαβα...Τρεχεις σε πολλα σχολεια για να συμπληρωσεις τις ωρες σου,ε?

Ελπιζω τουλαχιστον να ειναι κοντα μεταξυ τους!

Και το δικο μου σχολειο υποτιθεται οτι ανηκει στα διευρυμενα και οχι εικαστικα,ουτε αγγλικα δεν μας εχει ερθει ακομα...

με ειδοποίησε πριν λίγο μια διακοσμήτρια που συνεργαζόμουν παλιά

θέλει να αναλάβω μια δουλειά

ήταν τρελαμμένη γιατί της το ακύρωσαν ξαφνικά,μου ξεφούρνισε οτι πρέπει να πάω στην Ορεστιάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

με έπιασε η ώρα μου!

Της είπα να πάρει μια άλλη κοπέλα,αν δεν δεχτεί εκείνη θα αναγκαστω να πάω εγώ γιατί ήταν πολύ σωστή εργοδότρια και θέλω να βοηθήσω,θα ξέρω σε καμμια ωρα.

είναι 985 χιλιόμετρα απο την Αθήνα!

Ειρηνη τελειο φαινεται το φαγακι..και πειναω....περιμενω την κορη μου και θα φαμε και εμεις για να χαλαρωσω λιγακι το μεσημερι..να βαψω τα νυχακια μου και εγω γιατι τωρα που ειμαι σπιτι αισθανομαι οτι παραμελω λιγο τον ευατο μου..με τις δουλειες και με τα παιδια δεν εχω πολυ χρονο και το βραδυ ειμαι πτωμα και βαριεμαι να τα κανω

Αρετούλα μου σε καταλαβαίνω πολύ. Είναι πολλές, πάμπολλες οι φορές που και γω έτσι νιώθω.. ένα πτώμα και δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με το κουφαράκι μου και με βλέπω στον καθρέφτη και με φτύνω {οχι για να μην με ματιασω... :tongue: }.

Αλλα βλέπω πως όσο προσπαθώ και κάτι κάνω, τόσο ανεβαίνει η ψυχολογία και η διάθεση μου και αποδίδω παντού καλύτερα. Και στο σπίτι και στην όρεξη μου με το παιδί και παντού.

Κανε οτι μπορεις φυσικά, χωρις να καταπιέζεσαι περισσότερο!;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι μου μοσχοβόλησε μέχρι εδώ.........

Εσύ ποιανού παιδάκι είσαι Σοφάκι μου? Το λέω γιατί δεν είσαι από τις κορούλες μου! ;)

Καλώς ήρθες και ευχαριστώ!!!!

777885dugw57gt25.gif

Αμεεεεε μαζί θα κάνουμε θαύματα χε χε ;):tongue:

Εχω να το πω ομως.....ήμουν κ είμαι μεγάλη τεμπέλα. Αλλά διαβάζοντας το θέμα σου, εσύ ήσουν το άτομο που με έσπρωξε ας το πω, το πρώτο τότε, πήρα πολλές ιδέες, έβαλα τις σκέψεις μου ιδέες μου σε τάξη κ μπόρεσα να χαράξω πορεία οργάνωσης που βολεύει εμένα κ την τεμπελοσύνη μου. Οργανώνομαι για να μην έχω δουλειές να κάνω κ να κάαααααθομαι.

Θαύματα δεν θα πει τίποτα! Θα μπορούσαμε να κυριέψουμε τον κόσμο! :mrgreen:

Χωρίς αστεία πάντως, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου....

777885dugw57gt25.gif

Οσο για την οργανωση εχω πολλες και καλες ιδεες αλλα καθολου χρονο να τις εφαρμοσω! :(.. Ευελπιστω αυτο το ΣΚ να φτιαξω τις ντουλαπες μου που ειναι αμεση αναγκη, και τα υπολοιπα σιγα σιγα... Προβλεπεται και μπολικο ξεσκαρταρισμα απο παιδικα ρουχα και παιχνιδια οπωσδηποτε γιατι γινεται ενας χαμος στο παιδικο αλλα εχω και την κορη μου μην τυχον και της εξαφανισεις τιποτα :evil:

Ειπα τον πονο μου και επιστρεφω στην εργασια, τα λεμε σε λιγακι :P

Γι αυτό είμαστε εδώ, να μας λες τον πόνο σου! Να το ξέρεις! Θα σε ακούμε και δεν θα σε κρίνουμε, μόνο θα βοηθάμε ψυχολογικά!

Πρέπει μερικές μέρες να "πιεστείς" ώστε να οργανώσεις κάποια πράγματα να μπαινεις σε μία σειρά....

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...