--> Jump to content
➔ Parents.org.gr
 • Από την διαχείριση / Admin news

  • 3 ώρες πρίν, Nels είπε:

   Γιατί δεν κάνεις ωοληψια σε φυσικό κύκλο για τους επόμενους 2 μήνες? Ή έστω τροποποιημενο με χαπι μονο? Μετά από 3 διεγερσεις σε ηλικία 40~42, με καλή ΑΜΗ και ορμονικο προφίλ (το πρόβλημα το είχαμε στο σπερμα) απ όπου προεκυψαν 10 καλές έως αριστες βλαστοκυστες με αποτελεσμα μια μηδενική χοριακη, μια παλινδρομη λογω χρωμοσωμικης και ευτυχώς την τωρινή μου εγκυμοσυνη μετά από προεμφυτευτικο θεωρώ πλέον ότι η φύση ξερει καλύτερα να διαλέγει και πιθανόν το ένα ωαριο του μήνα να είναι ποιοτικότερο.

   Στατιστικά και εφόσον κάνεις προεμφυτευτικο καλό είναι να έχεις 6 και περισσότερες βλαστοκυστες για βιοψια, δυστυχώς τα ποσοστά ευπλοειδων ωαριων μετά τα 41 είναι πολύ μικρά, τύπου 15%. Και εγώ λίγο πριν τα 42 έκανα προεμφυτευτικο μετά από διεγερση και ήταν 1 στα 6 εμβρυα γερό. Και μια φίλη ίδιας ηλικίας 0 στα 3 μετά από προεμφυτευτικο, επίσης με καλή ΑΜΗ και καλό ορμονολογικο προφίλ για την ηλικία της.

   Αν δεν έκανες προεμφυτευτικο και είναι η πρώτη σου εμβρυομεταφορα θα σου έλεγα πάντως να την προχωρήσεις άμεσα και με τις 4 βλαστοκυστες. Αν πετύχει θα είσαι τυχερή και δε θα επιβαρύνεις παραπάνω τον οργανισμο σου, αν όχι ξαναπροσπαθεις από Σεπτέμβριο, δε θα κάνουν 3 μήνες τόση μεγάλη διαφορά.

   Δεν έχω συζητήσει με το γιατρό μου καθόλου μέχρι στιγμής τους φυσικούς κύκλους. Θα το θίξω για να ακούσω την άποψή του. Οικονομικά δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να κάνω φυσικούς σε αναμονή για επόμενη διέγερση. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για όλες αυτές τις πληροφορίες, ήταν πολύ χρήσιμες και σίγουρα θα τις συνεκτιμήσω. Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, πολλές ευχές και με το καλό να καλωσορίσεις το μωρό σου ❤

   3 ώρες πρίν, MarGe2022 είπε:

   @Fay_ κορίτσι μου την καταλαβαίνω την απογοήτευση σου, γιατί την έχω νιώσει στο πετσί μου. ΌΛΕΣ μας την έχουμε νιώσει στο πετσί μας. Δείξε μου μία εδώ μέσα που δεν έχει δυσκολευτεί, που δεν έχει πέσει και φάει τα μούτρα της, που δεν έχει νιώσει την καρδιά της να σκίζεται στα δυο. Είμαι 36 - 7 ωάρια την 1η φορά, 4 την 2η, δεν γονιμοποιήθηκε τίποτα από τα συνολικά 3 κατάλληλα... πάπαλα, zero, nada. 

   Όπως σου είπαν τα άλλα κορίτσια, πάρε το χρόνο σου να ξεσπάσεις, αλλά μην το βάζεις κάτω, όποιος και αν είναι ο δρόμος για σένα. Δεν θυμάμαι ακριβώς την ιστορία σου, αν θες και έχεις κουράγιο, διάθεση, γράψε μας. Υποθέτω ότι έχετε αποκλείσει ζητήματα σπέρματος (θέλω να πω μην τα ρίχνουμε μόνο στα ωάρια, μπορεί να φταίει και το σπέρμα), υποθέτω επίσης ότι έχεις κάνει όλες τις εξετάσεις και παίρνεις κάποια συμπληρώματα με βάση τις οδηγίες του γιατρού σου. Με τι πρωτόκολλο πήγες; έχεις δοκιμάσει άλλα; Επιμένω πάντως - ο γιατρός τι λέει; δεν πρέπει να δώσει κάποιες γνώμες για το τι έφταιξε, και κάποιες κατευθυντήριες; πχ φυσικούς για επόμενη προσπάθεια; Ότι θες, εδώ είμαστε όλες! ❤️ 

   @Σποράκι μου καλή επιτυχίαααααααααααααααααα!!! 💓

   μπράβο! να και μερικά ευχάριστα νέα να γελάσει το χειλάκι μας! Όπως σου είπε το @Σποράκι ίσως να είναι προτιμητέο να μαζέψεις λίγα ακόμα πριν πας για εμβρυομεταφορά. Εγώ σκεφτόμουν ότι θα ήθελα ιδανικά 6 βλαστοκύστες πριν προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά (3 φορές επί 2 την φορά). Λέμε τώρα γιατί έτσι όπως πάω δεν βλέπω να τις μαζεύω, σίγουρα όχι σύντομα... Καλή επιτυχία σε ότι και να αποφασίσεις!!!

   αυτά τα profertil, serpafar κλπ είναι αντιοξειδωτικά και κλομιφαίνη αντίστοιχα, σωστά; αυτά - πάντα με βάση την δική μας εμπειρία και χωρίς να είμαι γιατρός - είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνα για την εκτόξευση των τιμών αυτών, με βάση όσα μας είπε ο δικός μας γιατρός όταν το έπαθε ο σύζυγος μου, που του είχε δώσει σχήμα θεραπείας με αντιοξειδωτικά και κλομιφαίνη και η FSH και η LH (καθώς και οι τιμές του συκωτιού, SGOT, SGPT, και ουρικό οξύ) ήταν όχι απλά πάνω από τα όρια, αλλά στο Θεό! Πόσο καιρό τα παίρνει ο σύζυγος σου; Μιλήστε με το γιατρό μήπως τα κόψει για λίγο καιρό να πέσουν οι τιμές (εμείς αυτό κάναμε). Μην αγχώνεσαι!

   Κατάφερα να χαρώ μετά από δύο μέρες, αρχικά έπεσα λίγο γιατί ελπίζαμε σε κάτι καλύτερο αυτή τη φορά. Καταλαβαίνω ότι στην ηλικία μου δεν μπορώ να περιμένω θαύματα και ο γιατρός ήταν ξεκάθαρος από την αρχή οτι οι 2 βλαστοκύστες είναι το καλό σενάριο. Οπότε προχωράω προσγειωμένα και μάλλον πρέπει να νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτά που πήραμε. Κι εγώ προς 3η διέγερση τείνω. 

   Το πρωτόκολλο που αναφέρεις ούτε εγώ το εχω ακούσει ποτέ, αλλά εγώ είμαι και σχετικά καινούρια στην εξωσωματική. Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται. Το πόσο εύχομαι να σου πάει καλά δεν περιγράφεται!! 🥰

έγκυος 3 μηνών κι η σχέση με τον πατέρα είναι μάλλον ροκ....


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους

Είμαι καινούρια στο parents cafe

Γράφω στα τυφλά δεν ξέρω αν μ ακούει κανείς...

Έχω όμως τέτοια ανάγκη να μιλήσω,που θα τα πω ακόμα κι αν είμαι φωνή βοώντος εν τη ερήμω...

Λοιπόν ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ

Η σχέση μου με τον πατέρα του παιδιού ξεκίνησε πριν 8 μήνες.Στην αρχή ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί μου,μου έδινε πολλά.Κι εγώ τον ερωτεύτηκα εκτιμούσα ότι είναι πολύ καλή ποιότητα σαν άνθρωπος ή τλχ έτσι μου φαινότανε.

Είναι χωρισμένος κι έχει ένα γιο 11 χρονών.Το παιδί μένει με την μητέρα του.Εγώ από τον πρώτο μήνα που ήμασταν μαζί του είπα "Κοίτα να δεις είμαι 37 χρονών μ ενδιαφέρει το θέμα παιδί αν εσύ δυσκολεύεσαι επειδή είσαι ήδη πατέρας θέλω να το ξέρω τώρα".Μου απάντησε ότι δεν το αποκλείει απλά θα ήθελε να έχει μια καλή σχέση κι όχι να το κάνει έτσι.Συμφώνησα.

Το καλοκαίρι ΦΑΓΩΘΗΚΕ να πάμε διακοπές με το γιο του.Εγώ έβρισκα ότι ήταν λίγο βιαστικό,δεν θα ήθελα να μουρλάνω ένα παιδί,αν με καταλαβαίνετε.

Πήγαμε με τα πολλά και τα πήγαμε πολύ καλά με το παιδί.

Έλα όμως που ο πατέρας του μετά από αυτό κλείστηκε απέναντί μου,Το κουκούλωσε όμως πολύ καλά.Πήγαμε μαζί για δουλειά το καλοκαίρι,κι ένα μήνα αφού είχαμε επιστρέψει με το γιο μου λέει "Είμαι λιγότερο ερωτευμένος μαζί σου γιατί είμασταν με τον μικρό σαν οικογένεια και δεν ξέρω αν το θέλω αυτό και δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω άλλο παιδί και θα γυρίσω 10 χρόνια πίσω και δεν θέλω"

Όπως καταλαβαίνετε με αποτρέλλανε θύμωσα πολύ και πήγα να τον χωρίσω,δύσκολο βέβαι αεν μέσω σαιζόν κι ενώ δουλεύαμε μαζί. Μετά μου είπε ότι μετάνιωσε για τα λόγια του κι έκλαψε και χτυπήθηκε και μου ζήτησε συγγνώμη δεν ξέρω πώς τα κατάφερε μ έπεισε ότι είχε μετανιώσει ειλικρινά και δεν τον χώρισα αν και αυτό το σκηνικό μ έκανε να καταλάβω ότι δεν ξέρει τι του γίνεται...

Μην τα πολυλογώ έγιναν κι άλλα διάφορα, πάλι παρα λίγο να χωρίσουμε και ανακαλύπτω ότι είμαι έγκυος.........

Δεν συζητάω τι σοκ έπαθε.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες θα σας πω μόνο τα τελευταία που μου είπε

"Εμένα δεν με ρώτησες αν θέλω παιδί. Και δεν φταις εσύ αλλά εγώ που όλο κάνω τα ίδια λάθη.Έκανα το λάθος να κάνω ένα παιδί πριν 10 χρόνια

και κατέστρεψα τη ζωή μου και τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται.Και δεν θέλω να έχω άλλη μια κατάσταση σαν αυτή με τον γιο μου".Ναι ρε παιδιά αλλά το έχει ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΕΙ,ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

Περιττό να σας πω ότι έχει παγώσει η καρδιά μου εντελώς έχω πελαγώσει και δεν ξέρω τι να κάνω..Μ έχει μπλοκάρει του είπα τελοσπάντων ότι μ έχει πρήξει και δεν είναι συμπεριφορές αυτές,μου υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει να μην με πρήζει και να κάνει ότι καλύτερο μπορεί.Εγώ όμως έχω ξεπαγιάσει ,φοβάμαι τα χειρότερα και δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ....

όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να λειτουργήσω ΚΑΘΟΛΟΥ,ούτε να κάνω σχέδια για το μέλλον,έχω απλώς παγώσει...το παιδί το θέλω,είναι ευλογία κι αυτό είναι πέρα από κάθε συζήτηση.αλλά τα χω χάσει κατα τ άλλα εντελώς....

κανείς καμμιά ιδέα;...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ax koritsi mou,posoi anorimoi antres uparxoun.ntroph tou pantws pou onomase to paidi tou ena la8os prin 10 xronia???to mono poy prepei na se noiazei apo edw kai pera na einai to mwraki sou kala kai profanos den prepei na stirizese ka8olou panw tou gia na mhn apogoiteueteis.katalabainw oti s authn th periodo ths eggumosunhs xriazese th stiriksh tou patera tou paidiou sou alla mallon milame gia ena teleios anorimo atomo.den lew oti den sagapaei kai den se 8elei.alla profanos einai ena atomo pou tromazei stis desmeuseis.ti na pw,upomonh.na exeis mia kalh eggumosunh kai me to kalo to mwraki sou!


rbOEp3.png
Link to comment
Share on other sites

δυσκολα τα πραγματα, εχεις καθολου βοηθεια, οικονομικη κ συμπαρασταση απο γονεις η αδελφια?

η γνωμη μου, το μωρακι πρεπει να το κρατησεις,γιατι ειναι δωρο θεου, και να κοιταξεις να το μεγαλωσεις οσο καλυτερα μπορεις. δεν ειναι ιδανικα τα πραγματα, αλλα οι χαρες θα ειναι παρα παρα πολλες!

να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη κ με το καλο το μωρακι σου!

Link to comment
Share on other sites

Τι να πω...αντε τα κανουμε στα 20 και λεμε τετοιες μ@@@ και στα 40 κοντα??

Και εγω θα παγωνα.τι να λεμε τωρα..!

Οικογενεια δεν θελει κοριτσακι..και αμα κανετε για χαρη του παιδιου δεν θα ειναι οικογενεια χ@@ μεσα θα ειναι! Και συγνωμη κιολας!

Σε ευχομαι μια καλη εγκυμοσυνη και με το καλο το παιδακι σου!!

Ποια ειναι η σταση του τωρα??

Εννοω εχετε σχεση ή επαθε το σοκ της ζωης του και εξαφανιστηκε?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για την κατανόηση...

τι να πω,πάει να το μαζέψει αλλά τα λόγια δεν μαζεύονται ρε φίλε

Ναι μαζί μου είναι δεν έχει φύγει και μου δήλωσε ότι δεν πρόκειται να φύγει.Τον πιστεύω,απλά δεν ξέρω εγώ πόσο θ αντέξω να ακούω τέτοια,θα λαλήσω...

όσο για το παιδί του που αποκάλεσε λάθος,το λατρεύει ο μ@@@ς και κλαίει όποτε το πάει πίσω.

είναι πολύ παιγμένος,αλλά δεν μπορώ να τον στηρίζω εγώ, πρέπει αυτός να με στηρίζει...έλεος...

να ναι καλα τα κουράγια μου,κι έχω αρκετά ως άνθρωπος,και οι γονείς μου που βέβαια δεν γνωρίζουν αυτές τις λεπτομέρειες αλλά ξέρω ότι θα με στηρίξουν.

Ξέρω ότι μπορώ να μείνω μόνη και να τα καταφέρω και να είμαι και καλά,αλλά αν υπάρχει έστω και μια ελπίδα να φτιάξω οικογένεια...θέλω να το παλέψω...

zoitsa@ αυτό είναι και μένα το προαίσθημά μου,ότι δεν θέλει,κι ότι θα ναι χ@@ε μέσα αλλά πρέπει να του δώσω την ευκαιρία...

Link to comment
Share on other sites

Ξέρω ότι μπορώ να μείνω μόνη και να τα καταφέρω και να είμαι και καλά,αλλά αν υπάρχει έστω και μια ελπίδα να φτιάξω οικογένεια...θέλω να το παλέψω...

Foufoutaina γεια σου!:)Κοίτα λίγο αυτό που έχεις γράψει παραπάνω.Αν είναι να παλέψεις μόνη σου για να φτιάξεις οικογένεια μπορεί και να μην αξίζει καν.Βέβαια αυτή είναι η δική μου γνώμη απο τα δικά μου βιώματα.Στην θέση σου δεν έτυχε να βρεθώ όμως απο μ@κ@κες είναι γεμάτος ο τόπος και είχα πολλές σχέσεις με πολλούς.Θυμάμαι μία φορά που είχα σχέση με ένα τύπο που μου την έλεγε συνέχεια(άσχετο με το δικό σου θέμα αλλά θέλω να καταλήξω κάπου).Τι είναι αυτά που φοράς κλπ κλπ.Μία μέρα λοιπόν αποφασισμένη οτι θα τον χώριζα το βράδυ που θα βγαίναμε του το λέω και με αγκάλιαζε και με παρακαλούσε να μην χωρίσουμε...λέω κι εγώ οκ θα του δώσω ακόμα μία ευκαιρία.Το ίδιο βράδυ(το τονίζω)μιλήσαμε στο τηλ και άκουσα τα πιο κουφά πράγματα που έχω ακούσει απο φίλο το τι μου είπε δεν λέγεται.Τι οτι ντύνομαι χάλια και δεν μου έπιανε το χέρι στον δρόμο γιατί ντρεπότανε, τι οτι το σεξ μαζί μου δεν του άρεσε:confused:και πολλά άλλα άκυρα που τώρα δεν μου έρχονται στο μυαλό.Αυτό που θυμάμαι είναι οτι είχα μείνει με το ακουστικό στο χέρι και δεν πίστευα τι άκουγα:tongue:Του είπα οτι μ αυτό έκανε τον χωρισμό ακόμα πιο εύκολο για μένα.Χωρίσαμε και μετά με έπαιρνε τηλ και μου κλαιγότανε:!:Και λέω εγώ τώρα αμα λες τέτοιες βλακείες διορθώνεται με τίποτα;Είμαι σίγουρη για τον συγκεκριμένο οτι και να του έδινα κι αλλη ευκαιρία τα ίδια θα έκανε/έλεγε.Μην σε επηρεάζει το οτι είναι πατέρας του παιδιού και δες το πιο ψυχρά.Απλά για να δεις τα πράγματα απο άλλη οπτικη χωρίς τα συναισθήματα.Σπάνια λέγονται τέτοιες χοντράδες και μετά όλα πάνε καλά.Κάτι ραγίζει κι αυτό δεν φεύγει.Καλή τύχη και σε σένα και στο μωράκι σου και συγνώμη για το σεντόνι.

Link to comment
Share on other sites

Melany

Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.

Για κάθε απόφαση όμως θέλω να είμαι 100% έτοιμη.Δεν βιαζόμαστε να πάρουμε αποφάσεις με άνεση χαρά και τρέλλα όταν πρόκειται για τη ζωή ενός παιδιού...

Όσο γι αυτό που λες ότι όταν λέγονται τέτοιες χοντράδες κάτι σπάει στη σχέση και δεν είναι το ίδιο, δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο.Μακάρι να έχω τις δυνάμεις να πάρω τη σωστή απόφαση τη σωστή στιγμή...

Link to comment
Share on other sites

Εχει δικιο η Μελανι...

Εγω θα σε πω παντως..οτι δωσε μια ευκαιρια! Μια ομως!! οχι ομως μια την καθε φορα που κανει μ@@@@

Η χαμενη θα εισαι εσυ της υποθεσης! Και δεν εννοω το παιδι!!

Εννοω οτι θα χανεις χρονο απο τη ζωη σου ,για να δινεις ευκαιριες σε ενα που δεν αξιζει!!

Link to comment
Share on other sites

Είμαι απίστευτη,το ξέρετε ότι τον λυπάμαι να τον χωρίσω γιατί είναι ήδη χωρισμένος;Λες κι εγώ έχω την απεριόριστη ενέργεια και μου περισσεύει να δίνω και σ εκείνον.Κι αυτό είναι που προσπαθώ να δουλέψω ,οι όποιες παραπάνω ευθύνες φορτώνομαι που δεν είναι δικές μου...

Ξέρω όμως ότι αυτά λειτουργούν αυτόματα.Έχω πρόσφατο χωρισμό στο ενεργητικό μου.Αργά ή γρήγορα όταν δεν πάει καλά η σχέση και δεν σε στηρίζει,το σύστημα από μόνο του αμύνεται,οργανώνεται και τελικά την κάνεις...Το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι ν αναπνέεις καθαρό αέρα...

@zoitsa δεν θ αντέξω έτσι κι αλλιώς να δίνω επ άπειρον ευκαιρίες,κι αυτό πολύ απλά γιατί δεν υπάρχει χειρότερο από το να μην ξέρω που πατάω και να χω θολό τοπίο γύρω μου!Δεν το αντέχω αυτό κι αυτό είναι που μ έχει τρελλάνει περισσότερο.Μου χει μπερδέψει τελείως τον εγκέφαλο,αφού του το πα δεν έχεις καν τα @@ να με χωρίσεις,καλύτερα θα ταν θα ήξερα που βρίσκομαι!Άκου τώρα κατάσταση...

Εμείς το συζητάμε και στο μεταξύ το μπεμπέ μεγαλώνει...:confused:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


κοπελα μου καλημερα ...δεν εχω καταλαβει...τι ειναι αυτο ακριβως που σε προβληματιζει;; "Εμείς το συζητάμε και στο μεταξύ το μπεμπέ μεγαλώνει..."

γιατι αυτο καλη μου ειναι θαυμα και κανενας αχρηστος δεν προκειται να στο στερησει...


....ηρθε το θαυμα.....

Link to comment
Share on other sites

οι φόβοι μου είναι....

δεν ήταν το όνειρο μου να αναρωτιέμαι αν θα χωρίσω όντας 3 μηνών έγκυος,θα το προτιμούσα αλλιώς κι αναρωτιέμαι πώς τα χω καταφέρει έτσι...

το καλό είναι ότι έχω την βεβαιότητα μέσα μου ότι θα τα καταφέρω...για κάποιο λόγο....

Link to comment
Share on other sites

ειναι το παιδι που μεγαλωνει στα σπλαχνα σου και χρειαζεται μονο μια μανα να το αγαπα και να το φροντιζει!! κλεισε τα ματια και ασε το ενστικτο να σε οδηγησει,δεν εχεις κανεναν αναγκη να το μεγαλωσεις σωστα αυτο το παιδι!!! και αν δημιουργει προβλημα ο κυριος απο τωρα φαντασου στο μελλον τι θα σου κανει..καλυτερα να υποφερεις για λιγο που θα τον διωξεις απτη ζωη σας παρα να ειναι μεσα εξω στην οικογενεια σας και να υποφερεις για χρονια!!!

τωρα ειστε 2! αφησε στην ακρη τα συναισθηματα σου για εκεινον και σκεψου μοναχα το παιδακι σου!!!


....ηρθε το θαυμα.....

Link to comment
Share on other sites

τι εννοείς @koufetaki;

@Μαιρη Π προσπαθώ να μην τον αφήσω άλλο να με μπερδεύει και να συγκεντρωθώ στον εαυτό μου και στο μωρό,αλλά να,μου φαίνεται πολύ δύσκολο...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
 • Δημιουργία νέου...