-
Από την διαχείριση / Admin news
-
7 ώρες πρίν, Souri είπε:
Ναι σωστά, αυτό για την ΑΜΗ τώρα μου βγάζει νόημα.
Δεν ξέρω ποια είναι αυτά που πρέπει να ρωτήσω και σε τι να επιμείνω. Όχι ποτέ δε μέτρησε κάτι. Ούτε τα ωοθηλάκια στους υπερήχους. Τη πρώτη φορά μέτρησε με νούμερα περίπου, τα έβγαλε 5 στη μία άλλα τόσα λέει και η άλλη, οκ μια χαρά είμαστε. Δεν μέτρησε ποτε, 10 δευτερόλεπτα το πολύ ο κάθε υπέρηχος, μου έλεγε όλα ΛΟΥΞ και εγώ κοσμάρα χαρούμενη..
Επίσης διαβάζω που λέτε για το μικροβίωμα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει εξέταση που μπορείς να μετρήσεις μικροβίωμα στη περιοχή. Ευτυχώς αυτό το φρόντιζα από πάντα στη διατροφή μου (φτιάχνω μόνη μου σπιτικό τουρσί, έχω σπόρους κεφίρ πίνω), αλλά πχ μέσα στον Φεβρουάριο έπαθα και μια gardnerella και μου έδωσε κολπική αντιβίωση. Μετά ούτε επανέλεγχος, καμία ενημέρωση.. έπρεπε να επειμείνω, δυστυχώς δε μου έκοψε, είπα αφού δεν έχω συμπτώματα..
Όλα γύρω μου γυρίζουν Σκέψεις λέξεις σχέσεις όλααα 😁
Σχετικά με την κολπίτιδα, εγώ θα περίμενα την περιοδο και μόλις τελειωνε θα έκανα μια καλλιεργεια κολποτραχηλικού, για να εισαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει κάτι. Έχω αλλάξει τρεις γυναικολόγους και πάντα όλοι μου ζητουσαν επανάληψη μετά από την αγωγή (παίζει και το μόνο πράγμα το οποίο είχαν την ίδια αποψη χαχα).
7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:Βγήκε το σπερμοδιάγραμμα του συζύγου μου και δεν ξέρω τι να πω. Αν σας πω θα με πείτε θεότρελη και ντρέπομαι αλλά θέλω κάπου να πω κι εγώ τον πόνο μου.
Το κάναμε απλά για επανάληψη να είμαστε σίγουροι πως δεν έχει επιστρέψει στα κακά νούμερα που είχε στην αρχή. Όχι, ευτυχώς δεν επέστρεψε αλλά βελτιώθηκε κιόλας.
Έχουμε βέβαια E.Coli αλλά αυτό το παθαίνει λόγω μορφολογίας του συστήματος εκεί και πάντα έχει ένα μικρόβιο της εντερικής μικροχλωρίδας στο σπέρμα, δηλαδή το περιμέναμε. Στο δια ταύτα 53% κινητικότητα (9% ταχεία, 44% μέτρια), 9% μορφολογία (από 3%) και το dfi που το κοιτάω και δεν μπορώ να το πιστέψω 10% από 22%. Έχω μείνει άφωνη, κάθομαι και τα κοιτάω και αναρωτιέμαι τι άλλο να κάνουμε; Ξεκινήσαμε με 0 κινητικότητα, στο όριο μορφολογία και μέτριο dfi και φτάσαμε εδώ και πάλι εγκυμοσύνη μηδέν ούτε καν με εξωσωματική. Ίσως τελικά τα ωάρια μου να μην δίνουν υγιή έμβρυα, τι να κάνω, αυτά έχω. Νιώθω ότι κάνω κύκλους και δεν πάω πουθενά. Χωρίς προεμφυτευτικό πάω στα τυφλά εντελώς 🤦♀️
Δεν μπορώ να μην σκέφτομαι πως αν ήταν με άλλη γυναίκα ίσως να είχε ήδη οικογένεια...ΥΓ Για όσες απορήσετε ούτε βιταμίνες πήρε, ούτε δίαιτα έκανε (έχει φυσιολογικό βάρος), ούτε γυμναστική κάνει, ούτε διατροφή ιδιαίτερη. Δεν πίνει και δεν καπνίζει αλλά δεν τα έκανε και ποτέ αυτά. Το μόνο που κάνει είναι πίνει κάθε πρωί ένα ποτήρι χυμό με λίγη μάκα και λίγο τριβόλι σε σκόνη που σιγά την ανακάλυψη, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο! Να βοηθάνε αυτά, δεν ξέρω.
Τι εννοείς ότι έχει πάντα κάποιο μικρόβιο λόγω μορφολογίας του συστήματος; Σε ρωτάω γιατί και ο δικός μου άντρας όλο κάτι βγάζει κι εχουμε απηυδύσει!
Το σπερμοδιάγραμμα με 9% μορφολογια το λες παραπάνω από καλό! Μην αισθάνεσαι ενοχές κορίτσι μου, δεν επιλέγει κανείς να ειναι υπογόνιμος, άντρας ή γυναίκα. Δε ξέρω μήπως πρέπει να σκεφτείτε το προεμφυτευτικό εσείς, αλλά νομίζω είχες πει ότι δεν πληρείτε τα κριτήρια;
-
ΣΕΡΡΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ??
-
Θέματα
-
- 13.181 απαντήσεις
- 1.336.921 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 158.865 εμφανίσεις
-
- 11.406 απαντήσεις
- 2.293.135 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 522.912 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 160.199 εμφανίσεις
-
-
-
- 13.182 απαντήσεις
- 1.336.921 εμφανίσεις
-
- 79 απαντήσεις
- 3.877 εμφανίσεις
-
- 2.768 απαντήσεις
- 171.648 εμφανίσεις
-
- 93 απαντήσεις
- 3.952 εμφανίσεις
-
- 28.438 απαντήσεις
- 3.686.691 εμφανίσεις
-
- 2.005 απαντήσεις
- 293.747 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 116 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 153 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 139 απαντήσεις
- 158.865 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 299 εμφανίσεις
-
Recommended Posts