Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Souri είπε:

Ναι σωστά, αυτό για την ΑΜΗ τώρα μου βγάζει νόημα.

Δεν ξέρω ποια είναι αυτά που πρέπει να ρωτήσω και σε τι να επιμείνω.  Όχι ποτέ δε μέτρησε κάτι. Ούτε τα ωοθηλάκια στους υπερήχους. Τη πρώτη φορά μέτρησε με νούμερα περίπου, τα έβγαλε 5 στη μία άλλα τόσα λέει και η άλλη, οκ μια χαρά είμαστε. Δεν μέτρησε ποτε,  10 δευτερόλεπτα το πολύ ο κάθε υπέρηχος, μου έλεγε όλα ΛΟΥΞ και εγώ κοσμάρα χαρούμενη..  

Επίσης διαβάζω που λέτε για το μικροβίωμα. Δεν ήξερα ότι υπάρχει εξέταση που μπορείς να μετρήσεις μικροβίωμα στη περιοχή. Ευτυχώς αυτό το φρόντιζα από πάντα στη διατροφή μου (φτιάχνω μόνη μου σπιτικό τουρσί, έχω σπόρους κεφίρ πίνω), αλλά πχ μέσα στον Φεβρουάριο έπαθα και μια gardnerella και μου έδωσε κολπική αντιβίωση. Μετά ούτε επανέλεγχος, καμία ενημέρωση.. έπρεπε να επειμείνω, δυστυχώς δε μου έκοψε, είπα αφού δεν έχω συμπτώματα..

Όλα γύρω μου γυρίζουν Σκέψεις λέξεις σχέσεις όλααα 😁

Σχετικά με την κολπίτιδα, εγώ θα περίμενα την περιοδο και μόλις τελειωνε θα έκανα μια καλλιεργεια κολποτραχηλικού, για να εισαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει κάτι. Έχω αλλάξει τρεις γυναικολόγους και πάντα όλοι μου ζητουσαν επανάληψη μετά από την αγωγή (παίζει και το μόνο πράγμα το οποίο είχαν την ίδια αποψη χαχα).

7 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Βγήκε το σπερμοδιάγραμμα του συζύγου μου και δεν ξέρω τι να πω. Αν σας πω θα με πείτε θεότρελη και ντρέπομαι αλλά θέλω κάπου να πω κι εγώ τον πόνο μου.

Το κάναμε απλά για επανάληψη να είμαστε σίγουροι πως δεν έχει επιστρέψει στα κακά νούμερα που είχε στην αρχή. Όχι, ευτυχώς δεν επέστρεψε αλλά βελτιώθηκε κιόλας. 
      Έχουμε βέβαια E.Coli αλλά αυτό το παθαίνει λόγω μορφολογίας του συστήματος εκεί και πάντα έχει ένα μικρόβιο της εντερικής μικροχλωρίδας στο σπέρμα, δηλαδή το περιμέναμε. Στο δια ταύτα 53% κινητικότητα (9% ταχεία, 44% μέτρια), 9% μορφολογία (από 3%) και το dfi που το κοιτάω και δεν μπορώ να το πιστέψω 10% από 22%. Έχω μείνει άφωνη, κάθομαι και τα κοιτάω και αναρωτιέμαι τι άλλο να κάνουμε; Ξεκινήσαμε με 0 κινητικότητα, στο όριο μορφολογία και μέτριο dfi και φτάσαμε εδώ και πάλι εγκυμοσύνη μηδέν ούτε καν με εξωσωματική. Ίσως τελικά τα ωάρια μου να μην δίνουν υγιή έμβρυα, τι να κάνω, αυτά έχω. Νιώθω ότι κάνω κύκλους και δεν πάω πουθενά. Χωρίς προεμφυτευτικό πάω στα τυφλά εντελώς 🤦‍♀️
      Δεν μπορώ να μην σκέφτομαι πως αν ήταν με άλλη γυναίκα ίσως να είχε ήδη οικογένεια...

ΥΓ Για όσες απορήσετε ούτε βιταμίνες πήρε, ούτε δίαιτα έκανε (έχει φυσιολογικό βάρος), ούτε γυμναστική κάνει, ούτε διατροφή ιδιαίτερη. Δεν πίνει και δεν καπνίζει αλλά δεν τα έκανε και ποτέ αυτά. Το μόνο που κάνει είναι πίνει κάθε πρωί ένα ποτήρι χυμό με λίγη μάκα και λίγο τριβόλι σε σκόνη που σιγά την ανακάλυψη, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο! Να βοηθάνε αυτά, δεν ξέρω.  

Τι εννοείς ότι έχει πάντα κάποιο μικρόβιο λόγω μορφολογίας του συστήματος; Σε ρωτάω γιατί και ο δικός μου άντρας όλο κάτι βγάζει κι εχουμε απηυδύσει!

Το σπερμοδιάγραμμα με 9% μορφολογια το λες παραπάνω από καλό! Μην αισθάνεσαι ενοχές κορίτσι μου, δεν επιλέγει κανείς να ειναι υπογόνιμος, άντρας ή γυναίκα. Δε ξέρω μήπως πρέπει να σκεφτείτε το προεμφυτευτικό εσείς, αλλά νομίζω είχες πει ότι δεν πληρείτε τα κριτήρια;

ΣΕΡΡΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ??

CoffeeFilter

Recommended Posts

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Καλημέρα και απο εμένα!!!!

Εγω γεννηθηκα Αθηνα και μεγαλωσα Αθηνα αλλα η καταγωγη μου ειναι απο Σερρες.

Τα παιδικα και εφηβικα μου χρονια ειναι γεματα αναμνησεις απο τις Σερρες αφου πηγαιναμε συνεχεια!!!!!!

Ειμαι απο χωριο εξω απο τις Σερρες,στο δρομο προς Δραμα....Εμμανουηλ Παπας λεγεται!!!!Εσεις μεσα απο Σερρες????

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγω εζησα στο Σκουταρι, λιγο εξω από Σερρες, και μεσα στην πολη την τελευταια χρονια που ειμασταν εκει. Αλλα εχουμε παρα πολλους φιλους και οι επαφες μας ειναι πολυ δυνατες, ακομη και μετα απο τοσα χρονια.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστω ΤΑRA.Ναι πηγαιναμε για το 2ο για να εχουν μικρη διαφορα ηλικιας και προεκυψαν δυο!!!Το γελιο ειναι πως δεν ηξερα οτι εχω κληρονομικοτητα και το εμαθα αφου γυρισα απ τον ιατρο και τον πρωτο υπερηχο!!!!!

Τωρα ελπιζουμε να πανε ολα καλα γιατι ειναι δυσκολα τα διδυμα!!!!

Κι εσυ να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Δυστυχως δεν εχω....δουλευουν και η μαμα μου και η πεθερα μου...

Ευελπιστω να παρουν στο σταθμο τον Τασο απο Σεπτεμβρη να ειμαι με τα διδυμα....

Και μετα απο ενα χρονο αφου γεννηθουν θα παω κι εγω για δουλεια!!!!!

Αστα....απο τωρα σκεφτομαι πως θα πηγαινω για τα εμβολια τους,στο σουπερ-μαρκετ....θα την βρουμε ομως την ακρη μας!!!!

Σκεφτομαι για αρχη να εχω μια κοπελα στο σπιτι μαζι μου να με βοηθαει....θα δειξει...ας ερθουν με το καλο και θα τη βρουμε την ακρη μας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

• 8 months later...
Καλημέρα και απο εμένα!!!!

Εγω γεννηθηκα Αθηνα και μεγαλωσα Αθηνα αλλα η καταγωγη μου ειναι απο Σερρες.

Τα παιδικα και εφηβικα μου χρονια ειναι γεματα αναμνησεις απο τις Σερρες αφου πηγαιναμε συνεχεια!!!!!!

Ειμαι απο χωριο εξω απο τις Σερρες,στο δρομο προς Δραμα....Εμμανουηλ Παπας λεγεται!!!!Εσεις μεσα απο Σερρες????

σερραια εισαι γιωτουλα?????

εγω σπουδαζα εκει και εξακολουθω εδω που τα λεμε ημουν εκει 5 χρονια...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

• 4 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κοριτσια.Και εγω απο τα Σερρας ειμαι,μονο που εχω φυγει απο κει 11 χρονια τωρα αλλα βεβαια παω παρα πολυ συχνα .Εδω και 3 μηνες ειμαστε Χαλκιδα.Ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος.Και αυτος Σερρεος.Μου λυπει πολυ η Σερρες αλλα τι να κανω.Λοιπον υπαρχει καποια στην παρεα που ειναι Χαλκιδα?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...