Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
 • Από την διαχείριση / Admin news

  • πρίν από 25 λεπτά , linaa είπε:

   Όχι ακριβώς είναι οιστρογόνα δηλαδή οι ορμόνες που έχουμε για να ρυθμίζετε ο κύκλος . Οπότε με τα χάπια φτιάχνονται τεχνίτες συνθήκες ενός κύκλου. Ώστε να είναι έτοιμο όλο το σύστημα Κ το ενδομήτριο Κ όλο για μια εγκυμοσύνη . 

   Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου και θα συνεχίσουν και μετά την εμβρυομεταφορα ; 

Αλληλεγγύη – Θέλω να βοηθήσω τον συνάνθρωπό μου


elenatz

Recommended Posts

Ζούμε σε μια δύσκολη εποχή, δεν χωράει αμφιβολία! Αν όμως κοιτάξουμε γύρω μας θα δούμε τουλάχιστον έναν άνθρωπο που να χρειάζεται κάτι που εμείς μπορούμε να του δώσουμε. Ας το κάνουμε, έτσι απλά…

Σε δύο μέρες έχω γενέθλια, έχω ζητήσει από τον άντρα μου να μου πάρει σκουλαρίκια καθώς έχασα το ένα από τα δύο ζευγάρια. Αν είσαι γυναίκα καταλαβαίνεις…Τελικά όμως, άλλαξα γνώμη: Λέω να του ζητήσω να μου δώσει τα λεφτά και να ψωνίσω κάποια τρόφιμα και να τα δώσω…

Στα πλαίσια της οργάνωσης του σπιτιού μου, μάζεψα 2 μεγάλες σακούλες με ρούχα που δεν χρειαζόμαστε πια, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και αυτά θέλω να τα δώσω…

Αν θέλεις να μου πεις μπράβο, σε παρακαλώ μην το κάνεις. Αντʼ αυτού σκέψου τι θα μπορούσες να δώσεις και εσύ. Ξέρω είναι δύσκολα και εγώ άνεργη είμαι, αλλά κάτι, πάντα υπάρχει που να μπορείς να κάνεις για κάποιον που το έχει ανάγκη, σκέψου το.

Βοήθησέ με να κάνουμε μια προσπάθεια, να συγκεντρώσουμε πληροφορίες από ομάδες ή και οντότητες που κάνουν έκκληση για κάτι ή που ζητάνε την στήριξή μας, και ας αποφασίσει μετά μόνος του κάποιος ποιον και πως μπορεί να βοηθήσει.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

 • Απαντήσεις 61
 • Πρώτη δημ/ση
 • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οι εργαζόμενοι της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ έχουν μείνει καιρό απλήρωτοι και διανύουν την 56 ημέρα απεργίας ζητώντας τα δεδουλευμένα τους και την καταβουλή αποζημιώσεων σε συνάδελφους που απολύσανε.

Σήμερα κυκλοφορεί στα περίπτερα απεργιακό φύλλο. Με ένα ευρώ μπορείς να δείξεις την υποστήριξή σου.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα κλικ εδώ: http://ekprosoposeleftherotypias.blogspot.com/

0013.jpg

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει μια ομάδα στο facebook που καλεί όσες γυναίκες μπορούν και θέλουν να φτιάξουν κουβέρτες για τα παιδικά χωριά SOS. Συγκεκριμένα:

"Έχουμε φτιάξει περίπου 400 τετράγωνα έως τώρα και χρειαζόμαστε άλλα 1000!

Σας περιμένουμε λοιπόν ξανά την Πέμπτη να μοιραστούμε τη χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς.

Όσοι θέλετε να βοηθήσετε και είστε μακριά από τον Πόρο μπορείτε να πλέξτε με όποια τεχνική και όποιο τρόπο θέλετε ένα τετράγωνο 14Χ14 εκ. και να μας το στείλετε έως το τέλος Φεβρουαρίου στη διεύθυνση:

ΔΗΚΕΠ- Κ.Δ.Α.Π.

Πόρος Αττικής

180 20"

Αν θέλεις δήλωσε και εσύ συμμετοχή η διεύθυνση είναι: http://www.facebook.com/events/174658699310798/

174873_174658699310798_782164279_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ναι σωστά διαβάσατε, υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο και συγκεκριμένα το άρθρο 8 της Συνθήκης της Λισσαβώνας, περί ενός (1) εκατομμυρίου υπογραφών, το οποίο θα τεθεί επίσημα σε ισχύ την 1/4/2012. Από τότε, θα μπορούν να υποβάλλονται από τους Ευρωπαΐους πολίτες, αιτήματα για ψήφιση Νόμων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ζητάμε την ΔΙΑΓΡΑΦΗ του επαχθούς Χρέους. Όταν οι Χώρες βρίσκονται σε «κατάσταση ανάγκης» (κατάρρευση υγείας, παιδείας, μισθών και συντάξεων), η πληρωμή του απεχθούς χρέους παραμερίζεται. Και προηγούνται οι ανάγκες επιβίωσης και αξιοπρέπειας του ατόμου.

Με μία απλή ηλεκτρονική υπογραφή, βοηθάς και εσύ τον σκοπό αυτό. Διάβασε το κείμενο και υπόγραψε εδώ:

http://www.1millionsignatures.eu/?a=gr

logo2.png

Link to comment
Share on other sites

Η Φλόγα είναι Σύλλογος Γονιών που τα Παιδιά τους αρρώστησαν από καρκίνο. Μας ζητάει ένα like στην ιστοσελίδα στο facebook καθώς και να κοινοποιήσουμε στον τοίχο μας ένα μήνυμα.

Για περισσότερα:

6012_109182823358_109181268358_2313070_6909740_n%25282%2529.jpg

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς. Η «Κιβωτός του Κόσμου» ιδρύθηκε το 1998 από έναν εικοσιεξάχρονο ιερέα, τον πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου με όπλα την αγάπη του για τα παιδιά και την επιθυμία του για τη δημιουργία μιας φωλιάς στοργής και φροντίδας για τα παιδιά αυτά της «άλλης» Αθήνας.

Αυτή την περίοδο (2/2012) υπάρχουν ανάγκες σε τρόφιμα (κρεατικά, ψαρικά), λαχανικά, γαλακτοκομικά, αναψυκτικά, χυμοί, γλυκίσματα κλπ τρόφιμα ή δωροεπιταγές.

Επίσης σε καθαριστικά, απορρυπαντικά προϊόντα, είδη ατομικής φροντίδας,

και σε φάρμακα γενικής χρήσης.

Επικοινωνία:

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΖΗΝΟΔΩΡΟΥ 3 & ΚΑΛΛΙΚΛΕΟΥΣ

Τ.Κ. 10442 – ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. & FAX: +30 210 5141935

ΤΗΛ: +30 210 5141953

Για περισσότερες πληροφορίες: http://kivotostoukosmou.org/kivotos/content/view/12/28/lang,el/

logo.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το #tutorpool είναι ένα Δίκτυο Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης για την Παιδεία που δημιουργήθηκε από πολίτες αυθόρμητα αλλά και αποφασιστικά, μέσω διαδικτύου. Η ψηφιακή γειτονιά γίνεται πραγματικότητα. Σκοπός μας είναι να περιηγηθούμε στους δρόμους της για να συναντήσουμε ο ένας τον άλλο, να κουβεντιάσουμε και να συνεργαστούμε, να αλληλεπιδράσουμε και να αλληλοβοηθηθούμε. Οι πρώην μαθητές μεταδίδουν την γνώση στους σημερινούς. Οι γονείς στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Οι μαθητές γνωρίζονται μεταξύ τους και δημιουργούν. Όλοι μαζί διδασκόμαστε την αλληλεγγύη στην πράξη. Ο καθένας με τις δυνάμεις του και πολυεπίπεδα, επιχειρούμε να πετύχουμε αυτό που η πολιτεία αδυνατεί να προσφέρει ή δεν έχει σκοπό να προσφέρει· τις ίσες ευκαιρίες για κάθε μαθητή, όσο αυτό είναι δυνατό εντός του παρόντος εκπαιδευτικού συστήματος. Ξεκινάμε δυνατά και δε θα το βάλουμε κάτω με τίποτα. Κανένας μαθητής χωρίς βοήθεια.

Αν είσαι γονιός ή ενήλικος/η μαθητής/μαθήτρια μπορείς να εγγραφείς ώστε να αναζητήσεις μαθήματα ακολουθώντας τις οδηγίες (http://tutorpool.gr/help_parent).

Όμοια, αν θέλεις να διδάξεις κάποιο μάθημα θα πρέπει να εγγραφείς και να το δηλώσεις ακολουθώντας τις οδηγίες (http://tutorpool.gr/help_tutor).

Για περισσότερες πληροφορίες: http://tutorpool.gr/

logo.png

Link to comment
Share on other sites

Απέναντι στην λογική που μας έχει φτάσει στην σημερινή κατάσταση όλοι εμείς, η εργαζόμενη πλειοψηφία, αντιτάσσουμε μια άλλη λογική αυτή της μάχης για το σύνολο των αναγκών και των δικαιωμάτων μας. Οι ανάγκες και τα δικαιώματα μας, δεν αγοράζονται, δεν παζαρεύονται.

Aρνούμαστε την κοινωνία των «ανθρώπων – εμπορευμάτων» που φτιάχνουν για μας και διεκδικούμε δωρεάν όλα τα κοινωνικά αγαθά, για κάθε εργαζόμενο ή άνεργο, νέο ή συνταξιούχο. Αυτοοργανωνόμαστε και παλεύουμε για μια κοινωνία που ο καθένας θα συμβάλει ανάλογα με τις δυνατότητές του και θα απολαμβάνει ανάλογα με τις ανάγκες του.

Οι ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” είναι ανοιχτές αμεσοδημοκρατικές συνελεύσεις όπου συζητάμε, αναδεικνύουμε τα ζητήματα και οργανώνουμε δράσεις για να υποστηρίξουμε και να διεκδικήσουμε τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://denplirono.wordpress.com/

Λαϊκές Συνελεύσεις περιοχών Αττικής: http://denplirono.wordpress.com/%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%B1%CF%84%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%83/

Λαϊκές Συνελεύσεις άλλων πόλεων: http://denplirono.wordpress.com/%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1/

new-logo.png?w=250&h=250

Link to comment
Share on other sites

Οι διαπιστώσεις που μπορούμε να κάνουμε για τις ανάγκες των συνανθρώπων μας είναι πολλές. Μια από αυτές, η βασικότερη είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που και στους καιρούς της 'αφθονίας' δεν έχουν κυριολεκτικά να φάνε. Δεν είναι ντροπή να ζητήσετε βοήθεια.

Είτε έχετε εσείς ανάγκη, είτε γνωρίζετε κάποιον που έχει ανάγκη, είτε θέλετε να προσφέρετε κλικ εδώ: http://www.helping.gr/8DE911D1.el.aspx

rightimage.jpg?634649823358825643

Link to comment
Share on other sites

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ” στα 22 χρόνια λειτουργίας του προσέφερε βοήθεια σε 550 οικογένειες και 2.200 παιδιά. Στα χρόνια αυτά:

έγιναν 9 εγχειρήσεις, Βαπτίστηκαν 24 παιδιά, βραβεύτηκαν 50 παιδιά, έγιναν 7 γάμοι, καλύψαμε φροντιστήριο και δίδακτρα για 60 παιδιά, 487 παιδιά φιλοξενήθηκαν σε κατασκήνωση, 60 οικογένειες φιλοξενήθηκαν σε ξενοδοχείο στο Ξυλόκαστρο, 98 οικογένειες με 186 παιδιά παραθέρισαν στη Ν. Μάκρη.

Πως μπορώ να βοηθήσω;

 • Μπορώ να γίνω μέλος
 • Μπορώ να προσφέρω δωρεά
 • Μπορώ να προσφέρω εθελοντική εργασία
 • Μπορώ να συμμετέχω ενεργά σε εκδηλώσεις
 • Μπορώ να προσφέρω τρόφιμα, ρουχισμό, παιχνίδια κ.α.
 • Μπορώ να αναλάβω να βρω δωρητές

Αριθμός Λογαριασμού Τραπέζης ALPHA BANK: 115002002017825

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.filoitoupediou.gr/default.asp

logo.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Με αυτή τη φράση θέλουμε να σας προσκαλέσουμε σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα που πέρα από τη χαρά που θα προσφέρει σε εσάς θα χαρίσει και πάρα πολλά χαμόγελα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, καθώς όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για το δύσκολο έργο μας.

Ελάτε λοιπόν, στις 25 Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο στις 22:00 στον << ΕΒΔΟΜΟ>>, ένα multi-event city loft που θα σας εντυπωσιάσει με τη θέα του.

Ο χώρος αυτός βρίσκεται Καραγιώργη Σερβίας 4 (στοά Καλλιγά) στον 7ο όροφο.

Να είστε έτοιμοι για πολύ χορό, άφθονο ποτό, πολλά happenings και βραβεία για τις καλύτερες μεταμφιέσεις!

Τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ, με απεριόριστη κατανάλωση (open bar).

Προπώληση προσκλήσεων θα γίνεται στα:

- ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS (γραφεία: Ερμού 6 , 4ο όροφος - Σύνταγμα - τηλ.210-3313661)

- Ούλωφ Πάλμε 23 - Ζωγράφου (Rock Architecture Cafe - τηλ.6978173575)

- ΤΕΙ Αθήνας/Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής (Υπεύθυνη προπώλησης:Ντίνα Παναγιωτακοπούλου - τηλ.6982500191)

Για περισσότερες πληροφορίες για τα παιδικά χωριά SOS: http://www.sos-villages.gr/

f0cbc2_afisa-NEW.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο κορίτσι μου για το θέμα που άνοιξες!!

Το παρακολουθώ φυσικά κι ελπίζω να έχει πολλές συμμετοχές - είτε για να προτείνουμε λύσεις/βοήθεια είτε για να διαβάζουμε και να μην ξεχνιόμαστε...


Link to comment
Share on other sites

Μπράβο κορίτσι μου για το θέμα που άνοιξες!!

Το παρακολουθώ φυσικά κι ελπίζω να έχει πολλές συμμετοχές - είτε για να προτείνουμε λύσεις/βοήθεια είτε για να διαβάζουμε και να μην ξεχνιόμαστε...

Σε ευχαριστώ ζώπυρον, αλλά νομίζω ότι η κοινοποίηση ότι κάποιος χρειάζεστε βοήθεια, δεν είναι τίποτε, το ελάχιστο τουλάχιστο για μένα που είμαι καθημερινά ώρες στο internet. Να φανταστείς ότι οργανώνονται δράσεις από διεθνείς οργανισμούς για να μας βοηθήσουν. Όχι φαντάσου, το ότι δηλαδή ο Αμερικανός μαζεύει τρόφιμα π.χ. για τον γείτονά σου!

Καλώς ή κακώς δεν μας έχει χτυπήσει όλους ίδια η κρίση. Δεν γίνετε, κάτι μπορούμε να κάνουμε, έστω να πάμε σε μια πορεία αν δεν μπορούμε να δώσουμε κάτι. Ή ένα like, σε οργανισμούς που προσπαθούν να ενημερώσουν.

Με κούρασε να κάθομαι απλώς πίσω από τον υπολογιστή και να λυπάμαι τον συνάνθρωπό μου και να μένω σε αυτό. Αν και έχω κάνει και κάνω πράγματα πάντα μου φαίνονται λίγα σε σχέση με αυτά που θα μπορούσα να κάνω βέβαια.Γιαυτό θεωρώ ότι είναι σημαντικό να μαθαίνουμε ποιος χρειάζεται και τι χρειάζεται.

Αν πέσει κάτι στα χέρια σου σε παρακαλώ κοινοποίησέ το.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου.

Link to comment
Share on other sites

Στο πλαίσιο ανάληψης νέων πρωτοβουλιών και δράσεων για την ενίσχυση της κοινωνικής υποστήριξης των ανέργων, ο ΟΑΕΔ προτρέπει τις επιχειρήσεις ιδιωτικού τομέα με σκοπό την παροχή ειδικών τιμών σε προϊόντα και υπηρεσίες, οι οποίες θα απευθύνονται αποκλειστικά σε κατόχους κάρτας ανεργίας.

Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες: http://forum.oaed.gr/eidikes.times/

Λίστα με τις εταιρίες που συμμετέχουν: http://forum.oaed.gr/eidikes.times/firms.html#bk1

logoekptoseis.png

Link to comment
Share on other sites

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «Όλοι Μαζί Μπορούμε», Η επόμενη δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι, στην Αττική και συγκεκριμένα:

 • Στο Κερατσίνι, στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου,
 • Στο Παλαιό Φάληρο, στην εκκλησία Παναγίτσα και
 • Στο Μαρούσι, στην εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου.
 • Αλλά και στις εκκλησίες των παρακάτω πόλεων: Θεσσαλονίκης, Λαγκαδά, Ευόσμου, Θέρμης, Αρναίας, Νέων Μουδανιών, Βέροιας, Νάουσας, Αλεξάνδρειας, Κατερίνης, Κοζάνης, Γρεβενών, Ηγουμενίτσας, Κέρκυρας, Κόνιτσας.

Πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε;

Εθελοντές μπορούν να προσφέρουν: κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα, sleeping bags) καθώς και ρουχισμό (παλτώ, μπουφάν, ζεστά ρούχα για ενήλικες και παιδιά, καροτσάκια κλπ.).

Τα είδη που θα προσφέρουμε πρέπει να είναι καθαρά, σιδερωμένα, μέσα σε σακούλες, έτοιμα για χρήση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας.

Αναλυτική λίστα με τα σημεία που συγκεντρώνουμε ρούχα στην υπόλοιπη Ελλάδα (εκτός Αττικής) αυτή την Κυριακή 19/2 καθώς και με τα συνεργαζόμενα ραδιόφωνα της περιφέρειας ΕΔΩ

imgad?id=CICAgICQgc7HEhDYBRhaMgjQE4_GlIJbdw

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
 • Δημιουργία νέου...