Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Πουλάω ένα κουτί g...l 900 κλειστο και στο ψυγειο το οποίο λήγει τον επομενο μήνα. Δεν το χαρίζω γιατί δυστυχως το ειχα πληρώσει κι εγώ σε άλλη κοπέλα και τα οικονομικά μας δεν το επιτρέπουν, το δίνω όμως κάτω από το μισό της αξίας του. Βρίσκομαι Αττική. Αν ενδιαφερεται κάποια ας μου στείλει μήνυμα.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερούδια !!

και εγώ έχω κωδικό για -20% όποια θέλει να τον δώσω

τελικά δεν θα ψωνίσω τώρα, αποφάσισα να περιμένω την εξαργύρωση των τζιμπαγκς

ποιο πολύ θα ψώνιζα καλοκαιρινές πιζάμες ....αυτά που έχει δεν με τρελαίνουν κιόλα :lol::lol:

KbLyp3.png 4AByp3.png

καλημερούδια !!

και εγώ έχω κωδικό για -20% όποια θέλει να τον δώσω

τελικά δεν θα ψωνίσω τώρα, αποφάσισα να περιμένω την εξαργύρωση των τζιμπαγκς

ποιο πολύ θα ψώνιζα καλοκαιρινές πιζάμες ....αυτά που έχει δεν με τρελαίνουν κιόλα :lol::lol:

Μωρέ κι εγώ δεν ψωνίζω για μένα αλλά για τα ανίψια μου.

Αφού έβαλα την αδερφή μου στο τριπάκι, θα με σκοτώσει αν δεν της ψωνίσω :)

Κράτα τον λίγο τον κωδικό σου μήπως τον χρειαστώ μέχρι η Δρ. Γατούλα να με βοηθήσει.

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

Δεν ισχύει αυτό με τα 3 δολλάρια. Πήρα αυτό http://www.gymboree.com/shop/dept_item.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302981333&PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524446005885&fit_type=Regular&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395917465&bmUID=1331624487521

Κοίτα πόσο είχε αρχική, πόσο την Παρασκευή, πόσο σήμερα και έχω και 20% επιπλέον!

Όσα είχε την Παρασκευή στο Kids and baby sale (Και μόνο αυτά) ήταν λίγο πιο φθηνά από σήμερα και κάποια σχεδόν το ίδιο.

π.χ. πήρα αυτό στα 20.99 δολλάρια (σήμερα 20.97) και αυτό στα 15.99 δολλάρια (σήμερα 17.47). Τέσσερα συνολάκια πήρα και είχα μια διαφορά στα 3 και κατι δολλάρια.

Επίσης σε παραγγελία του crazy8 αντι να μου στείλουν αυτό μου έστειλαν ζακέτα για κορίτσι και size L (ο κωδικός στη σακούλα απέξω ήταν σωστός αλλά το περιεχόμενο ήταν λάθος) και κατόπιν επικοινωνίας μαζί τους θα μου επιστρέψουν το ποσό της ζακέτας αφού δεν υπάρχει πλέον σε στοκ για να τη στείλουν. Τη δε κοριτσίστική να τη δώσω δώρο όπου θέλω.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

ΧΕΧΕΧΧΕ οχι θα μου ξεφευγεεεεεεεεεεεεεεεε

βγαλε τον τελευταιο ΑΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν έβαζα άσσο πουθενά.

φαντάζομαι εννοείς αυτό που είναι σαν να λέμε "στην πρώτη" στα μαθηματικά ε

?

QnL8p2.png

Διαφημίσεις

δεν τα γράφεις με το χέρι μπας και ....

πάντως μπορείς να πάρεις και άλλους κωδικούς στέλνοντας το μειλ σου λίγο διαφοροποιημένο με κεφαλαία

π.χ [email protected] κλπ κλπ το αναφέρει η στεισι νομίζω

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...