Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 49 λεπτά , Blue Velvet είπε:

      Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε δοκιμάσει κάποιες πολυβιταμινες για τη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων.Εχει δυόμιση χρόνια που έκοψα το τσιγάρο και σκέφτομαι να πάρω και βιταμίνες μπας και βελτιωθεί η κατάσταση.Με αγχωνει το ότι είμαι και 39,έχω και χαμηλή ΑΜΗ..θα πάρει σίγουρα και ο άντρας μου βιταμίνες για το σπέρμα, αυτός έχει τρία χρόνια που έκοψε το τσιγάρο,αν και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο,γιατί έχει ολιγοσπερμια και κάνουμε μικρογονιμοποιηση 

      Έχω διαβάσει για το coq10 ότι βοηθάει πάρα πολύ. Έπαιρνα ημερησιως 200mg,  τώρα θα το αυξήσω στα 600mg  είναι ακριβό δυστυχώς όμως. Αλλά κ για ωμέγα 3 λιπαρά πως χρειάζεται.

      Εγώ παίρνω το coq10, φολικο και μια πολυβιταμινη για πριν τη συλληψη, που βοηθάει δηλαδή.

θηλαστρο AMEDA LACTALINE PERSONAL Dual Electric και αξεσουαρ θηλασμού.


Recommended Posts

http://www.pumps4mums.co.uk/ameda-lactaline-personal.htm

lactaline_large.jpg

Μαζι ειχα παρει και ενα σετ εξτρα καποια απο τα βασικα του εξαρτηματα σε περιπτωση που χαλασει κατι.ολα αποστειρωμενα bpa free.

17111UKP_l.jpg

Δυο κουτια προστατευτικα επιθεματα για τις θηλες, για να μην λερωνετε τα ρουχα οταν τρεχει το γαλα.

http://www.pumps4mums.co.uk/lansinoh_disposable_nursing_pads.htm

Μια κρεμα lansinoh lanolin 56 ml.

http://www.pumps4mums.co.uk/lansinoh_lanolin_cream.htm

Τσαντουλα μεταφορας του θηλαστρου

http://www.pumps4mums.co.uk/ameda_breastpump_backpack.htm

am_backpack.jpg

Ανατομικη κομπρεσα για οταν ποναει και πρηζεται το στηθος

ardo_compress.jpg

Μαζι με διαφορα αλλα μικρα, οπως προστατευτικα για τις θηλες κλπ θα βαλω φωτος που ταχω βγαλει πιο μετα.Θα τα δωσω ολα μαζι εκτος κι αν καποια κοπελα θελει κατι μεμωνομενο γιατι το χρειαζεται.Το θηλαστρο ειναι το αντιστοιχο της medela http://www.pumps4mums.co.uk/medela_pump_in_style_advanced.htm

Ειναι τα διπλης φασης καλο θαταν να διαβασετε σχετικα με τα θηλαστρα για να σας βοηθησω γενικα αν το χρειαζεσαι για συστηματικη χρηση, τα καλυτερα ειναι αυτα της διπλης φασης που εχουν και ρυθμιστη εντασης και ταχυτητας.αν ωστοσο απλα θες να βγαλεις μια στο τοσο ενω το παιδι θηλαζει κανονικα και απλα θες να ξεπρηζεται το στηθος βολευεσαι και με ενα μονο.Ωστοσο θελω να τονισω πως στο Μητερα ειχαν το αμεσως επομενο μοντελο tτο οποιο το νοικιαζουν κιολαςhttp://www.pumps4mums.co.uk/medela_pump_in_style_advanced.htm το οποιο δεν πωλειται αλλα επειδη τοχα χρησιμοποιησει καποιες φορες οταν πηγαινα στα παιδια και δεν ειχα παρει το δικο μου μαζι και ειναι ακριβως το ιδιο σε λειτουργια.Αυτο που πουλανε στην ελλαδα ειναι το medela swing.το οποιο εχω ακουσει ειναι καλο απλα κανει ενα ενα στηθος.και το πουλανε οσο πηρα το ameda απεξω.jΞεχασα να πω πως η βαλβιδα κλεινει με ταπιτσα και βγαζεις το ενα σωλινακι και το βαζεις στο ενα στηθος μονο αν δε θες και τα δυο.

Και κατι που ισως σας φανει περιεργο αλλα εμενα πραγματικα μου ελυσε τα χερια.σας βαζω το λινκ για να δειτε τι ειναι.βασικα ειναι σαν κορσες μικρος που στερεωνονται οι υποδοχεις του θηλαστρου και δεν χρειαζεται να τα κρατας με τα χερια.ετσι μπορεις να κανεις κατι αλλο οσο βγαζεις γαλα.τυχαν φορες που θηλαζα απο τη μια και εβγαζα απο την αλλη.

http://www.pumps4mums.co.uk/pumpease.htm

pumpease_fab50s.jpg

Θα τα δωσω ολα μαζι.στα 160 ευρω.

Θα θελα να πω πως το θηλαστρο ηταν απο τις αγορες που εκανα πριν να γεννησω και δεν μετανιωσα ουτε μια φορα.παρολλες τις δυσκολες συνθηκες, προωρη γεννα, τα μωρα στη μοναδα, καισαρικη, εβαλα το θηλαστρο απο την πρωτη μερα στο στηθος.στην αρχη δεν εβγαζε αλλα αρχισε να ενεργοποιειται.αν δεν ειχα επιμεινει δεν θα τα καταφερνα.εφτασα ναχω ροη κανονικη σα να θηλαζα δυο παιδια.πολυ γαλα.ξυπναγα καθε τρεις ωρες και εβγαζα με το θηλαστρο.εφτασα να βγαζω σχεδον εναμιση λιτρο τη μερα μονο με το θηλαστρο και το παηγαινα στα παιδια.

Θα θελα να πω πως εχω και ενα κουτι με σακουλακια συλλογης γαλακτος της medela τα οποια κανουν και για τα ameda.επισης επειδη ηθελα εξτρα μπουκαλακια, εχω γυρω στα 6 medela.ειναι ομως χρησιμοποιημενα, αν τα θελετε σας τα χαριζω.αν και καλο ειναι λενε να μην χρησιμοποιουμε χρησιμοποιημενα.βεβαια αυτα τα ειχα γεμισμα, αποστειρωση συνεχως.εγω δεν εχω προβλημα παντως αν τα θελει καποια κοπελα.εγω ταχα φυλαξει για μενα και θα τα ξαναχρησιμοποιουσα.

Για να μη σας ζαλιζω θελω να πω πως το θηλαστρο δεν ηθελα να το δωσω γιατι ειμαι συναισθηματικα δεμενη μαζι του χαχα.αλλα μιας και μαλλον θα φυγουμε εκτος ελλαδας προσπαθω να διωξω πραγματα.δεν εχω σκοπο να κανω αμεσα και τριτο παιδακι, αλλα αν προκυψει ποτε θα ξαναπαρω το ιδιο.Αν δεν το ειχα δε θχα φταει να θηλαζω τα παιδια 9 μηνες.Αυτα γιατι συγκινηθηκα.


PN8Qp2.png

csXep2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπερα

Σκετο το θηλαστρο ποσο το δινεις?

Σε ποια περιοχη εισαι?

Επεξεργάστηκαν by asteroyla
διωρθωση κειμενου

ΑΥΤΗ Η ΤΣΑΠΕΡΔΟΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ......

fxwfyd91vycpqaes.png

u1144849.png

Link to comment
Share on other sites

Δε θα θελα να το δωσω σκετο βασικα.Προτιμω να τα παρει καποια κοπελα ολα.γιατι αν μεινουν τα υπολοιπα, θα πανε χαμενα.Και ειναι και διαφορα μικρα που δεν ταχω βαλει ε φωτο.Πανακια για να καθαριζεις τις θηλες.Απλα οποια τα θελει θα τις τα χαρισω.Ευχαριστω.


PN8Qp2.png

csXep2.png

Link to comment
Share on other sites

Θα τα επαιρνα αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για αυτο σε ρωτησα μονο το θηλαστρο.μεγαλα ζορια με πολλα παιδια καταλαβαινεις


ΑΥΤΗ Η ΤΣΑΠΕΡΔΟΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ......

fxwfyd91vycpqaes.png

u1144849.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καποα πραγματα οπως η τσαντα, το δευτερο σετ με αξεσουαρ, τα επιθεματα για το στηθος, αλλα και τα σακουλακια για το γαλα ειναι αναγκαια θεωρω.ειδικα τα τρια πρωτα τα πηρα με το θηλαστρο.ενταξει το στηθοκορσε πως το λενε μπορει να μην τον χρειαστει καποια κοπελα.αν και εμενα μουχε λυσει τα χερια.αλλα αυτο το θηλαστρο οποιος αποφασισει να το παρει δεν το παιρνει για περιστασιακη χρηση.εγω το χρησιμοποιησα ενω δε μπορουσα για ενα μηνα να βαλω τα παιδια στο στηθος και να κατεβασω γαλα.η για καποια που δουλευει πολλες ωρες και θελει να βγαζει το γαλα της ενδεχομενως.


PN8Qp2.png

csXep2.png

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 χρόνια μετά...

Ισχύει ακόμα η πώληση

Σε παρακαλώ απάντησε το συντομότερο δυνατό ή κάλεσε με στο 6947000198 (what's up) είτε ισχύει είτε όχι για να αγοράσω κάποιο άλλο στη δεύτερη περίπτωση

Είναι επείγον!

Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Με συγχωρειτε που δνε απαντησα νωριτερα. Εχω φυγει απο Ελλαδα, τελικα δεν το εδωσα το θηλαστρο. Οποτε θα σβησω και την αγγελια γιατι την ειχα ξεχασει ενεργη. Τωρα εκανα και τριτο παιδακι οποτε θα το ξαναχρειαστω. Αν καποια ενδιαφερεται το ειχα βρει απο αυτο το σαιτ. Ειναι αξιοπιστο απο Αγγλια και τα στελνει και γρηγορα. Το θηλαστρο ειναι απο τα καλυτερα στην αγορα. στην Ελλαδα δεν το εβρισκα ειναι το αντιστοιχο με αυτα που νοικιαζουν στο μητερα. Το συνηστω ανεπιφυλακτα. Χαρις σε αυτο καταφερα και θηλασα τα διδυμα εδραιωσα γαλουχια ενω τα μωρα ηταν στη μοναδα παρακολουθησης. Αν θες να το χρησιμοιποιησεις εντατικα καλο ειναι ναναι ενα καλο θηλαστρο.

http://www.pumps4mums.co.uk/ameda-lactaline-personal.htm


PN8Qp2.png

csXep2.png

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...