Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, natasa123 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, εύχομαι σε όλες καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα, με τεράστιες χοριακες...

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια από εσάς είναι στο ιάκεντρο; Και αν γνωρίζει πόσος χρόνος χρειάζεται για να βρεθεί η δοτρια..

Σας ευχαριστώ πολύ!

Καλησπερα

Στο Ιακεντρο αθηνα η'θεσσαλονικη;;;;

Εγω στις Αθηνας,το 2020 μεσα στην πανδημια ειχε λιγο αργησει 4 μηνες αναμονη,πέτυχα ομως με την πρωτη...

Οτι θελησεις μπορεις να μου στειλεις προσωπικο μυνημα...

Καλη επιτυχία σου ευχομαι...

μαθήματα ανώδυνου τοκετού

EleniV

Recommended Posts

Καλημέρα!

Μετακόμισα πρόσφατα στο Ηράκλειο και είμαι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης.

Θα ήθελα να μάθω που θα μπορούσα να κάνω μαθήματα ανώδυνου τοκετού και αν υπαρχουν κάποιες ομάδες για γυμναστική για εγκύους.

Ευχαριστω!

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Γειά χαρά!Γέννησα πριν 24 μέρες χωρίς επισκληρίδιο, φυσιολογικά και τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού μεβοήθησαν πάρα πολύ!!Οι αναπνοές ήταν το μόνο που είχα όταν οι πόνοι με έπιασαν!Μπορώ να σου δώσω το τηλ της μαιας που μου τα έκανε..απλά, για να μη το γράψω έτσι , στείλε μου ένα mail να στο στείλω εκεί, αν σε ενδιαφέρει..

• 11 months later...
Γειά χαρά!Γέννησα πριν 24 μέρες χωρίς επισκληρίδιο, φυσιολογικά και τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού μεβοήθησαν πάρα πολύ!!Οι αναπνοές ήταν το μόνο που είχα όταν οι πόνοι με έπιασαν!Μπορώ να σου δώσω το τηλ της μαιας που μου τα έκανε..απλά, για να μη το γράψω έτσι , στείλε μου ένα mail να στο στείλω εκεί, αν σε ενδιαφέρει..

Γεια σου!Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις και εμένα το τηλέφωνο της μαίας για τον ανώδυνο τοκετό?Επειδή δεν ξέρω πώς να λάβω προσωπικό μήνυμα σε παρακαλώ, στείλε μου το τηλέφωνο στο [email protected]

Σε ευχαριστώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Δημιουργία νέου...