-
Από την διαχείριση / Admin News
-
Καλησπέρα σας κορίτσια,
Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω. 19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.
- 2
-
-
Από την διαχείριση / Admin news
-
1 hour ago, annakarel είπε:
Κορίτσια καλησπέρα! Νέο μέλος στην παρέα σας ! Εύχομαι όσες είναι έγκυες να έχουν ήρεμες εγκυμοσύνες χωρίς επιπλοκές και να κρατήσουν τελειόμηνα και γερά μωρά. Όσες είστε στην προσπάθεια, το ίδιο βασικά, να ξεκινήσει ένα μαγικό ταξίδι με προορισμό τα μωράκια στην αγκαλιά μας.
26 Σεπτεμβρίου έκανα εμβρυομεταφορα δύο βλαστοκύστεων.
5 Οκτωβρίου πήραμε την πρώτη μας θετική χοριακη η οποία είχε καλούς διπλασιασμους..
Έκανα τον πρώτο υπέρηχο και είδαμε σάκο.
Στην έκτη εβδομάδα είδαμε εμβρυϊκά στοιχεία και καρδιά να αναβοσβηνει.
Πάμε για υπέρηχο την 7 η εβδομάδα και να σου και ένας ακόμα σάκος...με εμβρυϊκά στοιχεία.
Σοκ κορίτσια μου.
Φοβάμαι και χαίρομαι, χαίρομαι και φοβάμαι. Με ανησύχησε που δεν ακούσαμε καρδούλες. Ο γιατρός δεν έδειξε ανήσυχος. Μου είπε πως δεν είχε καλή εικόνα στον υπέρηχο. Αλλά πώς και οι δύο σάκοι έχουν εμβρυϊκά στοιχεία και όλα καλά λέει. Υπέρηχο ξανά 8 και 4 την Τετάρτη.
Φοβάμαι που δεν είδαμε τις καρδούλες... αλλά έχω πίστη.
Έχω χάσει ένα μωράκι στον τέταρτο και η αγωνία είναι μεγαλύτερη οπως καταλαβαίνετε.
Είμαι και 45 χρονών....
Σας ευχαριστώ που με ακούσατε!
Καλησπερα κοριτσι μου.. , συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη σου. Ευχομαι να σου πανε ολα τελεια! Αυτο που θα σε συμβουλευα εγω, και αυτο που θα εκανα δηλαδη, ειναι να πας και σε εναν αλλο γιατρο, που να εχει καλο μηχανημα-υπερηχο. Παιζει μεγαλο ρολο αυτο! Δεν ξερω καποιον να σου συστησω αλλα τα κοριτσια εδω ή καποια φιλη σου, καποιον θα ξερουν!
-
Ροζ λικνο,ροζ αλλαξιερα,και κρεβ.μεταφορας
-
Θέματα
-
- 4.949 απαντήσεις
- 726.925 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 108.781 εμφανίσεις
-
- 11.147 απαντήσεις
- 2.108.777 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 201.922 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 5
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 71 απαντήσεις
- 118.254 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.400 απαντήσεις
- 181.319 εμφανίσεις
-
- 4.949 απαντήσεις
- 726.925 εμφανίσεις
-
- 703 απαντήσεις
- 65.306 εμφανίσεις
-
- 28.188 απαντήσεις
- 3.443.720 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 7
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 97 απαντήσεις
- 10.362 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 353 εμφανίσεις
-
- 48 απαντήσεις
- 9.166 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 93 εμφανίσεις
-
- 15 απαντήσεις
- 4.512 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 481 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα