Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Σύλληψη κατά τη λήψη cyclacur?


Recommended Posts

Γεια σας! Είμαι καινούρια στο forum και γράφω πρώτη φορά. Λόγω μιας ορμονικής διαταραχής (μειωμένη προγεστερόνη) παίρνω cyclacur για ρύθμιση του κύκλου. Μήπως ξέρει καμιά να μου πει εάν μπορεί να προκύψει εγκυμοσύνη ενώ παίρνεις cyclacur? Ένας γιατρός λέει δεν γίνεται, άλλοι δύο λένε οτι μπορεί να γίνει σύλληψη διότι τα χάπια αυτά δεν αναστέλλουν την ωορρηξία. Τελικά τι ισχύει??? Έχω καταμπερδευτεί!! Έχω δύο παιδιά 6 και 4 χρονών και θα ήθελα να αποκτήσω ένα ακόμη αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με τα cyclacur.έχει καμιά σας καμία εμπειρία? Προέκυψε καμιά εγκυμοσύνη κατά τη λήψη cyclacur???

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Καλημερα,πολυ καθυστερημενη η απαντηση μου και δεν ξερω αν εχει ουσια πια,αλλα επειδη και επαιρνα τα συγκεκριμενα,για να στρωσω τον κυκλο μου,ο γιατρος μου,μου ξεκαθαρησε οτι φυσικα μπορεις να μεινεις εγκυος,μιας και δεν εχουν καμια σχεση με αντισυλληπτικα και μαλιστα ισα ισα εχουν παρατηρηθει πολλες εγκυμοσυνες κατα τη ληψη τους,διοτι αν μια γυναικα ειχε ορμονικο προβλημα και της ''ελειπε'' μια ορμονη και ηταν αυτο αιτια να μη μενει ευκολα εγκυος,με τα σικλακουρ,το προβλημα διορθωνεται,οποτε ειναι πιο ευκολο να μεινει!Αυτα απο μ'ενα,συμφωνα με αυτα που ξερω!


ycRWp3.pngwWc6p3.png
Link to comment
Share on other sites

Καλημερα κοριτσια!τωρα ειδα το θεμα αλλιως θα απαντουσα πιο νωρις!συμφωνω με τη δημητρα! κι εγω παιρνω τα σικλακουρ απο φλεβαρη για να φτιαξει ο κυκλος μου μετα απο μια ανωμαλια!μου ειπε ο γιατρος μου οτι τα συγκεκριμενα χαπια βοηθανε πολυ οταν προσπαθεις για μπεμπε και μαλιστα ενω μου ειχε πει να τα παρω αρχικα για 2 μηνες μετα μου ειπε συνεχισε τα οσους μηνες θες μεχρι να μεινεις εγκυος γιατι θα μεινεις σιγουρα..ειμαστε στον 5ο μηνα προσπαθειας κι ελπιζω να καταφερω τον στοχο μου συντομα!το ιδιο ευχομαι και σε σας!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

κοριτσια καλημερα και απο μενα...και γω ξεκινησα τα cyclacur εχθες για να προσπαθησουμε να κανουμε το πρωτο μας μπεμπε. οταν ομως πηγα να τα παρω απο το φαρμακειο μου ειπαν οτι πρεπει να παρω μονο τα λευκα.εσας σας ειπαν κατι τετοιο?


οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο

NKQXp2.png

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...