Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Nels είπε:

Τα 9 λίγα μου φαίνονται για την ηλικία σου και για την ισχύ της elonva. Πάντως εγώ με το συγκεκριμένο πρωτοκολλο υπέφερα από πρήξιμο σε όλο μου το σώμα και κυρίως στα πόδια. Ουσιαστικά παιρνεις σε μια μέρα 2100 μονάδες που αντιστοιχούν πχ σε 7μερες ×300 μονάδες (που είναι μεγάλη δοση) gonal οπότε ο οργανισμός παθαίνει ένα σοκ. Ίσως θα πρέπει να ζητησεις ένα πιο ήπιο πρωτοκολλο για πρώτη διέγερση και την ηλικία σου με το οποίο θα παρακολουθεί ο γιατρός τις μεταβολές στα ωοθυλακια ώστε να προσαρμόζει αντίστοιχα και τις δόσεις. Από φυσικούς σε elonva μου φαίνεται χαοτικό βήμα.  Σε 5 μεγαλογιατρούς πήγα μετά από την τότε πρώτη μου προσπάθεια για να επιλέξω πως θα συνεχίσω και όλοι ήταν κατά της elonva.

@Angot συμφωνώ απόλυτα με τη @Nels.. Δεν είναι δυνατόν από εκεί που σ είχε μόνο με κλομιφαινη και δεν σου έδινε έστω συμπληρωματικά μισή δόση ορμονών, να σε πηγαίνει σε 2100 μονάδες σε μία μέρα! Πρέπει να σε πάει με συγκεκριμένη δόση που αναλόγως των υπερήχων μπορεί και να προσαρμόσει. Πολύ ξεπέτα ρε κορίτσια μου φαίνεται αυτή η ένεση.. Δεν καταλαβαίνω ποιο το όφελος. 

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...