Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Αν εχω καταλάβει καλα το έκοψε-αφαίρεσε. Βεβαια δε θυμάμαι και στο βίντεο τι ειχα δει, οχι οτι ειχα καταλάβει δηλαδή 😅 Αν σκεφτείς οτι με κάθε εμβρυομεταφορα εχεις νομιζω 50% πιθανότητα να πετύχει αν ειναι όλα ελεγμένα και τέλεια, το 15% που μου λεει μου φαίνεται καλο εμένα αν συνυπολογίσεις χαμηλή amh, τσιμπημένη fsh, σοβαρή τερατολιγοασθενοσπερμια και μικρόβιο στο σπέρμα 😅 φαντάσου ότι δεν μπορεσαμε καν να κανουμε dfi λογω ποσότητας σπερματος νομίζω. Τωρα είμαστε με το συζυγο υπο συζήτηση για το πώς θα κινηθούμε απο το νεο έτος. Είχαμε και τον πατέρα του που έφυγε απο τη ζωή πολυ πρόσφατα, οποτε θαύμα ειναι το οτι δεν τα παρατησαμε ακομα γιατί αποσυντονιστηκαμε με τις εξελίξεις. 

Είπαμε θα κάνουμε ένα κενο δύο μήνες αφού το κέντρο κλείνει κιολας για γιορτές, να πενθησουμε σαν άνθρωποι τον μπαμπά του και να ασχοληθούμε λιγο με τις ζωές μας εκτος εξωσωματικής και θα δούμε.

Εσυ τωρα ποσο είσαι? 7 εβδομάδων περίπου?

Κι εγώ ξερω πως μεγαλώνουν περίπου 1,5mm την ημέρα. Βεβαια εγω που κανω διεγέρσεις μου εχει πει οτι μας νοιάζει το μέγεθος των ωοθυλακιων την ημέρα της ovitrelle, και οχι την ημέρα της ωοληψίας. Στους φυσικούς όμως ισως ισχύει κάτι αλλο. Επιπλέον, απο τη στιγμή που θα κάνεις orgalutran κάνεις τροποποιημενο φυσικο. Εφόσον θα γίνει ovitrelle μην ανησυχείς για την ωορρηξια, σίγουρα θα κάνεις. Ρωτησε το γιατρό σου γιατι κι εγω με βάση τις λίγες γνώσεις που εχω θα σκεφτόμουν πως ισως ενας υπέρηχος τη Δευτέρα ειχε νόημα και να αποφάσιζε τοτε ο γιατρός ποτε θα κάνεις ovitrelle. Να χάσεις το σημερινό 14mm τη Δευτέρα που θα εχει παει λογικά 17mm μου φαίνεται απίθανο, εκτος αν εχει ανέβει η lh σου. Ε2 σου είπαν τελικα ποσο είχες?

Εχετε πάει σε ανδρολόγο φαντάζομαι έτσι δεν είναι; Γιατί γενικά υπάρχουν τρόποι να βρεθεί σπερμα κ να καταψυχθεί. Νομίζω πάντως πως ο γιατρός σου είναι λίγο απαισιόδοξος γιατί εγώ είμαι στη διαδικασία από τα 32 μου ως τα 34 με ανύπαρκτη ΑΜΗ όπως λες , τσιμπημένη FSH και το σπερμα επίσης είχε μικρόβιο και πέρασε φάσεις που το dfi δεν ήταν καλό.. Βλαστοκύστες κάνουμε με το ζόρι αλλά και πάλι 10% δε μου έλεγε πως έχω να τα καταφέρω. 🤣 Εγώ είμαι πεπεισμένη πως θα τα καταφέρεις. Πάρε το χρόνο σου πριν την εμβρυομεταφορα όταν αποφασίσεις να την κάνεις και πάρε τις βιταμίνες σου και όσο μπορεί ξεκουράσου. 
      Εγώ σήμερα είμαι 8 εβδομάδων και 4 ημερών. 

πρίν από 53 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πως πάει, είσαι καλά? Πλησιάζει η αυχενική σου?

Καλά είμαι εγώ, αγχωμένη πάρα πολύ βέβαια. Συμπτώματα ήπια μέχρι τώρα.  Η αυχενική μου είναι αρχές του έτους , έχω ακόμα καιρό. Μετράω αντίστροφα βέβαια να μου πουν πως είναι όλα καλά μπας κ το πιστέψω κάποια στιγμή

• Μου αρέσει 1

Recommended Posts

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...