Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 8 ώρες πρίν, Losr είπε:

      Κορίτσια θέλω την βοήθεια σας. Το Σάββατο θα πάω να κάνω τον υπέρηχο για να δούμε. Σήμερα στις 72 ώρες έκανα χοριακη και από 1172 πήγε 1519. Εμένα δεν μου φαίνεται καλό. Φθίνει. Είναι 30% αύξηση σε 72 ώρες την προηγούμενη φορά ήταν 30% σε 48 ώρες.Θέλω την βοήθεια όποιον κοριτσιών γνωρίζουν. Αν δεν είναι να πάει γιατί ανεβαίνει έστω και λίγο? Τι να περιμένω το Σάββατο για να πω ότι αξίζει να συνεχίσω? Πρώτη φορά το αντιμετωπίζω και έχω τρελαθεί και εγώ και ο άντρας μου. Δεν θέλουμε να καθυστερούμε κάτι που είναι αναπόφευκτο και να γίνει πιο μετά αλλά από την άλλη φοβόμαστε μην κάνουμε και λάθος με την έννοια ότι μπορεί να είναι αργό αλλά για κάποιο λόγο να πάει. Πραγματικά είμαστε και δύο χάλια. 

      Ο γιατρός μου πιστεύει ότι δεν πάει και να κόψω τα χάπια ο εξωσωματικος θέλει να συνεχίσουμε για τους λόγους ότι είχα εξηγήσει. Απλά δεν ξέρω και το είναι αυτό που πρεπει να δούμε το Σάββατο που να μας κάνει να πούμε ναι ας προσπαθήσουμε παραπάνω. Τα φάρμακα παίζει να δημιουργούν αύξηση?

      Πραγματικά λυπάμαι πολύ για όλη αυτή την ταλαιπωρία που περνάτε με τη χοριακή.. Θα έλεγα κι εγώ να κάνεις μια μέρα ακομα υπομονή να πας για υπέρηχο ώστε να εισαι απόλυτα σίγουρη , αλλά να μην ελπίζεις δυστυχώς. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά.

      2 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:

      δυστυχώς έτσι είναι.. τα θυμάμαι από τότε που προσπαθούσα για το πρώτο παιδί.. ας ελπίσουμε να είμαστε τυχεροί αυτή τη φορά.. 

      Σας το ευχομαι!!

Θεσσαλονίκη - σύστημα lascal για δεύτερο παιδί σε καρότσι 15?


Recommended Posts

Πωλείται το γνωστό σύστημα lascal που μπαίνει κουμπωτό στο πίσω μέρος οποιουδήποτε καροτσιού (εμείς το είχαμε κουμπώσει στο διπλό καρότσι των διδύμων για το γιο μας αλλά το έχω δει πολλές φορές και σε μονά καρότσια). Μεταχειρισμένο αρκετά αλλά σε καλή κατάσταση, είναι πολύ ανθεκτικό. Το χρώμα του είναι μαύρο με μπλε, όχι μαύρο με κόκκινο όπως φαίνεται στη φωτογραφία εδώ.

Τιμή: 15 ? (καινούριο πωλείται 45-50 ? νομίζω)

dktpreczue4cfd00e248b74.jpg

Παραλαμβάνετε από εδώ, Εύοσμο, δεν έχω δυνατότητα να το στείλω εκτός πόλης.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 months later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...