-
Από την διαχείριση / Admin news
-
8 ώρες πρίν, Losr είπε:
Κορίτσια θέλω την βοήθεια σας. Το Σάββατο θα πάω να κάνω τον υπέρηχο για να δούμε. Σήμερα στις 72 ώρες έκανα χοριακη και από 1172 πήγε 1519. Εμένα δεν μου φαίνεται καλό. Φθίνει. Είναι 30% αύξηση σε 72 ώρες την προηγούμενη φορά ήταν 30% σε 48 ώρες.Θέλω την βοήθεια όποιον κοριτσιών γνωρίζουν. Αν δεν είναι να πάει γιατί ανεβαίνει έστω και λίγο? Τι να περιμένω το Σάββατο για να πω ότι αξίζει να συνεχίσω? Πρώτη φορά το αντιμετωπίζω και έχω τρελαθεί και εγώ και ο άντρας μου. Δεν θέλουμε να καθυστερούμε κάτι που είναι αναπόφευκτο και να γίνει πιο μετά αλλά από την άλλη φοβόμαστε μην κάνουμε και λάθος με την έννοια ότι μπορεί να είναι αργό αλλά για κάποιο λόγο να πάει. Πραγματικά είμαστε και δύο χάλια.
Ο γιατρός μου πιστεύει ότι δεν πάει και να κόψω τα χάπια ο εξωσωματικος θέλει να συνεχίσουμε για τους λόγους ότι είχα εξηγήσει. Απλά δεν ξέρω και το είναι αυτό που πρεπει να δούμε το Σάββατο που να μας κάνει να πούμε ναι ας προσπαθήσουμε παραπάνω. Τα φάρμακα παίζει να δημιουργούν αύξηση?
Πραγματικά λυπάμαι πολύ για όλη αυτή την ταλαιπωρία που περνάτε με τη χοριακή.. Θα έλεγα κι εγώ να κάνεις μια μέρα ακομα υπομονή να πας για υπέρηχο ώστε να εισαι απόλυτα σίγουρη , αλλά να μην ελπίζεις δυστυχώς. Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά.
2 ώρες πρίν, κοτοπουλάκι είπε:δυστυχώς έτσι είναι.. τα θυμάμαι από τότε που προσπαθούσα για το πρώτο παιδί.. ας ελπίσουμε να είμαστε τυχεροί αυτή τη φορά..
Σας το ευχομαι!!
-
Θεσσαλονίκη - σύστημα lascal για δεύτερο παιδί σε καρότσι 15?
-
Θέματα
-
- 15.746 απαντήσεις
- 1.768.839 εμφανίσεις
-
- 11.511 απαντήσεις
- 2.520.259 εμφανίσεις
-
- 448 απαντήσεις
- 301.842 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 10
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 144 απαντήσεις
- 201.163 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 599.401 εμφανίσεις
-
-
-
- 2 απαντήσεις
- 791 εμφανίσεις
-
- 15.746 απαντήσεις
- 1.768.839 εμφανίσεις
-
- 492 απαντήσεις
- 42.934 εμφανίσεις
-
- 34 απαντήσεις
- 626 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 7.250 εμφανίσεις
-
- 3.097 απαντήσεις
- 277.666 εμφανίσεις
-
Προληπτική περίδεση τραχήλου 1 2 3 4 7
Από xristalice, in Ιατρικά & Υγεία
- 93 απαντήσεις
- 17.862 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 1.119 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 304 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 344 εμφανίσεις
-

Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα