Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , MK2012 είπε:

Αχ αλήθεια λες; Μακαρι! Πόσες μέρες πριν τη μεταφορά τα έπαιρνες; Έστειλα στη μαία και μου απάντησε πως δεν επηρεάζει το πρόγραμμα μας κάπως όποτε φαντάζομαι πως αν όλα τα αλλα είναι καλά στον υπέρηχο και τις αιματολογικές τότε θα είναι οκ..Θα μιλησουμε αύριο να δω τι θα μου πει να πάρω..

Έχω απειροελάχιστα συμπτώματα (πχ δεν έχω κνησμό απλά μια μικρή ενόχληση). Απλά τώρα τα προσέχω όλα από το φόβο μου.

Και εγώ όταν έκανα αγωγή για το μικροβιωμα αισθανόμουν λίγο περίεργα από κάτω αλλά τελικά δεν είχα τίποτα μην ανησυχείς θα μπορούσες να κανείς και κάποια πλύση με χαμομήλι θα σε βοηθούσε ! 

Πωλείται θήλαστρο Medela Swing και μάρσιππος

Recommended Posts

Πωλείται το θήλαστρο Medela, το μοντέλο Swing, ελάχιστα χρησιμοποιημένο λόγω απρόβλεπτης διακοπής θηλασμού. Μαζί και κάποια σακουλάκια συλλογής γάλακτος. Θα ανεβάσω αυριο και φωτογραφίες απο το θήλαστρο μου. Η τιμή του στα 100 ευρώ.

Επίσης πωλείται μάρσιπος Babasling αγορασμένος απο το mothercare, ουσιαστικά αχρησιμοποίητος ,μαύρου χρώματος με το κουτί του στην τιμή των 40 ευρώ.Είναι αυτό ακριβώς το μοντέλο που εμφανίζεται στην φωτογραφία.

babasling-baby-sling-carrier.jpg

Διαφημίσεις

Κοίτα να δείς, και εγώ Αλιμο μένω!Σήμερα όμως το έστειλα σε μια κοπέλα απο τη Β.Ελλάδα με την οποία είχαμε μιλήσει λίγες μέρες πρίν. Θα παρακαλούσα να κλείσει η αγγελία.

Διαφημίσεις

• 4 εβδομάδες μετά...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 2 χρόνια μετά...
  • 4 months later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...