Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ναι κάνουμε πάντα,απλά δε δίνει τόση σημασία στην fsh(αν θυμάμαι καλά) Πως πήγε η ωοληψια σου ? Ευχομαι να πήγε σούπερ,έχουν και πολύ καλό εμβρυολογικο ❤️

καλά πήγε η ωοληψία, ναι. Ελπίζω να πάει καλά και η ετ! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και με το καλό να έρθει και αυτό που περιμένετε!! ❤️

Cafe MAΙΟΥ 2013

stroumfitaki

Recommended Posts

Εγω στον γιο έδωσα ριζαλευρο τέσσερις φορές γιατι του έκανε τρομερή δυσκοιλιοτητα...μετα απλα δήλωσα στην παιδιατρο ότι θα περιμένω λίγο για να δώσω γιαουρτακι γιατι ηταν ταλαιπωρία για τον μικρο μου.

Ούτε γιαούρτι μπορώ να δώσω, είναι όξινο...

Βρε Σκαι μου πραγματικά αν ξεκλέψω χρόνο από τα 3 παιδιά θα έρθω να σου κάνω παρέα...

Όχι βρε με τρία παιδιά και να τρέχεις! Θα δούμε κάποια στιγμή να πάρω τα φάρμακα και τα γάλατά μας και να έρθω εγώ.

Προς το παρόν πάλι το μωρο το κρατάω δυο ώρες σήμερα και πάλι το αφήνω στην κούνια και ξυπνάει με ρεψίματα και γουλιές. Δυστυχώς προβλέπω σύντομα Παίδων, μακάρι να βγω ψεύτρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Skybeam

1649

• mariapap82

1369

• skountoufla

1119

• xanp

955

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκαι μακάρι όντως να βγεις ψεύτρα!!

Είδες πώς περνάει ο καιρός, σε κανένα μήνα θα συζητάμε τι στερεά θα πρωτοδώσουμε! ;)

Κακά τα ψέμματα, όταν βλέπω φωτογραφίες των μωρών στο φεις δείχνουν όλα τόσο μεγαλύτερα από όταν γεννήθηκαν, το έχετε παρατηρήσει; αρχίζουν να μοιάζουν με παιδάκια σιγά σιγά κι όχι μωρά!

Στα δικά μας, σήμερα πήγαμε για τα 2 εμβόλιά μας. Ο φούσκας μου έφτασε αισίως... 7320 και 65 πόντους! :shock::shock::shock: τον βλέπω να τριπλασιάζεται πριν το εξάμηνο! αχαχαχα

Ρυζάλευρο εγώ μάλλον δεν θα του δώσω, έχω ακούσει ότι το δίνουν για να πάρουν τα μωρά βάρος, αλλά εμείς δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα! ;) λογικά θα περιμένω κανένα δίμηνο ακόμα να του αρχίσω φρούτα κ λαχανικά

vFSGp3.png

AyC3p3.png

καλησπερα κοριτσαρες!

Αννυ ουαο μεγαλωσατε πολυ!!

Σκαι μου για αλλη μια φορα κουραγιο..

Ρουμπινη ολα καλα?για πες στο γιο εβγαλες τις πανες?

Αννα καλα βαψιματα!εμας ΑΚΟΜΑ το παιδικο ειναι αποθηκη......:mad:

εμεις πηγαμε οικογενειακη βολτα το βραδυ στη θαλασσα. κοιματανε το πουλακι μου κ ητανε πολυ φρονιμο..

το πρωι πηγα για ψωνια!θυμαστε το φορεμα που σας εδειξα στο φεις?ακυρο. δεν ειχε το χρωμα που ηθελα. πηρα ενα αλλο τελικα. στην αρχη δεν ημουν σιγουρη. αν το εβλεπα σε αλλη θα τρελλαινομουνα,αλλα πανω μου...:rolleyes: ειναι πολυ φρου φρου κ girly.. αφου η κορη μου οταν το ειδε τρελλαθηκε κ ηθελε να το φορεσει!:cool: με πρηξανε οι φιλες μου οτι μου παει, οτι ειναι ραμενο για εμενα κ τετοια κ τελικα το πηρα! βρηκα κ κατι παπουτσια σε ενα σαιτ αλλα φοβαμαι τα νουμερα αν θα ειναι οκ.. θα δω..

αυτα!

παω να ταισω το μωρο. απο χθες εκει που επινε 180 πινει 100 με το ζορι. χτυπιεται κ μουγκριζει πανω στο μιμπερο..λετε να εχει τιποτα?:rolleyes:

καλο βραδυ σε ολες!

Καλημέρα κορίτσια μου.

Skybeam χωρίς να υπονοώ κάτι, να σε ρωτήσω γιατί να ξαναπάτε στο Παίδων. Θέλω να πω, το πρόβλημα τώρα το ξέρεις και ξέρεις ότι δεν υπάρχει θεραπεία εκτός από την υπομονή και την αγκαλιά ;););), γιατί να τρέχεις το μωρό; Δεν είναι και καλό να κάνει συνέχεια νοσηλεία. Ίσω αυτ΄που λέει η Χριστιάνα, δηλαδή ότι δεν το έψαξε και πολύ γιατί είχε την εμπειρία του αδερφού της και ήξερε ότι κάποια στιγμή τελειώνει, να είναι καλύτερο. Τουλάχιστον έτσι δεν επιβάρυνε την ψυχολογία της. Από εκεί και πέρα εσύ ξέρεις καλύτερα γιατί είσαι η μαμά του και μόνο κουράγιο μπορώ να πω.

Annys ναι το ρυζάλευρο το δίνουν σε μωρά που δεν παίρνουν βάρος. Έχψω πικρή πείρα από την κόρη μου, η οποία ούτε στο χρόνο δεν τριπλασίασε το βάρος της.

Χριστιάνα μην αγοράσεις παππούτσια από το Internet. Ακόμα και το νούμερο να είναι εντάξει καλύτερα να τα έχεις δοκιμάσει νωρίτερα γιατί εκείνη η μέρα θα έχει πολλή ορθοστασία..... τα ξέρεις άλλωστε. Ψοφάω να δω φώτο από το φόρεμα που διάλεξες.....:tongue:

Επειδή δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ξαναμπώ να ευχηθώ προκαταβολικά χρόνια πολλά στο κοριτσάκια που γιορτάζουν αύριο και στις οικογένειές τους.

Χρόνια πολλά και πάντα ευτυχισμένα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

GiovannaXA έχεις δίκιο έτσι όπως το θέτεις, ωστόσο το παιδί δεν μπορώ να το βάλω κάτω πια σχεδόν ποτέ, κοιμάται πάνω μου συνέχεια, κάποια στιγμή ξεβολεύεται και γκρινιάζει ή ξυπνάει απ' τις γουλιές και θεωρώ πως πλέον έχει καταντήσει αρκετά επικίνδυνο. Φοβάμαι μήπως πνιγεί. :( Είναι μονίμως νευρικό και νυσταγμένο κι εγώ εξαντλημένη. Θα περιμένω λίγο μήπως ήταν τυχαίες αυτές οι δυο μέρες, θα συμβουλευτώ την παιδογαστρεντερολόγο μας και θα δω τι θα κάνω.

Διαφημίσεις

GiovannaXA έχεις δίκιο έτσι όπως το θέτεις, ωστόσο το παιδί δεν μπορώ να το βάλω κάτω πια σχεδόν ποτέ, κοιμάται πάνω μου συνέχεια, κάποια στιγμή ξεβολεύεται και γκρινιάζει ή ξυπνάει απ' τις γουλιές και θεωρώ πως πλέον έχει καταντήσει αρκετά επικίνδυνο. Φοβάμαι μήπως πνιγεί. :( Είναι μονίμως νευρικό και νυσταγμένο κι εγώ εξαντλημένη. Θα περιμένω λίγο μήπως ήταν τυχαίες αυτές οι δυο μέρες, θα συμβουλευτώ την παιδογαστρεντερολόγο μας και θα δω τι θα κάνω.

Σκαι κανε υπομονη -πολυ τετριμμενο το ξερω- 1 μηνα ακομα να μπειτε στις στερεες...οταν μπειτε στις στερεες δε θα κοπουν μαχαιρι αυτα, αλλα σταδιακα θα ελαττωθουν κ μια ωραια πρωια θα ξυπνησει κ θα εχουν κοπει μαχαιρι...εμενα η Ειρηνη πνιγοταν στον υπνο της, της εβγαινε απο τη μυτη το γαλα εκει που κοιμοταν, ρευοταν συνεχεια, οποτε κ να τη σηκωνες κ εβγαζε γουλιες μονιμως, απο μικρες εως τρομακτικα μεγαλες, σχεδον ολο το γαλα, ακομα κ πριν το επομενο γευμα, αφου πολλες φορες σκεφτομασταν με το Δημητρη να μην την ταισουμε αφου μολις ειχε ξεγουλιαστει...σιγουρα ειχε γοπ, δεν ειχαμε κανει υπερηχο αλλα νομιζω ηταν εμφανεστατο, ηταν κ προωρη που τα περισσοτερα προωρακια εμφανιζουν γοπ...ποτε δεν εδωσα σιροπι ουτε αλλαξα γαλα...η τοτε γιατρος μου -καλα να ειναι η γυναικα- που ειναι κ διευθυντρια στα προωρα που ηταν η μικρη μου ελεγε: εφοσον αναπτυσσεται κανονικα κ παιρνει το αναμενομενο βαρος -υψος δεν ανησυχουμε...οταν μπει στις στερεες θα σταματησουν ολα...εγω αγχωνομουν, της ελεγα μα συνεχεια κανει εμετο μηπως να κανουμε κατι...αυτη επεμενε οτι το παιδι θα το ξεπερασει μονο του...κ οντως, ετσι κ εγινε...η Ειρηνη επαιρνε πολυ βαρος κ υψος, φαρμακα δεν πηρε κ μεχρι τον 7ο δεν ξαναειδαμε γουλιες...μετα χωνευε κ πετρες...εσενα το μπεμπακι σου παιρνει αρκετο βαρος κ υψος;;;; δε σου τα λεω για να μην κανεις εσυ τις δικες σου ενεργειες, απλα σου καταθετω τη δικη μου εμπειρια...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Γεια σααας!

Αχ βρε Σκαι σε σκεφτομαι συνεχεια. Πως δοκιμαζεσαι ετσι βρε κοριτσακι! Κι εσυ και το μωρο βεβαια.Τι κουραγιο και αντοχες που εχεις και μαλιστα χωρις βοηθεια.ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!

Κι εμενα ο αντρας μου δεν εχει παρει αδεια ακομη και δουλευει μεχρι αργα το βραδυ κι εχω σαλταρει ολη μερα μονη μου με τον μπεμπη να κοιμαται ελαχιστα.Ετσι, επειδη ειπαμε να φυγουμε τη μεθεπομενη εβδομα για διακοπες πηγα να παρω μαγιο...ΛΑΘΟΣ!! Πολυ μεγαλο λαθος.Γ@μ..κε η ψυχολογια μου.Αυτη η κοιλια μου περισσευε απο παντου.Και υποτιθεται οτι τα εχω χασει τα κιλα της εγκυμοσυνης τι ειναι αυτη η κοιλια? Ετσι για να παρηγορηθω το ξαναριξα στα παγωτα με τα οποια εχω παθει εξαρτηση.Πως λεμε μπυροκοιλια?Παγωτοκοιλια!

Καναμε και το πρωτο μας εμβολιο και επειδη το βραδυ ειχε πολυ γκρινια και ηταν πολυ ανησυχος και εκλαιγε του εδωσα ντεπον και ετσι ηρεμησε και κοιμηθηκε ευτυχως απυρετος.

Στο fb σε τι ονομα θα βρω την ομαδα μας?

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Γεια σααας!

Αχ βρε Σκαι σε σκεφτομαι συνεχεια. Πως δοκιμαζεσαι ετσι βρε κοριτσακι! Κι εσυ και το μωρο βεβαια.Τι κουραγιο και αντοχες που εχεις και μαλιστα χωρις βοηθεια.ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!

Κι εμενα ο αντρας μου δεν εχει παρει αδεια ακομη και δουλευει μεχρι αργα το βραδυ κι εχω σαλταρει ολη μερα μονη μου με τον μπεμπη να κοιμαται ελαχιστα.Ετσι, επειδη ειπαμε να φυγουμε τη μεθεπομενη εβδομα για διακοπες πηγα να παρω μαγιο...ΛΑΘΟΣ!! Πολυ μεγαλο λαθος.Γ@μ..κε η ψυχολογια μου.Αυτη η κοιλια μου περισσευε απο παντου.Και υποτιθεται οτι τα εχω χασει τα κιλα της εγκυμοσυνης τι ειναι αυτη η κοιλια? Ετσι για να παρηγορηθω το ξαναριξα στα παγωτα με τα οποια εχω παθει εξαρτηση.Πως λεμε μπυροκοιλια?Παγωτοκοιλια!

Καναμε και το πρωτο μας εμβολιο και επειδη το βραδυ ειχε πολυ γκρινια και ηταν πολυ ανησυχος και εκλαιγε του εδωσα ντεπον και ετσι ηρεμησε και κοιμηθηκε ευτυχως απυρετος.

ποσο σου κοιμαται μεσα στην ημερα;;;; γιατι κ μενα ελαχιστα κοιμαται κ ειναι λιγο απελπισια...

ovvZp2.png

Καλησπέρα!!!

Χριστιαννα όλα καλα!!! Σημερα πήγα μια βόλτα στο χωριο για να δω λίγο το γιο μου...κάναμε μπάνιο παίξαμε και μετα το μεσημέρι τον έβαλα για ύπνο και γύρισα σπίτι. Έχω να πω ότι μπαμπάς με κόρη τα περάσανε πολυ καλα και κατάφερε να την κοιμησει και για μεσημέρι που σε μένα κάνει μόνο μισαωρα!!!!!! Πανα στον μεγάλο όχι δεν του έχω βγάλει,προσπάθησε η μαμα μου στο χωριο στην αυλή να τον έχει γυμνό και το γιογιο δίπλα αλλα δεν...δεν ειναι έτοιμος ακόμα.

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Σκαι κανε υπομονη -πολυ τετριμμενο το ξερω- 1 μηνα ακομα να μπειτε στις στερεες...οταν μπειτε στις στερεες δε θα κοπουν μαχαιρι αυτα, αλλα σταδιακα θα ελαττωθουν κ μια ωραια πρωια θα ξυπνησει κ θα εχουν κοπει μαχαιρι...εμενα η Ειρηνη πνιγοταν στον υπνο της, της εβγαινε απο τη μυτη το γαλα εκει που κοιμοταν, ρευοταν συνεχεια, οποτε κ να τη σηκωνες κ εβγαζε γουλιες μονιμως, απο μικρες εως τρομακτικα μεγαλες, σχεδον ολο το γαλα, ακομα κ πριν το επομενο γευμα, αφου πολλες φορες σκεφτομασταν με το Δημητρη να μην την ταισουμε αφου μολις ειχε ξεγουλιαστει...σιγουρα ειχε γοπ, δεν ειχαμε κανει υπερηχο αλλα νομιζω ηταν εμφανεστατο, ηταν κ προωρη που τα περισσοτερα προωρακια εμφανιζουν γοπ...ποτε δεν εδωσα σιροπι ουτε αλλαξα γαλα...η τοτε γιατρος μου -καλα να ειναι η γυναικα- που ειναι κ διευθυντρια στα προωρα που ηταν η μικρη μου ελεγε: εφοσον αναπτυσσεται κανονικα κ παιρνει το αναμενομενο βαρος -υψος δεν ανησυχουμε...οταν μπει στις στερεες θα σταματησουν ολα...εγω αγχωνομουν, της ελεγα μα συνεχεια κανει εμετο μηπως να κανουμε κατι...αυτη επεμενε οτι το παιδι θα το ξεπερασει μονο του...κ οντως, ετσι κ εγινε...η Ειρηνη επαιρνε πολυ βαρος κ υψος, φαρμακα δεν πηρε κ μεχρι τον 7ο δεν ξαναειδαμε γουλιες...μετα χωνευε κ πετρες...εσενα το μπεμπακι σου παιρνει αρκετο βαρος κ υψος;;;; δε σου τα λεω για να μην κανεις εσυ τις δικες σου ενεργειες, απλα σου καταθετω τη δικη μου εμπειρια...

Aλήθεια βρε Άννα? Δεν είχε γίνει νευρικό το μωρό? Κοιμόταν ξανά μετά? Ο δικός μου δεν κοιμάται μετά και κλαίει από τη νύστα :( Με καθησύχασες λιγάκι... ναι παίρνει και βάρος και ύψος, τώρα πήρα στο Παίδων, βρήκα τον εφημερεύοντα γιατρό που είχε δει το φάκελό μας και μου είπε ότι το παρακολουθούμε και δεν αγχωνόμαστε τόσο...

Κοιτούσα και μια σελίδα με τα αποτελεσματικά φάρμακα κατά της γοπ (proton-pump inhibitors) και βλέπω πολλές παρενέργειες ρε γμτ...

http://www.coliccalm.com/PPI-infographic/

Γεια σααας!

Η ψυχή μου το ξέρει :(

Κι εμένα έχει μείνει κοιλιά και κιλά, μη στενοχωριέσαι είμαστε κι άλλες!

Διαφημίσεις

Χριστιανα μεσα στην ημερα κοιμαται 20' με 30' και τη νυχτα αναλογα.Μπορει απο 1 ωρα μεχρι 3. Το συνηθες ειναι 2 με 2,5 ωρες. Ετσι την ημερα τα κανω ολα τρεχοντας.Πολλα βραδια ομως κοιμαται 9 με 11 οποτε κανω και τις δουλειες μου. Μα δε νυσταζουν τα μωρα να κοιμηθουνε? Γιατι λενε μαμ κακα και ......νανι τοτε?

Σκαι να μαζευτουμε να παμε ολες στην ιδια παραλια;) Εκει που αποφασιζω να συγκρατηθω, την ιδια μερα κανω απιστευτες "γουρουνιες"

KBwJp3.png

hv0sp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!!!!!

Σας γράφω από το εξοχικό!

Πώς είναι το μπουρεκάκι μας???

Χρόνια πολλά σε όλες και η Παναγίτσα να προστατεύει τα παιδάκια μας

και τα παιδάκια όλου του κόσμου!!!!!!!!

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Που είστε καλε ολες;;;

Χρόνια πολλα στα κοριτσακια που γιόρταζαν εχθές!!!!

Εγω λέω σημερα να αφήσω την μικρή στο μπαμπα της και να παω στο χωριο στον μεγάλο και γυρίσω αύριο... Έχω ένα άγχος αν θα τα καταφέρουν αλλα θέλω τόσο πολυ να δω και τον γιο μου... Ο άντρας μου λέει να μην ταλαιπωρησουμε το μωρο μέσα στην ζέστη για να πάμε όλοι μαζι γιατι εκεί δεν έχει κλιματισμό...η αλήθεια ειναι ότι η μικρή και θα ταλαιπωρηθεί και φοβάμαι μην βγει απο το προγραμμα της την νύχτα. Εσείς τι λέτε;;;

h3HFp3.png

NlXcp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Που είστε καλε ολες;;;

Χρόνια πολλα στα κοριτσακια που γιόρταζαν εχθές!!!!

Εγω λέω σημερα να αφήσω την μικρή στο μπαμπα της και να παω στο χωριο στον μεγάλο και γυρίσω αύριο... Έχω ένα άγχος αν θα τα καταφέρουν αλλα θέλω τόσο πολυ να δω και τον γιο μου... Ο άντρας μου λέει να μην ταλαιπωρησουμε το μωρο μέσα στην ζέστη για να πάμε όλοι μαζι γιατι εκεί δεν έχει κλιματισμό...η αλήθεια ειναι ότι η μικρή και θα ταλαιπωρηθεί και φοβάμαι μην βγει απο το προγραμμα της την νύχτα. Εσείς τι λέτε;;;

εγω παλι λεω να πας κ να μην το σκεφτεσαι, εφοσον το αναλαμβανει ο αντρας σου το μωρο γιατι εχεις διλημμα;;; θα τα καταφερουν μια χαρα, αφου του το αφηνεις αρκετα συχνα ετσι δεν ειναι;;; αν ηταν η πρωτη φορα κ γω θα το σκεφτομουν αλλα το εχει μαθει το μωρο οποτε ολα καλα θα ειναι...πηγαινε να περασεις καλα κ με τον μικρο σου...εννοειται οτι θα ταλαιπωρηθει αν την παρεις κ στο ταξιδι κ με τη ζεστη εκει...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...