Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemonii είπε:

βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω. Ξεκίνησα σήμερα τα utrogestan. Πήρα δύο από το στόμα πριν μια ώρα περίπου και νιώθω σάμπως και έχω πάρει τίποτα άλλο, παραέχω χαλαρώσει. 😅 Είναι φυσιολογικό αυτό;;;

Ναι ναι μπορεί να σ φέρει και ζαλάδα 

1 hour ago, anemonii είπε:

θα δω άμα συνεχίσω έτσι και τις επόμενες μέρες να τον ρωτήσω μήπως τα πάρω κολπικά. διάβασα ότι είναι λιγότερες οι παρενέργειες.

Κολπικά δεν θα έχεις σχεδόν τίποτα 

• Ευχαριστώ 1

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

ο γιατρος με το ματι εβγαλε διαγνωση?

ποσο καιρο προσπαθείτε?

οχι απλα μας ειπε πως υπαρχουν περιπτωσεις που παιρνουν και 1 χρονο θεραπεια. ''προσπαθουμε'' 10-11 μηνες ..επειδη δε ξερω ποτε εχω οωρηξια δεν μπορω να το εχω επαφη και να την μετρησω σαν προσπαθεια..αλλα 11 μηνες τωρα δεν θα εχει τυχ3ι να μαι στις μερες μου?ε κττ θα ειχε γινει...

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

Μαριτσα νεα ημερομηνια θα σου πω μολις νιωσω το αυγο να σκάει!!!δεν εχω σταθερο κυκλο....

εμεις αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε κι αυτον τον κυκλο και μετα ελεγχος......ξεσκόνισμα κανονικο!!!!

Όχι έλεγχος βρε αφού μένεις έγκυος τι να τον κάνεις τον έλεγχο!άγχος θα σου προκαλέσει. Ο γιατρός σιγά λεφτά θέλει όλα τα κάνει

POzcp3.pngal9Sp3.png

οχι απλα μας ειπε πως υπαρχουν περιπτωσεις που παιρνουν και 1 χρονο θεραπεια. ''προσπαθουμε'' 10-11 μηνες ..επειδη δε ξερω ποτε εχω οωρηξια δεν μπορω να το εχω επαφη και να την μετρησω σαν προσπαθεια..αλλα 11 μηνες τωρα δεν θα εχει τυχ3ι να μαι στις μερες μου?ε κττ θα ειχε γινει...

είμαι στον 9ο μηνα προσπαθειων και εχω πετύχει οοοολες τις ωορρηξιες......

Βαλε τον μικροτερο και τον μεγαλύτερο κύκλο σου ...αφαίρεσε απ τον μικρότερο 16 μερες κι απο τον μεγαλύτερο 12....στο "παραθυρο που δημιουργείται καντε ανα δευτερη μέρα....δεν υπαρχει περίπτωση να μην το πετύχεις!!!:oops:

Όχι έλεγχος βρε αφού μένεις έγκυος τι να τον κάνεις τον έλεγχο!άγχος θα σου προκαλέσει. Ο γιατρός σιγά λεφτά θέλει όλα τα κάνει

εγω επιμενω για ελεγχο....είμαι 33 δεν υπαρχει λογος να χασω χρονο....αν υπαρχει κατι που διορθώνεται γιατι να παιδεύομαι αδικα??

Διαφημίσεις

είμαι στον 9ο μηνα προσπαθειων και εχω πετύχει οοοολες τις ωορρηξιες......

Βαλε τον μικροτερο και τον μεγαλύτερο κύκλο σου ...αφαίρεσε απ τον μικρότερο 16 μερες κι απο τον μεγαλύτερο 12....στο "παραθυρο που δημιουργείται καντε ανα δευτερη μέρα....δεν υπαρχει περίπτωση να μην το πετύχεις!!!:oops:

κατσε μπερδευτηκα!ο μικροτερος ειναι 24 ημερες ..ο μεγλυτερος ειναι 42 (μεχρι στιγμης) αρα ...

24-16=8 και 42-12=30 ...μετα?

κατσε μπερδευτηκα!ο μικροτερος ειναι 24 ημερες ..ο μεγλυτερος ειναι 42 (μεχρι στιγμης) αρα ...

24-16=8 και 42-12=30 ...μετα?

Aρα απο την ογδοη εως την 30η....θα σας πέσουν τα νεφρα στο τακα τακα!!!!!

αλλα συμπτωματα ωορρηξιας δεν εχεις???

ποιο είναι ο πιο συχνος κυκλος?

Διαφημίσεις

μαλιστα...καλαταλαβα..οχι δεν εχω συμπτωματα...συχνο κυκλο δεν εχω ..τωρα μετραω κυκλο 39 ημερων οι προηγουμενοι ηταν ως εξης 24 26 28 30 42.

αν σου ερθει τωρα...που δε το βλεπω...χιχι

μάλλον μικρο θα κανεις μετα!

πωπω μ εχεις καταμπερδεψει...τι να μου ερθει..περιοδος?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...