Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Θα ήθελα να μοιραστώ κάτι μαζί σας και να μου πείτε κι εσείς,οπότε είμαι στο κέντρο εξωσωματικής περιμενοντας την σειρά μου και βλέπω και άλλες κοπέλες που περιμένουν,είμαι στο παρατσαφ να πιάσω συζήτηση για να μοιραστούμε σκέψεις και εμπειρίες,(δεν το έχω κάνει ποτέ) αλλά μετά σκέφτομαι πως το θέμα είναι πολύ λεπτό και κάποια κοπέλα να μην θέλει να μοιραστεί μια σύντομη συζήτηση,έχω πιάσει τον εαυτό μου να κοιτάω κοπέλα με τρόπο που να της λέω από μέσα μου όλα καλά θα πάνε και να ανταποδιδεται η ευχή μέσω της ματιάς της άλλης κοπέλας,τι γνώμη έχετε γι αυτό?εσείς νιώθετε έτσι η είμαι η μόνη?εννοείται πως πίσω από μια οθόνη είναι πιο εύκολο να γράψει μια κοπέλα αλλά στην τελική όλες τα ίδια δεν περνάμε?

πορτ μπεμπέ,Θεσσαλονίκη

Recommended Posts

Καλημέρα σας:tongue:

έχω αυτό το πορτ μπεμπέ,που εχω χρησημοποιήσει μονο κατα την εξοδό

μου απο την κλινική.Το δίνω 50ευρώ.Οποια μανούλα ενδιαφέρεται ας μου στείλει πμ.Περιλαμβάνεται και το στρώμα.

http://s1055.beta.photobucket.com/user/vasod28/media/port%20bebe/DSC00477.jpg.html?sort=4&o=0#/user/vasod28/media/port%20bebe/DSC00477.jpg.html?sort=4&o=0&_suid=135539698774707106599432535434

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...