Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Λογικά μου ακούγονται όσα σου είπε. 

Γενικά, δύσκολος ο δρόμος της εξωσωματικής! Προσπαθεις και δε ξέρεις κι αν θα τα καταφέρεις και ποτε.

Μανούλες Αυγούστου 2013

liana87

Recommended Posts

βρεθηκαμε με χιλιαδες ζιπουνακια οταν διορθωσαμε την πρωτη γκαφα του αντρα μου με τα φορμακια, παντα ειχα παρει κ στο πρωτο, 80 ευρω κ ειναι ακομα στο κουτι της. ο παιδιατρος ειπε να μη τη χρησιμοποιησουμε. σελτεδακια εχω πααααααρα πολλα αποκλειεται να χρειαζομαι αλλα. Τεσπα θα δω , το θεμα ειναι οτι δε μπορω κ να παω ειναι μακρια το μαγαζι

Σουτιεν θηλασμου, επιθεματα στηθους, μπανιερακι.....

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

μαγδα της μεντελα μαλλον σου είπαν αλλα οπως και να χει μες στην επικαιρότητα σε βρισκω χιχιχιχιχιχ εκτος κι αν παρεις το θηλαστρο του μπαρμπα νελσον χιχιχιχιχιχιχιχι!

καλησπερα κοριτσια!

ξυπνησα με κατι καουρες αλλο πραγμα!

νεφελ κατι θα βρεις να παρεις δε γινεται!

καλα τα πιο ακριβα σεντονια πηγαν και του εδωσαν?απο ποιο μαγαζι τα πηρε?

τις πανες που λετε τις πηρα και γω απο τον βασιλοπουλο τις παμπερς το ν.2

ν.1 δεν εχω παρει λετε να παρω κανα κουτι ε?

NkOFp3.png

μαγδα της μεντελα μαλλον σου είπαν αλλα οπως και να χει μες στην επικαιρότητα σε βρισκω χιχιχιχιχιχ εκτος κι αν παρεις το θηλαστρο του μπαρμπα νελσον χιχιχιχιχιχιχιχι!

:):):):):):) Ναι βαριομουνα να δω πως λεγοταν ακριβως!!! Χαιρομαι που με καταλαβαινεις:):):):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Ασε μερες μετραει και ο καημενος ο μπαρμπα Νελσον!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Ασε μερες μετραει και ο καημενος ο μπαρμπα Νελσον!!!!!

κριμα δε λεω αλλα μακαρι να φτασουμε τα χρόνια του και να κανουμε τοσα καλα εργα σαν τα δικα του! εμεις η τα πιτσιρικια μας τουλάχιστον...;)

καλησπερα κοριτσια!

ξυπνησα με κατι καουρες αλλο πραγμα!

νεφελ κατι θα βρεις να παρεις δε γινεται!

καλα τα πιο ακριβα σεντονια πηγαν και του εδωσαν?απο ποιο μαγαζι τα πηρε?

τις πανες που λετε τις πηρα και γω απο τον βασιλοπουλο τις παμπερς το ν.2

ν.1 δεν εχω παρει λετε να παρω κανα κουτι ε?

Χαμενα δεν θα πανε!!! ειναι μεχρι 5 κιλα!!!! Παρε τωρα που εχει προσφορα 1+1 δωρο σχεδον σε όλα τα σουπερ!!!!! Μετα διαλεγεις τι του καθετε καλυτερα και αγοραζεις ποσοτητες:)

ε ναι βρε χριστινακι παρε κανενα να βρισκεται ! ουφ ζεσταινομαι σκαω παντα σε καταλαβαινω μαγδουλα λεγε εσυ κι εγω εδω θα μεταφραζω χιχιχιχιχιχιχι!

Και εγω ζεστενομαι και σκεφτομαι το καρπουζακι στο ψυγειο:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ωραιο το καρπουζακι:cool::cool: παω να φαω παλι:oops::oops:

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

ναι ετσι νομιζω... την αφιξη δε βλεπω... αντε λοιπον τι περιμενει;

αχχαχ θα βγει θα βγει απλα θελει λιγο ακομα την κοιλιτσα της μανουλας!!

αληθει ποτε ειναι η πητ σου?καπου τελος ιουλιου αν θυμαμαι καλα ε?

NkOFp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...