Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    •  

      πρίν από 23 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

      Μακάρι να πάνε όλα καλά κορίτσι μου θα πας θα μιλήσεις κ θα βγάλετε μια άκρη.εγω δεν περνω απόφαση για δυο αν κ έχω 6 βλαστοκύστες ακόμη στην κατάψυξη αλλά δεν με αφήνει κ η γιατρός μου μετά τα πρώτα αποτελέσματα που είχαμε .

      Λογικό μου ακούγεται, κι εγώ στη θέση σου ένα θα έβαζα!! 

GONAL-F 900


valia81

Recommended Posts


Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, μου έχουν περισσέψει 3 κουτιά gonal-F 900 τα οποία λήγουν τον Απρίλιο. Οποια ενδιαφέρεται ας μου πει να της τα δώσω!

Γειά σου Βάλια μου!Σε θυμάμαι από παλιότερα που έγραφες στο καφέ εξωσωματικής και είναι σαν να σε ξέρω!Επειδή είμαι και εγώ στην αναζήτηση φαρμάκων και είδα ότι κάτι κοπέλες ψάχνουν Gonal αν θέλεις γράψε στο parents στο θέμα ζήτηση/προσφορά φαρμάκων!Καλή λευτεριά να έχεις!Με το καλό να υποδεχτείς τον μπέμπη σου!!


uOsmp3.png
Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
×
×
  • Δημιουργία νέου...