Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, Lila ki είπε:

      Εγώ έπαιρνα τρία χάπια coq10 των 200 άρα 600 ημερησίως … μου τα εοχε συστήσει η εξωσωματικός .. τα έπαιρνα πολύ καιρό ακόμα κ την περίοδο των ενέσεων μέχρι την ωοληψια .. μετά την ωοληψια τα σταμάτησα .

      Εμένα έβλεπε 8 καταφέραμε να φτάσουμε στα 13 και πήραμε τελικά 14 αλλά τα 10 προχώρησαν τώρα ποσά θα μείνουν δεν ξέρω θα μάθω  σύντομα ..σου εύχομαι πολύ καλή  επιτυχία ! 

      Μην σκέφτεσαι την υπερδιέγερση … εγώ να δεις πως ήμουν … μια κοιλιά τριών μηνών … άστο … στο κέντρο στην αναμονή της ωοληψιας όλες ήταν οκ εγώ σαν μπόγος … μετά συνήλθα λίγο αλλά κ πάλι έχω πρήξιμο …. Όλα καλα Θα πάνε . Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός αλλά παρτο χαλαρά …0

      Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!! Και σε σένα εύχομαι άριστες κ  πολλές βλαστοκυστες κ σύντομα να επανέλθεις! Χρειάζεται ψυχραιμία η αλήθεια και πρώτα θετική σκέψη.. να σκεφτόμαστε τον στόχο γιατί το μυαλό μας κανει παντα τα χειροτερα σενάρια στο καθε σύμπτωμα! Ολα καλα θα πάνε οπως λες! Και εγώ μάλλον για Σάββατο το βλέπω για την ωοληψία... Θα δείξει!!! Με το καλο και η εμβρυομεταφορά σου!!

Ζητείται επειγόντως μπλε κούνελος


Recommended Posts

Στο παίδων Πεντέλης που πήγαμε επειγόντως προχτες, χάσαμε τον πολυαγαπημένο μας Κούλο, τον μπλε κούνελο της Κέλλυς. Δεν έφτανε ο πυρετός, είχαμε και αυτό το δράμα. Δεν μπορεί να ηρεμήσει, τον ζητάει συνέχεια. Ούτε ο Σφουγγαράκης δεν την ικανοποιεί πια... Λοιπόν αυτός αγοράστηκε το 2001 από το ΙΚΕΑ όταν πρωτοάνοιξε στη Θεσσαλονίκη. Αν πάρει το μάτι σας κανέναν παρόμοιο πείτε μου σας παρακαλώ... Τον πληρώνω όσο όσο! Επειδή δεν του έχω κάνει κανονική φωτογράφιση, αυτή είναι μια από ένα παιχνίδι που έκαναν μαζί με την Κέλλυ που του φορούσε πάνες :cool::cool:. Φανταστείτε τον χωρίς πάνα δλδ :rolleyes::rolleyes:

paparuq.jpg

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Δεν βάζεις και μία αγγελία στο parents? Και να παρακαλέσεις τους διαχειριστές να στην αφήσουν εκεί δυο-τρεις μέρες? (μη στην κλείσουν δηλαδή γιατί ξεφεύγει από τη θεματολογία του φόρουμ).

Ακόμα να το ξεπεράσει το κουνέλι η μικρή, ε? :(

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

ευχομαι να βρειτε συντομα ενα κουνελακι!!περαστικα στην μικρη και καλη χρονια!!αυτο μηπως κανει? :)

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=83075

ή αυτο..http://www.tigadoo.com/index.php?id=3343

Link to comment
Share on other sites

Skybeam δεν ξεπερνιέται τέτοιος καημός :rolleyes::rolleyes:... Αυτό το παλιόπραγμα να καταλάβεις το είχα πάρει πριν χίλια χρόνια πάμφθηνο και κατά τύχη έπεσε μέσα στην καλαθούνα της όταν ήταν μωρό ημερών. Από τότε δεν έχει κοιμηθεί μόνη της ξανά, αγκαλιά με τον Κούλο. Έχει τραβήξει τα πάνδεινα το έρμο το λούτρινο. Χτες έκανε 2,5 ώρες να την πάρει ο ύπνος, παρά την νύστα της, παρά τον πυρετό της γιατί δεν τον είχε....

ΔΕΣΙ ευχαριστούμε! Όμως δυστυχώς πρέπει να είναι ο ίδιος κούνελος, έχουμε χιλιάδες άλλα παιχνίδια αλλά κανένα δεν μοιάζει σ'αυτόν. Τέλος πάντων, μου παρήγγειλε μια φίλη έναν που βρήκε στο γερμανικό ebay, τον περιμένουμε και θα δούμε αν μας κάνει. Μέχρι τότε πρέπει να υπομείνω τα κλάματα, δυστυχώς :cry:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ξερω μια κοπελα που αν τις πεις διαστασεις και φωτο του κουνελου μπορει να στον φτιαξει απο την αρχη,ολοιδιο!


jN12p3.png

Την πάσαν ελπίδα μας,είς σε ανατίθεμεν,Μήτερ του Θεού,φύλαξον μας υπό την σκέπη σου...

Link to comment
Share on other sites

Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ παραγγείλαμε έναν παρόμοιο από το γερμανικό ebay και τον περιμένουμε. Αν δεν μας κάνει θα σου στείλω πμ Cooker. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον και καλή χρονιά :D

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...