Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia14 είπε:

Καλά έκανες και εκλεισες στον προηγούμενο γιατρό σου. Βέβαια, έχει ξαναειπωθεί, δεν κανουν όλοι οι γιατροί για όλους τους ασθενείς, και δυστυχώς κάποιοι από ένα εμβρυολογικό μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι και κάποια φεύγουν τρέχοντας. Να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτό σου. Τώρα για αυτό που λέει η @Neverstop για το διάλειμμα, σαφώς και θα σε βοηθούσε ψυχολογικά, και οικονομικά υποθέτω, αλλά εμένα σε 2 μήνες η amh έπεσε στο μισο και η fsh ανέβηκε 2 μονάδες.. θέλω να καταλήξω ότι εμείς που πιεζόμαστε τοοοσο χρονικά πρεπει να τα ζυγίζουμε μέσα μας και να βλέπουμε τι ειναι σημαντικότερο για εμάς. Καλή επιτυχία σου ευχομαι ❤️

Σε αυτό με την ΠΩΑ πώς σου έχουν θέσει διαγνωση; Σε ρωτάω γιατι ενδοκρινολόγος μου είπε πως όσο εχω σταθερους κυκλους με επιβεβαιωμενη ωορρηξία και όχι απαγορευτητκα υψηλές τιμές fsh κρατιέμαι! Ρώτησα ευθέως και το γυναικολόγο όταν ειχα φρικάρει με το εύθραυστο Χ αν θεωρείται ότι εχω ΠΩΑ και μου απάντησε πως ακομα όχι.

Το καταλαβαίνω απόλυτα, και εγώ ένιωθα πως δεν πρέπει να αφήνω τον καιρό.. βέβαια ήμουν 39-40.. ξέρω πως και εγώ πιθανότατα δεν θα μπορούσα να κάνω διάλειμμα αλλά δικαιούσαι έστω ένα μικρό. Έστω ένα μήνα! Εμένα ο καλός κύκλος ήρθε ενάμισι χρόνο αφότου ξεκίνησα. Αν υπήρχε και ενδιάμεσα δεν το ξέρω καθώς άφηνα κενά λόγω του ότι έπαιρνα φάρμακα φουλ.

Επίσης Η δεύτερη φάση του κύκλου εδώ Θεσσαλονίκη δεν παίζει, μόνο Αθήνα την ακούω συνήθως. 

Αν έχει περάσει τρίμηνο κάντε και μια επανάληψη το dfi..  εσύ είσαι φουλ από εξετάσεις.

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Αγγελα μου μαλλον ειμαι στις γονιμες μιας και δεν εχω σταθερο κυκλο!!!!!

Καποια στιγμη θα ειμαι και εγω η επομενη ευχομαι συντομα!!!! Ξερεις Αγγελα μου γιατι δεν προσπαθεις λιγακι δηλαδη γιατι απλα δεν προσεχεις και οτι γινει.... ετσι και αλλιως θελει και το χρονο του!!!! Καλοκαιρι ειναι αφησε να γινει κανενα πονηρο ατυχηματάκι;):):)

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

κι εγω το ιδιο...!:D

αν εννοεις το σχολειο...με τα παιδια τελειωσαμε χθες και για μια βδομαδα ακομα θα εχουμε εγγραφες,μετα καλο καλοκαιρι!!!!!!!!!!χαλαρουιτααααα

είσαι σε σχολείο ή νηπιαγωγείο? το αδελφάκη μου που είναι σε δημόσιο παιδικό κλείνουν τον Αύγουστο!!!

Καποια στιγμη θα ειμαι και εγω η επομενη ευχομαι συντομα!!!! Ξερεις Αγγελα μου γιατι δεν προσπαθεις λιγακι δηλαδη γιατι απλα δεν προσεχεις και οτι γινει.... ετσι και αλλιως θελει και το χρονο του!!!! Καλοκαιρι ειναι αφησε να γινει κανενα πονηρο ατυχηματάκι;):):)

συμφωνω και επαυξανω.........:):)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

και μόνο με το άγχος μου δεν θα λειτουργεί τίποτα:tongue:

το internet σερνεται σημερα δεν ξερω γιατι!!!σας αφηνω σιγα σιγα να παω να ξεκουραστω λιγακι:) φιλακια σε ολες:P:p

κοριτσάκια σας αφήνω και εγώ ήρθε ο αντρούλης μου φιλάκια πολλά!!!:-D

Διαφημίσεις

Νικάκι, διάβασα τα ευχάριστα για την χοριακή σου!!!

Μπράβο κοπέλα μου!!!

Όλα καλά θα πάνε!

Ιππόκαμπε καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!!!

Αννιώ εύχομαι να μην χρειαστεί να ξαναγράψεις εδώ...

Κρίστυ, παιδί μου, πού είσαι;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

blue-velvet σ'ευχαριστω για την ομορφη ευχη ελπιζω σε λιγο καιρο να φωλιασει και στη δικη σου φωλιτσα ενα εμβρυακι:):)

ιπποκαμπακι εκει που μιλουσαμε χθες ξαφνικα χαθηκες...εμεις αλλα νομιζαμε κι εσυ εκανες δουλειες????εννοειται πως δεν θελω αλλα συμπτωματα θελω απλα να μεγαλωνει φυσιολογικα!!!και βεβαια θυμαμαι για τον Αγ.Σπυριδωνα και δεν ξεχνω και την Μαριαεφη που ειχε προβλεψει την εγκυμοσυνη μου!!!!για ολες μας προσευχομαι...εισαι σε πολυ καλο δρομο,αντε να πιασει αυτη τη φορα και τριδυμα μη σου πω!!!!!!!!:P

Κριστυ μου να'σαι καλα ελπιζω να μην εκτοξευτει και κατι αλλο μαζι με τη χοριακη!

Angelaki μου χαιρομαι για τις εξετασεις σου...τραβα μπρος και μη σε μελλει!!!!!!δεν βλεπεις ολες οι εγκυουλες μας καλα πανε δοξα το θεο...

σε πειραζω καλε (με τα συμπτωματα):tongue::tongue::tongue::tongue:.

σας σ'ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.αλλα φοβαμαι λιγο να πω την αληθεια μην ξαναπαθω τα ιδια,ο θεος βοηθος.

Νικάκι, διάβασα τα ευχάριστα για την χοριακή σου!!!

Μπράβο κοπέλα μου!!!

Όλα καλά θα πάνε!

Ιππόκαμπε καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!!!

Αννιώ εύχομαι να μην χρειαστεί να ξαναγράψεις εδώ...

Κρίστυ, παιδί μου, πού είσαι;

Μου χαλασε το ασυρματο ιντερνετ και το δωματιο με τον υπολογιστη δεν μπορω να πλησιασω απο την ζεστη, μου ερχεται λιποθυμια. Αυτες τις μερες ή θα φτιαξουμε το ασυρματο ή θα βαλουμε κλιματιστικο στο συγκεκριμενο δωματιο. Δεν παλευεται!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Μου χαλασε το ασυρματο ιντερνετ και το δωματιο με τον υπολογιστη δεν μπορω να πλησιασω απο την ζεστη, μου ερχεται λιποθυμια. Αυτες τις μερες ή θα φτιαξουμε το ασυρματο ή θα βαλουμε κλιματιστικο στο συγκεκριμενο δωματιο. Δεν παλευεται!

Να αποφεύγεις το ασύρματο ίντερνετ....

Σου είπα που έκανα καμπύλη;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...