Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 1 hour ago, Angot είπε:

      ειχα όλο το πρώτο 3μηνο ροζουλια , καφετιά κλπ ! έπαιρνα περισσότερη προγεστερονη σταματούσε, μετά πάλι τα ίδια! δεν μάθαμε ποτέ τι ήταν! μην ανησυχείς ολα καλα! πήγαινα κανονικά στη δουλειά μ απλώς ήμουν προσεκτική στο περπάτημα κλπ! δουλειά γραφείου κ γω! 

      Μέτρησες ποτε προγεστερονη μαζί με τις χοριακες; Εγω σήμερα που πήγα για χοριακη μέτρησα και προγεστερονη (από μόνη μου χωρίς να μου το ζητήσουν). Τώρα ήρθε το αποτέλεσμα και είναι μόνο 12, με το κατώτερο φυσιολογικό στο πρώτο τρίμηνο να ξεκινά από 3. Πολύ χαμηλή είναι και αγχώθηκα πάλι. Να τους το αναφέρω ότι έκανα την εξέταση; 

Έρευνα: Οι άντρες προτιμούν τις αγκαλιές, οι γυναίκες το σεξ (τελικά τι ισχύει)??


markoulious

Recommended Posts

Μια νέα επιστημονική μελέτη έρχεται να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε έως τώρα για τις προτιμήσεις των δύο φύλων.

Φιλιά, αγκαλιές, αναμμένα κεριά και ρομαντική ατμόσφαιρα... Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι οι εν λόγω κινήσεις προσέγγισης έχουν απήχηση κυρίως στις γυναίκες, οι οποίες είναι εκ φύσεως αρκετά συναισθηματικές. Και όμως, σύμφωνα με τα πορίσματα νέας έρευνας που πραγματοποίησαν Αμερικανοί επιστήμονες από το Ινστιτούτο Κίνσεϊ στην Ιντιάνα, οι άντρες είναι τελικά αυτοί που ενδιαφέρονται πιο πολύ για όλα τα παραπάνω, σε αντίθεση με τις συντρόφους τους, που εστιάζουν κατά κύριο λόγο στο σεξ.

Συγκεκριμένα, οι ειδικοί έκαναν ερωτήσεις σε 1.000 και πλέον ζευγάρια από 5 διαφορετικές χώρες (ΗΠΑ, Γερμανία, Ισπανία, Ιαπωνία και Βραζιλία), τα οποία βρίσκονταν σε σχέση από 1 έως και... 51 χρόνια.

Οι απαντήσεις τους σίγουρα ξαφνιάζουν: Οι άντρες που ανέφεραν ότι συνηθίζουν να αγκαλιάζουν και να φιλούν τις συντρόφους τους τακτικά αποδείχτηκαν, κατά μέσο όρο, τρεις φορές πιο ευτυχισμένοι απ' όσους δεν προτιμούσαν μια επαφή τέτοιου είδους. Από την πλευρά τους οι γυναίκες δήλωσαν ότι οι εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας είχαν πολύ μικρή επίδραση στην ευτυχία τους εν γένει. Και τα δύο φύλα ανέφεραν ότι η ενεργή σεξουαλική ζωή είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που κρατούν μια σχέση ζωντανή και τη βγάζουν αλώβητη από τη φθορά του χρόνου.

Βέβαια, ενώ οι άντρες στην πλειονότητά τους υποστήριξαν ότι είναι χαρούμενοι με τις σχέσεις τους, οι γυναίκες εστίασαν κυρίως στο σεξ, το οποίο γι' αυτές είναι το κλειδί για την προσωπική ικανοποίηση και την ευτυχία. Ιδιαίτερα στις μακροχρόνιες σχέσεις, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, ο άντρας αποζητά κυρίως την τρυφερότητα και την οικειότητα με τη σύντροφό του, ενώ η γυναίκα δεν φαίνεται να συγκινείται τόσο από τη στοργή, όσο από μια καυτή νύχτα που θα την ανανεώσει, θα τη χαλαρώσει και θα την κρατήσει έστω και για λίγο μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Διαφημίσεις

κατά τη γνώμη μου, είναι μια γενίκευση το παραπάνω όπως και παρόμοια συμπεράσματα του στυλ "οι ανδρες αυτό, οι γυναίκες το άλλο"...

καλό μεσημέρι:)


“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Link to comment
Share on other sites

κατά τη γνώμη μου, είναι μια γενίκευση το παραπάνω όπως και παρόμοια συμπεράσματα του στυλ "οι ανδρες αυτό, οι γυναίκες το άλλο"...

καλό μεσημέρι:)

Συμφωνώ μαζί σου ..(είπα να γράψω τουλάχιστο εδώ αφού το άλλο θέμα είναι απαγορευμένο για γυναίκες;)). Πάντως, χωρίς πλάκα...΄και όσον αφορά το θεματάκι εδώ..τίποτα δεν είναι απόλυτο και σαφώς και τα 2 φύλα θέλουν άλλοτε τα προκαταρκτικά τους κι άλλοτε όχι. Εξαρτάται από την ψυχολογία, την κούραση, την διάθεση...σημασία έχει να μένουν και οι 2 ικανοποιημένοι πάντως!! :)

Link to comment
Share on other sites

Αντε, εδώ θα σου μιλήσω Όλγα! smiley-laughing002.gif

Γενικά είμαι αντίθετος στα καλουπώματα των φύλων μιας και η προσωπικότητα του καθενός μας είναι πολύπλευρη...

και ναι όπως το λες, πότε έτσι πότε αλλιώς έρχεται το ζευγάρι κοντά.

Το θέμα είναι να ικανοποιείται και να 'αγαπιούσανται' που έλεγε κι ο Κωνσταντάρας! smiley-laughing002.gif


“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...