Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Ωχ έχεις ξανανοσηλευτεί; Περαστικά να είναι κοριτσάκι!

Ναι νοσηλεύτηκα στην 11η εβδομάδα γιατί είχα πολλούς εμετούς και μου έβαλαν ορό. Ελπίζω να ήταν και η τελευταία φορά.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λίγο αιματάκι είδες;;; μην κάνεις τπτ όπως σου είπε ο γιατρός σου κάτσε ξάπλα και μην αγχώνεσαι, τουαλέτα ξαναπήγες μετά;;

Κάθε φορά που πάω τουαλέτα βλέπω λίγο αίμα στο σκούπισμα.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε????

Εγώ δεν είμαι πολύ καλά. Το πρωί που σηκώθηκα για τουαλέτα είδα αίμα στο σκούπισμα και είμαι ξάπλα. Μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε ξάπλα, να παίρνω ουτροτζεστάν κάθε 8 ώρες και να τον ξαναπάρω στις 7 το απόγευμα.

Με βλέπω να μην το γλυτώνω το νοσοκομείο!!!!!:(:(:(:(:(:(:(:(:(

κατσε ξαπλα και μην κανεις τιποτα. εχεις ανθρωπο να στειλεις να σου παρει τα ουτροτζεσταν? τον μικρο ποιος τον εχει?

εκανες βρε παιδι μου τιποτα και κουραστηκες? ππππφφφφφ με στεναχωρησες τωρα. κατσε στο κρεβατι και σηκω μονο για τουαλετα.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

τι θα γινει ρε παιδι μου δεν θα ηρεμησεις καθολου εσυ??!!Κατσε ξαπλα μην κανεις τπτ.Μαγνησιο παιρνεις ????

WvYwp2.png I9Cbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Γιάννα:)) πως είσαι;;;

ngn1980 πόσους εμετούς είχες την ημέρα και νοσηλεύτηκες;;;

γεια σου mpanti μου. καλα ειμαι κοριτσι μου. δοξα το Θεο.

εκανα εχτες και τον προγραμματισμενο μηνιαιο μου υπερηχο και ολα καλα. ο μπεμπης μεγαλωνει μια χαρα. 855 γραμμαρια ειναι ο μπουλουκος . 1 εβδοαμδα παραπανω απο την ηλικια του αλλα μου ειπαν δεν μας απασχολει.

εσυ καλα εισαι?

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Μπράβο μια χαρά είναι ο μπέμπης σου μεγάλος πόσο σου είπε ο γιατρός θα βγεί;;

εμένα μου είπε περίπου 3 κιλά.. για να δούμε..

κατά τα άλλα καλά στη δουλειά ζορίζομαι και όταν πάω σπίτι θέλω μόνο ξάπλα...περιμένω γύρω στις 10/8 να βγω σε άδεια εγκυμοσύνης... δεν περνάνε κ οι μέρες!!!!

ngn1980, εγώ έκανα μέχρι και 9 εμετούς την ημέρα απο την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι και 4μίση μηνών που μου σταμάτησαν ούτε τα φάρμακα δεν έπινα και το νερό που έπινα το έβγαζα.. είχα χάσει 4 κιλά...

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Μπράβο μια χαρά είναι ο μπέμπης σου μεγάλος πόσο σου είπε ο γιατρός θα βγεί;;

εμένα μου είπε περίπου 3 κιλά.. για να δούμε..

κατά τα άλλα καλά στη δουλειά ζορίζομαι και όταν πάω σπίτι θέλω μόνο ξάπλα...περιμένω γύρω στις 10/8 να βγω σε άδεια εγκυμοσύνης... δεν περνάνε κ οι μέρες!!!!

ngn1980, εγώ έκανα μέχρι και 9 εμετούς την ημέρα απο την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι και 4μίση μηνών που μου σταμάτησαν ούτε τα φάρμακα δεν έπινα και το νερό που έπινα το έβγαζα.. είχα χάσει 4 κιλά...

εγω βγαινω 23/08 σε αδεια. ασε δεν περναει ο καιρος με τιποτα και δεν μπορω κουραζομαι. εκτος απο τα του γραφειου κανω και εξωτερικες εργασιες, εφορια ικα τραπεζες και δεν την παλευω. οσο φουσκωνω δεν μπορω να περπαταω και κουραζομαι πολυ ευκολα.

δεν μου εχουν πει ποσο αναμενεται να γεννηθει. βασικα μπορουν απο τωρα να σου πουν? δεν το ξερα. το μονο σιγουρο ειναι οτι θα παω με ραντεβου λογω των ενεσεων που κανω για την θρομβοφιλια.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

μια απο τα ίδια κι εγώ φαντάσου δλδ σε ένα μήνα πως θα είμαστε εγώ μετά το μεσημεριανό φαγητό που τρωώ στη δουλειά μετά πεφτώ τελειώς δε μπορώ να λειουργήσω κ περιμένω την ώρα να σχολάσω!!!

Με τα δεδομένα που είχαμε μέχρι τώρα με το βάρος του μωρού, μου είπε γύρω στα 3 κιλά...

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

ΜΑΡΚΕΛΑ σιγά μην ηρεμήσω εγώ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και χαλάλι.

ΜΠΑΝΤΙ είχα φτάσει να κάνω 12 εμετούς και νοσηλεύτηκα.

ΓΙΑΝΝΑ μπράβο που είναι όλα καλά στον υπέρηχο. Πολύ χάρηκα.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΡΚΕΛΑ σιγά μην ηρεμήσω εγώ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και χαλάλι.

ΜΠΑΝΤΙ είχα φτάσει να κάνω 12 εμετούς και νοσηλεύτηκα.

ΓΙΑΝΝΑ μπράβο που είναι όλα καλά στον υπέρηχο. Πολύ χάρηκα.

Κορίτσι ξαπλα! Μην το κουνας καθολου! Μην φοβασαι! Τι να κανουμε, συμβαινουν αυτα :evil: Ξεκουρασου και θα πανε ολα καλα! Η Παναγια μαζι σου!

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Ngn πως εισαι? Σταματησε το αιμα!

Καλησπερα και στα υπολοιπα κοριτσια!

Πριν λίγο που πήγα τουαλέτα δεν είδα αίμα αλλά η κοιλιά μου συνεχίζει να με πονάει. Σε κάνα μισάωρο θα πάρω τον γιατρό μου και βλέπουμε.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Πριν λίγο που πήγα τουαλέτα δεν είδα αίμα αλλά η κοιλιά μου συνεχίζει να με πονάει. Σε κάνα μισάωρο θα πάρω τον γιατρό μου και βλέπουμε.

H μπουμπου σε χτυπαει κανονικα?

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κορίτσια μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε οτι παρόλο που έχει ευημερία και θα μπορούσε να μου πει να πάω στο νοσοκομείο να με δει, δεν θέλει να με ταλαιπωρήσει γιατί δεν θα μου κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που θα κάνω σπίτι οπότε θα με δει μια και καλή την Δευτέρα. Μέχρι τότε ξάπλα και ουτροτζεστάν.

Ναι, η μπέμπα με χτυπάει συνέχεια.

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...