Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

πιστευω να φαινονται......

λοιπον σας εχω επισυναψει καποιες φωτογραφιες.

η κουνια του μπεμπη μας ειναι αυτη αλλα την παραγγειλαμε ολη μπεζ με την ζωγραφια που εχει σε μπεζ.

το καροτσι το πηραμε οπως ειναι στην φωτογραφια.

εχουμε βαμενο τον τοιχο στο παιδικο σε μπεζ και θα βαψουμε σιελ καποια δοκαρια και μια κολονα. θα βαλουμε την μπορντουρα με τα baby looney tunes.

βασικα ολη η διακοσμηση στο δωματιο θα εχει σχεση με warner bros + disney.

βρηκα αυτο το χαλι και το εχω ερωτευθει. και αρεσε πολυ και στον αντρα μου και αν υπαρχει στο καταστημα θα το αγορασουμε.

φωτιστικο δεν πηραμε κανενα ακριβο, αλλα αντιθετως αυτο το χαρτινο με τον μικι (εχει πανω και τον ντοναλντ και τον γκουφυ). παρολα αυτα δειχνει παρα πολυ ωραιο στο παιδικο.

κουρτινα μου μενει να βρω....

ξερετε βρε κοριτσια κανενα στοκατζιδικο με οικονομικες κουρτινες. θελω παλι κατι με ηρωες του ντισνευ ή με τα λουνει.

Γιάννα μου όλα είναι πάρα πολύ ωραία! Άντε με το καλό ο μπέμπης!:tongue::tongue::tongue:

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πιστευω να φαινονται......

λοιπον σας εχω επισυναψει καποιες φωτογραφιες.

η κουνια του μπεμπη μας ειναι αυτη αλλα την παραγγειλαμε ολη μπεζ με την ζωγραφια που εχει σε μπεζ.

το καροτσι το πηραμε οπως ειναι στην φωτογραφια.

εχουμε βαμενο τον τοιχο στο παιδικο σε μπεζ και θα βαψουμε σιελ καποια δοκαρια και μια κολονα. θα βαλουμε την μπορντουρα με τα baby looney tunes.

βασικα ολη η διακοσμηση στο δωματιο θα εχει σχεση με warner bros + disney.

βρηκα αυτο το χαλι και το εχω ερωτευθει. και αρεσε πολυ και στον αντρα μου και αν υπαρχει στο καταστημα θα το αγορασουμε.

φωτιστικο δεν πηραμε κανενα ακριβο, αλλα αντιθετως αυτο το χαρτινο με τον μικι (εχει πανω και τον ντοναλντ και τον γκουφυ). παρολα αυτα δειχνει παρα πολυ ωραιο στο παιδικο.

κουρτινα μου μενει να βρω....

ξερετε βρε κοριτσια κανενα στοκατζιδικο με οικονομικες κουρτινες. θελω παλι κατι με ηρωες του ντισνευ ή με τα λουνει.

Είναι πολύ ομορφα όλα! Και εγω απο την ιδια εταιρια θα παρω την κουνια. Τα μπεμπακια μας θα εχουν τους καλυτερους γονείς! Με το καλο να μας ερθουν!:-P

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Είναι πολύ ομορφα όλα! Και εγω απο την ιδια εταιρια θα παρω την κουνια. Τα μπεμπακια μας θα εχουν τους καλυτερους γονείς! Με το καλο να μας ερθουν!:-P

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ.

νασια μου αν θα παρεις απο την ιδια εταιρια να σου δωσω την ιστοσελιδα που την εχω παραγγειλει γιατι εχει πολυ καλες προσφορες. εκτος απο το οτι κανουν εκπτωση στην τιμη της κουνιας δινουν δωρο και το στρωματακι (και ειναι κοκκοφοινικα). ειναι στο αιγαλεω το καταστημα αυτο.

θα σου στειλω πμ

bhXOp3.png

ofRSp2.png

νασια μου αν θα παρεις απο την ιδια εταιρια να σου δωσω την ιστοσελιδα που την εχω παραγγειλει γιατι εχει πολυ καλες προσφορες. εκτος απο το οτι κανουν εκπτωση στην τιμη της κουνιας δινουν δωρο και το στρωματακι (και ειναι κοκκοφοινικα). ειναι στο αιγαλεω το καταστημα αυτο.

θα σου στειλω πμ

Γιάννα μου πως το λένε το μαγαζί στο Αιγάλεω? Γιατί εγώ εκεί ζούσα και από εκεί τα πήρα όλα του γιου μου!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

αχ βρε κοριτσια ευτυχως ολα καλα με τρομαξατε..παει κι αυτο...

και το δικο μου πονακι πιθανοτατα ηταν απ το εντερο.αρχιζουν και πιεζουν πολυ τα ζουζουνια και εχουμε καινουρια θεματα...

για τα δωματια που λετδ...ζηλευω λιγακι γιατι πρωτον εχουμε μονο ενα παιδδικο και δευτερον δε μπορω να κανω πολλα πραγματα γιατι ειναι ενοικιαζομενο και σε ενα χρονο θα φυγουμε.οποτε να μας βγει το λαδι σε βαψιματα κλπ και εξοδα δε βρισκω υο λογο.εχουμε βαλει αυτοκολλητακια με ζωακια και καποια κρεμαστα κλπαπο τζαμπο για να δωσουν ενα χαρουμενο τονο στο δωματιο που ειναι ηδη η κορη μου.ειναι χαριτωμενο αλλα οχι το παιδικο των ονειρων μου χαχα!

Το προβλημα που εχω ειναι οτι η μεγαλη κανει ακομα κακο υπνο το βραδυ και τωρα βγαζει κυνοδοντες και τα βραδυα ξυπναει πολλες φορες και ειναι ανησυχη.εγω αα κοιμαμαι στο παιδικο γιατι δεν αντεχω να πηγαινοερχομαι εκατο φορες και πραγματικα δε ξετω τι θα γινει οταν ερθει με το καλο η μπεμπα.αλλα δεν αγχμαι.ο4ως ερθουν.ουτε προγραμμα κανω για το ποτε θ αλλαξουμε δωματια.οτιον μου δειξουν τα παιδιαμου.προτιμω να τους προσφερω ασφαλεια παρα προγραμμα.και στην μεγαλη ηθελα να την παω στο δωματιο τεσσαρων μηνων αλλα δεν υπηρχε περιωση.αλλα μωρακια ειναι πιο ευκολα και σας ευχομαι ολες να εχετε τετοια.η δικια μου ειναι πολυ δυσκολη αλλα που θα παει.θα μεγαλωσει.δε μετανιωνω για τον τροπο που το εχω χειριστει.για ολα θα ερθει η ωρα.οπως και για το θηλασμο που καταφεραμε και κοψαμε και μου φαινοταν βουνο περιμενα την καταλληλη στιγμη,ενα παραθυρακι και το τσακωσα και ηρθε πολυ ευκολα.καθε μανουλα εχει τον τροπο της και ειδικα για τις πρωτομανουλες θα ελεγα καλο ειναι να κανετε σχεδια αλλα να ακουτε και τα παιδια σας.γνωμη μου,φιλοσοφια μου,αλλα καθε μανουλα εχει τη δικη της...

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου ομορφα. τι κανετε?

εγω αρχισει και δεν κοιμαμαι καλα τα βραδια. μια ο Γιαννης δε μπορει μια ο κ@@@ς του πονει ........

δεν βολευομαι. αργω να γυρισω πλευρο ξυπναω συνεχεια. με πιανει να θελω και τουαλετα κατα τις 5 τα ξημερωματα και απο τη νυστα μου δεν μπορω ουτε να σηκωθω....και το κουραζω το θεμα κανενα μισαωρο μεχρι που τελικα σηκωνομαι γιατι κοντευω να σκασω.......:evil: και μετα περναει κανενα μισαωρο παλι μεχρι να ξανα κοιμηθω και .....τελικα μονο υπνο δεν το λες ολο αυτο. κλωτσαει εν το μεταξυ και ο μπεμπης συνεχεια και μου δινει και κατι ξεγυρισμενες και ξυπναει τη μανουλα (αλλα χαλαλι του) ...............

εσεις κοιμαστε?

Γιάννα μου πως το λένε το μαγαζί στο Αιγάλεω? Γιατί εγώ εκεί ζούσα και από εκεί τα πήρα όλα του γιου μου!

τι ωρα εχεις γιατρο σημερα? αντε να πας κι εσυ να ησυχασεις και να ηρεμησεις. να μπεις να μας πεις τα νεα.

εχεις πμ. για πες μας και τη γνωμη σου αν το γνωριζεις......:D

bhXOp3.png

ofRSp2.png

Κορίτσια ήρθααααα!!!!!!

Κάναμε υπέρηχο και όλα είναι μια χαρά. Και ο τράχηλος και ο πλακούντας και το μωρό από τα οποία θα μπορούσε να προέρχεται το αίμα είναι φυσιολογικά. Παρόλαυτα θα κάτσω στο κρεβάτι προληπτικά μέχρι την επόμενη φορά που θα με δει σε 3 εβδομάδες.

Το μωρό είναι 680γρ., 1 εβδομάδα μικρότερο αλλά δεν τον ενοχλεί καθόλου. Επίσης μου είπε οτι θέλει μέσα σε 3 εβδ. να έχω πάρει 1 κιλό.

Αυτάαααααααα!!!! Ουφφφφφφφφφ! Πήρα μια ανάσαααααα!

OTp9p2.png

wwdEp3.png

Κορίτσια ήρθααααα!!!!!!

Κάναμε υπέρηχο και όλα είναι μια χαρά. Και ο τράχηλος και ο πλακούντας και το μωρό από τα οποία θα μπορούσε να προέρχεται το αίμα είναι φυσιολογικά. Παρόλαυτα θα κάτσω στο κρεβάτι προληπτικά μέχρι την επόμενη φορά που θα με δει σε 3 εβδομάδες.

Το μωρό είναι 680γρ., 1 εβδομάδα μικρότερο αλλά δεν τον ενοχλεί καθόλου. Επίσης μου είπε οτι θέλει μέσα σε 3 εβδ. να έχω πάρει 1 κιλό.

Τεεεεεελεια! Κρυωμα θα ηταν τελικα αφου ολα τα βρηκε αψογα! Καλα σου ειπε να κατσεις στα αυγα σου! Ε, για την ακριβεια στο αυγο σου! :tongue: :tongue:

Τι ωραια να σου λενε παρε κιλα και οχι χασε!χιχιχι!

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Κορίτσια ήρθααααα!!!!!!

σουπερρρρρ.....ολα τελεια λοιπον.

ωρα να ηρεμησεις οπως καταλαβαινεις. και να παρεις και κανενα κιλο επισης.....

χαχχαχαχαχχα ενταξει ειναι υπεροχο να στο λενε, χιλιες φορες πιο καλο απο το να σε κατσιαδαζουν για τα κιλα που πηρες.

bhXOp3.png

ofRSp2.png

καλησπερα και απο εμενα εψαχνα το θεμα καιρο και δεν το εβρισκα και τσουπ τωρα το ξαναειδα οχι τιποτα αλλο εβρισκα τις μανουλες του αυγουστου και του νοεμβριου εμας που ειμαστε ενδιαμεσα τπτ!

ελπιζω ολες να ειστε καλα δεν ξερω αν με θυμαστε ειχα μπει πριν μια εβδομαδα και σας ειπα την δικη μου ιστορια αλλα να ξανασυστηθω!

Με λενε Μαρια και περιμενω το δευτερο μωρακι μου το οποιο ειναι λιγο βιαστικο καθως εχω συσπασεις επιπονες μαλιστα,εχει εμπεδωθει στη λεκανη απο την 18η εβδ και μερικη ανεπαρκεια τραχηλου!νομιζω την παλευω!χαχα

ειμαι τελειως κρεβατωμενη απο την 18η εβδ ενω γενικα δεν ειχα και την καλυτερη εγγυμοσυνη!επισης υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να γεννησω πριν μπω στον μηνα μου αλλα προσπαθω να το τρεναρω οσο μπορω και οσο ειναι στο χερι μου!

αυτα απο εμενα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια ήρθααααα!!!!!!

καλε το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει προβλημα τελικα θα σε κρεβατωσει ομως?

υπομονη και με τον μεγαλο τι θα γινει εχεις βοηθεια?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

καλημερα κοριτσια μου ομορφα. τι κανετε?

εγω αρχισει και δεν κοιμαμαι καλα τα βραδια. μια ο Γιαννης δε μπορει μια ο κ@@@ς του πονει ........

δεν βολευομαι. αργω να γυρισω πλευρο ξυπναω συνεχεια. με πιανει να θελω και τουαλετα κατα τις 5 τα ξημερωματα και απο τη νυστα μου δεν μπορω ουτε να σηκωθω....και το κουραζω το θεμα κανενα μισαωρο μεχρι που τελικα σηκωνομαι γιατι κοντευω να σκασω.......:evil: και μετα περναει κανενα μισαωρο παλι μεχρι να ξανα κοιμηθω και .....τελικα μονο υπνο δεν το λες ολο αυτο. κλωτσαει εν το μεταξυ και ο μπεμπης συνεχεια και μου δινει και κατι ξεγυρισμενες και ξυπναει τη μανουλα (αλλα χαλαλι του) ...............

εσεις κοιμαστε?

τι ωρα εχεις γιατρο σημερα? αντε να πας κι εσυ να ησυχασεις και να ηρεμησεις. να μπεις να μας πεις τα νεα.

εχεις πμ. για πες μας και τη γνωμη σου αν το γνωριζεις......:D

καταλαβα ολες τα ιδια χαλια; ειμαστε!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

θα σου στειλω πμ

Καλησπέρα και απο μένα!

Γιαννα την εχω δει και εγω αυτη τη σελιδα. Απο εδω θα παρω καροτσακι, στρωμα και κουνια. Εχει νομιζω τις καλυτερες τιμες που εχω βρει!:-P

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Κορίτσια ήρθααααα!!!!!!

Ολα μια χαρα λοιπόν! Δεν παιρνεις και κανενα κιλο για μενα! Ααααχχχ!

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...