Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Anastasia14 είπε:

Dfi δεν έχουμε κάνει, ο ουρολόγος δε ζήτησε ποτέ και ο γυναικολόγος μου λέει πως και να κάνουμε δε θα δούμε καλό αποτέλεσμα εφόσον έχουμε μικρόβιο και 1-2% τυπικές μορφές. Όσο για βελτίωση πέρα απο αντιβιοτικά όποτε κρινει ο γιατρος, παίρνει ούτως ή άλλως συστηματικά προβιοτικα vi....xx και συμπληρώματα, οπότε δε νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και κατι παραπανω.    Πιστεύω όμως ότι ο καινούριος ουρολόγος ίσως μας ζητήσει. Η amh μου ήταν το Νοέμβριο 0.38 😅 γελάω για να μην κλαίω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Κι εμείς όμως τώρα με μικρόβιο το dfi 10% βγήκε με πολύ μεγάλη βελτίωση και κάτι που θυμήθηκα χθες και δεν το αναφέραμε σε κανέναν, πέρασε ίωση πριν 1,5 μήνα με 39 πυρετό. Τελοσπαντων οι άνδρες έχουν μεταβλητότητα, ποτέ μην λες ποτέ, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται εφόσον έφυγαν τα σοβαρά μικρόβια. Απλα θέλει χρόνο και εκσπερματώσεις τακτικές. Αυτο που μας είπε και ο ανδρολόγος και ο γυναικολόγος είναι να μην αφήνει μεγάλα διαστήματα χωρίς, να ανανεώνεται το σπερμα τακτικά. 
      Κάτι άσχετο που θυμήθηκα με την χαμηλή σου ΑΜΗ, παρακολουθώ στο YouTube ένα ζευγάρι από Αμερική, η κοπέλα έχει επίσης πολύ χαμηλή ΑΜΗ και στην πρώτη διέγερση της δεν πήρε σχεδόν τίποτα. Τωρα που κάνει επαναλαμβανόμενες διεγέρσεις για να μαζέψει ωάρια έχει δει τεράστια διαφορά στην ανταπόκριση κι ας έχει χαμηλή ΑΜΗ, αυτό που κάνει διαφορετικό είναι πως κάνει βελονισμό. Και μου έκανε εντύπωση γιατί από 1-2 ωάρια έφτασε να πάρει 7 ή 9 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν πολλά. Οκ αν εξαιρέσεις τον βελονισμό δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανταποκριθείς σωστά στα φάρμακα και να δώσεις έναν καλό κύκλο. Σου εύχομαι να είναι αυτός! 🤞

Cafe Οκτωβρίου 2013

markela35

Recommended Posts

Εγώ βρε κορίτσια από την πρώτη στιγμή, (πριν πάρω ακόμα θετική χοριακή στα χέρια μου), είχα έντονους πόνους περιόδου που συνεχίζονταν μέχρι την 18η – 20η εβδομάδα. Πότε μεγάλοι σε διάρκεια, πότε μικρότεροι. Στο ενδιάμεσο είχα και κράμπες και σουβλιές στην κοιλιά. Όλα τα καλά δηλαδή……..

Μπορώ να πω πως τον τελευταίο μήνα ηρέμησα κάπως και είμαι καλύτερα από άποψη πόνου, αν και έχουν αρχίσει και τραβάνε πολύ οι σύνδεσμοι επειδή μεγαλώνει η κοιλιά.

Οι συσπάσεις που έχω είναι διαφορετικές. Πρώτον είναι η σύσπαση που κρατάει 20 – 25 δευτερόλεπτα και είναι σαν έντονος πόνος περιόδου χαμηλά και ως συνήθως επαναλαμβάνεται σε τακτά διαστήματα, και δεύτερον είναι το πέτρωμα σε όλη κοιλιά με μεγαλύτερη διάρκεια, που δεν έχει περιοδικότητα (λόγω κούρασης ως συνήθως).

Με τα trofocard (αρχικά 6 την ημέρα και τώρα 3- 4), είδα μια βελτίωση 50% στους πόνους. Τα yutopar τα δοκίμασα για 2 εβδομάδες μετά από δική μου επιμονή γιατί είχα κουραστεί να πονάω, και έμοιαζα σαν πρεζόνι που τρέμει. Μακάρι να μην χρειαστεί να ξαναπάρω.

Με όλα αυτά, και παρά την γκρίνια μου………ΓΙΑΤΡΕ ΠΟΝΑΑΑΑΑΑΩ………,ποτέ δεν φάνηκε να ανησυχεί. Ακόμα και ο γιατρός που μου έκανε την β επιπέδου όταν είδε τον τράχηλο κλειστό, μου είπε πως και να πονάω δεν μας ενδιαφέρει ( !!!!) γιατί αν ήταν να κάνει ζημιά θα είχε κάνει…………(?????)

Κάθε σώμα είναι διαφορετικό κορίτσια, και αντιλαμβάνεται τον πόνο διαφορετικά.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μιλούσα πρόσφατα με μια φίλη μου μαία, και της έλεγα το παράπονο μου για τους πόνους που έχω. Μου εξήγησε πως είναι πολύ λίγες οι εγκυμοσύνες που δεν έχουν προβλήματα μικρά ή μεγάλα.

Εγώ νόμιζα πως είναι φυσιολογικότατο να βγαίνεις βόλτες,…..να κάνεις γυμναστική, δουλειές στο σπίτι, σεξ, και όοοοοοοοτι έκανες πάντα. Τελικά μου εξήγησε πως αυτές είναι οι εξαιρέσεις και πως αυτά που θεωρώ εγώ «προβλήματα», μόνο προβλήματα δεν είναι.

Κοινώς…..έχει δει τόσο βαριά περιστατικά, εγκυμοσύνες που την βγάλανε στο νοσοκομείο, ή δεν τα κατάφεραν ποτέ, που όλα αυτά είναι πταίσματα.

Όλα περαστικά να είναι.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Πωπω ρε κοριτσακια μου κουραγιο...

Η αληθεια ειναι οτι αν αναλογιστουμε το αποτελεσμα ολου αυτου...τη δημιουργια ενος νεου ανθρωπου δλδ ,,,αξιζει τα παντα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Καλημέρα σε ολες!

Κοριτσια σας διαβαζω και θαυμαζω την υπομονη σας! Τι να κανετε ομως; Τουλαχιστον ειναι για κατι πολυ καλό. Το καλυτερο μαλλον. Σκεφτειτε να πονουσατε ή να ταλαιπωρουσασταν για μια αρρωστια. Υπομονή! Βεβαια μιλαω εκ του ασφαλους γιατι προσωπικα εχω μια ευκολη εγκυμοσυνη. Δοξα τω θεω μεχρι στιγμης δεν εχω ταλαιπωρηθει καθολου. Αφου το λεω και τρεμω μην το γρουσουζεψω!

Καλη δυναμη και να σκεφτεστε θετικα γιατι ειναι το μονο που βοηθαει!:-P

mTTwp2.png?OQgwOGTP

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Χτες πήραμε τις πρώτες πάνες της μικρής μας!!!:D Είχαν προσφορά τις new baby 1+1 και είπαμε να την εκμεταλλευτουμε.

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Καλή Κυριακή να έχουμε

jbssp3.png

καλησπερα κοριτσια και ναι ευτυχως την γλιτωσα δεν γεννησα για αλλη μια φορα!

Την τριτη με επισασν πονοι και μπηκα στο νοσοκομειο παλι!οι συσπασεις ηταν καθε 3 λεπτα και οι πονοι ηταν στο 100% εβαλε η Αγια Αννα το χερι της και με τα φαρμακα και τις τεχνικες των γιατρων την γλιτωσα ειμαι ακομα νοσοκομειο δεν ειχα το λαπ τοπ ζητησα και μου το εφεραν σημερα!

δεν ξεω για ποσο θα μεινω απλα προσπαθουμε να το παρατεινουμε καναμε μια προσαπαθεια να φυγω την παρασκευη αλλα με πιανουν πονοι μολις σταματαω τον ορο με τον ορο ποναω και εχω συσπασεις αλλα δεν ειναι οργανωμενες και φτανουν το 60 -70 % των ωδινων!

εσεις τα νεα σας????/

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Γεια σας κοριτσια!

Ngn υπομονή κοριτσάκι! 2 μηνες έμειναν. Θα σκέφτεσαι ότι έρχεται η πριγκιπισσα που θα σε κανει να τα ξεχασεις ολα!

Εγω εκανα την δίωρη καμπύλη και η τελευταία μέτρηση βγηκε μια μοναδα πανω απο το κανονικο.δεν εχω παρει ακομα τον γιατρό γιατί θα αρχισω το τρυπημα και βαριέμαι... Έτσι ακριβως έτσι ήμουν και στην πρωτη εγκυμοσύνη. Τετάρτη θα πάω να τα ακούσω για ολα.ειδικά για τα κιλα. πέμπτη εχω να πάω σε αλλον ενδοκρινολογο να παρω αλλη μια γνωμη για θυροειδη και σάκχαρο...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Γεια σας κοριτσια!

Ngn υπομονή κοριτσάκι! 2 μηνες έμειναν. Θα σκέφτεσαι ότι έρχεται η πριγκιπισσα που θα σε κανει να τα ξεχασεις ολα!

Εγω εκανα την δίωρη καμπύλη και η τελευταία μέτρηση βγηκε μια μοναδα πανω απο το κανονικο.δεν εχω παρει ακομα τον γιατρό γιατί θα αρχισω το τρυπημα και βαριέμαι... Έτσι ακριβως έτσι ήμουν και στην πρωτη εγκυμοσύνη. Τετάρτη θα πάω να τα ακούσω για ολα.ειδικά για τα κιλα. πέμπτη εχω να πάω σε αλλον ενδοκρινολογο να παρω αλλη μια γνωμη για θυροειδη και σάκχαρο...

ταλαιπωρησαι και εσυ με τον θυροειδη ε?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ταλαιπωρησαι και εσυ με τον θυροειδη ε?

Αστα! Μετα την πρωτη εγκυμοσυνη αύξησα το χάπι και τωρα πάλι τα ίδια.Ευτυχως σε αυτές τις εξετάσεις ήταν καλή η tsh.εσυ ποσο χάπι παίρνεις?

Βέβαια με αυτά που περνάς με την βιαστική δεσποινιδα ανήκει στις λεπτομέρειες ο θυροειδης...

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Διαφημίσεις

Αστα! Μετα την πρωτη εγκυμοσυνη αύξησα το χάπι και τωρα πάλι τα ίδια.Ευτυχως σε αυτές τις εξετάσεις ήταν καλή η tsh.εσυ ποσο χάπι παίρνεις?

Βέβαια με αυτά που περνάς με την βιαστική δεσποινιδα ανήκει στις λεπτομέρειες ο θυροειδης...

εγω ειμαι ιδιαζουσα περιπτωση γιατι εχω αντισταση θυροξινης αναγκαστηκα μειωνουμε το χαπι κατα την κυηση για να μην εχουμε κινδυνους για αποβολη!παιρνω 2*0,2 μmg thyrormone

με το ζαχαρο ειχες προβλημα στην πρωτη εγγυμοσυνη?

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

εγω ειμαι ιδιαζουσα περιπτωση γιατι εχω αντισταση θυροξινης αναγκαστηκα μειωνουμε το χαπι κατα την κυηση για να μην εχουμε κινδυνους για αποβολη!παιρνω 2*0,2 μmg thyrormone

με το ζαχαρο ειχες προβλημα στην πρωτη εγγυμοσυνη?

Παλι ηταν ελάχιστα τσιμπιμενη η τιμη και εβγαινε το μωρό σε βαρος παραπάνω από το όριο και το έριχναν στο σάκχαρο.Τελικα 3.500 κιλα γεννηθηκε δυο μερες πριν την πητ.

Γενικά γλυκα δεν τρωω,τωρα οταν πινεις αυτή την αηδια είναι δυνατόν να μην ανέβει;

695caa2bf0.png

86ba1a5ca0.png

Γεια σας κορίτσια κ εμείς εχθές είχαμε περιπέτειες:-(

Είχα συσπάσεις ανά 5λεπτο κ ζαλιζομουν έχασα κ τις αισθήσεις μου(λιποθυμικο επεισόδιο) πήγα νοσοκομείο κ μου βάλανε όρο.έφυγα 4 τα ξημερώματα:-(

ευτυχώς το μωρό είναι καλά κ εγώ καλύτερα σήμερα.υπογλυκαιία είπαν κ αφυδάτωση από τη ζεστη

Τέλεια Ε?

qOUNp2.png.

Πωπω ρε κοριτσια τι λετεεεε;;;; Μαρακι πολυυυ ανυπομονο το μπεμπακι σου απαπααα!!!

Αννουλα δε πινεις υγρα;και εσυ συπασεις;;; βρε μωρουλινια κι εμεις ανυπομονουμε να σας παρουμε αγκαλιτσα αλλα καθιστε λιγακι ακομα μεσααααα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...