Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , ZoiD83 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Είμαι λίγες μέρες πριν την εμβρυομεταφορά και η tsh βγήκε 8,76 μIU/ml. Πόσο είναι κανονικά; Πώς υπολογιζεται; Δεν μπορώ να βρω την ενδοκρινολογο μου. 

Ευχαριστώ!

Καλή επιτυχία και δύναμη σε όλες🙏

Νομίζω κανονικά θέλουν να είναι κάτω από 2.5 αλλά ρώτα οπωσδήποτε γιατρό! Έχουμε συζητήσει κι άλλη φορά εδώ μήπως την ανεβάζουν τα φάρμακα της διέγερσης.

πρίν από 44 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλημερα! Μπορεις να παρεις στα μαιευτήρια να ρωτήσεις τιμες! Σιγουρα κανουν αιμοληψιες χωρις ραντεβου σε αργίες. Εχω παει στο Ιασω Κυριακή του Πασχα.

Νομιζω μια κοπελα πριν 2-3 μερες ειπε πως ρωτησε γι αυτες τις δυο κ της ειπαν 25 ευρω και πως τις αργιες δεν εκτελουνται συνταγογραφησεις αλλα κανουν τιμοκαταλογο ΕΟΠΥΥ.. 

Πχ την χοριακη μπορει να την χρεωνουν 15-25 ευρω χωρις συνταγη αλλα αν πας σε αργία την χρεωνουν 7 κατι...

Στα νοσοκομεία μου είπαν ακριβώς αυτό, ότι δεν εκτελούνται συνταγές αλλά έχουν τιμές ΕΟΠΥΥ.

Ρώτησα όμως και στη Βιοϊατρική και μου είπαν ότι εκτελούν συνταγές κανονικά.

πρίν από 57 λεπτά , Pontikis είπε:

Απλα φανταζομαι οτι η βιοιατρικη θα ειναι κλειστη αυριο κ μεθαυριο. Αναρωτιεμαι ποσο εχουν αυτες οι εξετασεις fsh ε2 σε αυτα που ειναι ανοικτα. Σε ευχαριστω πολυ παντως!!! 

Η Βιοϊατρική είναι ανοιχτά τη Δευτέρα!

• Ευχαριστώ 1

Recommended Posts

εχω 2 συσκευασιες baby dry 64 τεμαχιων(στη μια λειπει το ενα γιατι το δοκιμασαμε αλλα δεν μας αρεσε) νο 4 δηλαδη 7-18 κιλα.τις δινω 28 ευρω μαζι.παραλαβη απο αγια βαρβαρα ή μεταφορικα δικα σας.

mOlSp3.png

R9wLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...