Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! Δεν προλαβαίνω να σας παρακολουθώ τακτικά όμως ελπίζω να έχουμε πολλές εγκύουλες!!! 

      Ήθελα τη βοήθειά σας. Θα κάνω σύντομα την τελευταία μου προσπάθεια εξωσωματικής. Έχω στο ιστορικό μου 5 εξωσωματικες με μηδενική χοριακη. Ηλικία πλέον 43. Η ερώτηση μου είναι η εξης:Διέγερση με μακρυ πρωτόκολλο μπορεί να δώσει καλύτερης ποιότητας ωάρια? Αλλού διαβάζω ότι είναι ξεπερασμένο για κάποιους γιατρούς. Είναι το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει. Ενώ αρχικά ο γιατρός μου το πρότεινε, προτίμησε τελικά να μείνουμε σταθεροι στο πρωτόκολλο που μου έδωσε 8 ωάρια και τελικώς 2 βλαστοκυστες καλή και μέτρια ποιότητα. 

πουλάω ζώνη εγκυμοσύνης για το αυτοκίνητο


Recommended Posts

pregnantproduktinfoprod.jpg

πουλάω τη ζώνη Be Safe Pregnant 25 ευρώ. Βασικά από πολύ νωρίς στην εγκυμοσύνη μου δεν άντεχα να με πιέζει τίποτα στο σημείο και η ζωνούλα αυτή με βόλεψε πολύ.

Λίγα λόγια: προσαρμόζεται στη ζώνη του αυτοκινήτου και μετατοπίζεται κάτω από την κοιλιά και έτσι ασκείται πολύ λιγότερη πίεση! H BeSafe Pregnant πρέπει να χρησιμοποιείται από το δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης και μετά. Εφαρμόζει σε όλες τις ζώνες αυτοκινήτου και μπορεί η μέλλουσα μαμά, να τη μεταφέρει και να τη χρησιμοποιεί τόσο στο δικό της αυτοκίνητο όταν είναι οδηγός, όσο και συνοδηγός σε αυτοκίνητα των οικείων της. Η ζώνη προσαρμόζεται ως προς το μέγεθος (μεγαλώνει & μικραίνει η διάμετρος), ώστε να χρησιμοποιείται από το 2ο μήνα μέχρι και το τέλος της εγκυμοσύνης.


4o4op3.png
Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

  • 3 months later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...