Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 35 λεπτά , Terry1986 είπε:

      Προσπαθω να κανω ονειρα αλλα φοβαμαι..γτ ολες τις φορες ονειρεύτηκα..

      Στην πρωτη αφου ακουσαμε καρδια την επομενη μερα ξεκινησε ηπια αιμορραγια..εμεινα κρεβατι με εξτρα προγεστερονη (ενα ΣΚ).. κυριακη βραδυ κ ενω κοιμαμαι πετάχτηκα απο έναν πόνο..πηγα τουαλετα κ ειχα ενα πηγμα υποθετω το εμβρυο (δεν ανοιξα ποτε το φως & χαιρομαι γι αυτο)..ειχαμε δυο σάκους εναν π αναπτυσσοταν κ εναν μικρο στασιμο π περιμεναμε ή να αποβληθει ή να συρρικνωθεί.. μαντεψτε ποιος εμεινε??ο αδειος! Αποξεση Μ. Τριτη!

      Στην τριτη προσπαθεια παλι θετικη χοριακη σχεδον 100- νομιζω την 10η μερα.. ο τοτε γυναικολογος απαισιοδοξος με το νουμερο..γι αυτο κ ειμαι ετσι σημερα.. κακες αυξησεις σχεδον τις μισες φορες καθε δυο μέρες..πραγματικα ουτε π θυμαμαι ποσες χοριακες εκανα..αλλα ηλπιζα γτ αναπτυσσοταν μεχρι π σταματησε..χαρακτηριστηκε ως κενος σακος αλλα μαζι με την αποξεση καναμε καρυοτυπο εμβρυου (ο εξωσωματικος μ ειπε πως αυτο δεν γινεται αλλα πως δεν αμφισβητει την γυναικολογο που μ εκενε υπερηχο)..κοινως απαντηση μηδεν.. ο καρυοτυπος έδειξε πως ηταν αγορι (αρα δεν υπάρχει περιπτωση να εχει μπλεχτει με δικα μ κυτταρα το δειγμα) κ υγιες.. οι απαντησεις π πηρα  προφανως κ δε με καλυψαν..τα ερωτηματικά απο εκει υπάρχουν ακομα.. η αιματολογος μ λεει πως οτι κ να εγινε εφοσον σταμάτησε η ανάπτυξη τ θα ειχε καποιο θεμα π δεν ηταν χρωμοσωμικο..προφανως μετα απο αυτο αλλαξα κ γυναικολογο κ εξωσωματικο..

      Εκανα λοιπον διαλειμμα ενα χρονο.. ενω ειχα ηδη διαλεξει νεο γιατρο απο περσι τον ιουνιο..περασα επιτροπη πηρα τα φαρμακα τα ειχα σπιτι κ το ανεβαλλα καθε μηνα.. να σημειωσω επισης πως στην επισκεψη στον νεο εξωσωματικο κ στον νεο γυναικολογο κ οι δυο ειδαν στο dvd οτι η υστεροσκοπηση τ διαφραγματος που ειχα δεν ειχε γινει σωστα (1ο χειρουργειο).. κ απλα αυτο ηταν το κερασακι στην τουρτα γτ το dvd ηταν πριν την τριτη εμβρυομεταφορα π με εβαλαν για scratching κ ειχαν την ευκαιρια να το διορθώσουν.. απλα εισεπρατταν απο τη μια απο εμενα κ απο την αλλη απο την ασφαλιστική μ.. αυτο ενιωσα.. οποτε τωρα χρειάστηκε να μπω τριτη φορα χειρουργειο πριν τη διεγερση κ την εμβρυομεταφορα!

      Αυταααα!

      Εχεις περάσει πολλά κορίτσι μου.....έχουμε περάσει πολλές μας πολλά...έχω κάνει πολλές ετ, έχω δει πολλούς γιατρούς και έχω κάνει 3 υστεροσκοπησεις και πόσα άλλα...σε καταλαβαίνω....όταν οι άνθρωποι και οι γιατροί κάνουν οσα μπορούν (ή δε μπορουν) μετά είναι θέμα του Θεου ποτέ θα στείλει το μωράκι. Οταν το πιστεψα αυτο και χαλαρωσα και ειπα οτι γινει πια....και αν δε γινει δεν εγινε.. σε εκεινη την ετ εγινε το θαυμα! Αυτή λοιπόν τη "μικρή" χοριακη σου πίστεψε την ότι θα είναι το μωράκι σου!!!! Κάνε θετικές σκέψεις και ας φοβάσαι λίγο,προσευχήσου αν πιστεύεις και να είσαι αισιόδοξη και ας εχεις και δευτερες σκεψεις! Θα περιμένουμε την Τετάρτη το διπλασιασμό σου!!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά! 

      6 ώρες πρίν, Angot είπε:

      καλησπερα κορίτσια , να ρωτησω αν έχετε εμπειρία  ή καμια γνωστή που γέννησε ενώ νοσουσε με κοβιντ !  βγάζω ακόμα αχνο θετικό αλλά αύριο θα πάμε για καισαρική με αποφαση  του ιατρού! όπως καταλαβαίνετε  35+3 πρόωρο μωράκι και μαζί  το άγχος του κοβιντ …..  

      Μπραβο!!! Ήρθε η ώρα! Όλα θα πάνε τέλεια!!! Αύριο θα κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλιά!!!! Οι ευχές μας και οι σκέψεις μας θα είναι μαζί σου!!! 🙏

πουλάω ζώνη εγκυμοσύνης για το αυτοκίνητο


Recommended Posts

pregnantproduktinfoprod.jpg

πουλάω τη ζώνη Be Safe Pregnant 25 ευρώ. Βασικά από πολύ νωρίς στην εγκυμοσύνη μου δεν άντεχα να με πιέζει τίποτα στο σημείο και η ζωνούλα αυτή με βόλεψε πολύ.

Λίγα λόγια: προσαρμόζεται στη ζώνη του αυτοκινήτου και μετατοπίζεται κάτω από την κοιλιά και έτσι ασκείται πολύ λιγότερη πίεση! H BeSafe Pregnant πρέπει να χρησιμοποιείται από το δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης και μετά. Εφαρμόζει σε όλες τις ζώνες αυτοκινήτου και μπορεί η μέλλουσα μαμά, να τη μεταφέρει και να τη χρησιμοποιεί τόσο στο δικό της αυτοκίνητο όταν είναι οδηγός, όσο και συνοδηγός σε αυτοκίνητα των οικείων της. Η ζώνη προσαρμόζεται ως προς το μέγεθος (μεγαλώνει & μικραίνει η διάμετρος), ώστε να χρησιμοποιείται από το 2ο μήνα μέχρι και το τέλος της εγκυμοσύνης.


4o4op3.png
Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

  • 3 months later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...