Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Aangelika8 είπε:

Καλημέρα!! Εν αναμονή του αποτελέσματος της χοριακης προς το μεσημέρι και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο!!!! Πάντα οταν δίνω αίμα αυτές οι ώρες μέχρι να βγει το αποτέλεσμα είναι οι χειρότερες!! 

Καλη επιτυχία κοριτσακι μου!!! Θα περιμένουμε νεα σου!!!!

• Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΣΗΜΟ ΦΟΡΕΜΑ

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!ψαχνω επισημο φορεμα κουμπαρας σε ν small/medium.Μπορειτε να με βοηθησετε?:confused:θα δω ολες τις προτασεις σας!!!

Ανταλλαγη με πραγματα απο τις αγγελιες μου.Ευχαριστω!

RG2pp3.png

vYwJp3.png

EaOZp2.png

Διαφημίσεις

γινομαι νονα την κυριακη,αλλα εχασα 2 κιλα και το φορεμα που ειχα αγορασει δε μου ειναι καλο επανω μου!!!θελω κατι χειμωνιατικο,αμεσα!!!ειπα να δω αν βρω κατι απο εδω πριν παω στα μαγαζια!δε με πειραζει το στυλ,το μακρος κλπ,αρκει να μου αρεσει!

RG2pp3.png

vYwJp3.png

EaOZp2.png

καλημερα εχω ενα raxevsky,πρασινο σκουρο μακρυ σατεν !το φορεσα μονο μια φορα που εγινα κουμπaρα φεβρουαριο μηνα!εχειι και εσαρπα μπολερο!παρα πολυ ομορφο!

αν σε ενδιαφερει σου βαζω φωτο αμεσα!:D

zPebKet.jpgW5KDp2.png

Διαφημίσεις

ωραία! μήπως σε ενδιαφέρει μαύρο μακρύ φόρεμα ελαστικό με δερμάτινο τιραντάκι και γουνάκι στο μπούστο;

επίσης φόρεμα ελαστικό μαύρο βελούδο με ασημί γραμμές, με τιραντάκι και ασύμετρο τελείωμα λίγο κάτω από το γόνατο;

αν σε ενδιαφέρει το μαύρο χρώμα, μου λες για να σου στείλω φωτο.

απλώς να σε ενημερώσω ότι είναι μεν ελαστικά αλλά όταν τα φορούσα ήμουν 47 κιλά!!!!!! αν είσαι στα ίδια τότε να να βγάλω από την βαλίτσα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...