Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 17/5/2025 at 8:06 ΠΜ, kate82 είπε:

Κορίτσια καλημέρα ,εχει συμβεί σε καμία να έχει από την 7μερα του κύκλου διάφανη βλέννα ??? Συνήθως στην ωορρηξία την έχω ,πλάκα θα έχει να κάνω πιο νωρίς ωορρηξία και να χάσω τον κύκλο ,χαχαχχαχαχ

Καλημέρα! Ακόμα κι αν κάνεις ωορρηξία δεν μπορείς να μεταφέρεις σε φυσικό κύκλο? Μην λέω και βλακείες δεν ξέρω. Πότε έχεις υπέρηχο?

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Δεν είναι σωστό να το κρύψεις, αλλά άστους λίγο στην αρχή να πουν τη γνώμη τους από τα πρώτα δείγματα...

Για τους άλλους δεν ξέρω,αλλά ο Μαντούδης ζητάει αναλυτικό ιστορικό πριν καν τον δεις οπότε είναι λίγο δύσκολο αυτό.

Ε άμα πάρουν πρώτα το ιστορικό ε τότε αναγκαστικά θα πρέπει να τα αναφέρει...Και που ξέρουμε μπορεί ουτως η άλλως να της πουν ότι δεν έπρεπε να βάλουν δανεικά ή έπρεπε...

και εγω εκει κολλάω...γιατί σε ρωτάνε πρώτα........το τι θα μου πουν είναι άλλο......εγω νομίζω οτι πρέπει να το πω απο την αρχή ε;

Διαφημίσεις

και εγω εκει κολλάω...γιατί σε ρωτάνε πρώτα........το τι θα μου πουν είναι άλλο......εγω νομίζω οτι πρέπει να το πω απο την αρχή ε;

Αν το πρώτο που θα σε ρωτήσουν είναι το ιστορικό, ε τι θα κάνεις θα το πεις...Τουλάχιστον κάνε αυτό που σου είπε το Ναντιάκι, δείξε δυσαρεστημενη από αυτή τους την επιλογή...

cOiVp2.png

Αν το πρώτο που θα σε ρωτήσουν είναι το ιστορικό, ε τι θα κάνεις θα το πεις...Τουλάχιστον κάνε αυτό που σου είπε το Ναντιάκι, δείξε δυσαρεστημενη από αυτή τους την επιλογή...

ε ναι δεν θα πω .....αχ τι ωραία έκανα με δανεικά.........:tongue:

Εγώ είμαι της γνώμης να το πεις.Θεωρώ ότι είναι αρκετά σημαντικό,ώστε να το κρύψεις.Και άντε και το κρύβεις τι θα πεις μετά,αααα ξέχασα να σας πω ήταν με δανεικά????Δεν ξέρω ρε Μορφάκι γνώμη μου είναι.

Μπορείς όμως να δείξεις μεγάλη δυσφορία και δυσπιστία στα δανεικά και βλέπεις.

Ρε κορίτσια μπερδεμένη η κατάσταση.

ε ναι δεν θα πω .....αχ τι ωραία έκανα με δανεικά.........:tongue:

Καλά προφανώς δεν θα πεις κάτι τέτοιο,απλώς θα πεις ότι το ψάχνεις περισσότερο διότι αμφισβητείς την επιλογή των δανεικών πια ειδικά από τη στιγμή που η γυναικολόγος σου σου βρήκε ωοθηλάκια.Θα απαιτήσεις να στο εξηγήσουν αυτο,αν και οι άλλοι γιατροί σου μιλήσουν για δανεικά.Μπορεί να υπάρχει κάποια εξήγηση που εμείς δεν ξέρουμε.

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι της γνώμης να το πεις.Θεωρώ ότι είναι αρκετά σημαντικό,ώστε να το κρύψεις.Και άντε και το κρύβεις τι θα πεις μετά,αααα ξέχασα να σας πω ήταν με δανεικά????Δεν ξέρω ρε Μορφάκι γνώμη μου είναι.

Μπορείς όμως να δείξεις μεγάλη δυσφορία και δυσπιστία στα δανεικά και βλέπεις.

Ρε κορίτσια μπερδεμένη η κατάσταση.

Καλά προφανώς δεν θα πεις κάτι τέτοιο,απλώς θα πεις ότι το ψάχνεις περισσότερο διότι αμφισβητείς την επιλογή των δανεικών πια ειδικά από τη στιγμή που η γυναικολόγος σου σου βρήκε ωοθηλάκια.Θα απαιτήσεις να στο εξηγήσουν αυτο,αν και οι άλλοι γιατροί σου μιλήσουν για δανεικά.Μπορεί να υπάρχει κάποια εξήγηση που εμείς δεν ξέρουμε.

ναι και εγω ντρέπομαι να το κάνω αυτό..........να μην το πω στην αρχή και να το πω μετά.......θα δούμε........κοντεύει ο καιρός

να πω 3 και μετά να πω για δανεικά.........πόσο σοβαρά μπορεί μετά να με πάρει κάποιος;

Den ksero vre Morfw ... Kane oti nomizeis oti einai to sosto. An hmoun egw sti thesh sou den tha elega. Exeis perasei megalh ekmetaleysi kai ehtes pou piges stin ginekologo sou vrike 2 oaria. Ekanes me daneika xoris na kaneis tis eksetaseis pou dixnoun oti exeia oaria. Ti na sou pw ...

Νταντάκι μου λέω να τις κάνω τις εξετάσεις.Δεν θέλω να λέω μετά ότι μπορούσα να κάνω κάτι και δεν το έκανα,αν βρεθεί ότι κάτι έχω.Ποιό είναι αυτό το κέντρο που λες???Χρειάζεται ραντεβού???Θυμάσαι πότε περίπου βγαίνουν τα αποτελέσματα???Θα πάρω και το κέντρο που συναργάζεται με τον Μαντούδη και κάνει ειδικές τιμές για όσες έρχονται από το κέντρο του και θα δω τι με συμφέρει οικονομικά.

Des edw http://www.neoscreengr.com/. Den sou pernoun to aima, me salio to kanoun. Prepei na klisis rantevou. Egw tis ekana 1/6 kai pira tis apantiseis sto mail mou 4/6. An theleis tha sou proothiso to mail na deis.

Εγώ καληνυχτιζω αγάπες μου θα τα πούμε αύριο.

Μάκια!

Kalhnixta mikroulaaaa !!!!

filakia sti koilitsa sou !!! Poli xarika pou ola einai super !!!!

Yv7Sp2.png

Ετσι όπως σου τα λέει Μορφάκι μου η Νάντια...Τόσα λεφτα θα δώσεις και γι' αυτό θα απαιτήσεις απαντήσεις σε όλα. Και επειδή βλέπω ότι ξεχνάς και τι έχουμε πει, ξεκίνα από αύριο να σημειώνεις...Και μη μου πεις βαριέμαι το γράψιμο κακομοίρα μου:evil::evil::evil::evil:

cOiVp2.png

Ετσι όπως σου τα λέει Μορφάκι μου η Νάντια...Τόσα λεφτα θα δώσεις και γι' αυτό θα απαιτήσεις απαντήσεις σε όλα. Και επειδή βλέπω ότι ξεχνάς και τι έχουμε πει, ξεκίνα από αύριο να σημειώνεις...Και μη μου πεις βαριέμαι το γράψιμο κακομοίρα μου:evil::evil::evil::evil:

τι ξέχασα μαρή απο αυτά που μου λέτε;

Geia sou Rikaki mou !!! Pos eisai ???

Auto akrivos enousa prin pou tis elega ti katalaveno apo tis erotisis pou kanei ...

Morfaki den sou apantisa ala niotho oti den me pisteveis kai rotas ta idia ksana kai ksana i ta ksexnas.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...