Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemonii είπε:

βρε κορίτσια, να σας ρωτήσω. Ξεκίνησα σήμερα τα utrogestan. Πήρα δύο από το στόμα πριν μια ώρα περίπου και νιώθω σάμπως και έχω πάρει τίποτα άλλο, παραέχω χαλαρώσει. 😅 Είναι φυσιολογικό αυτό;;;

Ναι ναι μπορεί να σ φέρει και ζαλάδα 

1 hour ago, anemonii είπε:

θα δω άμα συνεχίσω έτσι και τις επόμενες μέρες να τον ρωτήσω μήπως τα πάρω κολπικά. διάβασα ότι είναι λιγότερες οι παρενέργειες.

Κολπικά δεν θα έχεις σχεδόν τίποτα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Είναι λογικό με την εγκυμοσύνη να αποχωρείς γιατί τότε έχεις νέα ερωτήματα κι αν δεν σε καλύπτει το γκρουπ που ήσουν και δε σε συνδέει και κάτι ουσιαστικό τότε φεύγεις δεν υπάρχει και χρόνο για πολλά γκρουπ και παρέες!! Κι εγώ ήμουν σε γκρουπ όπου γεννήσαμε όλες μαζί αλλά μετά από τον χρόνο μιας και είχαν μαζευτεί και άλλες κοπέλες που δεν ήταν στην αρχική παρέα ξεκίνησε η ζήλεια και το ξεκατίνιασμα οπότε και αποχώρησα.....δεν είναι του τύπου μου......αλλά πάντα τέτοιες ιστορίες έχω να θυμάμαι δυστυχως την τύχη μου....

/QUOTE]

Nai mwre logiko einai apla daxi kopsane poly apotoma!!! Diladi me to pou petyxe h exwsw bye bye kai mhte tis xanadate.

Kai skepsou oti polles milagane poly kairo metaxy tous giati dne petyxane kai oles me thn prwth.

Kala pws kataferane na xekatiniastoune kale?? :shock:

Οκ θα κανονίσουμε να τα πούμε στο skype...Σκέφτομαι αν θα πάω στο δικό μου και λέω να προτιμήσω το Μαντούδη...

Nα τον προτιμήσεις...εμένα μου αρέσει...είναι και πολύ σεμνός ανθρωπος...

καλά ρε παιδί μου μη βαράς..........πωπω θα φάμε ξύλο...

Δεν σε δέρνω ρε Μορφάκι...σε αγαπάω...

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΑΣΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ!

Και γω εχω μικρη μητρα....:rolleyes:

Και είναι κακό αυτό????Ξέρεις???

Αχ αγαπούλα μου.... Τι γέλιο θα έκανε ο γιατρός! Τι ακούνε και εκείνοι!

Ααααα ναι έτσι θα έγινε.

Εγώ έγραψα πρώτη φορά Νοέμβριο στο parents.

Και κάποιες ήταν εκεί ήδη, καποιες μπήκαν μετά, άλλες χάθηκαν. ..

Οι πιο πολλές πάντως είμαστε εδώ.

Έχουμε περάσει ολο το χειμώνα. ...

Άστα!

Νομίζω ότι θα έχουνε ακούσει και χειρότερα....αλλά εγώ τώρα ντρέπομαι για αυτά που είπα....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλώς σας βρήκα Αναστασια μου!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Πιπινάκι είσαι!!!! Καλή ανάρρωση να έχεις ξεκουράσου...θα έρθει σύντομα το μωράκι!! Στο εύχομαι ολόψυχα

Είναι λογικό με την εγκυμοσύνη να αποχωρείς γιατί τότε έχεις νέα ερωτήματα κι αν δεν σε καλύπτει το γκρουπ που ήσουν και δε σε συνδέει και κάτι ουσιαστικό τότε φεύγεις δεν υπάρχει και χρόνο για πολλά γκρουπ και παρέες!! Κι εγώ ήμουν σε γκρουπ όπου γεννήσαμε όλες μαζί αλλά μετά από τον χρόνο μιας και είχαν μαζευτεί και άλλες κοπέλες που δεν ήταν στην αρχική παρέα ξεκίνησε η ζήλεια και το ξεκατίνιασμα οπότε και αποχώρησα.....δεν είναι του τύπου μου......αλλά πάντα τέτοιες ιστορίες έχω να θυμάμαι δυστυχως την τύχη μου...

Ήταν επίπονο???

Ελα ρε! Τσακωθηκατε δηλαδή?

Καλά, κι εμείς εδώ έχουμε "αρπαχτει" μια δυο φορές, για βλακείες δηλαδή, αλλά τα βρήκαμε μεσα σε 24 ώρες!

Φτου φτου φτου είμαστε αγαπημένες από τότε.

Και οι έγκυες μας δε φεύγουν. .

Εδώ έχουμε τη Χριστίνα την ετοιμόγεννη και δε μας άφησε καθόλου ενώ θα μπορούσε να πάει σε άλλο καφέ.

Και η Λαμπρινή και η Pink.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Geia sou koritsaki kalh anarrwsh!!!

Nai imouna eixa xanagrpasei prin kana mina peripou.

Apla egrafa kai sto "meta thn emvryometafora" sthn arxi sto parents kai meta pou mas kleisane sto parents cafe (exei ton idio titlo) alla twra teleytaia den mpainei sxedon kamia. Vasika meta to pasha exei nekrwsei sxedon.

Αχα...καλα θυμόμουν....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι θα κάνεις???Σε ποιά φάση βρίσκεσαι???

I81rp3.png

Nα τον προτιμήσεις...εμένα μου αρέσει...είναι και πολύ σεμνός ανθρωπος...

Δν σε δέρνω ρε Μορφάκι...σε αγαπάω...

Και είναι κακό αυτό????Ξέρεις?

Νομίζω ότι θα έχουνε ακούσει και χειρότερα....αλλά εγώ τώρα ντρέπομαι για αυτά που είπα....

Μην ντρέπεσαι μικρή μου.....

Θα είχες πολύ πλάκα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

καλως το κοριτσάκι μου, πως είσαι αγαπούλα, πονάς ????

αμ τα λεγα, δεν τα λέγα ???? χιχιιχι

μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω .... σε 'κόψα παιδί μου οτι είσαι του παραμιλητού .... :tongue::tongue:

η νάρκωση νάρκωση και το μνημονικό μνημονικό ..... ;)

Ζεττουλίνι με τρελαίνεις λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Με κάνεις και γελάω και εσύ και η Δήμητρα....

I81rp3.png

Αχα...καλα θυμόμουν....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι θα κάνεις???Σε ποιά φάση βρίσκεσαι???

Pros to paron kanw exetaseis giati h 2h exwsw katelixe se palindromi xwris na vrethei xrwmwsomatikh anwmalia sto emvryo.

Ekana thyroeidh xtes - tha exw ta apotelesmata thn tetarti kai thn deytera 8/7 exw radevou me thn aimatologo ths dimitroulas na mou grapsei tis exetaseis thromvofilias. Mexri ekei paei to plano pros to paron. xexexe

Esy??

Anastasia μου τι καλα συνηλθες ολα καλα? για στειλε πμ ενημερωτικα ποσο πήγε η υστεροσκοπηση. Αντε να ανοιξει ο δρομος για το μπεμπε.

Μορφω θα σε πνιξω με τιποτα δεν εισαι ευχαριστημενη μια χαρα τσαντουλα πήρες βρε να την χαρεις.

Μiou miou εδω ειμαστε αγαπημενες και να τσακωθουμε αμεσως τα βρίσκουμε.

Αννιτα ??? που εισαι?

Φιλια πολλα:-P

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Ζεττουλίνι με τρελαίνεις λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.....

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Με κάνεις και γελάω και εσύ και η Δήμητρα....

χαίρομαι που σε κάνουμε και γελάς .... αλλά μάλλον όταν γελάς ψιλοπονάς ε ???

Είσαι καλά βρε μωρό μου ???

Μη στεναχωριέσαι για τη μήτρα, έτσι κι αλλιώς όταν μένεις έγκυος μεγαλώνει, πιθανόν στην άνοιξε για να μπορέσει να υποδεχθεί καλύτερα τα 2 μπεμπεδάκια που θα σου έρθουν, θέλουν χώρο ....

url]

Καλώς σας βρήκα Αναστασια μου!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Πιπινάκι είσαι!!!! Καλή ανάρρωση να έχεις ξεκουράσου...θα έρθει σύντομα το μωράκι!! Στο εύχομαι ολόψυχα!!

Είναι λογικό με την εγκυμοσύνη να αποχωρείς γιατί τότε έχεις νέα ερωτήματα κι αν δεν σε καλύπτει το γκρουπ που ήσουν και δε σε συνδέει και κάτι ουσιαστικό τότε φεύγεις δεν υπάρχει και χρόνο για πολλά γκρουπ και παρέες!! Κι εγώ ήμουν σε γκρουπ όπου γεννήσαμε όλες μαζί αλλά μετά από τον χρόνο μιας και είχαν μαζευτεί και άλλες κοπέλες που δεν ήταν στην αρχική παρέα ξεκίνησε η ζήλεια και το ξεκατίνιασμα οπότε και αποχώρησα.....δεν είναι του τύπου μου......αλλά πάντα τέτοιες ιστορίες έχω να θυμάμαι δυστυχως την τύχη μου....

Ήταν επίπονο???

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου για τις ευχές σου...δεν ήταν επίπονο...

Οσο για τα γκρουπάκια συμβαίνουν και παρεξηγήσεις...αλλά αν υπάρχει αγάπη όλα ξεπερνιούνται....θα το δεις και σε μας ...που πολλές φορές μαζί δεν κάνουμε και χώρια δε μπορούμε...

I81rp3.png

εδωωωωωωωωωωωω.....

τι κάνεις alter ego ???? ο ταλιμπανάκος μας τι κάνει ????

Μια χαρούλα Ζετουλίνι μου, εδω δίπλα είναι και προσπαθεί να παρακολουθήσει τι κάνω, όταν δε μου πετάει καμιά μπαλίτσα...;););););)

Εντάξει με τις δουλίτσες που είχες???Τις τελείωσες???

cOiVp2.png

Anastasia μου τι καλα συνηλθες ολα καλα? για στειλε πμ ενημερωτικα ποσο πήγε η υστεροσκοπηση. Αντε να ανοιξει ο δρομος για το μπεμπε.

Μορφω θα σε πνιξω με τιποτα δεν εισαι ευχαριστημενη μια χαρα τσαντουλα πήρες βρε να την χαρεις.

Μiou miou εδω ειμαστε αγαπημενες και να τσακωθουμε αμεσως τα βρίσκουμε.

Αννιτα ??? που εισαι?

Φιλια πολλα:-P

Λαμπρινούλα μου......

Σε σκέφτομαι πολύ που δε θα είσαι στις 07/07 :-(

Σίγουρα δεν γίνεται να έρθεις ε?

Σίγουρα. ....?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια.Γύρισα και εγώ και διαβάζω τα νέα σας.

Αναστασούλα μου χαίρομαι πολύ που πήγαν όλα καλά αν και ήμουν σίγουρη.Μην σε νοιάζει για την ξεφτίλα και εγώ έτσι ένιωθα στην αρχή,αλλά μετά μου πέρασε γρήγορα.Τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτά.

Αρτεμάκι μου καλή επιτυχία αύριο στον υπέρηχο.Να δεις τα δύο ζουμπουρλούδικα αγόρια σου!!!!

Ρε Εφάκι και σ'αυτό μοιάζουμε?????Και εγώ λατρεύω αυτές τις τσάντες!!!!

Νταντάκι τι έγινε στη δουλειά με το ίντερνετ τελικά???

Σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια πολλά φιλάκια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...