Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Λογικά μου ακούγονται όσα σου είπε. 

Γενικά, δύσκολος ο δρόμος της εξωσωματικής! Προσπαθεις και δε ξέρεις κι αν θα τα καταφέρεις και ποτε.

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

καλημερα γλυκιες μου...

τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα ντεσκολορ μου...μπραβοοο...πολυυυ χαρηκα...

την επιτυχια την εχουμε στο τσεπακι μας κ δεν θα χρειαστεις παγωτακια...

οι υπολοιπες τι μου κανετε??

εγω το παλευω πολυ ψυχολογικα να ανεβω...ειχα εναν φοβο μην εχει γινει τπτ αλλα δοξα τον θεο σημερα εχω αρκετες ανακατοσουρες...

ιοελιτα μου να σου πω??αυτο ειναι κληρονομικο??δλδ οταν μαθω τα αποτελεσματα να πω κ στους γονεις μου να κοιταχτουν??εμας μας επειρεαζει σε κατι μετα την εγκυμοσυνη??στην μετεπειτα ζωη μας εννοω...

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

descolorira, τα 20 ωάρια που ανέφερες δε σημαίνουν 20 έμβρυα! Το μεγάλο πλήθος ωαρίων συνήθως "δείχνει" πολυκυστικές και χαμηλή ποιότητα. Μην εκπλαγείς αν τα έμβρυα που θα προκύψουν είναι λιγότερα από τα δικά σου. Α, και συγχαρητήρια που προχωράς σε βλαστοκύστες!

Μαρια1981, μαζί πάμε, κι εγώ 16 καταβολές είχα :). Η διέγερση θα κάνει να αναπτυχθούν οι περισσότερες καταβολές, αλλά δε θα δημιουργήσει νέες. Απλώς κάποιες μπορεί να είναι κρυμμένες τώρα που είναι μικρούλες, νομίζεις εύκολο πράγμα είναι να μετρήσεις 16 μικρούλικες καταβολές με έναν υπέρηχο που τρεμοσβήνει? Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς κράταγαν λογαριασμό, ποιες είχαν ήδη μετρήσει και ποιες όχι ακόμα!! Χάος! Που λες, μπορεί να έχεις μόλις μια εβδομάδαν ενέσεων μπροστά σου ακόμα. Η κατάψυξη στον Αθανασίου είναι 400 ευρώ το χρόνο.

Τα συμπτώματα ήρθαν δυναμικά και με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση κάποιες φορές, αλλά η αλήθεια είναι ότι έτσι και περάσει μια μέρα χωρίς να κάνω εμετό ούτε μια φορά αρχίζω και ανησυχώ ;). Μόνο δυο τέτοιες μέρες είχα μέχρι τώρα, βέβαια. Αυτό με τα ασπράδια των αβγών είχε πολλή πλάκα, με ρώταγε η μαία όταν βγήκε η χοριακή αν είχα φάει τίποτα τέτοιο και εγώ αγχώθηκα, τους είπα ότι είχα φάει ένα βραστό αβγό σφιχτό αλλά ήταν πριν τις ενέσεις :|. Πολύ αργότερα διάβασα κάπου κάτι σχετικό και κατάλαβα πόσο γκάου πρέπει να τους φάνηκε η απάντησή μου :). Ρώτα τους πάντως πριν το δοκιμάσεις, ok??

maria10, σου βγάζω το καπέλο που μέσα σε αυτές τις διαδικασίες έχεις ακόμα λίμπιντο! Respect! Εγώ ένιωθα μόνο 2 τόνους άγχος να με πλακώνουν, δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτε άλλο από την εξωσωματική, ούτε πώς με λένε, όχι να κάνω και πίτσι πίτσι :(

Στελλίτσα, σε δικό μου τραπέζι θα έβρισκες άφθονη σαλατίτσα, αλλά τίποτε άλλο ;). Γιατί, νόστιμο μενού δεν είναι? Ελπίζω τα μωράκια να μην είναι πολύ απαιτητικά με το θέμα φαΐ και βέβαια να τρώνε πολύ λίγο.

Moments, μην ψάχνεις για συμπτώματα γιατί θα σε πάρουμε στο κυνήγι ομαδικά! Στην εξωσωματική είχα τα ίδια συμπτώματα που είχα και στη σπερματέγχυση, δηλαδή το απόλυτο τίποτα. Κι όμως, όλο και κάτι υπήρχε εκεί μέσα.

Φιλάκια σε όλες!!

ΥΓ: Αύριο οι αυχενικές διαφάνειες.... Γκλουπ.

8He6p3.png

oiFnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορητσι1

Μαριλου,δεν πειγες σε αιματολογο ακομι?Αναλογα με το ιστορικο στην οικογενεια(καρδιακα,εγκεφαλικα η πνευμονικα ιδιματα πριν τα 40 χρονια) και με τα αποτελεσματα που θα παρεις εγραφος,Θα σου πει και ο αιματολογος!Σχετικα με'μας ,πεζει και παλι μεγαλο ρολο το δοικο μας ιστορικο και τα ακριβεις αποτελεσματα(τι γονιδια σου βρεικαν και τι προκαλουν).

Συγκεκριμενα ξερω οτι και 40 μερες μετα το τοκετο συνεχειζουν η λεχονες με θρομβοφιλα να κανουν της ενεσουλες.Θα μπωρεις να θυλασεις χωρεις κανενα πρβολιμα.Εγω,λογο του ιστορικου μου θα συνεχεισω με αντυπικτικα μια ζωη(η ενσουλες η χαπακια).

Τουρτιτσα θα της κάνω το τραπεζι ετσι οπως τα εκανε η γιαγια μου Σμυρνια να δει τι σημαινει φαγητο. Καλή επιτυχια για αυριο να έχεις!

Απο την Σμυρνι ειταναι η γιαγια σου?Και η πεθερα μου απο Cesme,Μηκρης Ασιας εχει καταγωγη.Περασαν το 22 στη Χιο,οπου γεννιθεικε η πεθερα μου.

Ντεσκολορακι μου τελεια τα νεα... Και παγωτακια να μην γινουν, αν κανεις 2 παιδακια τι σε απασχολει? Αντε να γεμισει η κοιλιτσα σου μεθαυριο!

Αντε ντε ,πες της τα γιατι την εχει φαει πολυ το αγχος!

Εαν υπαρχει σοβαρο προβλημα στο σπερμα καταψυχουν τα ωαρια και οταν το σπερμα επανελθει ξεπαγωνουν τα ωαριακια και τα γονιμοποιουν.....Αλλα δεν παιζει με σενα κατι τετοιο....εντελως πληροφοριακα το αναφερω....

Κια εσεις για να εισαστε εντελωε σιγουροι γιατι δεν επαναλαμβανεται την εξεταση αυτη λιγες μερες πριν ??

Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά Μαράκι τελείως ενημερωτικά θα ήθελα να σου πω πως δυστυχώς κατάψυξη ωαρίων δεν γίνεται.. Δεν έχει βρεθεί ακόμα τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο και αυτό διότι το ωάριο είναι πολύ ευαίσθητο. Σε κανονικές συνθήκες (μέσα στον οργανισμό) το ωάριο επιβιώνει μετά βίας ένα 24ωρο. Αν το καταψύξουν και το αποψύξουν συνήθως δεν επιβιώνει ποτέ..

Αυτό που γίνεται είναι όταν μια κοπέλα έχει πρόβλημα υγείας και πρέπει να υποβληθεί σε κάποια θεραπεία (χημειοθεραπεία, ακτινοβολία, κλπ) και δεν έχει παιδιά είναι να πάρουν ωοθηκικό ιστό και να τον καταψύξουν για αργότερα..

Επίσης τη μέρα της ωοληψίας δεν γίνεται καλλιέργεια στο σπέρμα.. Δεν προλαβαίνουν να κάνουν την καλλιέργεια και να περιμένουν τα αποτελέσματα. Γι' αυτό συνήθως ζητάνε την καλλιέργεια αρκετά νωρίτερα ούτως ώστε να έχουν χρόνο να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε μικρόβιο εμφανιστεί..

Θέλω να πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ για τις εγκυμοσύνες σας και εύχομαι να φτάσουν όλες μέχρι το τέλος!

Φιλικά,

Δομνίνα:-P

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά Μαράκι τελείως ενημερωτικά θα ήθελα να σου πω πως δυστυχώς κατάψυξη ωαρίων δεν γίνεται.. Δεν έχει βρεθεί ακόμα τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο και αυτό διότι το ωάριο είναι πολύ ευαίσθητο. Σε κανονικές συνθήκες (μέσα στον οργανισμό) το ωάριο επιβιώνει μετά βίας ένα 24ωρο. Αν το καταψύξουν και το αποψύξουν συνήθως δεν επιβιώνει ποτέ..

Αυτό που γίνεται είναι όταν μια κοπέλα έχει πρόβλημα υγείας και πρέπει να υποβληθεί σε κάποια θεραπεία (χημειοθεραπεία, ακτινοβολία, κλπ) και δεν έχει παιδιά είναι να πάρουν ωοθηκικό ιστό και να τον καταψύξουν για αργότερα..

Επίσης τη μέρα της ωοληψίας δεν γίνεται καλλιέργεια στο σπέρμα.. Δεν προλαβαίνουν να κάνουν την καλλιέργεια και να περιμένουν τα αποτελέσματα. Γι' αυτό συνήθως ζητάνε την καλλιέργεια αρκετά νωρίτερα ούτως ώστε να έχουν χρόνο να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε μικρόβιο εμφανιστεί..

Θέλω να πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ για τις εγκυμοσύνες σας και εύχομαι να φτάσουν όλες μέχρι το τέλος!

Φιλικά,

Δομνίνα:-P

Δομνινα τι κανεις εσυ καλη μου?

Τουρτιτσα θα της κάνω το τραπεζι ετσι οπως τα εκανε η γιαγια μου Σμυρνια να δει τι σημαινει φαγητο. Καλή επιτυχια για αυριο να έχεις!

Ωχ, καταγωγή από Σμύρνη? Κατάλαβα, θα πάω να εντυπωσιάσω κανέναν άλλον με τις ντοματοσαλάτες μου :(

Είχα δει την Πολίτικη Κουζίνα τις προάλλες και αλληθώρισε το μάτι μου.

Δομνίνα, καλώς σε δεχτήκαμε πάλι! Οι συμβουλές σου είναι πάντα εύστοχες και ευπρόσδεκτες! Κάπου θυμάμαι να το είχε πάρει κι εμένα το μάτι μου αυτό για την κατάψυξη ωαρίων...

Σας ευχαριστώ για τις ευχούλες σας! Στις 7:30 το πρωί θα πάω, αλλά φαντάζομαι ότι θα περιμένω ως συνήθως...

8He6p3.png

oiFnp3.png

καλως το δομνινακι μας...εισαι καλα κοπελα μου??

ιονελιτα σημερα θα μιλησω με την αιματολογο κ θα μου πει ποτε θα παω...

εξακολουθω κ κανω κλεξαν των 0.6

αρα πρεπει να την ρωτησω κ για την μετεπειτα ζωη μου το τι θα κανω...

κανενα ιστορικο στην οικογενεια δεν εχουμε....παλι το μαυρο προβατο ειμαι

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...