Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Διάλειμμα δε κάνω. Αυτό είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου. Το θέμα είναι με ποιον γιατρό θα συνεχίσω. 

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα ως τώρα,νομίζω πως ο μαστρ..είναι η καλύτερη επιλογή κ καλά κάνεις που το σκέφτεσαι .Τόσος κόπος και ούτε ένα έμβρυο στον άλλον,οπότε η το εμβρυολογικο τους δεν είναι καλό η κάτι άλλο παίζει 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Δηλαδη Αθηνα θα ανεβεις μονο οταν ειναι να γινει η ωοληψια ?? Ο γιατρος σου θα συνεργαστει με τον Παντο τηλεφωνικα για την πορεια σου ?

ετσι ακριβως, στελνει ολα τα αποτελεσματα κ μου λενε πως συνεχιζω.

εχουν ηδη μιλησει.

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Δεσκολορ μου σου κανανε την εξεταση metabol.... δεν θυμαμαι ακριβως πως τη λενε για τα εμβρυακια σου ???

οχι μαρακι μου δεν την ξερω καναυτη την εξεταση ουτε μου ειπε κατι...εδω ουτε για τις βλαστοκυστες μου ειπε !! Εγω τις ειπα κ επεμενα...

παντως εμας μας ειπε 3500 με μικρογονιμοποιηση κ ολα μεσα...ορμονολογικες εξετασεις οιστραδιολης και υπερηχα

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Κα΄λημέρα κουκλίτσες μου.Τι μου κάνετε?Ευχομαι όλα να βαίνουν καλά.

Descoloriraki μπήκα για να σου πώ καλή επιτυχία.Διάβασα οτι τελικά θα πάς αυριο με βλαστοκύστες.Τέλεια μικρή μου.Ξέρω οτι η επιτυχία στις βλαστοκύστες φτάνει σε κάποιες περιπτώσεις και το 80%.Σου ευχομαι να είσαι μέσα σε αυτό το ποσοστό και μάλιστα με δίδυμα.

Μαράκι1981 εσύ πάς αυριο για υπέρυχο σωστά?Σου ευχομαι και σένα όλα να πάνε τέλεια και να εχεις όσα περισσότερα ωαριάκια γίνεται για να πάς και εσύ σε βλαστοκύστες.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?Οι εγκυούλες μου?

Φιλάκια σε όλες.

Βρε κορίτσια έχω στο ψυγείο 4-5 κουτιά ενέσεις menopur ξέρετε αν τα χρειάζεται καμί,γιατι λείγουν τον 2/2011.

Δομνινάκι....μήπως εσύ κάνεις αυτές τις ενέσεις?Νομίζω οτι κάπου το είχα διαβάσει ή κάνω λάθος?θα μπώ κάποια στιγμή και στο καφέ της εξωσωματικής να το πώ και εκεί.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Maria1981, είχα κάνει θρομβοελαστόγραμμα τη μέρα της εμβρυομεταφοράς και γονιδιακές εξετάσεις αίματος για θρομβοφιλία λίγες μέρες πριν. Σύνολο κάπου ανάμεσα 250 και 300 ευρώ, δε θυμάμαι καλά.

Κοριτσάκια δε θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά η αυχενική αποδείχτηκε πανωλεθρία. Το ένα εμβρυάκι σίγουρα δεν το κρατάμε, ανεγκεφαλία, το άλλο είχε ταχυπαλμία και μεγάλη αυχενική και θα γίνει επανεξέταση σε δυο εβδομάδες μήπως τυχόν έχει διορθωθεί τίποτα. Στο ίδιο ραντεβού θα γίνει και η μείωση, απλώς δεν ξέρουμε αν θα μείνουμε με ένα ή δύο. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι.

Τώρα είμαι στη δουλειά και προσπαθώ να μαζέψω το πρόσωπό μου για να μη μοιάζει με μάσκα αρχαίας τραγωδίας...

8He6p3.png

oiFnp3.png

Καλημερα ομορφες μου φιλεναδες!

Νασουλα καλος μας επεισκεπτικες και μας σκεφτικες!Τα φαρμακακια που σου περισσεψανε συγουρα θα βρου τον καλυτερο αποδεκτη!:D

Δεσκολοριρα ,χαλαρωσες λιγουλακι!Αμα οχι ,χρειαζεται πολυ γριγορα να βρεις τον τροπο γιατι η αυριανι μερα εφτασε και το μονο που περπει να εχεις στην ψυχουλα σου χρειαζεται ηρεμεια και ψυχρεμεια!:D

Μομεντς ,σαν εχτες μου φανεικε που υποδεχτικες τα μομεντακια.Περειμενω με μεγαλη αγωνια την ημερα που θα μαθουμε τα χαρουμενα νεα!:D

Μαρια 1981 καλα νεακια να μας φερεις!Πλακα ,πλακα,κοντεβεις και,συ να υποδεχτεις τα μωρακια σου!:D

Να γεινεται ολες μανουλες,διδιμομανουλες και τριδιμομανουλες!Η μεγαλυτερη χαρα που μπωρουμε να ζεισουμε !:D

Maria1981, είχα κάνει θρομβοελαστόγραμμα τη μέρα της εμβρυομεταφοράς και γονιδιακές εξετάσεις αίματος για θρομβοφιλία λίγες μέρες πριν. Σύνολο κάπου ανάμεσα 250 και 300 ευρώ, δε θυμάμαι καλά.

Κοριτσάκια δε θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά η αυχενική αποδείχτηκε πανωλεθρία. Το ένα εμβρυάκι σίγουρα δεν το κρατάμε, ανεγκεφαλία, το άλλο είχε ταχυπαλμία και μεγάλη αυχενική και θα γίνει επανεξέταση σε δυο εβδομάδες μήπως τυχόν έχει διορθωθεί τίποτα. Στο ίδιο ραντεβού θα γίνει και η μείωση, απλώς δεν ξέρουμε αν θα μείνουμε με ένα ή δύο. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι.

Τώρα είμαι στη δουλειά και προσπαθώ να μαζέψω το πρόσωπό μου για να μη μοιάζει με μάσκα αρχαίας τραγωδίας...

:shock::shock:

Έχω σοκαριστεί!!

Το μόνο που κάνω είναι να προσεύχομαι για σένα με όλη μου την ψυχή!

Μακάρι να γίνει το καλύτερο και να μην κινδυνέψουν όλα τα μωράκια ή εσύ!

Σε σκέφτομαι!!!!!!Προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι please!!!Καλή δύναμη!!!

Φιλάκια!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Αχ Τουρτιτσα μου τα νεα σου μου καψανε την καρδια!Ειδικα που περειμενω συντομα να παω για αυκενικη.Επανιλθα με τα ποδια πανω στην Γη και μας θυμεισες οτι τοιποτα δεν εχουμε δεδομενο.Ελπειζω καρδια μου να σου μεινουν τουλαχιστον δυο γερα μωρακια!Συγνωμη,δεν μπωρω να γραψω αλλο!Τα δακρια δεν μ'αφεινουν!Κουραγιο!

Διαφημίσεις

Αχ γιατι.. Καλα που υπάρχουν και οι εξετασεις. Τουρτιτσα να μην στενχωριεσαι, για καλο θα γινει η μειωση. Με 1 η 2 η 3 παιδακια παλι μανουλα θα γινεις το καλοκαιρι! Οτι πει ο γιατρος!;)

καλημερα.

αχ βρε τουρτιτσα μου....μονο αυτα δεν περιμενα να διαβασω...

λυπαμαι παρα πολυ...ας προσευχηθουμε να ειναι καλα τα αλλα 2...

δειξε κουραγιο κ αντοχη γιατι εχεις δρομο ακομα

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Τι είναι αυτά τα νέα;:(Τουρτίτσα μου τι να σου πούμε τώρα εμείς; Αχ απίστευτο! Ελπίζω να αλλάξουνε τα δεδομένα μέχρι την επόμενη εξέταση...Είναι πιθανον δεν είναι; Αχ...με το που θα βγω απ το σπίτι θα ανάψω ένα κεράκι για τα μικρά μας τα τουρτάκια...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Τουρτίτσα μου γλυκιά ειλικρινά δεν ξέρω τι να σου πω..

Σίγουρα τα νέα σου δεν ήταν τα αναμενόμενα αλλά κοριτσάκι μου δες τα θετικά του όλου θέματος.. Είμαι σίγουρη ότι το δεύτερο μωράκι θα είναι τελείως καλά σε δυο βδομάδες και δεν θα χρειαστεί να προχωρήσετε σε περαιτέρω μείωση..

Με διδυμάκια η εγκυμοσύνη σου θα φτάσει στο τέλος της πιο ομαλά και τα μωράκια σου όταν με το καλό αντικρύσουν το φως δεν θα χρειαστεί να υποβληθούν στο μαρτυριο της ΜΕΝ ή της θερμοκοιτίδας.. Θα είναι έτοιμα..

Ξέρω, είναι πολύ σκληρό για μια μάνα να αποχωρίζεται το παιδί της ακόμα και σε αυτή την εμβρυική ηλικία ακόμα αλλά είναι για το καλό των άλλων δυο.. Η σκέψη μας και η αγκαλιά μας είναι εδώ για σένα και είμαι σίγουρη ότι όλες προσευχόμαστε σε δυο βδομάδες να έχουν αλλάξει άρδην τα δεδομένα..

Μομεντάκι το σάββατο πλησιάζει ολοταχώς..

Nasoyli μου καλά θυμάσαι, Menopur κάνω αλλά δεν ξέρω στην επόμενη προσπάθεια τι φάρμακα θα μου δώσει ο γιατρός. Τον Γενάρη θα κλείσω ραντεβού μαζί του για να δούμε πως θα προχωρήσουμε.. Σ' ευχαριστώ και που σκέφτηκες..

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια που εγκυμονούν και που είναι στην προσπάθεια.. Ότι θέλετε, είμαι εδώ..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Αχ παιδια τι νεα ηταν αυτα?εκει που διαβαζα τα νεα σας απο χθες και ημουν ετοιμη να κανω πλακα με τη descolorita που θελει διδυμακια μου κοπηκαν τα ποδια!!!τουρτιτσα μου κοριτσακι μου οτι και να σου πω ειναι τοσο λιγο αγαπη μου!προσπαθησε να εισαι ηρεμη μεχρι την επομενη συναντηση ψυχραιμια πανω απ'ολα και ειμαι σιγουρη(δεν μπορει να γινει αλλιως!)οτι ολα θα πανε καλα και θα παρεις αγκαλια τα δυο σου παιδακια συντομα!!!Κουραγιο κοριτσακι μου και αν θελεις καποιον να μιλησεις εγω ειμαι εδω!οπως και ολες μαζι κοντα σου καθε στιγμη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...