Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Souri είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Γύρισα από υπέρηχο, όλα καλά ξεκινάμε σε αυτόν το κύκλο για προετοιμασία ετ. 

Θα με πάει με φυσικό κυκλο τελικά και χάρηκα που το πρότεινε απο μονος του γιατί ειχα σκοπό να του το προτείνω κι εγώ. Έγινε μεγάλη συζήτηση για το αν θα βάλουμε 1 ή και τις 2 βλαστοκυστες. Δεν είμαι και σίγουρη για τι βαθμούς τους, αν θυμάμαι  καλα είναι 1ΑΑ και 2ΑΒ, θα πάρουμε ενα τηλ αύριο το κέντρο να μιλήσουμε και με εμβρυολογο να μας δώσει κι αυτός τα φώτα του. Ο γιατρός λέει και τις δύο, ο συζυξ να του πάει κι εγώ θα βγω απ τα τζάμια αν κάτσουμε στο 5% που μας έδωσε ο γιατρός να πιάσουν και οι δύο. Και εννοείται δε παίζει μείωση στη προκειμένη. Εμένα όμως,  κάτι μου λέει ότι δε θα πιάσουν.. δυστυχώς και μακάρι να βγω ψεύτρα. Δε πήγε πιστεύω καλά όλη η φουρνιά..

Anyways ακρη δε βγάλαμε. Την άλλη Τετάρτη ξανά πάω για  υπέρηχο να με δει και μετά είπαμε να φύγουμε ένα 4ημερακι οι 2 μας να ξελαμπικαρουμε οπότε πιστεύω εκεί θα παρθεί η απόφαση.

Για δεύτερο πας αν θυμάμαι καλά και έχεις ήδη δίδυμα και φοβάσαι για δίδυμη κύηση σωστά ???? Πάνε για δύο κορίτσι μου μια χαρά είναι οι βλαστοκυστες είναι Α και οι δύο μπορεί να είναι 2 και 1 αλλά είναι Α ,να έχεις περισσότερες πιθανότητες ...

Κορίτσια καλημέρα ,άσχετο ,θα φάω κράξιμο ίσως άλλες θα γελάσετε αλλά εγώ θα το πω ,το chat gpt έχει γίνει ο καλύτερος φίλος μου ,κάνω σύγκριση τα λεγόμενα του γιατρού και τ αναθεματισμενο με λέει ακριβώς τα ίδια ,πολύ τ αγαπάω χαχαχχαχα

Cafe Νοεμβριου 2013

polixenh

Recommended Posts

Πωπω χαμος γινεται!!! Καλημερα Κοριτσιααααα!!!! :D Ενα βραδυ δεν μπηκα γιατι εβλεπα δοκιμαστικα MotoGp, και διαβαζω μια ωρα τωρα δημοσιευματα!!! Σε ποια να πρωτοαπαντησω;;; :D

Γεια σας τσούπρες! Πήγαμε τη βόλτα μας, ήπιαμε το καφεδάκι μας (τρόπος του λέγειν καθότι κεφέ δε μπορώ να πιω ανακατεύομαι), γυρίσαμε, φάγαμε σουπιες κρασάτες με ρυζάκι και τώρα τα αγόρια μου κοιμούνται και εγώ σερφάρω!

Δημητρουλα μια χαρά το μωρό!!! Αντε με το καλό η αυχενική τώρα!

Εγώ κάνω αναγκαστικά όλες τις δουλειές μόνη μου απλά πλέον τις κάνω σε πιο αργούς ρυθμούς και λιγότερο σχολαστικά. Μαμά και πεθερά είναι μακρυά και γυναίκα θα πάρω αργότερα μόνο για τα χοντρά (να σηκώσει χαλιά κλπ) εκτός αν πει κάτι αντίθετο ο γιατρός!

Εγώ προαίσθημα δεν έχω για το φύλο, ούτε στο πρώτο είχα! Απλά επειδή έχω αγόι θα ήθελα να έχω κι ένα κοριτσάκι...βέβαια κι αγόρι να ναι θα χαρώ!!! Βασικά γερό να ναι κι οτι να ναι!!!

Εμενα δεν με αφηνουν ρε Κατερινα, μενουν διπλα ακριβως τα πεθερικα μου, και μολις με δουν να κανω κατι, χαλανε τον κοσμο!!! Με προσεχουν παρα πολυ!!! Το 1ο εγγονι, θα τους χαρισω ντε!!:tongue::tongue:

Η αληθεια ειναι οτι προαισθημα δεν ειχα ουτε εγω!! Αλλα απο χτες γυριζουν φωνουλες στο μυαλο μου που φωναζουν "αγορακι ειναι"!!! το "ενστικτο της μανας" χαχαχχαα :D:D

Κορίτσια τι κάνετε; Ξεκίνησαν οι υπνηλιες. Το πρόβλημα όμως είναι πως ενώ νυστ;ζω δεν με περνει ουύπνος..

Ισως γιατι εχεις αγχος, και σκεφτεσαι πολυ το μωρο, αυτο το ειχα στην 1η εγκυμοσυνη ματι δεν εκλεινα, μεχρι και φανταρο τον ειχα φανταστει και αν ηταν κοριτσι την ειχα φανταστει να κανει τη δουλεια που παντα ηθελα να κανω αλλα δεν τα καταφερα!!

Γι'αυτο σου λεω, ηρεμησε ασε το μυαλο σου να χαλαρωσει και πιστεψε με θα κοιμηθεις!!

καλησπερα κοριτσια,τι κανετε?

πω πω πολλα που γραψατε,μιαμιση σελιδα διαβαζα,χαθηκα!!θα σχολιασω οτι θυμαμαι γιατι ειμαι κ μιας ηλικιας...

ααααα τωρα που ειπα ηλικια,καλα ολα τα πιπινακια μαζευτηκαν εδω???20 η μια,26 η αλλη!φτου φτου να μη σας ματιασω!!

κοκκινοτριχα,μαλλον ειμαστε οι γιαγιαδες εδω μεσα κ εγω 30 ειμαι.τα κοριτσια αρχισαν ηδη το δουλεμα!χαχαχαχαχαχαχαχα :tongue::D:mrgreen:

αστειευομαι φυσικα,να το ξερετε ειμαι μεγαλο πειραχτηρι!!

κοκκινοτριχα να σου πω κατι αλλα μην στραβωσεις?μηπως να μας ελεγες το ονομα σου γιατι δε μπορω να σε προσφωνιζω με το νικ σου??συγγνωμη κ ολας που στο ζητω κ ελπιζω να μην το παρεις ασχημα...

επισης να καλως ορισω ολα τα νεα μελη και με το καλο ολα μας τα μωρακια!!!

δουλειες??τι ειναι αυτο? δευτερα με παρασκευη λειπουμε απ το πρωι κ επιστρεφουμε αργα το απογευμα.μονο τα πολυ βασικα κανω.το σαββατο θα φερω τουμπα το σπιτι κ την κυριακη ξεκουραζομαστε οικογενειακως.οπου το σπιτι εχει γινει παλι χαλια φυσικα!!ενδεικτικα να σας αναφερω οτι τα τζαμια μου μενουν καθαρα, μετρημενο τωρα αυτο με το ρολοι,5 δευτερολεπτα!!!!!με το που τα καθαριζω, παει ο μικρος και αφηνει δαχτυλιες.το τραπεζομαντηλο ειναι πιο τυχερο.βεεεεεβαια αυτο εχει μεσο ορο ζωης 15 δευτερολεπτα.με το που το βαζω καθαρο κ αστραφτερο,πιανει τις κηρομπογιες κ το αρχιζει στις μουτζουρες.10 μπλοκ ζωγραφικης εχουμε,αλλα το μαναρι μου εχει αδυναμια στο τραπεζομαντηλακι της μαμας.κ στη μοκετα επισης :roll:

αχχαχαχα, με εκανες πραγματικα και δακρυσα απο το γελιο!!! πρεπει να γραψεις βιβλιο εσυ, με τιτλο "η ζωη με 2 (σε λιγο:tongue:) μπομπιρακια στο σπιτι"!!! χαχαχ

οσο για το θεμα υπνηλια... χα!!εδω γελαμε!!!!

αρχικα να σας πω πως εχω να ευχαριστηθω υπνο εδω κ τρια χρονια :(

τους τελευταιους μηνες εγκυος στον γιο μου,ηταν απιστευτα αβολα,λογω κοιλιας κ λογω συχνοουριας...:oops:

μετα με τον γιο μου απο νεογεννητο κ μεχρι σημερα ειχαμε αρκετες δυσκολες νυχτες.κολικοι,δοντακια,πυρετους,ιωσεις,πονακια....εχουμε περασει απ ολα τα σταδια.

τωρα και να ηθελα να κοιμηθω,οταν θα νυσταξω...εκ των πραγματων ειναι αδυνατο!!

για παραδειγμα σημερα πηγαμε το απογευμα στις κουνιες,επιστρεψαμε,εκατσα στον καναπε,τα ματια μου εκλεισαν μονα τους,κ ομικρος αρχισε να μου κολλαει αυτοκολλητα στο προσωπο.

:rolleyes::rolleyes:....λες κ ειχα ανεμοβλογια με εκανε μες στα λαγουδια κ στις αρκουδες χαχαχαχαχαχαχα τον σκανταλιαρη,ειχε κολλησει κ εκεινος ενα στη μυτη του....φαση ειχε.εεε πως να κοιμηθεις κ να χανεις τετοιες στιγμες? μου λειπει ηδη αρκετα μες στην εβδομαδα,οποτε χαλαλι του!!!

ναι εχεις δικιο, δεν τα χανεις αυτα!!! Γιατι ξυπναει ενα πρωι και σου λεει μανα φευγω, ανοιγω φτερα!! :?

κοριτσαρες....

ελπιζω να μη σας προσγειωσα αποτομα στην πραγματικοτητα,αλλα τις διαφημισεις με τα μωρακια αγγελακια,που παιζουν ησυχα κ χαρουμενα σε μια γωνιτσα σε ενα σπιτι τακτοποιημενο κ πεντακαθαρο με τους γονεις διπλα με το βλεμμα της απολυτης ικανοποιησης να καμαρωνουν....ξεχαστε το! κατι τετοιο τουλαχιστον τη δικη μου οικογενεια δεν την χαρακτηριζει!!!

αναγουλες κ εγω ακομα εχω ρε παιδια....τι θα γινει πια με αυτο το χαλι?

αληθεια αγορες εχετε κανει?δε μιλαω για τιποτα τεραστιες,καλτσακια?πετσετουλες?μικρο αξεσουαρ?κανα παιχνιδακι?

Οχι ακομα, περιμενουμε την αυχενικη, και μετα!! Αλλα βιτρινουλες, παιδακια στις καφετεριες, στυλακια σε περιοδικα, δωματιακια κτλ κοιταω και με το παραπανω!!! Γλυκια ανυπομονησια!! :D:D Εσυ;;

Καλημερα! Τι κανετε; Έχω λίγα νεύρα αλλά θα περάσουν. Λέω στην πεθερά μου τι δεν επιτρέπεται να τρώω και αυτή θυμίζει και λέει εμείς τα τρωγαμε όλα τίποτα δε πάθαμε. Τα λεω στην κουνιαδα μου που είναι και αυτη έγκυος και πεταγεται η πεθερά μου και,λέει μην ακούς αφού εσένα,σου είπε ο γιατρός να τρως από όλα αυτό θα κανείς. Αυτήν τρελάθηκε να ψάχνει στο ίντερνετ. Με έφτασαν στο αμήν. Όσο για αγορές για μένα είναι νωρίς ακόμα. Εμεις ούτε καρδούλα δεν ακούσαμε. Την παρασκευη θα πάμε. Αλλά πιστεύω πως αν δεν μπω στο δεύτερο τρίμηνο δεν θα παρω τίποτα. Όσο για την ηλικία δεν νομίζω να έχει σχέση. Σημασία έχει τι μυαλο κουβαλάς. Αυτοί που με ξέρουν καλά ου λλένε ότι ώρες ώρες παρασοβαρευω για την ηλικία μου. Χαρακτηριστικό παραδειγμα : η καλητερη μου φίλη έχει την ηλικία της μάνας μου. 41. Κι όμως δεσαμε και ειναι η μοναδική από όλες που ξέρει για την εγκυμοσυνη μου. Μάλιστα την μέρα που πήγα για χοριακη ήρθε και με βρηκε για να μην είμαι μόνη μου.

Ελλη μου, μην θυμωνεις για τετοια, ενταξει δεν ειμαι παθουσα, γιατι με την πεθερα μου ειμαστε μανα με κορη αλλα πραγματικα, αυτο που σου ειπε η πεθερα σου το λεω εγω και μονη μου, πως μας καταντησαν ετσι;;; ουτε να κλασ...με δεν μπορουμε, συγνωμη κιολας!!!

Αλλα πραγματικα, ουτε εμενα μου απαγορεψε τροφες ο γιατρος μου, απο μονη μου το κανω για να ειμαι εγω ησυχη!!! ;);) Οπως επισης απο μονη μου σταματησα και τη δουλεια μου! Ειμαι μανικιουριστ και δεν ηθελα να εισπνεω ολα τα ασετον, μανον, ακρυλικα και primer. καταλαβαινεις!!! Οποτε το εκλεισα το στουντιο προς το παρον ;);)

Οσο για την ηλικια ξερω ακριβως τι εννοεις!!

Καλημέρα κι από μένα! Εγώ είμαι 33 και όντως είμαιη γιαγιά εδώ μέσα! Χαχαχαχαχαχα...

Άννα με λένε Κατερίνα μου, γιατί να παρεξηγηθώ που ρώτησες;

Έλλη μην ακούς κανέναν και μη δίνεις σημασία. Όσο θα προχωρά η εγκυμοσύνη σου έχεις να ακούσεις τα άπειρα, οπότε από το ένα αυτί να μπαίνουν κι από το άλλο να βγαίνουν!

Καλά η Κατερίνα με κάλυψε, σπίτια με μωρά σαν αυτά των διαφημίσεων δεν υπάρχουν απλά!!!

Όσο για αγορές ούτε που άρχισα να το σκέφτομαι 1ον γιατί ούτε κι εμείς ακούσαμε καρδιά και 2ον γιατί έχουμε τόσα πράματα από το πρώτο!

Γιαγιάκαααααααααααααααααα!!! χαχαχαχαχχα :D:D:D:D:D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πρωτα απο ολα, ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΧΑ συγνωμη αλλα στο προηγουμενο ποστ σε ειπα κατερινα!!!

Συνήθως δεν της δίνω σημασία. Αλλά λίγο το ανχος πως θα πάνε τα πραγματα, λίγο οι ορμόνες πολύ θέλει να μου γυρισει το μάτι; Η αλήθεια είναι ότι με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην ψωνίσω έστω και ένα φορμακι να το παίρνω αγκαλιά. Δεν Θα περάσουν ποτέ αυτοί οι κηνες..

Ελλη μου εχεις πολυ αγχος!!! Οσο για το κορμακι παρε ενα, εμεις εχουμε ενα που καναμε δωρο στον πεθερο μου στην γιορτη του, το οποιο το ζωγραφισα (μιας και ζωγραφιζω κιολας) και εγραψα πανω "παππου κερνας ουζακι;" !!! το εχει κρεμασει η πεθερα μου στο σπιτι απο εκει!! Ειναι σκετη γλυκα!! :D:D Α! περιττο να σας πω τι επαθε ο πεθερος μου μολις το ειδε!!!

Όσο για τα μωρά των διαφημησεων υπάρχουν και εξερεσεις. Η πεθερά μου έλεγε πως τον αντρουλη μου τον αλλαζε, τον τάιζε και τον έβαζε στην κούνια. Ήταν τόσο ήσυχος που ξεχνουσες οτι υπάρχει μωρο στο σπίτι. Εγώ πάλι το αντίθετο. Πως γινόταν να κλαίω και την ωρα που βυζαινα. Καλά οι κολλικοι. 6 μήνες η μάνα μου δεν έκλεισε μάτι.

Και μια απο τα ιδια με εσενα με ενα Α στο στομα ημουν!!! Πολυ γκρινια!!! χαχαχα :D:D

Να περασει και να πάνε ολα καλά και να κρατήσω το θαυματακθ μου στην αγκαλιά μου. Και ας μην ξανακοιμηθω ποτε!

Βρε με αγχωνεις και εμενα!!! θα σε δειρω!! Ολα καλα θα πανε!!! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!! ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :D :D:D:D:D

μολις φας το πρωτο κατουρημα να σε δω, χαχαχ πολυ γέλιο!!

Γετα να ειναιππάνω από ολα. Οσο για το ζωηρά εντάξει ας,είναι. Δηλαδή τι θέλουμε να καθετε και να κοιτάει γύρω γύρω και να μην κάνει τα ναζια του και τα παιχνιδάκια με τα κυνηγητα του; Χαχαχαχαχα! Τι σκέφτηκα τώρα.. Να παρουμε ολες από μια γερμανίδα νταντά να Υ; έχει σουζα! Χαχαχαχα....

Πεσ΄τα ντε!! ΧΑΧΧΑ αγαλματακια ακουνητα;;;; :D

Διαφημιστικά βαλιτσακια και κουπόνια ποτέ θα παραγγείλουμε; ( βιάζομαι πάλι.. χαχαχα! )

Εγω που εκανα μια ερευνα δεν βρηκα τιποτα της προκοπης για τωρα, τα περισσοτερα ειναι για μετα το τοκετο!!

Εγώ θα γραφτω γιατί δεν ξέρω τι δίνουν εδώ στο νοσοκομείο. Ας περάσει το πρωτο τρίμηνο. Καλά σε αφήνω τωρα να κάνω καμία δουλειά! Από αυτές που γίνονται Α εισαι καθιστή. Φιλια!

Φιλακια καλες δουλιτσες, παω και εγω για καφεδακι!!!!

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Πρωτα απο ολα, ΚΟΚΚΙΝΟΤΡΙΧΑ συγνωμη αλλα στο προηγουμενο ποστ σε ειπα κατερινα!!!

Φιλακια καλες δουλιτσες, παω και εγω για καφεδακι!!!!

Καλέ σιγά... συγχωρεμένη τέκνο μου! Άννα κορίτσια μου σας έχω μπερδέψει με το ψευδώνυμο, χοχοχοχοχο! Άντε καλό καφεδάκι, εγώ πάω να μαγειρέψω!

καλημερα σε ολες τις μελλουσες μανουλες!

Καλημέρα Λία!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Γεια σας κοριτσακια!

Ηρθα και εγω στην παρέα σας!

Δυσκολεύτηκαμε να το πιάσουμε το αστεράκι μας, αλλα δεν το βάλαμε κάτω!

Στην τελευταία μας προσπάθεια πριν την σαλπιγγογραφια τα καταφέραμε! :D

Την πρωταπριλιά έκανα τεστάκι αν και 3 μερες πριν την καθυστέρηση και ηταν θετικο!

Έκανα χοριακη, θετικη και αυτή!

Επιτέλους έρχεται ο πέλαγος t8301.gif

Οπως τα υπολόγισα ΠΗΤ εχω στις 10.12 αλλα απο όσα κορίτσια ακούω γεννανε 1-2 εβδομάδες νωρίτερα!

Δηλαδή οταν λένε γέννησαν στις 38 εβδομάδες μετράνε και τις 2 εβδομαδα. περίπου πριν την ωορρηξια;;;

unJ4p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Μαράκι! Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά. Η εγκυμοσύνη κανονικα κραταει 40 βδομάδες. Αλλά απο 37 βδομάδα που μπαίνεις στον μήνα σου οποιαδήποτε στιγμή μπορει να σε πιασουν οι πόνοι. Και εννοείτε θεωρείται τελειομηνο. Πηγές στο γιατρό; Σε ποια βδομάδα είσαι; ( πολλές ερωτήσεις Ε; )

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Μαράκι καλωσήρθες! Η εγκυμοσύνη μετριέται πάντα από την πρώτη ημέρα της περιόδου γιατί δεν είναι δυνατόν να ξέρεις (συνήθως) ακριβή μέρα σύλληψης! Οπότε περίπου 2 βδομάδες όντως δεν είσαι έγκυος (1 που έχεις περίοδο και άλλη 1 μέχρι την ωορηξία και τη σύλληψη). Ωστόσο όπως είπε και η Έλλη από τη στιγμή που μπαίνεις στο μήνα σου μπορεί ανά πάσα στιγμή να γεννήσεις και το μωρό κατά 99,9% θα είναι μια χαρά (αν έχεις περάσει τις 38 εβδομάδες τότε ακόμα καλύτερα).

Πάντως μη το λες πως όλες γεννάνε 1-2 εβδομάδες νωρίτερα, ίσα ίσα πολλές πρωτότοκες παίρνουν και μέρες από το 10ο μήνα (εγώ στο γιο μου είχα ΠΗΤ 23/12 και γέννησα 26/12 και αυτό με καισαρική όχι οτι με πιασαν οι πόνοι)!

Όπως και να χεις ηρέμησε και απόλαυσε το! Το ξαναλέω σαν την πρώτη εγκυμοσύνη δεν έχει!!! Όλοι σε προσέχουν και όλα τα απολαμβάνεις με άλλο ενθουσιασμό καθότι είναι πρωτόγνωρα!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

Ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις! Ειμαι 4-5 εβδομαδα!

Απλά ο κύκλος μου δεν ειναι 28 αλλα 32 ημερών και για αυτο δυσκολευόμαι να το μετρησω ακριβώς αν και ξερω ποτε έγινε η ωορρηξια!

Πρωτη επίσκεψη στον γυναικολογο θα εχω μεθαύριο Τρίτη , όπου θα ειμαι στην 6η μερα καθυστέρησης και ο γιατρός ειπε πως θα δουμε σάκο!

Εσείς ποτε κάνατε τον πρώτο υπερηχο;

unJ4p3.png

Εγώ έκανα την έκτη μέρα καθυστερήσεις χοριακη και βγηκε πάνω από 800 μοναδες. Και την ίδια μέρα είδαμε και σάκο και μια μικρή μικρή κουκίδα. Ήταν την Δευτέρα που μας πέρασε και ήμουν ακριβώς 5 βδομαδων (αλλάζω βδομάδα κάθε δευτέρα). Μετά βέβαια την Τρίτη το βραδάκι πήγα πάλι γιατι είδα πολύ πολύ λίγο αίμα αλλα δεν ήταν τίποτα. Και μάλιστα το σακουλάκι μου και το σπορακι μου είχαν μεγαλώσει από τη Δευτέρα το πρωί. Τώρα την Παρασκευή θα ξαναπάω για,καρδούλα. (θα είμαι 6 βδομαδων και 4 ημερων)

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Γεια σας κοριτσακια!

Ηρθα και εγω στην παρέα σας!

Δυσκολεύτηκαμε να το πιάσουμε το αστεράκι μας, αλλα δεν το βάλαμε κάτω!

Στην τελευταία μας προσπάθεια πριν την σαλπιγγογραφια τα καταφέραμε! :D

Την πρωταπριλιά έκανα τεστάκι αν και 3 μερες πριν την καθυστέρηση και ηταν θετικο!

Έκανα χοριακη, θετικη και αυτή!

Επιτέλους έρχεται ο πέλαγος t8301.gif

Οπως τα υπολόγισα ΠΗΤ εχω στις 10.12 αλλα απο όσα κορίτσια ακούω γεννανε 1-2 εβδομάδες νωρίτερα!

Δηλαδή οταν λένε γέννησαν στις 38 εβδομάδες μετράνε και τις 2 εβδομαδα. περίπου πριν την ωορρηξια;;;

Μαρακι καλωσορισες , με το καλο το μωρουλινι σου και καλη εγκυμοσυνη!!! :D:D:D:D:D:D

Αυτο με τις εβδομαδες που λες ισχυει στη δευτερη γεννα και αν εχει γινει καισαρικη στην πρωτη. Δεν σε αφηνει να τερματησεις ο γιατρος, να φτασεις δηλαδη στις 40 εβδομαδες και σε βαζει παλι με καισαρικη 1-2 βδομαδες νωριτερα..

Ποτε ειχες τελευταια εμμηνο ρυση;

Ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις! Ειμαι 4-5 εβδομαδα!

Απλά ο κύκλος μου δεν ειναι 28 αλλα 32 ημερών και για αυτο δυσκολευόμαι να το μετρησω ακριβώς αν και ξερω ποτε έγινε η ωορρηξια!

Πρωτη επίσκεψη στον γυναικολογο θα εχω μεθαύριο Τρίτη , όπου θα ειμαι στην 6η μερα καθυστέρησης και ο γιατρός ειπε πως θα δουμε σάκο!

Με το καλο ο υπερηχος!!! Εγω εκανα 5 εβδομαδων και 4 ημερων τον 1ο στον οποιο ειδαμε σακο και ενα τοσο δαααααααα σκατουλι, τον δευτερο 6 εβδομαδων και 6 ημερων που ακουσαμε καρδουλα και τον τριτο 7 εβδομαδων και 4 ημερων που εκει πλεον η καρδουλα του κοπανιοταν σαν τρελη χεχε!!! :D:D:D

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Διαφημίσεις

Εγώ τον πρώτο υπέρηχο τον έκανα 5 εβδομάδων και 1 ημέρας και είδαμε μόνο σάκο και εμβρυικά στοιχεία...το ήξερα οτι δεν θα δω πολλά αλλά είχα τόσο άγχος που έπρεπε οπωσδήποτε να πάω! Τώρα την Τετάρτη θα μαι 6 εβδομάδων και 4 ημερών και ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα!

vRX4p3.png

Dp1rp3.png

ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ!!! ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013!!!!

kat3r1na ....... ΠΗΤ 01/11/13

stefaniana...... ΠΗΤ 06/11/13

zwoula80 ....... ΠΗΤ 07/11/13

Figaroli .......... ΠΗΤ 07/11/13

Δημητρα69..... ΠΗΤ 09/11/13

polixenh ........ ΠΗΤ 15/11/13

elenaki1987 ... ΠΗΤ 20/11/13

kokkinotrixa.....ΠΗΤ 01/12/13

Ellie2013......... ΠΗΤ 02/12/13

Lia_84 ............ ΠΗΤ 04/12/13

maria*............ ΠΗΤ 10/12/13

ZViCp3.png

bEQ4p2.png

Αυτό που είπε η Μαρία για τις 38 βδομάδες το βρήκα σε ένα σάιτ. Η εγκυμωσυνη κανονικά είναι 38 βδομαδες αλλ; επειδή μετράμε από την τελευταία περίοδο βγαίνουν 40. Λογικό. Έχω Π.χ. περίοδο την 1 Γενάρη. Ωορρηξία γίνεται στη μέση του κύκλου άρα μετά τις 10 με 12 μέρα. Άρα πάνω κατω δυο βδομαδες μετά. Καταλάβατε η σας μπέρδεψα;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...