Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

      Σκέψου ότι η κορούλα μου δεν ήταν ΑΑ,όπως πχ το πρώτο που βάλαμε και δεν έγινε καν εμφύτευση και όπως αυτό τώρα που εξελίχθηκε σε βιοχημική 

      Θέμα τύχης μάλλον είναι που θα βρεθεί το υγιή έμβρυο !!

      να την χαίρεσαι την κορούλα σου και εύχομαι σύντομα να της κανείς το αδελφάκι !!! 

συνδιασμος ονοματων


Recommended Posts

καλησπερα ειμαι καινουργια στο φορουμ.Με λενε Νια και γενναω το δευτερο παιδακι μου σε λιγοτερο απο 20 μερες και ηθελα να με βοηθησετε σε κατι .το ξερω οτι ειναι νωρις ακομα απλα σκεφτομαστε το ονομα που θα δωσουμε στη μικρη οταν με το καλο γεννηθει εγω εχω ταξει να βαλω το ονομα της Παναγιας λογω καποιον προβληματων στην εγκυμοσυνη μου πολυ πριν ομως μεινω εγκυος ειχαμε συμφωνησει με τον αντρα μου να μπει αν ηταν κοριτσι το ονομα της αδερφης του που την εχει χασει.μηπως μπορειτε να μου βρειτε εναν συνδυασμο με το Μαρια και το Φιλιω?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλησπέρα και με το καλό να γεννήσεις την μπεμπούλα σου.

Το βαφτιστικό όνομα της κουνιάδας σου ποιο ήταν? Ήταν Θεοφίλη, Εριφύλη? Ρωτάω, γιατί σκέτο Φιλιώ δεν υπάρχει (για να καταφέρουμε καλύτερους συνδυασμούς...)


NuWHp2.png

InJWp3.png

Link to comment
Share on other sites

το θεμα ειναι οτι ο αντρας μου επιμενει οτι την φωναζαν φιλιτσα,φιλιω(ηταν μικρος οταν πεθανε)απο την αλλη δεν θελει να ρωτησει το πατερα του γιατι δεν καλες σχεσεις,αν καταφερω να μαθω κατι θα επανελθω.ευχαριστω!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

  • 2 months later...

Τι λέτε για το Μαριφίλη? Και χαϊδευτικά μπορείτε να τη λέτε και Φιλίτσα αν θέλετε. Αλλιώς βγάλτε το όνομα της Φιλίτσας αν θέλετε, έχω στο δωμάτιό μου την εικόνα της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας, είμαι σίγουρη ότι θα έχετε την ευλογία σας αφού το κάνετε από αγάπη σε ένα αάτομο που είναι κοντά της!

Link to comment
Share on other sites

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...