Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 13 λεπτά , Eflenew είπε:

      @Blue Velvet συμφωνώ με το Σπορακι. Ειναι 1 στα 3,5 ή 1 στα 4 στη δικη σου ηλικια. Θα υο πετυχεις το καλο εμβρυακι ισως ειναι αυτο που ειναι καταψυξη.

       Σε ξενο επιστημονικό άρθρο του 2023 αναφερει: 

      Το ποσοστό ευπλοειδίας (σωστα χρωμοσωμικα) εμβρύων μειώνεται όσο αυξάνεται η ηλικία του ασθενούς, είναι 73% για έμβρυα καλής ποιότητας σε ασθενείς κάτω των 35 ετών, 54% σε ασθενείς μεταξύ 35-36, 37% σε ασθενείς μεταξύ 37-38, 31% σε ασθενείς μεταξύ 39-40, 23% σε ασθενείς μεταξύ 41-42, 5% σε ασθενείς μεταξύ 43-44 και 0 % σε ασθενείς μεταξύ 45-46 ετών. 
       
       

      Καλής ποιότητας θεωρούνται τα έμβρυα ΑΑ μόνο ; 

Συνδυασμος ονοματων


Recommended Posts

Καλησπέρα! Θα βαφτισουμε την μικρούλα μας τον Ιούλιο αλλά ακόμη δεν έχουμε καταλήξει στο όνομα.θα της δώσουμε το όνομα της πεθερας μου,Καλλιόπη,σε συνδυασμό με ένα άλλο.λεμε το ελπίδα και να την φωνάζουμε λιδα.πως σας φαίνεται;καμία άλλη ιδέα;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 3 εβδομάδες μετά...

Εγω το κοριτσακι μου το βαφτισα πριν λιγες μερες και της εδωσα το ονομα μαριαννα.....το μαρια απο την πεθερα μου και το αννα απο ταμα....τα συνδυασα και τα 2 και ετσι το μωρο εχει και το ονομα της παναγιας αλλα και της μητερας της....!!!!!!!!


f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Link to comment
Share on other sites

καλησπερα κι απο εμενα.

κι εγω αν ειχα κοριτσακι Αννα-Μαρια θα το εβγαζα. το Μαρια απο τη μαμα μου και το Αννα απο την Αγια Αννα που το ειχα ταξει.

τελικα μαθαμε οτι ειναι αντρακι οποτε και θα τον βγαλουμε Γιαννη απο τον πεθερο μου.

τωρα σε συνδυασμο με το Καλιοπη δεν μπορω να σκεφτω κατι ......:?

καλο ειναι το Λιδα οπως το σκεφτηκες απλα δεν δινει βαση σε κανενα απο τα δυο ονοματα. γιατι ομως θελεις να το συνδιασεις με δευτερο ονομα?


bhXOp3.png

ofRSp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 4 εβδομάδες μετά...

επίσης μπορείτε να κάνετε το εξής απλό: ονομάστε την Καλλιόπη-Λήδα κατευθείαν και να την φωνάζετε Λήδα που θέλετε...υπάρχει σαν όνομα αυτούσιο οπότε να ψάχνετε άλλο για 2ο όνομα αφού το χετε έτοιμο; επίσης από το Καλλιόπη ωραίο υποκοριστικό είναι το Κάλλια...και Κέλλυ και Καλή έχω ακούσει...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 εβδομάδες μετά...

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...