Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2014

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,σήμερα μπήκαμε 39η βδομ.Η αλήθεια είναι ότι και θέλω κ δεν θέλω να γεννήσω...Μου αρέσει η κοιλίτσα αλλά κουράστηκα!!!!

Σήμερα έχω καρδιοτοκογράφο,άντε να δούμε τι θα μας πει ο γιατρός..Την κοιλιά ακόμα την νιώθω ψηλά,τελευταίο ραντεβού έχω μια μέρα πριν την ΠΗΤ οπότε λογικά θα με βάλει για πρόκληση. Ηδη τορό βγαινει μεγάλο πολύ...

90QEm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααα γεννησε καμια αλλη κοπελα; εμεις ακομη εδω 36+1 σημερα κ στις 12 ραντεβου για υπςρηχο. Την πεμπτη που πηγαμε περιμεναμε 3ωρες αναμονη !!!!!!!!ο υπερηχος ηταν τσακ μπαμ την μετρησε περιπου 2370..να δουμε σημερα..

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

αυριο η μεγαλη μερα κοριτσια!

το σαββατο πηγα στα επειγοντα γιατι ειχα πολυ αιμα ετσι ξαφνικα, χωρις πονο χωρις τιποτα με κρατησαν μεχρι σημερα για παρακολουθηση ενω σταματησε απο την κυριακη και αυριο παω σε ενα φιλο του γιατρου μου σε νοσοκομειο για καισαρικη γιατι στην ιδιωτικη ειναι λιγο "αρχαια" τα μηχανηματα και αν παθω κατι εκει θα πρεπει να με πανε νοσοκομειο. 36 και 3 μαλλον ειμαι (πρεπει να δω το τικερακι μου!) οποτε δε θα εχει πολυ βαρος το μωρο.

Ευτυχως αγορασα τα αναλωσιμα το σαββατο λιγο πριν το ατυχημα και ειμαι ετοιμη. Βεβαια θα παω μια βολτα στα τζαμπο να παρω παντοφλες.

Ελπιζω οταν σας ξαναμιλησω να σας βρω καλα!

tjiq4rmof.png

ie9rz3l2j.png

Αχ τι έπαθα ρε γμτ στα τελειώματα..Έτρωγα το μεσημέρι μία μπουκιά ψωμί (ψίχα) και έσπασε το 1/3 του κάτω τραπεζίτη μου!!!!!Έπαθα σοκ..απλά!Ήμασταν για φαγητό έξω με τον άνδρα μου μετά από 200χρ με τι γκαντεμία!!!!Και τώρα αύριο θα πάω οδοντίατρο & ο Θεός βοηθός γιατί δεν μπορεί να μου κάνει νάρκωση αδρεναλίνης..σκατά..

Βικίτσα με το καλό!!!!Μα τι ήτανε το αίμα όμως?Αποκόλληση πχ?

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

βικιτσα με το καλο να γεννησεις και ολα καλα θα πανε!!!αντε τελεια αυριο θα εχεις αγκαλια το αγγελουδι σου!!!τελεια!!!εγω βρε κοριτσια σημερα νιωθω πολυ περιεργα...εχω ενα μπουκωμα οπως οταν περιμενουμε περιοδο και νιωθω θα κανω μπαμ απο κατω και θα ξεμπουκωσω...πολυ περιεργα...και κατουριεμαι και καθε 10 λεπτα...εχει νιωσει καμια σας κατι παρομοιο?

slsop3.pngPAsip3.png

Βικιτσα άντε με το καλό αύριο να δεις το μωρακι σου!!!

Ονειρακι εμένα την 36 εβδομάδα ηταν 2800 η μπεμπα.

Ιωαννακι θα είναι απο το βαρος του παιδιού!

Χρόνια πολλά γιορτάζεις σήμερα;;; με το καλό να ερθει και το δικο σου μωρακι.

eNortjKzUjIyMjY2MFWyBlwwFWECzA,,65.png

eNortjKzUjIyMjG2MFKyBlwwFX4C0g,,83.png

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

σ ευχαριστω πολυ τασουλα μου!!!!ευχομαι να πανε καλα ολα για ολες μας...λες βρε ονειρακι να ειναι απο την πιεση?αχ δεν ξερω σο περναει ο καιρος αγχωνομαι...φοβαμαι....αναρωτιεμαι αν θα πανε ολα καλα κ αν θα γυρισουμε σπιτι με το μωρακι μου καλα...μου φαινεται σαν ονειρο που θα βγει επιτελους και θα το εχω εδω...δεν ξερω ισως επειδη ειναι το πρωτο παιδακι να νιωθω τοσο αγχος... :confused: καλα ο ενας γιατρος ονειρακι σου ειπε 2300 κ ο αλλος 3000 κιλα?τρελλη διαφορα...δεν βγαζεις ακρη..

slsop3.pngPAsip3.png

Διαφημίσεις

Καλά μιλάμε οτι έχω εκνευριστει παρα πολύ με τα δημοσια νοσοκομεία. Σήμερα μου είχε πει ο γιατρός να με δει, έχει να με δει εδώ και 15μερες αφού έλειπε σε άδεια..... επερνα τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομαδα να κλείσω ραντεβού αλλά δεν εβρισκα κανέναν.... Αφού είχαν βγει σε άδεια.

Χθες ξεχάστηκα να πω την αλήθεια μου να πάρω τηλέφωνο, σήμερα που πήρα μου λέει η κοπελα δεν έχω ραντεβού να σε βάλω........ της λέω δεν παιζει γιατί είμαι 38 + εβδομάδων και ΠΡΕΠΕΙ να με δει, βάλε με έκτακτο. Μου λέει δεν γίνεται έχουν κλείσει και τα έκτακτα και μου το απαγορεύει ο γιατρός........

Τον πήρα τηλέφωνο στο κινητό του και με τα πολλά μου είπε ελα χωρίς ραντεβού, απλα δεν καταλαβαίνω και δεν μπορούμε να τους βρούμε και είναι λες και μας κανουν χάρη;;; και αν δεν είμαι εγω έκτακτο ποιος είναι;;; και κορίτσια μιλάμε για δημόσιο που δέχεται κάθε Τέταρτη μονο!!!! Δεν είναι οτι οκ δεν έχει σήμερα θα πάω αύριο!!!!

Απλα πρωι πρωι με συγχισαν και έχω και κάτι πονακια περιόδου και τα έχω παίξει λίγο.

Gallidoula καλημέρα!!!

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Βρε κορίτσια έχω συσπάσεις και πονάκια περιόδου, και νιώθω σαν να θέλει να βγει το έντερο μου, λέτε να γεννησω;;; οι συσπάσεις είναι αραιές ανα μια ώρα δεν έχω χρονομετρησει ακριβως αλλά τα πονακια είναι μόνιμα.

Ο Πελαργός έφτασε!

Mariren 3/09

MARYPOPINS 18/09

magdaTS 2/10

nimrodel 5/10

tassoula 6/10

Vanz 7/10

Tatkono 8/10

afroditoula 13/10

Georgiana 14/10

neraidoyla 16/10

effie.k 17/10

Hope! 17/10

gigitsa 20/10

kitty805 21/10

domino 23/10

Αγάπη Αγάπη 29/10

anath 10/11

Καλημέρα!Καλά είναι ανεκδιήγητοι στά δημόσια!!Εμένα δεν μου έδωσε ΚΑΝ τηλ η γιατρός όταν το ζήτησα -προφανώς γιατί την σύγχισα όταν διαπραγματεύτηκα την ημερομηνία του νοσοκομείου..

Δεν ξέρω ρε Τασούλα να σου πω αλλά αν πχ ανησυχήσεις δες πας μία βόλτα από εκει?

6H9Vp2.png

T5mwp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...