Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Anastasia14 είπε:

Dfi δεν έχουμε κάνει, ο ουρολόγος δε ζήτησε ποτέ και ο γυναικολόγος μου λέει πως και να κάνουμε δε θα δούμε καλό αποτέλεσμα εφόσον έχουμε μικρόβιο και 1-2% τυπικές μορφές. Όσο για βελτίωση πέρα απο αντιβιοτικά όποτε κρινει ο γιατρος, παίρνει ούτως ή άλλως συστηματικά προβιοτικα vi....xx και συμπληρώματα, οπότε δε νομίζω πως μπορούμε να κάνουμε και κατι παραπανω.    Πιστεύω όμως ότι ο καινούριος ουρολόγος ίσως μας ζητήσει. Η amh μου ήταν το Νοέμβριο 0.38 😅 γελάω για να μην κλαίω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

Κι εμείς όμως τώρα με μικρόβιο το dfi 10% βγήκε με πολύ μεγάλη βελτίωση και κάτι που θυμήθηκα χθες και δεν το αναφέραμε σε κανέναν, πέρασε ίωση πριν 1,5 μήνα με 39 πυρετό. Τελοσπαντων οι άνδρες έχουν μεταβλητότητα, ποτέ μην λες ποτέ, σταδιακά θα αρχίσει να βελτιώνεται εφόσον έφυγαν τα σοβαρά μικρόβια. Απλα θέλει χρόνο και εκσπερματώσεις τακτικές. Αυτο που μας είπε και ο ανδρολόγος και ο γυναικολόγος είναι να μην αφήνει μεγάλα διαστήματα χωρίς, να ανανεώνεται το σπερμα τακτικά. 
      Κάτι άσχετο που θυμήθηκα με την χαμηλή σου ΑΜΗ, παρακολουθώ στο YouTube ένα ζευγάρι από Αμερική, η κοπέλα έχει επίσης πολύ χαμηλή ΑΜΗ και στην πρώτη διέγερση της δεν πήρε σχεδόν τίποτα. Τωρα που κάνει επαναλαμβανόμενες διεγέρσεις για να μαζέψει ωάρια έχει δει τεράστια διαφορά στην ανταπόκριση κι ας έχει χαμηλή ΑΜΗ, αυτό που κάνει διαφορετικό είναι πως κάνει βελονισμό. Και μου έκανε εντύπωση γιατί από 1-2 ωάρια έφτασε να πάρει 7 ή 9 δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά ήταν πολλά. Οκ αν εξαιρέσεις τον βελονισμό δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να ανταποκριθείς σωστά στα φάρμακα και να δώσεις έναν καλό κύκλο. Σου εύχομαι να είναι αυτός! 🤞

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βίκη και εγω με καισαρική και επισκληρίδιο τελικά γέννησα την κορη μου... Δεν ρίσκαρες για φυσιολογικό μετά την καισαρική ή υπήρχαν ιατρικοί λόγοι άλλοι;

Το Μητέρα είναι ιδιωτικό;

Κοριτσιαααα μουυυυυ καλη η παρεα σας αλλααα νυσταξααα...!!! Κλεινουν τα ματια μου...!!!!

ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ μου καλωσηρθες στη παρεα μας...για ακομα μια φορα, θα γνωρισεις και τις υπολοιπες και θα καταλαβεις για ποοοοσο τρελα μιλαμε...!!!! Με το τσουβαααλι..!!!! Χαχαχαχχα....!!!!!!

ΒΙΚΑΚΙ μου με το καλο να γεννησεις τον μπεμπη σου σε 10 μερες...!!!!

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ μου φιλακια στην αγγελικουλα σου (ανδρα μου, ανδρα μου) τι πλακα που πρεπει να εχει....????!!!!!!

Λοιπον τσουπρες καληνυχτα και φιλακια σε οοοοοολες....!!!!!!!!

Τα λεμε αυριο....!!!!!!!

Καλώς σας βρήκα κορούες! Σας διαβάζω εδώ και μέρες και γελάω μόνη μου πολλές φορές! Καληνύχταααααα!!!

Βίκη και εγω με καισαρική και επισκληρίδιο τελικά γέννησα την κορη μου... Δεν ρίσκαρες για φυσιολογικό μετά την καισαρική ή υπήρχαν ιατρικοί λόγοι άλλοι;

Το Μητέρα είναι ιδιωτικό;

Το μητερα ειναι ιδιωτικο.κοιταξε μπορει πολλες απο εσας να μην συμφωνειτε με αυτο που θα πω αλλα ειναι η γνωμη μου .οταν γεννησα το πρωτο που πηγα με προκληση την 39 ενω ηταν ολα οπως πρεπει κ πονοι κ διαστολη πταν εβαλε χερι κ καλαμι να σπασει τα νερα επιασε αυχενα κ οχι κεφαλι μου ειπε οτι θα επρεπε να βοηθησουμε το παιδι με κουταλες για φυσιολογικο τοκετο εγω με τον αντρα μου αποφασισαμε καισαρικη για λογους ασφαλειας γιατι εχουμε ενα ιστορικο με τις κουταλες που δεν θα ηθελα να αναφερω απο το σοι του αντρα μου.τελικα γεννησα κ πηγαν ολα καλα με την καισαρικη.οταν ομως γυρισα σπιτι εκλεγα γιατι δεν καταφερα να γινω μανουλα ετσι οπως επρεπε κ με εθχε παρει απο κατω.στην δευτερη κορη μου ειχα σκεφτει το φυσιολογικο ομως ο γιατρος μου δεν αναλαμβανε κ δεν ηθελα να τον αλλαξω.οπως αποδειχθηκε ομως καλυτερα γιατι ηταν 3950 ειχε ασχημη θεση με πιεζε πολυ στην μητρα μου κ πηγενα για ρηξη μητρας.εκανα χειρουργειο για να μπορω να κανω και τριτο.αν με εωτας λοιπον θα σου πω πως αν αποφασιζα να αλλαξω γιατρο για να προσπαθησω. φυσιολογικο θα εθετα σε κινδυνο εμενα η το μωρο και μπορει να αφηνα τα αλλα παιδακια μου μονα....και ολα αυτα για να ικανοποιησω το εγω μου οτι καταφερα να γινω μανα ετσι οπως πρεπει....?!αυτα

Το μητερα ειναι ιδιωτικο.κοιταξε μπορει πολλες απο εσας να μην συμφωνειτε με αυτο που θα πω αλλα ειναι η γνωμη μου .οταν γεννησα το πρωτο που πηγα με προκληση την 39 ενω ηταν ολα οπως πρεπει κ πονοι κ διαστολη πταν εβαλε χερι κ καλαμι να σπασει τα νερα επιασε αυχενα κ οχι κεφαλι μου ειπε οτι θα επρεπε να βοηθησουμε το παιδι με κουταλες για φυσιολογικο τοκετο εγω με τον αντρα μου αποφασισαμε καισαρικη για λογους ασφαλειας γιατι εχουμε ενα ιστορικο με τις κουταλες που δεν θα ηθελα να αναφερω απο το σοι του αντρα μου.τελικα γεννησα κ πηγαν ολα καλα με την καισαρικη.οταν ομως γυρισα σπιτι εκλεγα γιατι δεν καταφερα να γινω μανουλα ετσι οπως επρεπε κ με εθχε παρει απο κατω.στην δευτερη κορη μου ειχα σκεφτει το φυσιολογικο ομως ο γιατρος μου δεν αναλαμβανε κ δεν ηθελα να τον αλλαξω.οπως αποδειχθηκε ομως καλυτερα γιατι ηταν 3950 ειχε ασχημη θεση με πιεζε πολυ στην μητρα μου κ πηγενα για ρηξη μητρας.εκανα χειρουργειο για να μπορω να κανω και τριτο.αν με εωτας λοιπον θα σου πω πως αν αποφασιζα να αλλαξω γιατρο για να προσπαθησω. φυσιολογικο θα εθετα σε κινδυνο εμενα η το μωρο και μπορει να αφηνα τα αλλα παιδακια μου μονα....και ολα αυτα για να ικανοποιησω το εγω μου οτι καταφερα να γινω μανα ετσι οπως πρεπει....?!αυτα

Δεν έχω εμπειρία μιας και είναι η πρώτη μου φορά, αλλά νομίζω πως στην τελική αυτο που μετράει είναι να φέρουμε στον κόσμο γερά μωράκια και με ασφάλεια για εκεινα και για εμάς, κι όχι το πως θα τα φέρουμε! Έκανες αυτό που θεωρούσες καλύτερο και για τους δυό σας και δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτό.:wink:

Διαφημίσεις

Με σένα είμαι Βίκη!!!!!!!!!! Πάνω απ ΄ολα η υγεία του μωρού και της μαμάς!!!!!!

Ούτε εγώ έχω κόμπλεξ που έγινα μαμά με καισαρική αφού έτσι με έτυχε...Σίγουρα δεν έζησα την εμπειρεία του φυσιολογικού τοκετού, αλλά και η επισκληρίδιος σου χαρίζει την αμεσότητα της γέννας του μωρού σου!!!

Σε περίπτωση δεύτερου παιδιού, εγώ δεν έχω στάνταρ γυναικολόγο, θα αναζητήσω τότε γιατρό και αν ξαναγίνει τελικά καισαρικη, θα ήθελα να είναι με επισκληρίδιο αλλά και παλι ούτε αυτό είναι απόλυτο!!!

Καληνύχτα κοριτσάκια και χάρηκα για την γνωριμία μας Νεραϊδούλα!!!

Βίκη εννοείται, περιμένουμε να μας πεις τα νέα για την γεννα του γιου σου!!!!! Μεχρι τις 30, βέβαια, θα τα ξαναπούμε!

Με σένα είμαι Βίκη!!!!!!!!!! Πάνω απ ΄ολα η υγεία του μωρού και της μαμάς!!!!!!

Ούτε εγώ έχω κόμπλεξ που έγινα μαμά με καισαρική αφού έτσι με έτυχε...Σίγουρα δεν έζησα την εμπειρεία του φυσιολογικού τοκετού, αλλά και η επισκληρίδιος σου χαρίζει την αμεσότητα της γέννας του μωρού σου!!!

Σε περίπτωση δεύτερου παιδιού, εγώ δεν έχω στάνταρ γυναικολόγο, θα αναζητήσω τότε γιατρό και αν ξαναγίνει τελικά καισαρικη, θα ήθελα να είναι με επισκληρίδιο αλλά και παλι ούτε αυτό είναι απόλυτο!!!

Τιποτα δεν ειναι απολυτο και τιποτα δεν ειναι δεδομενι εμεις κανουμε σχεδια και ονειρα κ ο θεος γελαει.υγεια κ τιποτε αλλονα εχει ο θεος καλα ολα τα παιδια του κοσμου κοαι τους γονεις τους για να τα μεγαλωσουν.

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!

Ομορφουλεεεεεεεεεεεεεεεες μουυυυυυυυ!!!!!!!!

Πριν απο λιγο εφυγαν οι ξενοι και σας διαβαζα!!!!!!!!!!

Εχουμε και λεμε.........

Νεραιδουλααααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!

Καλως ηρθες τελικα εδω που ανηκεις διοτι ειμαστε μαζεμενες πολλες νεραιδες και ξωτικουλια παρεουλα!!!!!!!!!!!Με το καλο το μωρακι σου κι εγω ειμαι στην 24 εχω αγορακι που θα γινει και γαμπρος της πατουσιτσας που εχει κοριτσακι και θα γινει νυφη μου!!!!!!!!!χαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!

Σου ευχομαι με ενα γερο μωρακι κι απ'οτι καταλαβα θα ειναι και πολυ μοντελακι!!!!!!!!!!!

Vick μου αντε σε περιμενουμε εισαι η πρωτη που θα ελευθερωθει!!!!!!!Ειμαστε ολες κοντα σου!!!!!!Κι εγω μαλλον θα επιλεξω την καισαρικη,λεω,αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν θα ζησω την συγκινηση και την ευτυχια του να γεννηθει το μωρο μου!!!!!

Και αν ηταν εδω το Μαρακι θα σου ελεγε:μην τα λες μαρη ετσι κι εχουμε το μποτσακι που τα ακουει και τα κανει πανω της απο το φοβο της!!!!!!!!!

χαχαχαχαχααχα!!!Πιστευω αυριο θα στο πει!!!!:wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Αγορομαμυυυυυυυυυυυυυυυυυ μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Τελειααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Μπορει να μην καταφερα να γραψω πιο νωρις εμπαινα να τσεκαρω ομως νεα σου γιατι σε ειχα εννοια και χαρηκα παρα πολυ!!!!!!!

Αντε λοιπον ξεκιναμε ταξιδι!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!γαλιαντρεςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!2 σελιδες γραψατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοριτσια ολη τη μερα κοιμαμαι σημερα!!!!!!!!φαγαμε το μεσημεριανο κοιμηθηκα σηκωθηκα στις 8,5 εκανα δουλιτσες ηρθαν οι φιλοι μας παιξαμε κουν-καν,και τωρα φυγανε!!!!με εχει πιασει και ενας πονοκεφαλος απιστευτος.......θα την πεσω για νανακιαααααααααα!!!!!!!!!!!!τα λεμε αυριο κοριτσια!!!!!!οκ????????καλο ξημερωμα σε ολες!!!!!!!!!!!φιλακια πολλαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω υπερένταση!!!Δεν έχω κοιμηθεί ακομη αλλά όπου να ναι πιστεύω θα με πάρει!!!

Συμπεθεραααααααααα!!!Να σε πληροφορήσω ότι ολο τον χειμωνα παίζουμε με τις φίλες και τους φίλους πολύ χαρτί και πιο πολύ κουμ καν και μπηριμπα!!!Ξέρεις τι σημαίνει αυτό ε?Ότι αν δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε!!!χαχαχαχαχαχααααααααααααααα!!!!!

Τα λέμε αύριο περιμενουμε και τα καλύτερα νεα από γιατρό από Ngn για την λυγερή μας και κομψή μας μπεμπουλα!!!

Δεν θυμάμαι αν πάει και καμία άλλη εγκυουλα γιατρό!!!

Καληνύχτα νεραιδουλες μου!!!!!

Σας φιλώωωωωωωωωωωωω!!!!!!

1sh1p2.png

Κορίτσια καλησπέρα σε όοοοολες! Σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και νιώθω σαν να σας ξέρω ήδη, έτσι σήμερα αποφάσισα να μπω κι εγώ στην παρέα σας! Έιμαι κι εγώ εγκυούλα 23 εβδομάδων (μετά από θαύμα) και περιμένουμε τη νεραϊδούλα μας γύρω στις 17 Δεκεμβρίου. Απλά να σας πω πως θαύματα γίνονται αμα τα πιστεύουμε! Κάποια στιγμή θα σας πω την ιστορία της δικής μου εγκυμοσύνης..ΠΑτουσίτσα νομιζω είμαστε πολύ κοντά, αν θυμάμαι καλά!

Kαλημερα Νεραιδουλα καλως ορισες στην παρεας μας!

Να ξερεις οτι δεν εχει γυρισμο το μπλεξιμο μαζι μας!χιχι

Θαυμτακι εχεις στην κοιλιτσα σου οπως ολες μας αγαπη μου!!

Αν σκεφτουμε το τροπο της συλληψης και την ολη διαδικασια της εγγυμοσυνης με ποση τελειοτητα ειναι φτιαγμενη αυτη η ιστορια ο Θεος μας εμπιστευεται το αγαπημενο του δημιουργημα και σε εμας τις γυναικες επιτρεπει να γινουμαι μικροι θεοι και να συνδημιουργησουμε μαζι του ενα κομψοτεχνημα!!!Τον ανθρωπο...

Εγω πιστευω στα θαυματα και ξερω οτι και τα 2 παιδια μου ειναι θαυμα που υπαρχουν αφου οι γαιτροι δεν πιστευαν οτι θα αποκτησω παιδακια ποτε!

Θα περιμενουμε με ανηπομονισια και πολυ περιεργια ,καθοτι μεγαλες κοτσομπολες (χιχι),την ομορφη ιστορια σου!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Μαρη καλα τα λες αλλα μην τα λες χυμα εχουμε και το μποστακι εδω γυρω να γυριζει και θα χεστει πανω του!!!

Εκανες το καλυτερο κ να σου πω κατι δεν καταλαβαινω ολες αυτες τις βλακειες που εχουμε φτιαξει και φανατιζονται κιολας μερικες απαπα

υπερ του φυσικου τοκετου(χωρις καθολου φαρμακα),υπερ του φυσιολογκιου τοκετου,υπερ της καισαρικης και μετα ξεκιναει η μαχη Θηλασες ή οχι και για ποσο απο το ποσο εξαρταται και το ποσο καλη μανα εισαι!!

Δεν παμε καλα κοπελα μου εγω σου λεω οτι εκανες το σωστο ποιοι ηληθιοι σου εβαλαν στο μυαλο τοτε αυτες τις βλακειες δεν ξερω!ολα να πανε καλα αντε 10 μερες εμειναν και θα σκασει μυτη ο γιοκας σου!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!

Ομορφουλεεεεεεεεεεεεεεεες μουυυυυυυυ!!!!!!!!

Πριν απο λιγο εφυγαν οι ξενοι και σας διαβαζα!!!!!!!!!!

Εχουμε και λεμε.........

Νεραιδουλααααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυ!!!!!!!!

Καλως ηρθες τελικα εδω που ανηκεις διοτι ειμαστε μαζεμενες πολλες νεραιδες και ξωτικουλια παρεουλα!!!!!!!!!!!Με το καλο το μωρακι σου κι εγω ειμαι στην 24 εχω αγορακι που θα γινει και γαμπρος της πατουσιτσας που εχει κοριτσακι και θα γινει νυφη μου!!!!!!!!!χαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!

Σου ευχομαι με ενα γερο μωρακι κι απ'οτι καταλαβα θα ειναι και πολυ μοντελακι!!!!!!!!!!!

Vick μου αντε σε περιμενουμε εισαι η πρωτη που θα ελευθερωθει!!!!!!!Ειμαστε ολες κοντα σου!!!!!!Κι εγω μαλλον θα επιλεξω την καισαρικη,λεω,αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν θα ζησω την συγκινηση και την ευτυχια του να γεννηθει το μωρο μου!!!!!

Και αν ηταν εδω το Μαρακι θα σου ελεγε:μην τα λες μαρη ετσι κι εχουμε το μποτσακι που τα ακουει και τα κανει πανω της απο το φοβο της!!!!!!!!!

χαχαχαχαχααχα!!!Πιστευω αυριο θα στο πει!!!!:wink::wink::wink::wink::wink::wink:

Αγορομαμυυυυυυυυυυυυυυυυυ μουυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!

Τελειααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Μπορει να μην καταφερα να γραψω πιο νωρις εμπαινα να τσεκαρω ομως νεα σου γιατι σε ειχα εννοια και χαρηκα παρα πολυ!!!!!!!

Αντε λοιπον ξεκιναμε ταξιδι!!!!!!!!!!!

καλε κατουρηθηκα παλι χαζη δεν ειχα δει το μην σου και ειπα στην Βικη οτι μην τα λες αυτα εχουμε και την φοβιτσιαρα!!!

χαμενη ε χαμενη!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Αυτο με το τικερ δεν θα το καταφερω γιατι μπαινω απο κινητο κ καποιες επιλογες δεν τις εχει!!!!

καλε πες μου εμενα τι τικερακια θες και με τι ημερομηνιες και θα στα ετοιμασω και μετα ειναι ευκολο ακομα και αν μπαινεις απο κιν!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...