Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 ώρες πρίν, Anastasia14 είπε:

Επειδή εγώ το έχω χάσει λιγο, arvekap γιατί έκανες; Πριν 10 χρόνια ειχα κάνει την 11,25 και ειχα 3 μήνες να δω περίοδο! Βέβαια τότε αυτο ήθελε ο τότε χαζος γυναικολόγος (τα θυμάμαι και συγχυζομαι μόνη μου).

Δεν μίλησα με τον γιατρό καν ως προς αυτό.. μια μαία το είπε για να μην κάνω κύστες και μάλιστα σκοτώθηκα να βρω γιατί ήταν σε έλλειψη.. το αστείο είναι ότι όταν τη ρώτησα μου είπε δεν είναι κάτι.. για να μην κάνεις κύστες και χθες που την πίεσα εμμέσως τα συνέδεσε. Αυτό που κατάλαβα διαβάζοντας είναι ότι όντως αν δεν έχεις υψηλό δείκτη μάζας σώματος και έχεις χαμηλή ΑΜΗ είναι πιο πολλές οι πιθανότητες να εμφανίσεις κύστη αλλά αυτά υποτίθεται ότι είναι στον φάκελο μου και τα ξέρουν.. δυστυχώς λένε τα ίδια σε όλες χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τυχόν θέματα που έχει η καθεμία ώστε να κερδίζουν χρόνο. 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπεθεραααααααααααααααααα!!!και εγω πονακια εχω χαμηλα εδω και 2 μερες!σημερα ειναι λιγο πιο εντονα...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το ειδα ρε γ@@ω το!!!!!!!!!!Τι μας επιασε?

1sh1p2.png

χαχααχαχααχαχαχααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Βρεχει μακαροναδα απο κει!!!!!!!!!!!!εγω θα κανω να την δω κανενα τριμηνο!!!!!!!!!!

Εν τω μεταξυ δεν τρελαινομουν και ποτε!!!!!!!!!!

Τωρα ομως τη θελω πως τη θελω την ατιμη!!!!!!!!!!!!

Το απαγορευτικο παιδι μου!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι μακαρονου τι να κανουμε....?????!!!!!!!!, χαχαχααχαχχαχαχααχ

Τελειωσα το στρωσιμο τωρα ομως, ποιος θα τα κανει μαρη....????

Οι γονεις μου το πρωι εκαναν επιπλεον φραχτη γιατι η μαριαννα εβαζε το κεφαλι της απο τα πλαγια και περνουσε και μη την ειδατε τη κοπελιααααα.....ενω τωρα με τον επιπλεον φραχτη δεν μπορει να βγει η καημενουλα, μονο το κεφαλι της βγαζει σαν την καμηλοπαρδαλη, αχχαχαχααχχααχχαχααχαχαχα.......!!!!!!!!!

Και οσο ηταν ο ανδρας μου εδω δεν ηθελα να τον βαλω να με βοηθησει...

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια παω να βαλω το φαι κι ερχομαι!!!!!!!!!!

Θα κανω χοιρινες στο φουρνο με πατατες και σαλατα και μια μοσχαρισια για την φακλανα απο δω!!!!!!!!!!!!

Αντε συμπεθερα καλη ορεξηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα σε περιμενουμε!!!!

συσπασεις ειναι αυτο........????τα πονακια χαμηλα χαμηλα συσπασεις εεε????????πονακια ειναι και τσιμπιματακια....στον κωλο μας καθομαστε...απο καναπε σε κρεβατι και ξανα απ την αρχη!

:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Το ειδα ρε γ@@ω το!!!!!!!!!!Τι μας επιασε?

ελα μου ντε...........!!!!!!!!!!!αντε εσυ πες εισαι στην 29η!!!οκ!!!!

αμ εγω????????/απο τωρα????????

d.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελουδες μου ομορφες τι μου κανετε;;;;

Εμεις μια χαρα ειμαστε...:D:D:D

Οπως ειπα εχθες μιλησα με εναν γιατρο του Παπαγεωργιου τον οποιο μου τον προτεινε ενας πελατης του μαγαζιου που ειναι και γυναικολογος και γνωριζονται πολυ καλα.Τον πηρα τηλεφωνο ηταν παρα πολυ ευγενικος του ειπα ολο το ιστορικο και με λεει οτι ειναι καλο να παω στον κο Ασημακοπουλο εκει που εκανα και την αμνιο να με κανει υπερηχο τωρα που ειναι πιο μεγαλο το μωρο και θα φανει καλυτερα το στομαχακι του και μαζι με καποιες αλλες μετρησεις θα μπορεσει να σε πει τι γινεται με την ατρησια και σε περιπτωση που σε πει οτι εχει ατρησια παρε με τηλεφωνο και θα σε βοηθησω σε οτι χρειαστεις αν και εγω πλεον δεν ξεγενναω γιατι ειμαι καθηγητης.Παπανικολαου ειναι το επιθετο του και Αλεξης νομιζω το ονομα.Μιλησα με τον κο Ασημακοπουλο και με ειπε θα παρω τηλ απο Δευτερα να κλεισω ραντεβου και μαζι με τον υπερηχο να κανω και doppler.

Γεια σου Νασιακι μου...δεν σε προλαβα...:cry:.

Δεν πηραζει θα τα πουμε απο Δευτερα.

Μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε με τον Μπεμπη σου...απλως και η γιατροι ...τα ψιλαφιζουν...:rolleyes:.

Καλο σκ Νασια μου και να μας πεις τα νεα σου απο Δευτερα,και πιστευω να τα πουμε...Φιλακια!!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

patoysitsa μου τι κανεις;

Ειδα τα νεα σου ,περασες ωραια με τον αντρουλη σου....

Μποτσακι μου τι κανεις;

Εχετε ακομα ενοχλησεις στην κοιλιτσα σας η' περασε κοριτσια μου;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Ειμαι μακαρονου τι να κανουμε....?????!!!!!!!!, χαχαχααχαχχαχαχααχ

Τελειωσα το στρωσιμο τωρα ομως, ποιος θα τα κανει μαρη....????

Οι γονεις μου το πρωι εκαναν επιπλεον φραχτη γιατι η μαριαννα εβαζε το κεφαλι της απο τα πλαγια και περνουσε και μη την ειδατε τη κοπελιααααα.....ενω τωρα με τον επιπλεον φραχτη δεν μπορει να βγει η καημενουλα, μονο το κεφαλι της βγαζει σαν την καμηλοπαρδαλη, αχχαχαχααχχααχχαχααχαχαχα.......!!!!!!!!!

Και οσο ηταν ο ανδρας μου εδω δεν ηθελα να τον βαλω να με βοηθησει...

Εμ βεβαια δεν ηθελες να τον βαλεις να σε βοηθησει και να ψοφησεις εσυ μετα!!!!!!!!!Θα σε φαωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχαχχχαχχχαααααααααααα!!!!!!!!!

Φιδοσωμο το Μαριαννακι!!!!!Περναγε τα καγκελα!!!!!χαχαχαχαχαχαα!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Αντε συμπεθερα καλη ορεξηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα σε περιμενουμε!!!!

συσπασεις ειναι αυτο........????τα πονακια χαμηλα χαμηλα συσπασεις εεε????????πονακια ειναι και τσιμπιματακια....στον κωλο μας καθομαστε...απο καναπε σε κρεβατι και ξανα απ την αρχη!

:D:D:D:D

Αστα κι εγω τραβηγματα εχω χαμηλα κι αισθανομαι και βαρος!!!!!!!

Εμ τοσο βαρος να πεφτει στον κωλο λιγο το εχεις????Χτυπαει μπροστα!!!!!!!

χαχαχαχχαχχχα!!!!!!!!!!!

Δεν εφαγα μαρη!Το φαι εβαλα.Εγω κατα τις 7 θα φαω την μπριζολιτσα μου με τι αλλο?Με μαρουλι!!!!!!;);););););)

1sh1p2.png

Καλησπερααα!Να μαι και γω!

Καλεεεεε μποτσαααακι,τσικ τσικ εκανε σε λεωωωωωωωωω!Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Κοριτσια,οπως ειπε και το koalaki,ειναι συσπασεις της μητρας!Μεγαλωωωωωωωωνει γιατι μεγαλωωωωωνει και το μωρακιιιι σας!!!!!

Αιντεεεε ο βορας!Μακαροναδα και υδατανθρακες στο φουλ!!!!Χεχεχε!

Καλα κανατε και καλυψατε μερη που μπορει να κινδυνεύσει η μικρη σας koalaki μου!Στα καγκελα να φανταστω βαλατε σητα?

Ριτσα μου,τι κανεις καμαρι μου?Πως εισαι σημερα?

Qilcp2.pngkB3Gp2.png

Διαφημίσεις

patoysitsa μου τι κανεις;

Ειδα τα νεα σου ,περασες ωραια με τον αντρουλη σου....

Μποτσακι μου τι κανεις;

Εχετε ακομα ενοχλησεις στην κοιλιτσα σας η' περασε κοριτσια μου;;

Καλα Ριτσακι μου!!!Δεν ειναι μονιμο αλλα ανα τακτα διαστηματα!Τα δικα μου τουλαχιστον!!!!!!!!!!Εσυ τι κανεις????

1sh1p2.png

Καλησπερααα!Να μαι και γω!

Καλεεεεε μποτσαααακι,τσικ τσικ εκανε σε λεωωωωωωωωω!Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Κοριτσια,οπως ειπε και το koalaki,ειναι συσπασεις της μητρας!Μεγαλωωωωωωωωνει γιατι μεγαλωωωωωνει και το μωρακιιιι σας!!!!!

Αιντεεεε ο βορας!Μακαροναδα και υδατανθρακες στο φουλ!!!!Χεχεχε!

Καλα κανατε και καλυψατε μερη που μπορει να κινδυνεύσει η μικρη σας koalaki μου!Στα καγκελα να φανταστω βαλατε σητα?

Ριτσα μου,τι κανεις καμαρι μου?Πως εισαι σημερα?

χαχααχχαχχαχχχαααααααααααα!!!!!!!!!!!

Ωρε μανα μου χορο που θα εριξες!!!!!!!!!

Μεγαλωνει η ρουφιανα η μητρα ε?

1sh1p2.png

Hρθες συμπεθεραααααααααα??????????????α,δεν εφαγες???????να σου πω...στις 7 θα φας για μεσημερακι.....????

και μενα ριτσα μου,αραια και που εχω....αλλα τα εχω!!!!!!!!!!!!!

d.gif

καλε ηαυτο ρωτουσα πριν ωρες!!!!δεν μπηκε η may!!!!!ολα καλα θα ειναι μωρε!!!!!!ισως περιεμνει και τα αποτελεσματα απο της εξετασεις και γι αυτο δεν μπηκε ακομη!θα μας ενημερωσει!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...