Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

καλά να τα παρατήσω δε παίζει. Τουλάχιστον όχι ακόμα. Το θέμα είναι αν θα γυρίσω στον προηγούμενο γιατρό, αν θα επιμείνω στον Σφακ ή αν θα ψάξω άλλον.

Νομίζω είναι ξεκάθαρο το τι πρέπει να κάνεις. για μένα τουλάχιστον. Αφού δεν έχεις αποτελέσματα γύρισε στον προηγούμενο. Καλός χρυσός αλλά άνθρακας ο θησαυρός. Τρίτο γιατρό δεν χρειάζεται να μπλέξεις, το θέμα είναι να αντέξεις τις επόμενες ωοληψιες και τη διαδικασία γενικότερα.

• Μου αρέσει 1

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια λεω να παω να ξυριστω μιση σημερα και μιση αυριο.Οτι καταφερω δηλαδη!!!!!!!Γιατι αμα το παρω ολο μαζι κουραζομαι!!!!!!!!!

Καλα πατουλιες θα αφησω δεν το συζηταω!!!!!!!!

Ενα πόδι σήμερα, ενα ποδι αυριο, μισό καλαμπόκι την άλλη και μισο την παρααλλη;;

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Ρε σεις τα εχω παίξει τελείως από όταν μπήκα στον 7ο. Αρχισαν οι εφιάλτες, τα αγχοι, τα κολλήματα - ψυχωσεις! Σκέφτομαι πως αν υπήρχε θερμόμετρο να μετράει τις ορμόνες θα είχε σπασει αν το χρησιμοποιούσα..

Ελλη μου χαλααααααρωσε.......!!!!!!!!

Οταν ερθεις στη θεση μου και ο μπεμπουλης σου ειναι ενα μεγαλο μωρο οπως ειναι τωρα η μαριαννα θα τα θυμασαι και θα γελας αυτα τα αγχη και αν θα εχεις και καποια απεναντι σου με την κοιλια στο στομα θα τις δινεις και συμβουλες...

Ετσι ειναι αυτες οι αααααατιμες οι ορμονες, δεν μπορεις να τις ελεγξεις παρα μονο να τις ισσοροπησεις κατα μια εννοια....!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Κοριτσια λεω να παω να ξυριστω μιση σημερα και μιση αυριο.Οτι καταφερω δηλαδη!!!!!!!Γιατι αμα το παρω ολο μαζι κουραζομαι!!!!!!!!!

Καλα πατουλιες θα αφησω δεν το συζηταω!!!!!!!!

Αααα παρε και ενα καθρεφτη και λεγε: καθρεφτη καθρεφτακι μου ποια ειναι η πιο ομορφη σημερα....????????? χαχαχαχαχααχχααχχαχαχαχαχχα....

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Ελλη μου χαλααααααρωσε.......!!!!!!!!

Οταν ερθεις στη θεση μου και ο μπεμπουλης σου ειναι ενα μεγαλο μωρο οπως ειναι τωρα η μαριαννα θα τα θυμασαι και θα γελας αυτα τα αγχη και αν θα εχεις και καποια απεναντι σου με την κοιλια στο στομα θα τις δινεις και συμβουλες...

Ετσι ειναι αυτες οι αααααατιμες οι ορμονες, δεν μπορεις να τις ελεγξεις παρα μονο να τις ισσοροπησεις κατα μια εννοια....!!!!!

Είμαι λίγο κουρασμένη. Εκτός όλων αυτων εχω και.μια μόνιμη συχνοουρια βραδυα. Σηκωνομαι τουλάχιστον 5 φορες συν οτι δεν με παιρνει εύκολα υπνος.. ναι και το στομάχι μου χάλια να σκεφυομαι το θα φάω και αν θα το κρατήσω.. Με έπιασε ξανά η μουρλα και εκει που έλεγα πάει πέρασε ο καιρός τωρ λεω δεν περνάει. Θέλω να πάρω επιτελους το μωρακι μου στην αγκαλιτσα μου!

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Αααα παρε και ενα καθρεφτη και λεγε: καθρεφτη καθρεφτακι μου ποια ειναι η πιο ομορφη σημερα....????????? χαχαχαχαχααχχααχχαχαχαχαχχα....

Σταματα μαρηηηηηη!!!!!!Μη με πιλατευεις!!!!!!!!

1sh1p2.png

Είμαι λίγο κουρασμένη. Εκτός όλων αυτων εχω και.μια μόνιμη συχνοουρια βραδυα. Σηκωνομαι τουλάχιστον 5 φορες συν οτι δεν με παιρνει εύκολα υπνος.. ναι και το στομάχι μου χάλια να σκεφυομαι το θα φάω και αν θα το κρατήσω.. Με έπιασε ξανά η μουρλα και εκει που έλεγα πάει πέρασε ο καιρός τωρ λεω δεν περνάει. Θέλω να πάρω επιτελους το μωρακι μου στην αγκαλιτσα μου!

Το κατανοω οτι κουραστηκες ισως πολυ περισσοτερο απο καποια αλλη εγκυο λπγω στομαχου κλπ αλλα ΖΗΣΕ αυτες τις στιγμες, δεν θα ξαναγυρισουν πιστεψε με.

ΚΡΑΤΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ....!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Διαφημίσεις

Αη γεια σου!!!!!!!Ετσι θα το κανω!!!

Αύριο μπαινεις στην 29η βδομάδα! Και τη Δευτέρα μπαίνω εγω στην 30η.. Πως νιώθεις εσύ βρε Μποτσακι;; Εγώ είπα με έπιασαν όλα τα παραπανω..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Το κατανοω οτι κουραστηκες ισως πολυ περισσοτερο απο καποια αλλη εγκυο λπγω στομαχου κλπ αλλα ΖΗΣΕ αυτες τις στιγμες, δεν θα ξαναγυρισουν πιστεψε με.

ΚΡΑΤΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΟΣΜΟΝΗΣ....!!!!!!!!

Θα μου λειψουν πολύ οι κλωτσουλες του μπεμπη μου και να μιλαω στην κοιλια μου! (που παρεμπιπτόντως νιώθω πως κάθε μερα φουσκώνει όλο και περισσοτερο και απορώ που θα φτάσει! Έχει τεντωθεί τόσο που πλέον αναφέρομαι στον εαυτο μου σαν φουσκα!) Θα θυμάμαι πάντα την μερα που είδα τη χοριακη να γράφει < 800 και οτι με έπιασαν τα κλαμματα μόλις το είδα που αγκάλιασα μέχρι και την μικροβιολογο. Τον φόβο μου με το λίγο αιματακι που είχα δει, την πρωτη φορα που άκουσα την καρδούλα του όταν αρχισαν να ξεχωρίζουν τα χεράκια τα ποδαράκια και το κεφαλάκι του! Με πήραν τα ζουμιά τώρα..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Αύριο μπαινεις στην 29η βδομάδα! Και τη Δευτέρα μπαίνω εγω στην 30η.. Πως νιώθεις εσύ βρε Μποτσακι;; Εγώ είπα με έπιασαν όλα τα παραπανω..

Τωρα ξεκιναω να βαραινω πιο πολυ,να κουραζομαι,δυσφορια κτλ.

Συχνοουρια εχω απο την πρωτη μερα αλλα πινω και 3 με 4 λιτρα νερο τη μερα!!!!!

1sh1p2.png

Θα μου λειψουν πολύ οι κλωτσουλες του μπεμπη μου και να μιλαω στην κοιλια μου! (που παρεμπιπτόντως νιώθω πως κάθε μερα φουσκώνει όλο και περισσοτερο και απορώ που θα φτάσει! Έχει τεντωθεί τόσο που πλέον αναφέρομαι στον εαυτο μου σαν φουσκα!) Θα θυμάμαι πάντα την μερα που είδα τη χοριακη να γράφει < 800 και οτι με έπιασαν τα κλαμματα μόλις το είδα που αγκάλιασα μέχρι και την μικροβιολογο. Τον φόβο μου με το λίγο αιματακι που είχα δει, την πρωτη φορα που άκουσα την καρδούλα του όταν αρχισαν να ξεχωρίζουν τα χεράκια τα ποδαράκια και το κεφαλάκι του! Με πήραν τα ζουμιά τώρα..

Ετσι ειναι οπως τα περιγραφεις...

Το πιστευεις πως ακομα και τωρα ανοιγω ενα κουτι που εχω και βγαζω το πρωτο τεστ εγκυμοσυνης που ειχα κανει τοτε (γιατι συνολικα εκανα 3 η μουρλη) και το κοιταω με τις ωωωωρες και νιωθω απλα απεριγραπατα...............

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

Ετσι ειναι οπως τα περιγραφεις...

Το πιστευεις πως ακομα και τωρα ανοιγω ενα κουτι που εχω και βγαζω το πρωτο τεστ εγκυμοσυνης που ειχα κανει τοτε (γιατι συνολικα εκανα 3 η μουρλη) και το κοιταω με τις ωωωωρες και νιωθω απλα απεριγραπατα...............

Εγώ εκεινο το μήνα τον ειχα ξεγραμενο.. Πολυ κούραση πολύ βάρος και μόνο 4 επαφες όλο το μήνα! Και δεν πίστευα ότι ήμουν έγκυος. Με τίποτα έλεγα. Αφου δεν είχα ουτε τεστ στο σπιτι και μετά απο μια βδομάδα καθυστερηση πήγα έκανα χοριακη απευθειας! Την ίδια μερα στο γιατρό και ήμουνα 5 εβδομάδων..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...